Movie Center

شما دوست داشتید کدوم قدرت سوپرمن رو داشتید ؟؟
من نظرم داشتن دید اشعه ایکس بود دلیلشم ذات کنجکاو مه !!!!

شما چطور ؟؟ (جواب با دلیل !!)
اینم انتخابهاست >>
Flight
Super strength
Invulnerability
Heat vision
Ice breath
Super speed
X-ray vision

میگم این سوپرمن ظرف بلده بشوره؟؟:-"

گر بذاری خیلی خوب میشه
اوکی .. بزار ببینم بقیه بچه ها چی میگن باز ......
فردا شروع میکنم به اماده کردنش ...
----------------
راستی اگه چشات ضعیف نبود اونوقت کدومو انتخاب میکردی ؟؟

یه چیزی بگم فشم ندین!
هیچوقت از سوپرمن خوشم نیومده!یعنی همیشه بدم اومده!از همون موقع که وقتی قد کیبورد بودم،کارتونشو بابام میخرید که یهو میرفت تو تلفن عمومی و بعد دستشو مشت کیرد و پرواز میکرد!!به نظرم خیلی مسخرست!
بتمن و اسپایدرمن هم با اینکه خیلی خوشم نمیاد،ولی لااقل از این بهترن.اصلا کاری با وقعی بودنش ندارم!ولی خوب اصلا نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد!باز لااقل تو اسپایدرمن از یه نخی آویزونه،این لامصب به اونم آویزون نیست!
راستشو بخواین من فرق سوپرمن و فنتستیک فور رو نمیتونم تشخیص بدم!هر چند قبا هم میگفتم از Lotr بدم میاد!!ولی لااقل اینو مطئنم که به هیچ وجه خوشم نخواهد اومد!
یه سوال:واقعا شما از چیه این سری خوشتون میاد؟؟

بلخره هر انسانی دوست داره پرواز کنه .
اونم بدونه کمک موتور .
آره راس میگی ..اونم انتخاب خوبیه .......

ولی من یه دلیل دیگه هم برای پرواز داشتم که اگه می تونستم پرواز کنم دیگه مجبور نیستم هی سوار تاکسی شم تا قبل اینکه تصدیق بگیرم !!!! دلیلو حال کردی !!

راستش عماد جون منم از سوپرمن من خوشم نمیاد دیگه زیادی تخیلیه !!!!! ولیکن خوب اسمش روشه دیگه SUPERman !!!
ولی خوب سوال من این نبود شما فرض کن آقای x . اگه جای انتخاب داشتی کدوم قدرت سوپرمنو دوست داری ؟؟ بیشتر این نظرسنجی حالت روانشناسانه داره . فکر کنم !!

اینم انتخابهاست >>
Flight
Super strength
Invulnerability
Heat vision
Ice breath
Super speed
X-ray vision

اول از همه سلام - مونا جان خوش آمد میگم بابت برگشتت ... کم و بیش مطالبتو از بازیدات مرحوم دنبال میکردم.
در جواب سوال هم اگه یه گزینه ی همه ی موارد داشت خیلی خوب میشد چون تصمیم گیری مشکله ... اما خوب پرواز رو به راحتی نمیشه ازش گذشت ...
در ضمن اون پیش نماهارم حتما بذار

آخه ئبگه سوپرمن که دلیل نمیشه!!سوپر تا یه حدی میشه!بعدش میره تو خط......بدون سرب:).(البته افرادی که می خوان منظور واقعی مو بفهمن میتونن خصوصا در میون بذارن:)).
اون سوالم من بیشتر Flightچون کلا باحاله!
البته اگه تو مشکلت فقط تاکسیه فکر کنم Super Speed هم مشکلتو حل کنه!

سلام
عماد منم نگفتم از کاراکتر سوپرمن خوشم میاد .
فقط به عنوان یه آدم فیلم دوست فیلمهاش رو دوست دارم .
مخصوصا اونی که مرحوم کریستوفر ریو و جین هکمن توش هستن رو خیلی دوست دارم .

سلام بروبچ

در مورد Super Man ...ای کاش هنرپیشه ای که این تقش را در فیلمش بازی میکرد واقعا این قدرت ها را داشت که طفلک از اسب نمی افتاد زمین نخاعش آسیب ببینه و فلج بشه.. ;)

در مورد Super Man ...ای کاش هنرپیشه ای که این تقش را در فیلمش بازی میکرد واقعا این قدرت ها را داشت که طفلک از اسب نمی افتاد زمین نخاعش آسیب ببینه و فلج بشه..
جدی همین هنر پیشه فیلم جدیدش فلج شده:eek:
میگم بچه ها بی خیال این بحث اره برقی بشین من حالم بد شد !!!(البته با برد شیرین ایتالیا و گل اکس دل پیرو الان شارز شارژم !!) و بیاید یه بحث جدید شروع کنیم !!!
ایول مونا....تو هم طرفدار تیم ایتالیایی:tick:
هیچوقت از سوپرمن خوشم نیومده!یعنی همیشه بدم اومده!از همون موقع که وقتی قد کیبورد بودم،کارتونشو بابام میخرید که یهو میرفت تو تلفن عمومی و بعد دستشو مشت کیرد و پرواز میکرد!!به نظرم خیلی مسخرست!
اینو از ته دل من گفتی عماد.....به نظرم شخصیت مرد عنکبوتی زمین تا آسمون با این یاور سوپر من فرق میکنه(البته تا قبل از فیلم جدید بتمن در مورد اون هم همین نظر رو داشتم)
خیلی مسخره و فانتزی به نظرم می آد
ولی shutter اگر خواستی divx دارم . کیفیت معمولی رو به بالا .
چرا که نه!!! بفرست بیاد
بیاید یه بحث جدید شروع کنیم !!!
آقا ما رو هم تو بحثتون راه بدید;)

جدی همین هنر پیشه فیلم جدیدش فلج شده
نه بابا بهزاد جون !!!!
کریستوفر لی رو میگه . سوپرمن قبلی و اصلی !!!! که اتفاقا زنش 2 روز قبل از اسکار مرد !!
-------------------------------------
قا ما رو هم تو بحثتون راه بدی
بهزاد جون . اختیار دارید . شما سرور مایید !

نه بابا بهزاد جون !!!!
کریستوفر لی رو میگه . سوپرمن قبلی و اصلی !!!! که اتفاقا زنش 2 روز قبل از اسکار مرد !!
میگم بهم نخندین ها.....ولی مگه سوپر من همین تازگی ها نمرده بود!!!! البته چون من فیلم های سوپر من رو دنبال نمی کنم برای همین هم این طوری اطلاعات غلط دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or