kelark
کاربر سایت
اول اینکه سر اون زنه چی اومده بود که این طوری قدرتش از همه بیشتر شده بود؟
بعد این شخصیتی که بال داشت رو چرا روش تمرکز کرده بود فیلم ولی کار خاصی نکرد!!!
سوم هم نمی دونستم شهره آغداشلو توی این بازی میکنه....اصلا خیلی سرد و بی مزه هم مرد
آقا بهزاد شهره آغداشلو که نمرد ! ! ! تو فیلم نقشش زیاد نبود . . . Angle هم زیاد روش تمرکز نکرده بودن احتمالا تو قسمت 4 نقشش زیاد میشه .
اون زنه هم اسمش gean grey هست . قسمت دومش رو نگاه کردین ؟
اقا آریا درمورد اسپایدرمن هم همونطور که علی اقا گفتن Harry Osborn فکر کنم به پیتر کمک کنه ولی چیزی که برای من خیلی عجیبه خیلی از سایتای سینمایی اگه نگاه کنین به هری گفتن hobgoblin . ولی اصلش و تو کمیک هاش و سایت مارول بش میگن گرین گابلین 2 که در واقع با هاب گابلین رفیق هست .
در مورد گرین گابلین 3 چیزی نمی دونم ! ....... با این حال من دارم سری کامل کارتون های اسپایدر من رو دانلود کنم ( 46 % ) 6 GB .البته دارم الان یه سریال کارتونی به نام hellsing دانلود می کنم بعد از اون کارتون های اسپایدر من کسی خواست یه ندایی بده .....
منا خانم اگه season 5 24 خواستین من دختر عموم داره .. خواستین میگیرم ازش براتون میفرستم .... سریال الیاس دیگه کارش یکم خسته کننده شده ....
راستی یه روز یه سریالی نگاه کردم به نام Prison Break که مثل سریال 24 از هیجان بالایی برخورداره خیلی هم طرفدار پیدا کرده هنوز سیزن 1 تموم نشده نمایشش سیزن 2 رو ساختن ...... حتما گیرش بیارین داستانش حول یک زندان میگزره که اگه خواستین میگم..
سایت اصلی سریال
دو بازیگر اصلیش هم یکیشون یکیشون در فیلم بلید : سه گانه بازی کرده و اون یکی هم من ازش فیلمی ندیدم فقط در یکی از ویدیو کلیپ های ماریا کری دیدمش . . .
پرهام این دنیای تصویر جدیده رو حتما بگیر مخصوصه خودته : بازی بزرگان سینما. همش در مورد بازیگرای سینما برجسته سینماست حتی 1 دونه نقد فیلم و مطلب دیگه هم نداره .
پرهام این دنیای تصویر جدیده رو حتما بگیر مخصوصه خودته : بازی بزرگان سینما. همش در مورد بازیگرای سینما برجسته سینماست حتی 1 دونه نقد فیلم و مطلب دیگه هم نداره .