Movie Center

لینکی که گذاشته بودم فکر کنم کار میکرد چون یکی از بچه ها دیده بود
به نظرم خودتون تو گوگل سرچ کنید sharon tate یه دوجین عکس و سایت از این دختر بیچاره میاره.بی تعارف من زیاد حال نمیکنم دنبال این طور چیزا باشم...

البته فکر نکنم چندان ترسناک باشه. یه چند تا جسده دیگه

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Agent47:
لینکی که گذاشته بودم فکر کنم کار میکرد چون یکی از بچه ها دیده بود
به نظرم خودتون تو گوگل سرچ کنید sharon tate یه دوجین عکس و سایت از این دختر بیچاره میاره.بی تعارف من زیاد حال نمیکنم دنبال این طور چیزا باشم...

البته فکر نکنم چندان ترسناک باشه. یه چند تا جسده دیگه
http://www.sharontate.net/home.html

:confused:

نوشته شده توسط 789:
دوستان من رفتم و تمامه عکس های جنایاتی که توسطه دارو دسته منسون بود دیدم. واقعا چه حیون هایی تو این دنیا پیدا میشهو ولی نمیدونم چرا باید تا حالا زنده بمونه.

میشه به منم نشون بدی؟:blushing:

یه سری والپیپر ها از فیلم های جدید :

--------------------------------​
فیلم جدید آدام سندلر و کیت بکینسیل به نام کلیک​

Fast And The Furious:The Tokyo Drift : نمی دونم چرا اینقدر بد فروش کرد همه اونایی که دیدن گفتن از قسمت دومش هم قشنگ تر بود ؟! ! احتمالا به خاطر استفاده نکردن از بازیگرای معروف هست .​

thehillshaveeyes_bigreleaseposter.jpg
hillshaveeyes1.jpg

دی ویدی The Hills Have Eyes ( تپه ها چشم دارند ) هم ریلیز شد دوستانی که به فیلم های ترسناک علاقه دارند حتما این فیلم رو گیر بیارن . . .
داستانش هم در مورد یه منطقه هست که در اثر تششعات هسته ای مردمش دچار تغییرات بدنی میشن و خانواده ای که برای گذراندن تعطیلات به ونجا میرن. . . .​

hillshaveeyes2.jpg

--------------------------------
silenthill_sign.jpg

دیروز هم فیلم سایلنت هیل رو دیدم . اولش فکر می کردم داستانش مال قسمت دوم بازیش باشه ولی نه به غیر از لوکیشن هاش و آهنگ هاش هیچ چیزش شبیه بازیش نبود . در کل فیلم خوبی بود . طراحی صحنه و جلوه های ویژه اش خیلی عالی بود.​

آخرین ویرایش:
Fast And The Furious:The Tokyo Drift : نمی دونم چرا اینقدر بد فروش کرد همه اونایی که دیدن گفتن از قسمت دومش هم قشنگ تر بود ؟! ! احتمالا به خاطر استفاده نکردن از بازیگرای معروف هست .
پس تو این شماره از بازیگر اصلی دو شماره قبل بهره نبرده....کاملا بی مزه میشه

نوشته شده توسط Agent47:
وکدوم دختره؟؟؟!!!

مگه چند تا دختر تو فیلم بود ! :huh:

همون که گفتم Lucifer هست .

هر چند به سنش نمیخوره ولی زن پولانسکی هست و دو تا بچه هم دارن .
ازدواجشون سال 1989 بوده
(منبع IMDB )

سلام
راستش نکته ی جالب در مورد اون دختره این بود که در پایان فیلم در صفحه ای که Corso در اون فروشگاه کتاب در پرتغال پیدا میکنه (که در اون صحنه خالی از سکنه بود و دیگه از اون دو فروشنده ی کتاب خبری نبود !!! ) در اون صفحه یک دختر سوار بر یک جانور ی که دارای چندین سر بود نشون داده میشه که صد در صد بنظر میرسه همون دختره باشه .. پس نزدیک ترین نتیجه گیری که میشه کرد اینه که اون دختره بایستی همون Whore of Babylon باشه...

در همون عکس و در فاصله ای از پشت اون دختره قلعه ای با نوری میدرخشید .....دروازه ی این قلعه و یا قصر به کجا ختم میشد ؟؟؟ به جهنم ؟؟؟

در زیر عکسی از Whore of Babylon میتونی ببینی که البته مربوط به این فیلم نیست ..
خوب تقریبا با همون دلایلی که من معتقد بودم که دختره یا شیطون هست یا یه تصویری از شیطون . ( محمد دقیقا نظر من رو داری )
ولی این عجیب بود که دختره خون داشت . پس باید فانی باشه .
بقیه لطفاا نظر بدن .

مگه چند تا دختر تو فیلم بود !

همون که گفتم Lucifer هست .

هر چند به سنش نمیخوره ولی زن پولانسکی هست و دو تا بچه هم دارن .
ازدواجشون سال 1989 بوده
(منبع IMDB )
کاملا درسته..
اسم اون دختره هست Emmanuelle Seigner متولد پاریس _ فرانسه در سال 1966 و زن سوم Roman Polanski محسوب میشه..

دو تا فرزتد داره با نام های Morgane و Elvis ...
امانوئا با شوهرش پولانسکی حدود 33 سال تفاوت سنی داره

آخرین فیلمی هم که از امانوئل بنمایش درامده فیلمی هست با نا Backstage ساخت سال 2005...

عکسی از Emmanuelle Seigner

ae95f.jpg

این هم عکسی از امانوئل با شوهرش پولانسکی

4befc.jpg

در مورد فیلم ninth Gate هم من شک دارم که امانوئل خود شیطان بوده باشه بنظر من احتمال اینکه Whore of Babylon بوده باشه نسبتا بیشتره
از طرفی با این فرض موضوع داشتن خون هم بنوعی حل میشه
:-"

آخرین ویرایش:
من ورژن unrated این The Hills Have Eyes رو گرفتم ... هنوز ندیدم نمیدونم چی اضافه داره ولی کاورش که خیلی خشن تره !
دی وی دی اصلی رو گرفتی محمد جان؟
فکر می کنی تبادل هم می تونی داشته باشی:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or