Movie Center

سلام
اولا اون سیاه پوسته کیه ؟ از طرف کیه ؟ کی فرستادتش ؟
قضیه کامل اون دختره چیه ؟ چرا میخواسته به جانی کمک کنه ؟
سیاهپوسته محافظه همون زن مو سیاهست ( تلفر / سن مارتین )
بحث رو همون دخترست .
اگر پست من رو تو صفحه قبل بخونی متوجه میشی .
برداشت خودم رو از دختره نوشتم .

میبینم که هنوز بحث ninth gate هست.فیلم خوبیه به کسایی که ندیدنش پیشنهادش میکنم. من خودم خیلی وقته فیلم درست و حسابی ندیدم برای همین هم به این تاپیک کمتر از قبل سر میزنم.
اخرین فیلمی که دیدم یک ماه پیش بود که "سر در ابرها"رو دیدم به نظرم فیلم متوسطی بود فقط یک بار دیدمش.اخرین فیلم خدایی که دیدم "بچه ی رزماری" بود که 4-5 ماه قبل دستم رسید فکر کنم یه 8-9 باری نگاش کردم.اگه کسی ندیده حتما گیرش بیاره

نوشته شده توسط Agent47:
میبینم که هنوز بحث ninth gate هست.فیلم خوبیه به کسایی که ندیدنش پیشنهادش میکنم. من خودم خیلی وقته فیلم درست و حسابی ندیدم برای همین هم به این تاپیک کمتر از قبل سر میزنم.
اخرین فیلمی که دیدم یک ماه پیش بود که "سر در ابرها"رو دیدم به نظرم فیلم متوسطی بود فقط یک بار دیدمش.اخرین فیلم خدایی که دیدم "بچه ی رزماری" بود که 4-5 ماه قبل دستم رسید فکر کنم یه 8-9 باری نگاش کردم.اگه کسی ندیده حتما گیرش بیاره
میشه در مورد این فیلم که مال کی هست و همچنین ازش اگه پوستری دارید بذارید!؟

میشه در مورد این فیلم که مال کی هست و همچنین ازش اگه پوستری دارید بذارید!؟
B00003CXCF.01.LZZZZZZZ.jpg

فیلم بچه ی رزماری ساخته کارگردان بزرگ لهستانی "رومن پولانسکی" هست که در سال 1968 ساخته شده و از شاهکارهای ژانر وحشت محسوب میشه.با وجود اینکه هیچ صحنه خشن یا موجودات عجیب و غریب نداره ولی فضای فیلم به شکلیه که بیننده رو دچار اظطراب میکن.بازی "میا فارو" در نقش رزماری عالیه و از نقاط قوت فیلم.
0A636EE7-7B09-441A-BCA6-DA7748B3034F.jpg
mptv1.gif

mptv1.gif

این فیلم به خاطر موضوع و همچنین پایان ناجورش در زمان خودش سر و صدای زیادی به پا کرد. یک سال بعد ار ساخت این فیلم "شارون تیت"بازیگر مشهور ان زمان که همسر "رومن پولانسکی" بود توسط دار و دسته "چارلز منسون" (مخوف ترین قاتل دنیا) تیکه تیکه شد. وی جنینی هم در شکم داشت. عده ی زیادی پایان فیلم "بچه ی رزماری"رو علت این جنایت دونستن هر چند که هدف "منسون" از این سری جنایات چیز دیگه ایی بود.

داستان فیلم هم به شیطان پرستی و اینجور چیزها ربط پیدا میکنه.

این فیلم به خاطر موضوع و همچنین پایان ناجورش در زمان خودش سر و صدای زیادی به پا کرد. یک سال بعد ار ساخت این فیلم "شارون تیت"بازیگر مشهور ان زمان که همسر "رومن پولانسکی" بود توسط دار و دسته "چارلز منسون" (مخوف ترین قاتل دنیا) تیکه تیکه شد. وی جنینی هم در شکم داشت. عده ی زیادی پایان فیلم "بچه ی رزماری"رو علت این جنایت دونستن هر چند که هدف "منسون" از این سری جنایات چیز دیگه ایی بود.
این جنایت رو که گفته به وسیه این دار و دسته فیلم بود یا واقعی؟؟؟!!!!!!

