با سلام ،
دو فیلم خوب دیدم که دوست داشتم در اینجا به دوستان توصیه کنم :
یکیش Amadeus محصول 1984 .
Directed by
Milos Forman
و با بازی
F. Murray Abraham
.... Antonio Salieri
Tom Hulce
.... Wolfgang Amadeus Mozart
برنده 8 اسکار
یکی از آثار کلاسیک سینما است که به گوشه ای از زندگی ولفگنگ موزارت موسیقی دان مشهور میپردازه . فیلم که توسط سالیری روایت میشه داستان سالیری و حسادت و نفرتی است که از موزارت داره – سالیری که مشهورترین موسیقی دان زمان خودشه ، وقتی موسیقی موزارت و استعداد فارغ العاده اش رو میبینه به وی حسادت میورزه و ازش متنفر میشه , فیلم دارای چندین اپرای موزارت و تعدادی از موسیقی هاش هست .
فیلم در نظر اول شاید بیوگرافی باشه ولی در اصل به حسادت و نفرتی می پردازه که چگونه وجود یک کسی رو پر کرده .
و در عین حال سالیری موسیقی موزارت رو پیش خودش میپرسته
موسیقی کلاسیک ، طراحی صحنه و لباسها و گریم اروپای قدیم از نکات قابل توجه فیلم هستن.
بعلاوه بازی بسیار زیبای ابراهام موری در نقش سالیری و تام هاس در نقش موزارت .
امتیاز خودم
7.5 /10
http://www.imdb.com/title/tt0086879/
---------------------------------------------------------------------------
Match Point فیلم - 2005 با کارگردانی وودی آلن.
توضیحی در مورد داستان نمیدم ؛ فقط میتونم بگم یک اثر کاملاً درام که به زیبایی مخاطب خودش رو متاثر میکنه . خیلی از سکانسها بود که من همینجوری pause میکردم و با خودم فکر میکردم مخصوصا شروع فیلم که در تمام فیلم اثر انداخته بود .
اول فیلم میگه
There are moments in a match
when the ball hits the top of the net,
and for a split second
it can either go forward or fall back.
With a little luck,
it goes forward and you win.
Or maybe it doesn't, and you lose.
این جملش در خیلی از جاهای فیلم دیده میشه . و اینکه فیلم در بعضی جاها شما رو غافلگیر میکنه و بر خلاف حدس شما پیش میره.
با پایانی غم انگیز ؛
-------- Spiler Warning
اگه از داستان میخواید چیزی ندونید نخونید
در واقع در سکانس آخر که کریس به بچه تازه به دنیا اومدش نگاه میکنه در عمق افکارش شما میدونید که به بچه ای فکر میکنه که هیچ فرقی با این بچش نداشته و به چه گناهی باید کشته میشده و انونم به دست خودش .
اینجا باید جمله اول فیلم و دید که میگه
The man who said,
"I'd rather be lucky than good,"
saw deeply into life.
---------------------------
در کل فیلم بسیار غم انگیزی بود ، و بسیار تاثیر گذار و اینجور فیلمها هستن که از یاد ادم نمیرن.
بازی خوب اسکارلت جانسون و جاناتان میرس (تا حدی) هم قابل ذکره اما این فیلم هنری است ساخته وودی آلن نوسنده و کارگردان
امتیاز خودم
7.8 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0416320/
۞۩ محمد ۩۞