در کل اسکار قشنگی بود از نظر لباسها . اجرا و .... ولی فیلمهای امسال هیچ کدوم لیاقت بهترین فیلم رو نداشتند ...... مونیخ هم که داشت داستانش چون جانب عده ی خاصی رو میگرفت بایکوت شد !!!
نظر شما چیه ؟؟
اتفاقا من با لباسها خیلی حال کردم .
فکر کنم همتون میدونین که مارک باز هستم .
مخصوصا با لباس " فیلیپ سیمور هافمن " و " ویلیام هارت " که hugo boss بودن و " چارلیز ترون " که cristian dior بود بیشتر حال کردم .
=====
مونا بهترین جا برا آپلود عکس همون امضای خودت هست . http://www.supload.com/free-image-hosting
ببخشید که پابرهنه دارم میام وسط بحثتون .
من امشب یا اگه بشه دیشب ! فیلم The Ring رو از Channel 2 دیدم ولی یک سری ابهاماتی داره این فیلم . البته نا گفته نمونه که من حدود 20 min از اول فیلم رو از دست دادم ... ولی به هر حال ... حالا سوالای من !
* پس از روشن شدن قضیه دختره در اواخر فیلم ، چرا باز هم او اقدام به کشتن افراد میکنه ؟ مگه اون هدفش این نبود که قضیش آشکار شه ؟ حالا اینجا یه فرضیه هست ! اونم اینکه دختره میخواد داستانش به گوش همه برسه و هرکس Send To All (مثل قضیه آفلاین های یاهو که اگر STA نکنید سوسک میشید ) اش نکنه کشته میشه ! ولی خب .... بعد اون پسر کوچیکه چه رابطه ای با دختره داره ؟؟
یه سوال دیگه آیا شماره 2 این فیلم ساخته شده ؟
حالا من سوال زیاد داشتم ولی خب همینارو فعلا جواب بدید
خيلي وقت پيش ديدم برا همين زياد داستانش يادم نيس!
ولي مسئله اينجاس كه شما كدوم نسخه رو ديديد چون اين the ring دو نسخه امريكايي و دو نسخه ژاپني داره!!
فعلا
در مورد رینگ بگم دقیقا همون فرضیه ای که دادی باعث شد که نائومی واتس زنده بمون یعنی باید در کمتر از 7 روز از اون فیلم کپی بگیری تا نمی ری
قضیه دختره هم توی قسمت دوم مشخص می شه و دلیلی هم که اون پسر کوچیکه با دختره رابطه ی نزدیک تری داره اینه که چون بچس روحش کمتر آلودس و راحت تر می تونه با مرده ها ارتباط بر قرار کنه (فکر کنم )
دیدن دیگه قیافه آدرین برودی زیاده جوکه گفتم همین رابین ویلیامز رو انتخاب کنن !!!
------------------------------
راستی ممنون پرهام جون ولی این فقط 2تارو میشه آپ کرد نه بیشتر من میخوام بشه 10تارو باهم اپ کرد !!
در ضمن شرط هم فقط برای شهرامه ....... برای تو هویجوری می فرستم .......
بهم پی .ام بده !