Movie Center

دوستان فیلم رزیدنت اویل 3 هم برای تابستان 2007 اکران میشه . فیلمنامه نویسش همون قبلی هست ولی کارگردانش عوض شده : Aussie veteran. Russell Mulcahy اسمش هم هست : Resident Evil: Extinction
WOW بسیار عالی.....فکر کنم توی این شماره دست از سر شب و فیلم برداری از اون برداشته باشن....البته اینی که از این عکس معلومه

کشتار با اره برقی در تگزاس:سراغاز تریلر
postertexaschain-2.jpg
این فیلم در حقیقت ادامه فیلم قبلی نیست بلکه به وقایع قبل از فیلم نخست میپردازه تاریخ اکران ششم اکتبر
ببینم قبل از این شماره که الان ازش حرفی شد این فیلم شماره ای دیگه ای هم داشته؟

میلاد جان من زیاد تو جریان کامیکهای Spiderman نبودم. این Green Goblin دوم توی اونها هم بوده یا فقط توی فیلمش هست ؟ امکان خوب شدنش وجود نداره ؟ چون 3 تا دشمن برای یه نفر خیلی زیاده مثلآ Batman هم وقتی دشمناش زیاد شدن Robin بهش اضافه شد و بعد Bat Girl و ... راستی توی کارتونهای Spiderman قدیمی یه شخصیتی بود خیلی شبیه Ice Man توی X-Men بود و یخ میساخت . ممکنه توی این فیلم هم اون بیاد به کمک Spiderman !!

سلام
آریا جان اگر ایرادی نداره تا اونجایی که میدونم سعی میکنم جواب شما رو بدم
شخصیت Green Goblin 2 توی comic ها هم بوده همینطور شخصیت های Green Goblin 3 و HobGoblin ! که البته Harry Osborn همون Green Goblin 2 هستش.
در مورد شخصیتی که داره باید بگم اون نه دوست spiderman هست نه دشمن اون - از یه طرف به خاطر حس انتقام جویی و از طرف دیگه به خاطر دوستی سابقش با پیتر !
در کمیک ها به این صورت بوده که این دو شخصیت با هم درگیر میشن اما در ادامه ی کار GB2 به کمک spiderman هم میاد.
حتی شخصیت GB2 با HobGoblin هم مبارزه میکنه.
و همونطور که میشه حدس زد شخصیت GB2 هم میمیره که لحظاتی قبل از مرگش spiderman رو از مرگ نجات میده و وقتی پیتر ازش میپرسه که چرا این کارو کردی در جواب میگه :

You're my best friend
خوب امیدوارم کمکی کرده باشه ... البته این ها در کمیک بوده و باید ببینیم در فیلم به چه صورت در میاد.

-------
خوب دوباره پست رو ادیت میکنم در جواب بهزاد جان باید بگم اولین فیلم کشتار با اره برقی در تگزاس در سال ۱۹۷۴ ساخته شده که قسمت دوم اون هم در سال ۱۹۸۶ ساخته شد که اصلا ساختار فیلم تا حدودی فرق کرد و کمدی هم در اون ادغام شد اما شماره ی اصلی فیلم واقعا ارزش دیدن داره.
تا اینکه در سال ۲۰۰۳ اگر اشتباه نکنم فیلم اصلی رو بازسازی کردن که فروش خوبی هم داشت و حالا در سال ۲۰۰۶ به وقایع چند سال قبل از شماره ی اصلی فیلم میپردازن.
این مورد آخر هم که هنوز اکران نشده.

آخرین ویرایش:
تا اینکه در سال ۲۰۰۳ اگر اشتباه نکنم فیلم اصلی رو بازسازی کردن که فروش خوبی هم داشت و حالا در سال ۲۰۰۶ به وقایع چند سال قبل از شماره ی اصلی فیلم میپردازن.
سلام
من اون شماره رو دیدم که یه گروه دختر و پسر سوار بر یه فلوکس یه دختری رو بین راه سوار می کنند و اون دختر بر اثر ترس دیدن یه محل خودشو با گلوله می زنه و ادا مه ماجرا.....
قبل از این فیلم باز هم شماره ای دیگه هم مگه بوده...اون هم به این خشونت بوده یا نه؟

راستی فرزاد جان اون طالع نحس من تا شماره 4ش رو دیدم ......
سلام مونا ;)
کاملا درست میگی :cheesygri .....قسمت چهارمش هم با نام Omen IV: The Awakening در سال 1991 ساخته شد....

