Movie Center

البته واقعیتش پر فروش ترین فیلم تاریخ ارباب حلقه هاست که چون اول یک فیلم بوده و بعد 3 تیکش کردن میشه گفت باید فروش سه تاییش رو جمع کنیم !!! فکر کنم حدود 2 ملیارد و 800 ملیون بشه با بودجه روی هم حدود 600 ملیون !

البته حرفت تا حدودی درسته اما در واقع فیلم بر باد رفته پر فروش ترین فیلم تا به حال بوده.
اگر مقدار فروش این فیلم رو در زمان خودش با در نظر گرفتن ارزش پول و نرخ تورم به نرخ امروزی تبدیل کنیم فروشی معادل ۴ ملیارد دلار ( حدودا ) داشته.
بهتره یه نگاهی به این آمار و ارقام بندازی :

• $1,500,000 (USA) (1942 re-release)
• $14,000,000 (USA)
• $23,000,000 (USA) (1967 re-release)
• $5,000,000 (USA) (1947 re-release)
• $5,500,000 (USA) (1941 re-release)
• $6,000,000 (USA) (1961 re-release)
• $6,700,000 (USA) (1961 re-release)
• $7,500,000 (USA) (1954 re-release)
که البته این تنها برای سال های ابتدایی فیلم هستش و حتی یکی دو سال ابتدایی هم ارقامش که قاعدتا بیشترین فروش رو داره نیستش ! در ضمن این فیلم در کشور های دیگه به جز امریکا معادل $۱۹۲M فروخته ...
و البته در سال های اخیر هم فروشش ادامه داشته و در سال ۱۹۹۸ مثلا حدود ۷M$ فروخته.

آخرین ویرایش:
آره اون بربادرفته رو میدونم،قبلا یه جایی خونده بودم،ولی خوب تایتانیک فیلمیه که واقعا ارزش هیچکدوم از مقام هایی رو که بهش رسید نداره.وقتی میگن تایتانیک 11 تا اسکار برده و پرفروش ترین فیلم تاریخه،حس میکنم بهم میگن مدیرروستا بهتری بازیک تاریخه!

منم با توجه به اصرار هاي فراوان شما يه پست ميزنم توي اين تاپيك !
و طبق معمول از سينماي ايران !

