این جنایت رو که گفته به وسیه این دار و دسته فیلم بود یا واقعی؟؟؟!!!!!!
ماجرای قتل شارون تیت یک ماجرای واقعی و تکان دهنده اس که در سال 1969 اتفاق افتاد.
در بعد از ظهر هشتم اگست 1969 چارلز منسون به همراه سه زن و یک مرد وارد خانه رومن پولانسکی شدند و همسر او (شارون) را با
28 ضربه چاقو به قتل رساندند.در همان شب مردی 80 ساله و دو دختر جوان را هم با
108 (این عدد رو اشتباه ننوشتم!!!) ضربه چاقو در بیرون خانه شارون تکه تکه کردند.تنها چیزی که از خود باقی گذاشتن کلمه pig بود.
در اقدام بعدی زن و شوهر دیگری (باز هم از طبقه مرفه جامعه) به نام "لابیانکا" را قربانی کردند. مرد را در حالی که چاقوی بزرگی در گلویش مانده بود رها کردند و با چاقو بر روی شکمش war نوشته شده بود و زن را با چندین ضربه در سینه و گردنش به قتل رساندن. روی در خروجی هم کلمه rise (به پا خیزید) نوشته شده بود.
تا ژوئن 1970 که منسون و دستگیر شد ترس و وحشت بی حد و حسری طبقه مرفه جامعه امریکا را گرفته بود زیرا که انها میترسیدند تا قربانی بعدی منسون باشند.
چارلز منسون در ژولای 1970 در حالی وارد دادگاه شد که بر روی پیشانی خود کلمه X را حک کرده بود وی ان روز در دادگاه گفت
:من برای جهان شما یک X هستم با هیچ دادگاهی نمیتوانید مرا بشناسید.
وی به همراه 4 همدستش در حال حاضر در زندان به سر میبرد و گرچه بیشتر رموز این جنایات تکان دهنده بانتشار کتاب "چارلز منسون از زبان خودش" در 1986 حل شد اما هنوز نقاط مبهم بسیاری وجود دارد.حتی عده ایی ترور "جان لنون" مغز متفکر گروه بیتلز را مرتبط با این قضیه میدانند و معتقدند که وی در ترانه هایش از "منسون"حمایت میکرده....
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت زیر مراجعه کنید.نکته ایی که باید متذکر بشم اینه که این سایت دارای تصاویر تکان دهنده ایی هست ( عکسهای قربانیان) که اگر شما هم مثل من اصولا با دیدن تصاویر تکان دهنده و اجساد و این طور چیزها مشکل دارید میتونید وارد بخشی بشید که اطلاعات رو بدون تصاویر ناجور قرار داده.(من خودم تصاویر رو ندیدم ولی به نظر خوشایند نمیان)
crimeshots.com/ Carnage69.html
در اخر باید اضافه کنم که متاسفانه یکی از اعضای گروه منسون در انتظار ازادی به سر میبره
منسون: