Movie Center

من منتظرم یه سوال از شما و بقیه که (بیشتر شدن و فیلم رو دیدن) . بعد از اینکه فیلم رو دیدین بکنم . در مورد این پسره ( Leech ) ؟ ! !
حالا شما بگو شاید بچه ها بتونن جواب بدن.
راستی یه سوال هم من داشتم : Psylocke توی فیلم X-Men 3 هست ؟
psylocke.jpg

منم راجب تکه فیلم های بعد از Credits شنیدم ولی تا حالا هر کی از دوستام دانلود کردن نداشته فیلمشون . . . راجب پرفسور X هم فکر نمی کنم اصلا بتونن کاریش کنن خودتون انشالا فیلم رو می بینین . . .
امروز داشتم توی فورمها میگشتم و این طور فهمیدم که خود Professor X رو نشون نمیده ولی یه جورهایی بهش مربوطه :
آخر Credits شخصیتی به نام Moira رو نشون میده که به بیمارستانی میره و داره به بیمارها سر میزنه که یه دفعه صدایی میشنوه : "سلام Moira " و Moira هم برمیگرده و میگه چارلز ؟ و در این جا Credits تموم میشه.
کسی میدونه Moira کیه ؟
راستی اقا آریا خواستین بگین براتون می فرستم ؟ بدون تارف ( طعارف :cheesygri ) ) برام آدرستون رو با پیام خصوصی بفرستین .
میلاد جون خیلی خیلی ممنون.ولی میخوام صبر کنم تا نسخه DVD ش بیاد بعد ببینم.:blushing:
یه خبر برای طرفداران Spiderman احتمالا قراره با اکران سوپر من تیزر بده بیرون . . . .
یعنی میشه ما طراحی ونوم و سند من رو ببینیم :eek: . . .
ایول.من اصلآ نمیدونستم که Venom هم توی فیلم هست.این دفعه دیگه Spiderman از دفعه های قبل هم بیشتر میترکونه !
این هم یه عکس از Venom که البته ربطی به فیلم Spiderman 3 نداره :
venom-big.jpg

da-big-nacho-thumb.jpg

اینم برای شما ببخشید که قبلش نزاشتم :
LO-RES HI-RES MED-RES اگه هم با کیفیت HD می خواین این سایت خود Apple فکر کنم داشته باشه من نگاه نکردم.​

در مورد داستانش هم اون چیزی که تو یاهو نوشته : Nacho یه مرد بدون هیچ مهارتیه که در کلیسا بزرگ شده و حالا آشپز اونجاست ولی به خاطر مواد غذایی بد غذاش برای بچه یتیم ها افتضاحه . . . حالا Nacho تصمیم میگیره یه جوری پول بیشتری در بیاره و غذل های بهتری برای بچه ها بپزه و برای این کار باید نظر خواهر Encarnacion جلب کنه . . . .
بعد می بینیم که ناچو وارد مسابقات کشتی میشه و متوجه میشه که در این کار استعداد داره . . ...
panavision.jpg

فیلم این هفته اکران میشه کارگردانش هم انگار دومین کارشه . بعد از ( Napoleon Dynamite )

اقا آریا کلا mutant هایی که تو X-men : the Last Stand هستند اینا هستند :

xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg

xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg
xmen3_char-th.jpg

در مورد Moira چیزی نمی دونم ولی یکی از دوستام هست خوراکش کمیک بوک های marvel هست از اون میپرسم .​

آخرین ویرایش:
در مورد داستانش هم اون چیزی که تو یاهو نوشته : Nacho یه مرد بدون هیچ مهارتیه که در کلیسا بزرگ شده و حالا آشپز اونجاست ولی به خاطر مواد غذایی بد غذاش برای بچه یتیم ها افتضاحه . . . حالا Nacho تصمیم میگیره یه جوری پول بیشتری در بیاره و برای این کار باید نظر خواهر Encarnacion جلب کنه . . . .
البته چيزي که توي imdb گفته و من هم قبلا شنيدم کمي با اين چيزي که شما گفتي فرق ميکنه. يک کشيش (jack black) براي جلوگيري از بسته شدن يک يتيم خانه مجبوره بره پول در بياره.nacho ماسک ميزنه و به مسابقات کشتي ميره و ...
کارگردانش هم Jared Hess هست که کار قبليش Napoleon Dynamite بوده که اون هم خيلي ترکوند.البته سال 2003 هم يه فيلم کوتاه ساخت که اون هم بد نبود.مطمئن باشيد که با وجود jack black فيلم nacho libre ميترکونه.

The Lake House این یکی چی ، یکی از آخرین فیلم های کیانا رویز هستش

توي mtv movie awards 2006 که همين چند روز پيش برگزار شد از Keanu Reeves و Sandra Bullock که کنار هم بودند , درباره ي همين فيلم سوال کردند.اين 2 نفر هم يه نگاه عاشقانه به هم کردن و گفتن فيلم هم همينجوريه :)

فیلم شماره 2 رو آخرش رو با دقت ببین
همه چی رو متوجه می شی
همون اول که وارد زیر زمین میشه پلیسه می تونی جسد دکتره رو ببینی
همچنین توی خود اون فضای باحال که زندانی بودند

کدوم دکتره بهزاد جان:confused:

چند روز پیش یه تیکه از یه فیلم نشون داد مثل اسکری موو بود ولی در مورد راز داوینچی بود . میخواستم ببینم کسی از دوستان اسمشو نمیدون ه؟

The Lake House این یکی چی ، یکی از آخرین فیلم های کیانا رویز هستش

منم تا به حال در باره این فیلم چیزی نشنیده بودم. حالا که گفتی یه سرچ کردم. اینا رو پیدا کردم.

