Movie Center

سلام
البته این بهمون اندازه بعید بود که جنابعالی رهایی (دقیق تر رستگاری ) از شاوشنگ رو ندیدید !!!
حق داری . چیزی که عوض داره گله نداره
39.gif

=====
راستی اون پیشنمایشهات چی شد ؟
=====
اگر حالش رو داری بیا تو چت روم .

شرمنده مونا خانوم

اگه میشه یه سری به این تاپیک بزنید و یه تجدید نظری در اندازه امضا خود کنید
حتما !! راستش خودمم می دونستم ولی وقت ویرایش این عکسو نداشتم بهمین دلیلم دستش نکردم ... حتما در اولین فرصت کوچیکش میکنم !!

ابلته بیشتر برام عجیب بود که هیچ کدوم از مدیران جدیدا سختگیر شده ی سایت ایراد نگرفته بودن که این هم ........ !
مونا آواتره جدید مبارک .
چی شده از " اما واتسون " زدیش به " کایرا نایتلی " ؟
ممنون !
راستش تازگیها از 2 نفر خیلی خوشم اومده .. یکی همین کایرا نایتلی و یکی هم اسکارلت یوهانسون !!!

بزار یخورده سرم خلوت شه خیلی مطلب جدید و جالب دارم که تاپیکو زنده کنه ... فعلا که حسابی سرم شلوغه .... از ارتقای کامپیوتر گرفته تا فیلم دیدن !!

آخرین ویرایش:
من اصولا بازیگر زن زیاد نمیشناسم!هر چند قیافه شون آشناس،ولی اسمشون تو ذهنم نمیمونه کسی دواشو نداره؟!!
بهترین فیلم تاریخم تو اون پنج تا نیست به نظر من!!هر چند اگه بخوام به ترتیب بگم:1.Shawshank Redemption,GodFahter Part1,LOTR,Godfather part2.
کازابلانکا هم اصولا نمیدونم چرا،ولی خیلی خوشم نمیاد از همفری بوگارت!

*** این پستو بعد اینکه جواب دادی پاک کن زحمتی عماد !!***
میگم جراین این امضاهای جدید چیه که الان تو امضاته ؟؟
iwii60.com member
تو امضای خیلیهای دیگه هم دیدم ؟؟!!!

صحبت بهترین فیلم شد... نظرتون در مورد فیلم برباد رفته چیه....;)

بنظر من یکی از بهترین فیلم های تاریخ سینماست...فیلمی که بر اساس رمان مشهور مارگارت میچل ساخته شد و در سال 1939 به اکران در آمد...

T0_-1_1426186.jpg

فیلم بر باد رفته کاندیدای 13 جایزه ی اسکار شد که در نهایت برنده ی 8 جایزه ی اسکار و دو تندیس جایزه ویژه شد...این تعداد جایزه رکورد بی نظیری در تاریخ جوایز اسکار محسوب میشد...که از آن جمله میتوان به...

بهترین کارگردان با کارگردانی Victor Fleming

بهترین نمایشنامه نویس برای Sidney Howard

بهترین هنرپیشه ی زن با بازی بی نظیر و تحسین برانگیز Vivien Leigh

بهترین هنرپیشه ی زن مکمل با بازی Hattie McDaniel که اولین هنرپیشه ی آفریقایی-آمریکایی بود که موفق به دریافت جایزه اسکار میشد

Vivien Leigh در فیلم بربادرفته در نقش اسکارلت اهارا ظاهر شد و با بازی خیره کننده خود تحسین بسیاری از منتقدان سینما را برانگیخت ...
در زیر عکسی از Vivien Leigh میبینید

T0_-1_1426182.jpg

در این فیلم همچنین Clark Gable در نقش رت باتلر .... Leslie Howard در نقش اشلی ویلکز ....و Olivia de Havilland در نقش ملانی همیلتون ظاهر شدند و بازی های بسیار قابل توجهی از خود بنمایش گذاشتند

در کل بنظر من این فیلم یکی از بهترین فیلم ها و چه بسا بهترین فیلم تاریخ سینما بود که من تا بحال دیدم..... میتونم بگم بیشتر از هر فیلم دیگه ای دیدمش

صحنه ای از فیلم بربادرفته(رقص اسکارت اهارا با رت باتلر )

