Movie Center

اول اینکه سر اون زنه چی اومده بود که این طوری قدرتش از همه بیشتر شده بود؟
بعد این شخصیتی که بال داشت رو چرا روش تمرکز کرده بود فیلم ولی کار خاصی نکرد!!!
سوم هم نمی دونستم شهره آغداشلو توی این بازی میکنه....اصلا خیلی سرد و بی مزه هم مرد

آقا بهزاد شهره آغداشلو که نمرد ! ! ! تو فیلم نقشش زیاد نبود . . . Angle هم زیاد روش تمرکز نکرده بودن احتمالا تو قسمت 4 نقشش زیاد میشه .
اون زنه هم اسمش gean grey هست . قسمت دومش رو نگاه کردین ؟

اقا آریا درمورد اسپایدرمن هم همونطور که علی اقا گفتن Harry Osborn فکر کنم به پیتر کمک کنه ولی چیزی که برای من خیلی عجیبه خیلی از سایتای سینمایی اگه نگاه کنین به هری گفتن hobgoblin . ولی اصلش و تو کمیک هاش و سایت مارول بش میگن گرین گابلین 2 که در واقع با هاب گابلین رفیق هست .
در مورد گرین گابلین 3 چیزی نمی دونم ! ....... با این حال من دارم سری کامل کارتون های اسپایدر من رو دانلود کنم ( 46 % ) 6 GB .البته دارم الان یه سریال کارتونی به نام hellsing دانلود می کنم بعد از اون کارتون های اسپایدر من کسی خواست یه ندایی بده .....

منا خانم اگه season 5 24 خواستین من دختر عموم داره .. خواستین میگیرم ازش براتون میفرستم .... سریال الیاس دیگه کارش یکم خسته کننده شده ....

راستی یه روز یه سریالی نگاه کردم به نام Prison Break که مثل سریال 24 از هیجان بالایی برخورداره خیلی هم طرفدار پیدا کرده هنوز سیزن 1 تموم نشده نمایشش سیزن 2 رو ساختن ...... حتما گیرش بیارین داستانش حول یک زندان میگزره که اگه خواستین میگم..
سایت اصلی سریال

دو بازیگر اصلیش هم یکیشون یکیشون در فیلم بلید : سه گانه بازی کرده و اون یکی هم من ازش فیلمی ندیدم فقط در یکی از ویدیو کلیپ های ماریا کری دیدمش . . .

پرهام این دنیای تصویر جدیده رو حتما بگیر مخصوصه خودته : بازی بزرگان سینما. همش در مورد بازیگرای سینما برجسته سینماست حتی 1 دونه نقد فیلم و مطلب دیگه هم نداره .​

آقا بهزاد شهره آغداشلو که نمرد ! ! ! تو فیلم نقشش زیاد نبود . . . Angle هم زیاد روش تمرکز نکرده بودن احتمالا تو قسمت 4 نقشش زیاد میشه .
اون زنه هم اسمش gean grey هست . قسمت دومش رو نگاه کردین ؟
نه بابا فک کنم مرد...یارو که ازش تیغ بیرون می زد کارشو تموم کرد!!!!
ولی نگفتی چرا قدرتش اینقدر زیاد شده بود!!

ببینم این شماره ای که شما می گی هم داستانی شبیه به همین داره؟ یعنی این شماره جدیدش بازی سازی شده اون هست
در آخر کسی این فیلم رو داره؟

همونطور که گفتم شماره ی سال ۲۰۰۳ بازسازی شده ی نسخه ی اول فیلم ( ۱۹۷۴ ) هست.

همونطور که گفتم شماره ی سال ۲۰۰۳ بازسازی شده ی نسخه ی اول فیلم ( ۱۹۷۴ ) هست.
آره منظور من هم همون نسخه سال 1974 هست.....از این فیلم کاوری داری؟ ببینم شاید تو لیت دوستان یافت بشه

فیلم کمدی

دستپخت سوئیسی ها برای ارباب حلقه ها
poster02.jpg
poster01.jpg
تریلر

البته خوب مقایسه ی این دو فیلم شاید درست نباشه.
بالاخره فیلم schindlers list هم برای خودش فیلم بزرگی بوده و دریافت ۷ جایزه ی اسکار هم
مصداق خوبی میتونه باشه. ( هر چند که همیشه ملاک نیست )
بعد اینکه ژانر فیلم یه دارم جنگی هستش اما کشتار با اره برقی در تگزاس کاملا متفاوته !
در هر صورت مقایسه ی درستی نمیتونه باشه.