این جنایت رو که گفته به وسیه این دار و دسته فیلم بود یا واقعی؟؟؟!!!!!!
B-19619.jpg

ماجرای قتل شارون تیت یک ماجرای واقعی و تکان دهنده اس که در سال 1969 اتفاق افتاد.
در بعد از ظهر هشتم اگست 1969 چارلز منسون به همراه سه زن و یک مرد وارد خانه رومن پولانسکی شدند و همسر او (شارون) را با 28 ضربه چاقو به قتل رساندند.در همان شب مردی 80 ساله و دو دختر جوان را هم با 108 (این عدد رو اشتباه ننوشتم!!!) ضربه چاقو در بیرون خانه شارون تکه تکه کردند.تنها چیزی که از خود باقی گذاشتن کلمه pig بود.

در اقدام بعدی زن و شوهر دیگری (باز هم از طبقه مرفه جامعه) به نام "لابیانکا" را قربانی کردند. مرد را در حالی که چاقوی بزرگی در گلویش مانده بود رها کردند و با چاقو بر روی شکمش war نوشته شده بود و زن را با چندین ضربه در سینه و گردنش به قتل رساندن. روی در خروجی هم کلمه rise (به پا خیزید) نوشته شده بود.

تا ژوئن 1970 که منسون و دستگیر شد ترس و وحشت بی حد و حسری طبقه مرفه جامعه امریکا را گرفته بود زیرا که انها میترسیدند تا قربانی بعدی منسون باشند.

چارلز منسون در ژولای 1970 در حالی وارد دادگاه شد که بر روی پیشانی خود کلمه X را حک کرده بود وی ان روز در دادگاه گفت:من برای جهان شما یک X هستم با هیچ دادگاهی نمیتوانید مرا بشناسید.

وی به همراه 4 همدستش در حال حاضر در زندان به سر میبرد و گرچه بیشتر رموز این جنایات تکان دهنده بانتشار کتاب "چارلز منسون از زبان خودش" در 1986 حل شد اما هنوز نقاط مبهم بسیاری وجود دارد.حتی عده ایی ترور "جان لنون" مغز متفکر گروه بیتلز را مرتبط با این قضیه میدانند و معتقدند که وی در ترانه هایش از "منسون"حمایت میکرده....

برای اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت زیر مراجعه کنید.نکته ایی که باید متذکر بشم اینه که این سایت دارای تصاویر تکان دهنده ایی هست ( عکسهای قربانیان) که اگر شما هم مثل من اصولا با دیدن تصاویر تکان دهنده و اجساد و این طور چیزها مشکل دارید میتونید وارد بخشی بشید که اطلاعات رو بدون تصاویر ناجور قرار داده.(من خودم تصاویر رو ندیدم ولی به نظر خوشایند نمیان)

crimeshots.com/ Carnage69.html

در اخر باید اضافه کنم که متاسفانه یکی از اعضای گروه منسون در انتظار ازادی به سر میبره

منسون:
manson8.jpg

Image:Charles_Manson.jpg

ینجا به غیر از ما 2 نفر دیگه کسیthe ninth gate رو ندیده ؟
چرا نظراتتون رو نمیگین ؟
سلام پرهام..
منم یکی دیگه که این فیلم را دیدم ...:cheesygri
بنظرم فیلم جالبی بود...بخصوص از لحاظ سوژه ;)
البته این فیلم بر اساس یک رمان با نام The Club Dumas ساخته شده..نوشته ی یک رمان نویس اسپانیایی با نام Arturo Pérez-Reverte
در سال 1993 ;)

بحث رو همون دخترست .

راستش نکته ی جالب در مورد اون دختره این بود که در پایان فیلم در صفحه ای که Corso در اون فروشگاه کتاب در پرتغال پیدا میکنه (که در اون صحنه خالی از سکنه بود و دیگه از اون دو فروشنده ی کتاب خبری نبود !!!:confused: ) در اون صفحه یک دختر سوار بر یک جانور ی که دارای چندین سر بود نشون داده میشه که صد در صد بنظر میرسه همون دختره باشه .. پس نزدیک ترین نتیجه گیری که میشه کرد اینه که اون دختره بایستی همون Whore of Babylon باشه...;)

در همون عکس و در فاصله ای از پشت اون دختره قلعه ای با نوری میدرخشید .....دروازه ی این قلعه و یا قصر به کجا ختم میشد ؟؟؟ به جهنم ؟؟؟ ;)

در زیر عکسی از Whore of Babylon میتونی ببینی که البته مربوط به این فیلم نیست ..

e8a36.jpg

---------------------------------------------------
در فیلم و در مورد سه کتاب Nine Gates of the Kingdom of Shadows چند نکته هست که بسیار جالب توجهند

کتاب های Nine Gates در قرن هفدهم و در سال 1666 نوشته شده ...
سه رقم آخر یعنی 666 عددی هست که به شیطان نسبت داده میشه...