T0_-1_1426199.jpg

آخرین ویرایش:
فرزاد جان متشکر بابت مطلب ... یاد قدیمارو زنده کردی ... این فیلم واقعا یه شاهکاره و برای کسانی که نمیدونن باید بگم که پرفروش ترین فیلم تاریخ سینما با در نظر گرفتن فروش زمان خودش و نرخ تورم بوده.
و باعث تاسفه که تمام هنرپیشه های اصلی این فیلم از دنیا رفتن و فقط Olivia de Havilland در نقش ملانی هنوز در قید حیاته.
بهترین هنرپیشه ی زن مکمل با بازی Hattie McDaniel که اولین هنرپیشه ی آفریقایی-آمریکایی بود که موفق به دریافت جایزه اسکار میشد
این بازیگرم در دهه ی ۵۰ بر اثر سرطان سینه از دنیا رفت.
Leslie Howard در نقش اشلی ویلکز
این بازیگر در نیروی هوایی ارتش بوده که وارد عرصه ی بازیگری میشه و در سال ۱۹۴۳ هواپیماش مورد اصابت هواپیماهای آلمانی قرار میگیره و ... :(
و در آخر هنرپیشه های اصلی فیلم یعنی Clark Gable و Vivien Leigh که به ترتیب بر اثر حمله ی قلبی و بیماری طولانی مدت سل از دنیا میرن در سن های ۵۹ و ۵۴ سالگی

یه کم دیگه ادامه بدم دپرس میشم ... امیدوارم در اون دنیا به بهترین شکل زندگی کنن :((
‌Best wishes for them in the afterlife

بنظر من یکی از بهترین فیلم های تاریخ سینماست...فیلمی که بر اساس رمان مشهور مارگارت میچل ساخته شد و در سال 1939 به اکران در آمد...
موافقم....من هم این فیلم خیلی دوست دارم....شخصا فکر میکنم زیبا ترین فیلمی بوده که من تا به امروز دیدم

سلام بچه ها عکسایی که تو پست بالاییم گذاشتم میبینید :confused:

برا من که بالا نمیاد :-" ...پس یک بار دیگه عکس ها را آپلود کردم

1z4el1i.jpg

1z4ebk7.jpg

عکسی از Vivien Leigh در نقش اسکارلت اهارا

1z4eb9f.jpg

عکسی از Clark Gable در نقش رت باتلر

1z4eout.jpg

صحنه ای از فیلم بربادرفته(رقص اسکارت اهارا با رت باتلر )

1z4ecsp.jpg

اسکارلت اهارا و رت باتلر

1z4eplg.gif

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه فرزاد جان.....من هیچ وقت نتونستم دی وی دی اصلی که دوبله شده رو گیر بیارم....البته زبان اصلی هست....ولی من همون دوبلشو می خواستم

اوه اوه گفتی بربادرفته!!
از اون فیلمایی هست که به هیچ وجه خوشم نمیاد!!به نظرم فیلم بی مزه و بی رنگ و لعابیه!!البته شاید اگه بربادرفته رو زودتر میدیدم خوشم میومد،ولی وقتی پیارسال دیدمش اصلا خوشم نیومد.به نظرم این فیلم و تایتانیک بزرگترین اشتباهات آکادمی اسکار بوده!واقعا حیف 19 تا اسکاری که دادن به اینا!!هر چند شکسپیر این لاو هم کمی تا قسمتی چرند بود!کلا فیلم رومنس اینطوری خوشم نمیاد!این رومنس ها کجا و life is beautiful کجا!
راستی نظرتون چیه الان که مونا اومده،یه تحلیل اسکار 2005 را بندازیم؟!!
پ.ن:الان که دارم پست میزنم تولد سیلوستر استالونه هست!
پ.ن2:منتظر tHE dEPARTED باشین،بدون شک Best Picture رو خواهد برد.

از اون فیلمایی هست که به هیچ وجه خوشم نمیاد!!به نظرم فیلم بی مزه و بی رنگ و لعابیه!
اینم نظر عماد بود دیگه...ولی انصافا خیلی بی رحمانه نظر دادی...یکم ملایم تر نظر می دادی

سلام
صحبت بهترین فیلم شد... نظرتون در مورد فیلم برباد رفته چیه....;)
فیلمش عالیه . حرف نداره .
مخصوصا من بازیه " کلارگ گیبل " تو این فیلم رو خیلی دوست دارم .
اتفاقا هفته پیش شبکه ICC پخشش کرد . با تکرارش یه 4 باری شد که همش رو نگاه کردم .
درمورد بازیه " کلارک گیبل " تواین فیلم هم باید بگم که به همراه بازیه " پیتر اوتول " تو " لورنس عربستان " بزرگترین حق کشیهای تاریخ اسکار هستن . چون بهشون اسکار ندادن .
اوه اوه گفتی بربادرفته!!
عماد الان دلم میخواد منفجرت کنم .
158.gif
39.gif

بچه ها ترسناک ترین فیلمی که دیدید چی بود؟
من از فیلم The Darkness خیلی ترسیدم
the shining
=====
مراضی دستت درد نکنه برا پوسترها .
ولی منظور من از قدیمی رو درست متوجه نشدی .
من منظورم فیلمهای 90 به پایین هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or