«رئيس» تا دو هفته آينده کليد مي خورد؛ اطلاعات کاملی از فیلم جدید مسعود کیمیایی

سینمای ما - مسعود كيميايي، بيست وچهارمين فيلم سينمايي‌اش را در مقام كارگردان به نام "رئيس" تا دو هفته آينده جلوي دوربين مي‌برد اين فيلم براساس فيلم‌نامه‌اي از خود كيميايي جلوي دوربين مي‌رود. همچنين از فردا تست گريم بازيگران اين فيلم آغاز مي‌شود. بازيگراني كه قرار است در اين ساخته كيميايي جلوي دوربين بروند،عبارتند از: فرامرز قريبيان، لعيا زنگنه، امين تارخ، پولاد كيميايي، مهناز افشار، اكبر معززي، حميد افشار، فروردين رستمي، علي‌اصغر طبسي، شاپور كلهر،‌امير رهبري، با حضورعزت‌الله انتظامي و به ياد سعيد اميدي يكي از بازيگراني كه پيش از فيلمبرداري درگذشت.
ساير عواملي كه در پشت دوربين همكاري دارند عبارتند از : مديرفيلم‌برداري: عليرضا زرين دست، صدابردار: اسحاق خانزادي، طراح گريم: عاطفه رضوي، طراح صحنه و لباس، كيوان مقدم، برنامه‌ريز و مشاور كارگردان: امير شهاب اسماعيلي، دستيار دوم كارگردان: محمد علي جناب، منشي صحنه: كرشمه افساري، عكاس: الميرا مقدم.
در خلاصه ي داستان اين فيلم‌نوشت به قلم كيميايي آمده است: «سيامك جواني كه تا زباله شدن رفته است، ليست بيست و پنج جوان در جيب اوست كه بايد به آنها مواد مخدر از نوع پيشرفته‌ترين تا قديمي‌ترين برساند.رضا، پدر سيامك، بعد از چندين سال دوري از وطن براي پدري كردن مي‌آيد، در حالي كه خودش هنوز يك فراري است . تنها دوست دوران جواني او كه بسيار با هم چرخيده‌اند، درس خوانده‌اند، سينما رفته‌اند و بيليارد بازي كرده‌اند، شايد هنوز او را باور كند.رضاي ديگر، دوستش، يك سرهنگ شاغل و تنهاست. زن سرهنگ با دو پسرش در يك حادثه از جهان رفته‌اند.
سرهنگ رضا را باور دارد كه رضا قديمي گناهكار نيست. آنچه ميماند عشق و عاشقيت است . رضاي گناه كرده، هنوز عاشق زن از دست رفته و سقوط كرده‌اش، مي‌تواند او را ببخشد.سيامك كتابچه نام‌هاي مشتري همايش را مي‌سوزاند، سيامك عشق را در ميان نام‌هاي كتابچه‌اش پيدا كرده و خط زده است. عاشقان سياه بخت، به دنبال قطره‌اي از زندگي از دست رفته‌شان ميدوند . حتي جراح پير شده‌ي تنهاي يك دوره، عشق را بنيان تازه‌شان مي‌داند. جراح مي‌داند، عاقبت، شكستن
“رئيس” است. رئيس در برج‌ عاج خود همه را ميگرداند. فقط احساس زنده شده‌ي رفاقت دو رضاي رفيق مانده است كه سيلي هولناك مي‌شود و دست رئيس را به دستنبد و سينه‌اش را به گلوله‌ مي‌رساند. رضا پسرش را يافته است...
اما.... قصه تمام نيست ... قطره‌هاي زهر ارزانند و در انتظار ... آنها.»
تهيه كننده "رئيس" مسعود كيميايي و سرمايه‌گذاران اردشير اميري، مسعود كيميايي، محصول كارگاه آزاد فيلم است.

منبع : cinemaema.com

منتظر يه شاهكار جديد از استاد هستم !!

[در مورد فروش تایتانیک هم بله ۶۰۰ ملیون فروش امریکای این فیلمه ... و فروش جهانی اون $1,835,300,000 هستش/QUOTE]
WoW انصافا اینو نمی دوسنتم که فروش جهانی این فیلم اینقدر بوده....این رقم یه شاهکاره!!
بابا چرا یکی تاپیک نمی زنه ؟!!!
هی میریم تو این بحث اون بحث یادمون میره ........
میریم تو اون بحث این بحث یادمون میره !!!!
این تاپیک چیه که مونا هی میگه زدید یا نه...خوب یکی بزنه دیگه...اصلا در مورد چی هست!!

ولی گناه سوپر من ......... دلم به حالش سوخت ... 250 ملیون دلار خرج ........ این هفتههمش 20 ملیون فروخت !!!!!!!!

بیچاره میلاد .
من که هنوز فیلمش رو ندیدم .
باید دید چجوریه .

:( :(( :(( :(( goodbye My Lover :(( :(( :(( :(
نمی دونم چرا اینقدر بد فروش کرد .... اونایی که دیدن خیلی تعریفش کردن از بعضی ها هم شنیدم یکم فیلمش سرد و بیروحه ....

من همش فکر میکردم که تو دنیا هم اکران شده ولی دیدم نه اکرانش رو گذاشتن بعد از جام جهانی .... هم سوپر من هم Pirates ..... اینطوری تو جهان هم فروش میکنن

من امیدوارم فقط حداقل فروش سوپر من تو امریکا بالای 250 میلیون بشه که اونم فکر کنم احتمالش خیلی کمه ....

