Movie Center

سلام بچه ها!
mayi.gif

خوفيد؟
كسي مراسم اسكار رو دانلود كرده؟ لينكي ازش داره؟ من چيزي نيافتم!
bawling.gif

راستي ميبينم مونا هم كه اومده..خدا كنه كنكور قبول بشي..
wink.gif

فعلا

به به شهرام جون چی شده ؟ راه گم کردین ؟؟ از موش سیاه دست برداشتین ؟؟ !!

من اسکارو ضبط کردم . هم خود اسکار هم بعد اسکار هم قبل اسکار !!!

4 تا دی وی دیه !!! میخوای برات می فرستم .... ولی شرط داره !!

نوشته شده توسط mona2004:
به به شهرام جون چی شده ؟ راه گم کردین ؟؟ از موش سیاه دست برداشتین ؟؟ !!

اوه ضبط كردي؟ ديفيدي!!
wow.gif
ميخوام!!
يعني شرطت چي ميتونه باشه!!
upset.gif

...
راستي موشدوني هم مگه مياي تو؟
spock.gif

فعلا

سلام
در کل اسکار قشنگی بود از نظر لباسها . اجرا و .... ولی فیلمهای امسال هیچ کدوم لیاقت بهترین فیلم رو نداشتند ...... مونیخ هم که داشت داستانش چون جانب عده ی خاصی رو میگرفت بایکوت شد !!!
نظر شما چیه ؟؟
به نظر من که فیلم crash واقعا حقش بود .
یکی از بهترین فیلمهایی هست که تا حالا دیدم .
واقعا روم تاثیر گذاشت .
عجیبه کو تو باهاش حال نکردی :confused:

مونا من میخوام .
شرط هم هرچی هست قبوله .
39.gif

لباس و اینا که در تخصص شماس!!من که کلا اهمیت نمیدم،اگه هم میخواستم اهمیت بدم،مرد هاش که همشون یه مدل لباس پوشیده بودن
اتفاقا من با لباسها خیلی حال کردم .
فکر کنم همتون میدونین که مارک باز هستم .
مخصوصا با لباس " فیلیپ سیمور هافمن " و " ویلیام هارت " که hugo boss بودن و " چارلیز ترون " که cristian dior بود بیشتر حال کردم .
=====
مونا بهترین جا برا آپلود عکس همون امضای خودت هست .
http://www.supload.com/free-image-hosting

ببخشید که پابرهنه دارم میام وسط بحثتون .
من امشب یا اگه بشه دیشب ! فیلم The Ring رو از Channel 2 دیدم ولی یک سری ابهاماتی داره این فیلم . البته نا گفته نمونه که من حدود 20 min از اول فیلم رو از دست دادم ... ولی به هر حال ... حالا سوالای من !

* پس از روشن شدن قضیه دختره در اواخر فیلم ، چرا باز هم او اقدام به کشتن افراد میکنه ؟ مگه اون هدفش این نبود که قضیش آشکار شه ؟ حالا اینجا یه فرضیه هست ! اونم اینکه دختره میخواد داستانش به گوش همه برسه و هرکس Send To All (مثل قضیه آفلاین های یاهو که اگر STA نکنید سوسک میشید :) ) اش نکنه کشته میشه ! ولی خب .... بعد اون پسر کوچیکه چه رابطه ای با دختره داره ؟؟
یه سوال دیگه آیا شماره 2 این فیلم ساخته شده ؟
حالا من سوال زیاد داشتم ولی خب همینارو فعلا جواب بدید :-"

خيلي وقت پيش ديدم برا همين زياد داستانش يادم نيس!
ولي مسئله اينجاس كه شما كدوم نسخه رو ديديد چون اين the ring دو نسخه امريكايي و دو نسخه ژاپني داره!!
فعلا

در مورد رینگ بگم دقیقا همون فرضیه ای که دادی باعث شد که نائومی واتس زنده بمون یعنی باید در کمتر از 7 روز از اون فیلم کپی بگیری تا نمی ری
قضیه دختره هم توی قسمت دوم مشخص می شه و دلیلی هم که اون پسر کوچیکه با دختره رابطه ی نزدیک تری داره اینه که چون بچس روحش کمتر آلودس و راحت تر می تونه با مرده ها ارتباط بر قرار کنه (فکر کنم )

نوشته شده توسط kelark:

قابل توجه آریا : گفته میشه که قراره رابین ویلیامز نقش جوکر در بتمن بعدی رو بازی کنه .....
ايول ! چه شود ! فقط يه كم كلش براي اين نقش زيادي گرده ! به نظرم همون آدرين برودي كه شايعه شده بود بهتره.

ابلته درستش دوست دختر سابق فوق طبیعی من !!
My super Ex-girlfriend
بنظر فیلم جالبی میاد بخوص که لوک ویلون برادر اوون ویلسون هم توش هست !

آقا یکی جواب منو یکی بده .... یه سایت آپلود سنتر بهم معرفی کنید که بشه چند تا عکسو همزمان آپ کرد !!!

ايول ! چه شود ! فقط يه كم كلش براي اين نقش زيادي گرده ! به نظرم همون آدرين برودي كه شايعه شده بود بهتره.
دیدن دیگه قیافه آدرین برودی زیاده جوکه گفتم همین رابین ویلیامز رو انتخاب کنن !!!
------------------------------
راستی ممنون پرهام جون ولی این فقط 2تارو میشه آپ کرد نه بیشتر من میخوام بشه 10تارو باهم اپ کرد !!

در ضمن شرط هم فقط برای شهرامه ....... برای تو هویجوری می فرستم .......
بهم پی .ام بده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or