ضاهرا بر خلاف فیلم های قبلی کیانو ریوز ، اینبار تصمیم گرفته در یه فیلم خانوادگی و بدور از جلوه های ویژه فراوون بازی کنه. یه فیلم درام - رومانتیک.

اینم داستان کوتاه فیلم البته به زبان خارچه. :)

از اونجایی که من زبانم خیلی خوبه فقط فهمیدم کیانو ریوز نقش یه معماره و Sandra Bullock هم در نقش یه دکتره تنها و بی کس یه جورایی یه هویی با هاش آشنا میشه.

A lonely doctor (Sandra Bullock) who once occupied an unusual lakeside home begins exchanging love letters with its newest resident, a frustrated architect (Keanu Reeves). When they discover that they're actually living two years apart, they must try to unravel the mystery behind their extraordinary romance before it's too late.

اینم تصاویری از فیلم.

-------------------------------------------
اینم ترایلر فیلم

این هم یه عکس از Venom که البته ربطی به فیلم Spiderman 3 نداره :
می تونید در مورد این شخصیت بیشتر توضیح بدید؟
ضاهرا بر خلاف فیلم های قبلی کیانو ریوز ، اینبار تصمیم گرفته در یه فیلم خانوادگی و بدور از جلوه های ویژه فراوون بازی کنه. یه فیلم درام - رومانتی
البته من در حد و حدود شما فیلم بازها نیستم....ولی کیانو فیلم رومانتیک چند تا بازی کرده
یکیش همونی بود که عاشق یه دختر سرطانی میشه....گرچه لهستالی دوبله شده بود ولی من که از داستانش خیلی حال کردم...ته فیلم غم ناک بود
کدوم دکتره بهزاد جان:confused:
مگه تو اره 1 رو ندیدی؟؟؟؟؟!!!!! همونی که پاشو با اره برید دیگه

خودت گفتی: فیلم شماره 2 رو آخرش رو با دقت ببین
;)حرفی از 1 نزدی...

اوف.....بابا شاهکار:blink:....من گفتم دکتره رو می تونی ببینی:wallbash: ....وقتی اینو گفتم تنها دکتر فیلم اره همونی بود که تو شماره 1 بود....من گفتم می تونی جسدشو ببینی....:wink1:ok

نوشته شده توسط Behzadr:
می تونید در مورد این شخصیت بیشتر توضیح بدید؟
بهزاد جان راستش من زیاد این شخصیت رو نمیشناسم و بیشتر توی بازیهای Spiderman دیدمش.ولی یادمه که یه جایی خوندم یه ماده ای از فضا میاد و این شخصیت رو درست میکنه و حتی توی یکی از کمیکهای Spiderman خود Spiderman هم به این ماده برخورد میکنه و سیاه میشه با بعضی از خصوصیات Venom.
چیزی که ازش یادمه اینه که یه جورایی شبیه Spiderman میتونه از این ور به اون ور شیرجه بزنه و زبون خیلی درازی داره و بدنش یه جوریه ( نمیدونم چه طوری توضیح بدم شبیه یه ژله که رشته های درازی داره !)
مثلآ توی بازی Marvel VS Capcom که توی Dream Cast خیلی بازی میکردم این شکلی بود :

eccc3.gif

سلام
ضاهرا بر خلاف فیلم های قبلی کیانو ریوز ، اینبار تصمیم گرفته در یه فیلم خانوادگی و بدور از جلوه های ویژه فراوون بازی کنه. یه فیلم درام - رومانتیک.
سایه خانم کم پیدایی ؟ !!!
همونطور که بهزاد گفت یه فیلم رمانتیک معروف داره به نام " سوئیت آوریل " که با چارلیز ترون همبازی بود .
=====
درمورد فیلم جک بلک هم هر 2 تا تون درست گفتین .
چون تو فیلم هم کشیشه هم آشپز . وبرای به دست آوردن پول برای زندگی بهتر بچه ها ( که خوردن غذای بهتر هم شاملش میشه ) وارد مسابقات کشتی کج میشه .

سایه خانم کم پیدایی ؟ !!!

هستیم در خدمتتون. :blushing:

همونطور که بهزاد گفت یه فیلم رمانتیک معروف داره به نام " سوئیت آوریل " که با چارلیز ترون همبازی بود .

میدونستم .

منظورم فیلم های معروفش بود مثل ماتریکس و کنستانتین که اونقدر از نظر جلوه های ویژه و تخیلی بودن عظیم بودن که فیلمهای دیگش مثل سوئیت آوریل زیر سایشون کمرنگ شده بودن.

بهزاد جان راستش من زیاد این شخصیت رو نمیشناسم و بیشتر توی بازیهای Spiderman دیدمش.ولی یادمه که یه جایی خوندم یه ماده ای از فضا میاد و این شخصیت رو درست میکنه و حتی توی یکی از کمیکهای Spiderman خود Spiderman هم به این ماده برخورد میکنه و سیاه میشه با بعضی از خصوصیات Venom.
چیزی که ازش یادمه اینه که یه جورایی شبیه Spiderman میتونه از این ور به اون ور شیرجه بزنه و زبون خیلی درازی داره و بدنش یه جوریه ( نمیدونم چه طوری توضیح بدم شبیه یه ژله که رشته های درازی داره !)
بسیار عالی
فقط می خوام بدونم استفاده از این شخصیت 100% شده در شماره 3 این فیلم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or