Movie Center

نوشته شده توسط old snake:
کسی در مورد Saw 3 اطلاعاتی داره؟ این فیلم امسال اکران میشه ولی من هنوز نتونستم چیزی ازش پیدا کنم اگه کسی در موردش چیزی میدونه به منم بگه:)

خب همونطوری که خودت گفتی قراره امسال اکران بشه.

بازیگرانی مثل : Tobin Bell - Angus Macfadyen - Dina Meyer - Shawnee Smith بازی میکنند. به کارگردانی Darren Lynn Bousman.

3792737_main.jpg
sawIII.jpg

خب همونطوری که خودت گفتی قراره امسال اکران بشه.

بازیگرانی مثل : Tobin Bell - Angus Macfadyen - Dina Meyer - Shawnee Smith بازی میکنند. به کارگردانی Darren Lynn Bousman.

3792737_main.jpg
sawIII.jpg
مرسی سایه جان من منظورم اطلاعاتی در مورد داستان بود وگرنه خودم اینارو میدونستم:cheesygri
در ضمن این عکس ها غیر رسمین;)

بچه ها ماموریته غیر ممکنه 3 کی میاد.
رامتین جان خیلی وقته که اومده تقریبا حدود 1ماهی میشه;)

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
امشب موفق شدم X-men Iii رو ببینم .
البته کیفیتش زیاد خوب نبود ولی بهتر از هیچی بود .
جلوه های ویژش به نظرم زیاد جالب نبود .
و یک سوال : اون پسرکچله که تو مرکز تحقیقاتی ( پیش آغداشلو ) بود کی بود ؟
پرهام جان من خودم هنوز فيلم رو نديدم ولي اون طور كه از دوستم شنيدم اون پسره اسمش Leech هست و يه خاصيت جالب داره.هر Mutant اي كه بهش نزديك ميشه خاصيت Mutant بودنش رو از دست ميده و فكر كنم كه Cure رو هم از همين ليچ ساختن. البته ميلاد جان چون فيلم رو ديده ميتونه كامل تر بگه.
يه درخواست مهم : هر كسي فيلم X-Men 3 رو ديده حتمآ تا آخر Credits رو هم ببينه.چون توي IMDB و چند جاي ديگه بعضي از مردم گفتن كه 4 تا حالت بعد از Credits داره كه توي يكيشون پروفسور روي تخت بيمارستان هست و توي يكي ديگه يه مرد رو در تاريكي نشون ميده كه يه ورق دستش داره ( GAMBIT ) . حالا شايد هم اين افراد خواستن همه رو سر كار بذارن ولي هر كي اين فيلم رو داره لطفآ آخر Credits اش رو ببينه. با تشكر

کسی در مورد Saw 3 اطلاعاتی داره؟ این فیلم امسال اکران میشه ولی من هنوز نتونستم چیزی ازش پیدا کنم اگه کسی در موردش چیزی میدونه به منم بگه:)
اطلاعاتی که خانوم سایه گفتن از این بیشتر نیست و فقط در همین حد هست
چون حتی کار فیلم برداری این فیلم هنوز شروع نشده

يه درخواست مهم : هر كسي فيلم X-Men 3 رو ديده حتمآ تا آخر Credits رو هم ببينه.چون توي IMDB و چند جاي ديگه بعضي از مردم گفتن كه 4 تا حالت بعد از Credits داره كه توي يكيشون پروفسور روي تخت بيمارستان هست و توي يكي ديگه يه مرد رو در تاريكي نشون ميده كه يه ورق دستش داره ( GAMBIT ) . حالا شايد هم اين افراد خواستن همه رو سر كار بذارن ولي هر كي اين فيلم رو داره لطفآ آخر Credits اش رو ببينه. با تشكر

اون اریا جان من فیلم رو دانلود کردم ولی از روی شانس بدم فیلم نه اولش که اسم کمپانی های
سازنده میاد رو نداره هم آخر فیلم که اسامی رد میشه
یعنی خود فیلم هستش .!

