میلاد جان من زیاد تو جریان کامیکهای Spiderman نبودم. این Green Goblin دوم توی اونها هم بوده یا فقط توی فیلمش هست ؟ امکان خوب شدنش وجود نداره ؟ چون 3 تا دشمن برای یه نفر خیلی زیاده مثلآ Batman هم وقتی دشمناش زیاد شدن Robin بهش اضافه شد و بعد Bat Girl و ... راستی توی کارتونهای Spiderman قدیمی یه شخصیتی بود خیلی شبیه Ice Man توی X-Men بود و یخ میساخت . ممکنه توی این فیلم هم اون بیاد به کمک Spiderman !!
سلام
آریا جان اگر ایرادی نداره تا اونجایی که میدونم سعی میکنم جواب شما رو بدم
شخصیت Green Goblin 2 توی comic ها هم بوده همینطور شخصیت های Green Goblin 3 و HobGoblin ! که البته Harry Osborn همون Green Goblin 2 هستش.
در مورد شخصیتی که داره باید بگم اون نه دوست spiderman هست نه دشمن اون - از یه طرف به خاطر حس انتقام جویی و از طرف دیگه به خاطر دوستی سابقش با پیتر !
در کمیک ها به این صورت بوده که این دو شخصیت با هم درگیر میشن اما در ادامه ی کار GB2 به کمک spiderman هم میاد.
حتی شخصیت GB2 با HobGoblin هم مبارزه میکنه.
و همونطور که میشه حدس زد شخصیت GB2 هم میمیره که لحظاتی قبل از مرگش spiderman رو از مرگ نجات میده و وقتی پیتر ازش میپرسه که چرا این کارو کردی در جواب میگه :
You're my best friend
خوب امیدوارم کمکی کرده باشه ... البته این ها در کمیک بوده و باید ببینیم در فیلم به چه صورت در میاد.
-------
خوب دوباره پست رو ادیت میکنم در جواب بهزاد جان باید بگم اولین فیلم کشتار با اره برقی در تگزاس در سال ۱۹۷۴ ساخته شده که قسمت دوم اون هم در سال ۱۹۸۶ ساخته شد که اصلا ساختار فیلم تا حدودی فرق کرد و کمدی هم در اون ادغام شد اما شماره ی اصلی فیلم واقعا ارزش دیدن داره.
تا اینکه در سال ۲۰۰۳ اگر اشتباه نکنم فیلم اصلی رو بازسازی کردن که فروش خوبی هم داشت و حالا در سال ۲۰۰۶ به وقایع چند سال قبل از شماره ی اصلی فیلم میپردازن.
این مورد آخر هم که هنوز اکران نشده.