Movie Center

خوب منظورم این بود که هر کی دیده نظرش رو بگه:blushing:
اخرش با تعلیق تموم شد جانی دپ رفت تا اون مراسم رو اجرا کنه ؟
چیزی که من نفهمیدم این بود که اون دختره که باهاش بود کی بود ( ادم که نبود) من فکر میکردم فرشته اس ولی انگار این طور نبود

نوشته شده توسط gavelock:
کسانی که کتاب رمز داوینچی رو خوندن میشه بگن که مال کدوم انتشارات هست؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم.
مال انتشارات زهره هستش و البته 2 کتاب دیگه از دن براون هم مال همین انتشارات هستن .
ببخشید که ربطی نداشت.

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
کارتون cars هم اکران شده که تو imdb با 3 هزار و خورده ای رای امتیاز عالیه 7.9 رو بدیت آورده .
=====
مرتضی اگز از خانه خنجرهای پران خوشت اومده پس حتما shinobi و the promis رو هم نگاه کن .
ممنون پرهام جان اما هنوز این فیلم هارو گرفتم و ندیدم
are we yet
match point
تاوان
blood ryne
روی خط راه برو

سلام
دو سوال
دیشب یه فیلمی دیدم که خیلی چندش آور بود...داستان زنی بود که یه نوع بیماری داشت و با اشیا مختلف بدن خودشو زخمی می کرد و می خورد ....کارش به جایی رسید که استخوان های بدنش رو با کارد می تراشید و می خورد.....یه تلق تلقی هم می کرد که آدم هوس می کرد.....خلاصه کسی این فیلم رو دیده؟
سوال دوم کسی قسمت دوم فیلم فوتبال شائولین رو دیده یا داره؟

نوشته شده توسط Behzadr:
دیشب یه فیلمی دیدم که خیلی چندش آور بود...داستان زنی بود که یه نوع بیماری داشت و با اشیا مختلف بدن خودشو زخمی می کرد و می خورد ....کارش به جایی رسید که استخوان های بدنش رو با کارد می تراشید و می خورد.....یه تلق تلقی هم می کرد که آدم هوس می کرد.....خلاصه کسی این فیلم رو دیده؟
:scare: :sick: اگه کسی میدونه بگه من طالب دیدن فیلم شدم شدیدآ !

سلام

من چند سالی است که دیگه از فیلم دیدن افتادم و استعدادم در این زمینه کور شده:p قدیما خیلی فیلم زیاد می دیدم ولی الان دیگه تفریحی و تکوتوک فیلم می ببینم برای همینم تو این تاپیک تقریبا هیچ وقت نیستم!
ولی امروز فیلم Fast and Furious: Tokyo Drift را دانلود کردم و بسیار از دانلود خود لذت بردم. فکر کنم فیلمش 3-4 روزه اکران شده و کیفیتشم جالب نبود. ولی هر کس به قول معروف عشق ماشینه و شماره های قبلی این فیلمو دیده و از اونها راضی بوده توصیه می کنم 100% این فیلمو پیدا کنه و ببینه. مطمئن باشه که بیشتر از 2 شماره قبلی بهش حال می ده. ماشین های موجود در این فیلم بسیار زیباتر و توینیگ تر از شماره های قبلی هستند.

سلام
قرار بود فیلم ninth gate رو ببینم و نظرم رو بگم .
خوب به نظرم فیلمش قشنگ بود . یعنی کلا با فیلمهای اروپایی حال میکنم .
بازیهاش یکم مصنوعی بود . البته به غیر از جناب " دپ " که به نظرم خوب بود .
فیلمبرداریش خوب بود و رنگهایه استفاده شده کاملا با فضایه داستان جور در میومد .
یه سوالم درباره دختره پرسیده بودی .
درسته که بعضی کاراش عجیب غریب بود ولی از همه اونا عجیبتر این بود که دختره " خون " داشت . که این یعنی این که جن یا پری نبوده .
برداشت من اینه که دختره یه تجسمی از شیطان بود .
درواقع طبق داستان فیلم دختره همون کلیدی بود که باید به دستش میاوردن .
و شیطان هم همیشه راه ها و افرادی رو انتخاب میکنه که اصلا به فکر کسی نمیرسه .
همونطور که دیدیم شخصیت بالکان که در واقع تو فیلم مظهر پلیدی هست نتونست کاری از پیش ببره چون خود شیطان نمیخواست .
البته بیشتر میتونم صحبت کنم ولی ترجیح میدم بقیه هم نظراتشون رو بگن تا ببینم چقدر پرت یا به جا فهمیدم .

من چون فیلم رو چند وقت پیش دیدم یکم باید فکر کنم تا بعضی جاهاش یادم بیاد
اول اینکه اون سه تا کتاب تا اونجایی که یادمه انگار هر سه در کنار هم به درد میخورد درسته؟بعد اینکه حتما متوجه اون تصویر اخر اون نقاشی که دختره رو نشون میداد شدی دیگه؟ حتما متوجه شدی. من فکر میکنم دختره شیطان بود یا یه همچین چیزی.(بیخیال)
یه ذره گیج میخورم اون ده تا تصویر که اون یارو داشت و میخواست خدمتگذار شیطان بشه(همون که خودش رو اتش زد اسمش یادم نیست) یکیش تقلبی بود و برای همین طرف موفق نشد.اون یه دونه ایی که باید عوض میشد رو دختره به "دپ" داد (یا ادرسش رو داد) و یعنی "دپ" اخر فیلم با داشتن هر ده تصویر اصل رفت تا همون مراسم رو اجرا کنه دیگه؟من اینطوری فهمیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or