سلام
ببین دوست عزیز اصلا بحث مقایسه نیست.این فیلم کشتار با اره برقی که جزو ژانر وحشت
محسوب میشه فهرست شیندلر یه درام هست....

یا من درست نتونستم توضیح بدم یا شما بد برداشت کردی چون اصلا صحبت من کوچکترین ربطی به مقایسه این دو فیلم نداره خوب فهرست شیندلر که از شاهکار های دهه نود محسوب میشه حالا اینکه من خوشم نمیاد دلیل شخصی داره....
فکر کنم این بحث رو ادامه ندیم بهتر باشه چون چیزی توش نیست که به درد من و شما بخوره.به طور خلاصه کلش فقط یه سو تفاهم بود

کوچیک شما مسعود هستم

آره منظور من هم همون نسخه سال 1974 هست.....از این فیلم کاوری داری؟ ببینم شاید تو لیت دوستان یافت بشه
http://horror.mdv.se/1974%20-%20Texas%20Chainsaw%20Massacre,%20The%20(A)(DVD).jpg
سلام
ببین دوست عزیز اصلا بحث مقایسه نیست.این فیلم کشتار با اره برقی که جزو ژانر وحشت
محسوب میشه فهرست شیندلر یه درام هست....

یا من درست نتونستم توضیح بدم یا شما بد برداشت کردی چون اصلا صحبت من کوچکترین ربطی به مقایسه این دو فیلم نداره خوب فهرست شیندلر که از شاهکار های دهه نود محسوب میشه حالا اینکه من خوشم نمیاد دلیل شخصی داره....
فکر کنم این بحث رو ادامه ندیم بهتر باشه چون چیزی توش نیست که به درد من و شما بخوره.به طور خلاصه کلش فقط یه سو تفاهم بود

کوچیک شما مسعود هستم

نه من قسمتی که گفته بودید "با فیلم هایی که حتی کم هم خشونت دارن مشکل دارم" رو فکر کردم منظورتون اینه که فقط از فیلم هایی که خشونت زیادی دارن خوشتون میاد که البته دوباره که خوندم "حتی" رو دیدم.
قربانت علی

آخرین ویرایش:
سلام
WoW این چه پوستر خشنی داره؟؟؟ ببینم از بچه ها کسی این فیلم رو داره...پرهام تو داری؟؟
بهزاد " این " چیه ؟
با کدوم فیلمی ؟
=====
مرتضی دستت طلا . حرف نداشت .
=====
میگم یکم بیکاره زده به سرم .
مونا حالا که اومدی یه بحثی راه بنداز .
=====
میلاد در جوابه تعارفیی که برا کارتون ها زده بودی .
نیکی و پرسش ؟
38.gif

من هرچی کارتون داری میخوام .

میگم یکم بیکاره زده به سرم .
مونا حالا که اومدی یه بحثی راه بنداز
اتفاقا همین خیالو داشتم !!
میگم بچه ها بی خیال این بحث اره برقی بشین من حالم بد شد !!!(البته با برد شیرین ایتالیا و گل اکس دل پیرو الان شارز شارژم !!) و بیاید یه بحث جدید شروع کنیم !!!
من الان چیزی به ذهنم نمیرسه ولی یه سوال تو یاهو دیدم میخوام ببینم نظر شما چیه !!؟
شما دوست داشتید کدوم قدرت سوپرمن رو داشتید ؟؟
من نظرم داشتن دید اشعه ایکس بود دلیلشم ذات کنجکاو مه !!!!

شما چطور ؟؟ (جواب با دلیل !!)
اینم انتخابهاست >>
Flight
Super strength
Invulnerability
Heat vision
Ice breath
Super speed
X-ray vision

راستی دوست دارید یه پیش نمایش مختصر و مصور از فیلمهای تابستون بزارم یا نه ؟؟

----------------------
در ضمن مرتضی خان میتونی این باکس شاتاتو یخورده کوچیکتر بزاره . من می میرم و زنده میشم تا صفحه بالا بیاد از بس سنگین میشه !!!

سلام
راستی دوست دارید یه پیش نمایش مختصر و مصور از فیلمهای تابستون بزارم یا نه ؟؟
اگر بذاری خیلی خوب میشه .
شما دوست داشتید کدوم قدرت سوپرمن رو داشتید ؟؟
من نظرم داشتن دید اشعه ایکس بود دلیلشم ذات کنجکاو مه !!!!

شما چطور ؟؟ (جواب با دلیل !!)
اینم انتخابهاست >>
Flight
Super strength
Invulnerability
Heat vision
Ice breath
Super speed
X-ray vision
منم داشتن دید اشعه ایکس .
شاید به این دلیل که خودم چشام ضعیف هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or