سلام.
میگم بازیگرهای sawIII همون بازیگرهای sawII هستن؟;)
ماجراش همون که همون یارو بیمارست میخوام بدونم بازم پلیسه رو میخواد عذاب بده;) اخه اخرش پلیسه در دستش بود;)

میگم بازیگرهای sawIII همون بازیگرهای sawII هستن؟;)
ماجراش همون که همون یارو بیمارست میخوام بدونم بازم پلیسه رو میخواد عذاب بده;) اخه اخرش پلیسه در دستش بود
پلیس رو که خدا بیامرزش...تا الان پوست استخوان شده:)
ولی دیگه اون مرده طراح بازی های نیست و به جاش اون دختره هست

نوشته شده توسط Behzadr:
پلیس رو که خدا بیامرزش...تا الان پوست استخوان شده:)
ولی دیگه اون مرده طراح بازی های نیست و به جاش اون دختره هست
سلام.
ممنون بهزاد جان;)
فقط چرا پلیسه پوست استخون شده مگه چی شد اخرش که چیزی معلوم نشد من که میگم بازم پلیسه هست.
ولی دختر که یارو گشته بود جانشینش بگه رو قبول دارم:D

فقط چرا پلیسه پوست استخون شده مگه چی شد اخرش که چیزی معلوم نشد من که میگم بازم پلیسه هست.
ولی دختر که یارو گشته بود جانشینش بگه رو قبول دارم
فیلم شماره 2 رو آخرش رو با دقت ببین
همه چی رو متوجه می شی
همون اول که وارد زیر زمین میشه پلیسه می تونی جسد دکتره رو ببینی
همچنین توی خود اون فضای باحال که زندانی بودند

نوشته شده توسط dinosaur:
پرهام جان من خودم هنوز فيلم رو نديدم ولي اون طور كه از دوستم شنيدم اون پسره اسمش Leech هست و يه خاصيت جالب داره.هر Mutant اي كه بهش نزديك ميشه خاصيت Mutant بودنش رو از دست ميده و فكر كنم كه Cure رو هم از همين ليچ ساختن. البته ميلاد جان چون فيلم رو ديده ميتونه كامل تر بگه.

poster1-small.jpg

شما جواب کامل آقا پرهام رو دادین . . . من منتظرم یه سوال از شما و بقیه که (بیشتر شدن و فیلم رو دیدن) . بعد از اینکه فیلم رو دیدین بکنم . در مورد این پسره ( Leech ) ؟ ! !

منم راجب تکه فیلم های بعد از Credits شنیدم ولی تا حالا هر کی از دوستام دانلود کردن نداشته فیلمشون . . . راجب پرفسور X هم فکر نمی کنم اصلا بتونن کاریش کنن خودتون انشالا فیلم رو می بینین . . . ( راستی اقا آریا خواستین بگین براتون می فرستم ؟ بدون تارف ( طعارف :cheesygri ) ) برام آدرستون رو با پیام خصوصی بفرستین .
راستی یکی از کارای عجیب این Callisto این که هم میتونه قدرت هریک از Mutant و موقعیت ( کجا هستند! ) رو تشخیص بده غیر از قدرت اصلیش . . .

یه خبر برای طرفداران Spiderman احتمالا قراره با اکران سوپر من تیزر بده بیرون . . . .
یعنی میشه ما طراحی ونوم و سند من رو ببینیم :eek: . . .

اینم عکس هایی از TRANSFORMERS

nacho1.jpg
nacho4.jpg

دیروز تریلر Nacho Libre رو دیدم به اندازه یه عمر خندیدم خدا به داد فیلمش برسه . . .

این جام جهانی بدجوری گشته تو کار این تاپیک .
فوتبالا نمیذاره فیلم نگاه کنین یا به تاپیک سر نمیزنین

جام جهانی و از همه بدتر امتحانات - امتحانات منم شروع شده تا 7 تیر هم هر2 روز 2 تا امتحان دارم . از اون طرف هم فیلم ها زیاد شدن یعنی زیاد به دستم میرسه فکر کنم توشون طالع النحس هم بود کی ببینمشون :( .

آخرین ویرایش:
میشه یه خورده در مورد این فیلم صحبت کنید Nacho Libre

من چیزی ازش ندیم و قرار تا سه چهار روزه دیگه باید روی سینما .!

The Lake House این یکی چی ، یکی از آخرین فیلم های کیانا رویز هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or