اما خب میدونی این قسمت برای تلویزیون ساخته شد ...یعنی بیشتر یک فیلم تلویزیونی محسوب میشه تا سینمایی....و البته با یک وقفه ی 10 ساله نسبت به Omen III: The Final Conflict تولید شد;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط farzadlion:
سلام مونا ;)
کاملا درست میگی :cheesygri .....قسمت چهارمش هم با نام Omen IV: The Awakening در سال 1991 ساخته شد....

اما خب میدونی این قسمت برای تلویزیون ساخته شد ...یعنی بیشتر یک فیلم تلویزیونی محسوب میشه تا سینمایی....و البته با یک وقفه ی 10 ساله نسبت به Omen III: The Final Conflict تولید شد;)
خوب حالا !!! من من فقط میدونستم که چهار تا شماره از طالع نحس رو دیدم ...... دیگه بقیش Not in my business !! ;)

سلام
من دیشب فیلم XMEN III رو دیدم...ولی یه سری نکات برام گنگ موند
اول اینکه سر اون زنه چی اومده بود که این طوری قدرتش از همه بیشتر شده بود؟
بعد این شخصیتی که بال داشت رو چرا روش تمرکز کرده بود فیلم ولی کار خاصی نکرد!!!
سوم هم نمی دونستم شهره آغداشلو توی این بازی میکنه....اصلا خیلی سرد و بی مزه هم مرد:confused:

سلام
من اون شماره رو دیدم که یه گروه دختر و پسر سوار بر یه فلوکس یه دختری رو بین راه سوار می کنند و اون دختر بر اثر ترس دیدن یه محل خودشو با گلوله می زنه و ادا مه ماجرا.....
قبل از این فیلم باز هم شماره ای دیگه هم مگه بوده...اون هم به این خشونت بوده یا نه؟

این توضیحاتی که دادین مربوط به همون نسخه 2003 هست که چندان فیلم جالبی نیست. اون نسخه سال 1986 رو که دوستمون فرمودن من ندیدم اصلا نمیدونستم وجود داشته ولی اولین قسمت رو (1974) من فکر کنم رو نوار کوچیک دیدم ته فیلمه.
راجع به خشونتش هم من با فیلمهایی که خیلی کم هم خشونت دارن مشکل دارم این فیلم هم به نظر من ناجور بود حالا شاید شما ببینی بگی پشمه!!

قسمت چهارمش هم با نام Omen IV: The Awakening در سال 1991 ساخته شد...
.
همونی نیست که بچه هه اول فیل صورت مادرش رو چنگ میزنه. من فقط اولاش رو دیدم. دنباله ی قسمت سوم هست؟؟ مگه "دیمین" تو قسمت سوم نمرد

این توضیحاتی که دادین مربوط به همون نسخه 2003 هست که چندان فیلم جالبی نیست. اون نسخه سال 1986 رو که دوستمون فرمودن من ندیدم اصلا نمیدونستم وجود داشته ولی اولین قسمت رو (1974) من فکر کنم رو نوار کوچیک دیدم ته فیلمه.
راجع به خشونتش هم من با فیلمهایی که خیلی کم هم خشونت دارن مشکل دارم این فیلم هم به نظر من ناجور بود حالا شاید شما ببینی بگی پشمه!!
یعنی الان اینی که من دیدم کم خشونت بوده:eek:
خب حالا از همین نسخه به قبل یا به بعد فیلم جدیدی بوده یعنی به قبل مال 2000 به بعد و بعد از همین نسخه تا حالا(چی گفتم!)

یعنی الان اینی که من دیدم کم خشونت بوده
این فیلمها فقط ادای خشونت رو در می ارن و به نظر من مسخره ان. بعضی فیلمها ادم رو ازار میده. یعنی اعصابت به هم میریزه و فکرت درگیر میشه مثل "فهرست شیندلر" .