اینم برای خالی نبودن عریضه >>
ركورد « آتش بس » دست نيافتني شد

بنقل از ایران اکتور >>
آمار فروش فيلم هاي ايراني و خارجي به نمايش درآمده در سينماهاي تهران تا روز جمعه نهم، تيرماه‌ اعلام شد.

به گزارش خبرنگار هنري ايسنا، درحالي كه گيشه ي سينماي ايران در روزهاي گرم تابستان همچنان گرم است و فيلم هاي روي پرده مي‌فروشند ، از اين هفته با نمايش « شام عروسي » به كارگرداني ابراهيم وحيدزاده اكران فيلم هاي تابستان آغاز مي‌شود.

اما آمار فروش فيلم هاي ايراني كه در سينماهاي تهران به نمايش درآمده‌اند ، همچنان نشان از فروش « آتش بس » تهمينه ميلاني مي دهد، اين فيلم در 18 سينما طي 62 روز نمايش، فروشش به مرز 741 ميليون تومان نزديك مي‌شود و همچنان عنوان پرفروشترين فيلم دوره را در اختيار دارد.

« سوغات فرنگ » به كارگرداني كامران قدكچيان با در اختيار داشتن 20 سينما، طي 16 روز نمايش فروشش به مرز 139 ميليون تومان رسيد.

« چند مي‌گيري گريه كني؟ » به كارگراني شاهد احمدلو طي بيش از يك ماه نمايش، در 16 سينما 209 ميليون تومان فروخت.

به گزارش ايسنا ، « به آهستگي » به كارگرداني مازيار ميري در چهار سينما ، طي 36 روز نمايش بيش از 46 ميليون تومان فروخت.

« باغ‌هاي كندلوس » به كارگرداني ايرج كريمي نيز طي 43 روز نمايش، در 2 سينما، فروشش به مرز 50 ميليون تومان نزديك مي‌شود.

« انتخاب » اولين تجربه كارگرداني تورج منصوري در 22 روز نمايش در 4 سينما بيش از 14 ميليون تومان فروخته است.

« يك تكه نان » كمال تبريزي نيز كه همچنان در يك سينما به نمايش خود ادامه مي دهد، فروشش از مرز 88 ميليون تومان گذشت.

« شغال » نيز در سه سينما، به فروش 13 ميليون توماني دست يافت.

همچنين فيلمهاي خارجي اين دوره عبارتند از: « ناپولا »، « تانگي »، « يورش » كه هر كدام در يك سينما طي هفته اخير به نمايش درآمدند و مجمع فروششان، بيش از 200 هزار تومان بوده است.

پرفروش‌ترين سالنهاي سينماعبارتند از: قدس، آستارا،‌ ميلاد.

به گزارش ايسنا، « شام عروسي » كه از اين هفته چهارشنبه به نمايش درخواهد آمد،روايتي طنز از ماجراي برگزاري يك عروسي بزرگ و با شكوه اما بدون پول را به تصوير مي‌كشد.

در « شام عروسي » امين حيايي، نيكي كريمي، مارال فرجاد، پويا اميني، سيروس ابراهيم‌زاده، محمدرضا هدايتي، جمشد شاه‌محمدي، رزا آرايش، ارژنگ امير فضلي و ... به ايفاء نقش مي‌پردازند

--------------------

ولی هنوز تا 779 ملیون مارمولک خیلی راه داره تازه مارمولک تو 14 روز اینقدر فروخت !!!

اینم چند تا وال از فیلم میامی وایس که تو پیشنمای ماه جولای معرفیش کرده بودم
وال های خوش کیفیت و قشنگین ..... حتما دی ال کنید >>
امیدوارم مایکل مان بتونه خاطرات مخمصه و حتی جانبی رو زنده کنه !

:blushing: !!!!!!!
من تنها منبعم برای خبرهای ایرانی سایت ایران اکتوره ......
این حرفی هم که میزنی قاعدتا درسته چون اون خبر ماله 10 تیر بود (روز کنکور لعنتی من !)

ولی عجیبه من هنوز این آقا و خانم اسمیث ایرانی رو ندیدم !!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or