وقایع داستان فیلم در سال 1999 روی میده یعنی 333 سال بعد از زمان نوشته شدن کتاب...حالا اگر ارقام عدد 333 را هم با هم جمع کنیم باز به عدد 9 میرسیم...جالب نیست :confused: :cheesygri

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
اینجا به غیر از ما 2 نفر دیگه کسیthe ninth gate رو ندیده ؟
چرا نظراتتون رو نمیگین ؟
با سلام ، چند وقت پیش اینو دیده بودم .

فیلم که بیشتر یه فیلمه Mystery هست تا Horror.
فقط یخورده کند پیش میره .

اون دختره که معلومه همون کسی که عکسش در یک ورق کتاب اصلی دیده میشه و خودش به جانی دپ آدرسشو میده.

و چه کسی غیر از نویسنده اصلی کتاب میدونه کجاست ؟
نویسنده ها هم که یکیشونو کشتن ، که با AT در کتاب دیده میشد و دیگری LCF یا همون Lucifer – پس دختره همون Lucifer هست که در فیلم کارهای غیر عادی هم ازش میبینیم ( حرکات جهش مانندش که از طبقه بالا اومد پایین) .

( و شاید هم کسی که به Lucifer داره کمک میکنه مثلا یکی از زیردستاش )

این هم تقریبا مشخص بود که Lucifer / دختره از جانی خوشش اومده بود و خودش خواست تا به جانی کمک کنه و به kingdom of shadows برسه . جایی که جانی آخر فیلم به اونجا رفت.

فیلم بدی نبود فقط یکم کند هست و فقط آخراش که پیچیده میشه جذابه.

اما باید از فیلمبرداری داریوش خنجی هم ذکر کرد که در فضا سازی فیلم نقش مهمی داشته.

و در آخر اون دختره زن پولانسکی هستش .

۞۩ محمد ۩۞

دوستان من رفتم و تمامه عکس های جنایاتی که توسطه دارو دسته منسون بود دیدم. واقعا چه حیون هایی تو این دنیا پیدا میشهو ولی نمیدونم چرا باید تا حالا زنده بمونه.

ر همان شب مردی 80 ساله و دو دختر جوان را هم با 108 (این عدد رو اشتباه ننوشتم!!!)
WoW این دیگه ته آدم کشی بود.....خیلی تکان دهنده بود...حالا این فیلمه اقتباسی از این داستان واقعای هست؟

دوستان من رفتم و تمامه عکس های جنایاتی که توسطه دارو دسته منسون بود دیدم. واقعا چه حیون هایی تو این دنیا پیدا میشهو ولی نمیدونم چرا باید تا حالا زنده بمون
میشه یا بذاری تا آپلود کنی.....تا من هم ببینم؟

این فیلمه اقتباسی از این داستان واقعای هست؟

خیر. عرض کردم که بچه ی رزماری یک سال قبل از این وقایع ساخته شده و ربطی به این موضوع نداره. پایان فیلم یه شکلیه که بعضیها اون رو به قتل "شارون"نسبت میدن حالا تا چقدر صحیحه خدا داند....

میشه یا بذاری تا آپلود کنی.....تا من هم ببینم؟

شوخی میکنید!!! من لینک اون سایت رو صفحه قبل گذاشتم تا هر کس میخواد بره ببینه. لطفا به هیچ وجه اون تصاویر رو اینجا نذارید یا دست کم به صورت لینکی باشه

و در آخر اون دختره زن پولانسکی هستش
.

کدوم دختره؟؟؟!!!

خیر. عرض کردم که بچه ی رزماری یک سال قبل از این وقایع ساخته شده و ربطی به این موضوع نداره. پایان فیلم یه شکلیه که بعضیها اون رو به قتل "شارون"نسبت میدن حالا تا چقدر صحیحه خدا داند....
ok....مرسی از توضیحاتت
ولی خوب اون لینک رو یه بار دیگه بذار...ببینم چی هست اینقدر وحشت زده کرده همه رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or