خب حالا از همین نسخه به قبل یا به بعد فیلم جدیدی بوده یعنی به قبل مال 2000 به بعد و بعد از همین نسخه تا حالا(چی گفتم!)
از اون پستهایی بود که فقط شما میزنی!!:confused: یعنی اگه اصلا به use و اواتورت هم نگاه نمیکردم می فهمیدم این پست رو بهزاد زده:cheesygri

اسم انگلیسی این فیلم رو اگه یکی لطف کنه بذاره با سرچ تو IMDB همه چی معلوم میشه

این فیلمها فقط ادای خشونت رو در می ارن و به نظر من مسخره ان. بعضی فیلمها ادم رو ازار میده. یعنی اعصابت به هم میریزه و فکرت درگیر میشه مثل "فهرست شیندلر" .
اینی که گفتی ازش باکسی یا عکسی داری بذاری من ببیم
راستی یه کم از داستانشم برام بگو....
از اون پستهایی بود که فقط شما میزنی!!:confused: یعنی اگه اصلا به use و اواتورت هم نگاه نمیکردم می فهمیدم این پست رو بهزاد زده:cheesygri
:confused::(مگه من چه طوری پست می زنم!!!
آخه دیدم هر جوری که بشه توضیح بدم...بازم منظورمو نمی تونم درست بگم
حالا منظورمو نفهمیدی دوباره واضح تر بگم:cheesygri

The Texas Chain Saw Massacre

نسخه ی 1974:

texchaindvd.JPG

---------------------------------------------------------------------------------
Schindler's List

schindler1a.jpg

فهرست شیندلر فیلم خیلی معروفیه که سال 93 توسط اسپیلبرگ ساخته شد. فیلم به صورت سیاه سفید هست و در مورد یهودیهایی هست که در اردوگاه های المان(جنگ جهانی دوم) اسیر هستن و تا وقتی جوون هستن که کار میکنن وقتی هم که پیر شدن میندازنشون تو کوره ی ادم سوزی(البته زنده) .
من خودم زیاد با دیدن این طور فیلمها حال نمیکنم این فیلم رو هم فقط یه بار دیدم اونم به زور چون سکانسهای ناراحت کننده زیادی داره..

آخرین ویرایش:
امین مطمئنی نمیاد ؟ من که چک کردم درست بود . . .

من نمیبینم :(

ولش کن....

میبینم که کنکوریا مثل مورچه هایی که نفت میریزن تو لونشون کم کم دارن میان بیرون!اول سینا بعد مونا،فکر کنم احمادم کم کم بیاد!البته نفت و اینا رو احماد تاثیر نداره!
ایول عماد .
1 ساعت فقط داشتم به این پستت میخندیدم .
58.gif

مبینم که این نفتتون رو من اثر ندراه;):)

یعنی چی؟؟یعنی چون Schindler's list صحنه ی خشن نداره فیلم خوبی نیست؟!!بابا دستخوش!!
در ضمن این اره برقی تگزاسو دیدم چند وفت پیش!مزخرف!خشونت کاذب،بی معنی،توخالی.آدم احساس میکنه وقتی تشنه ش نیست،داره به زور آب میخوره!!
هیچ فیلمی تا حالا منو قدر Shining نترسونده...تاثیری که گذاشته،باعث میشه بعضی وقتا یهو بهش فکر کنم و بازم بترسم!
یه سوال:کسی جایی رو میشناسه که بشه همه کارای John Williams و انیو موریکونه رو پیا کرد؟

نوشته شده توسط Behzadr:
سلام
من دیشب فیلم XMEN III رو دیدم...ولی یه سری نکات برام گنگ موند
اول اینکه سر اون زنه چی اومده بود که این طوری قدرتش از همه بیشتر شده بود؟
بعد این شخصیتی که بال داشت رو چرا روش تمرکز کرده بود فیلم ولی کار خاصی نکرد!!!
سوم هم نمی دونستم شهره آغداشلو توی این بازی میکنه....اصلا خیلی سرد و بی مزه هم مرد:confused:
نسخه اصلیش بود یا پرده ای؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or