Movie Center

سلام
اول اینکه اون سه تا کتاب تا اونجایی که یادمه انگار هر سه در کنار هم به درد میخورد درسته؟
کاملا درسته .
درسته؟بعد اینکه حتما متوجه اون تصویر اخر اون نقاشی که دختره رو نشون میداد شدی دیگه؟ حتما متوجه شدی. من فکر میکنم دختره شیطان بود یا یه همچین چیزی
منم برا همین میگم یا تجسمی از شیطان بود یا همون کلید مورد نظر که تو تصاویر بهش اشاره شده .
یه ذره گیج میخورم اون ده تا تصویر که اون یارو داشت و میخواست خدمتگذار شیطان بشه(همون که خودش رو اتش زد اسمش یادم نیست) یکیش تقلبی بود و برای همین طرف موفق نشد.اون یه دونه ایی که باید عوض میشد رو دختره به "دپ" داد (یا ادرسش رو داد) و یعنی "دپ" اخر فیلم با داشتن هر ده تصویر اصل رفت تا همون مراسم رو اجرا کنه دیگه؟من اینطوری فهمیدم
اسمش " بوریس بالکان " بود .
تصاویر هم 9 تا بودن .
یکی شون تقلبی بود که بعد دختره درستش رو که عکس خودش توش کاملا مشخص بود رو داد به " دپ "
مراسم رو انجام داد .
با همون سکسی که با دختره داشت آخرین مرحله رو هم انجام داد .
مراحل قبل رو در طول فیلم انجام داد .
تیرهایی که از بالا میان ( همون اول تو تولدو اون داربستها ریختن ) یا بردن بازیهای بزرگ ( غلبش بر تمام مشکلات ) و بقیه ماجراها .
البته این برداشت من بود .

4282 تا فیلم که امتیاز 10 دارن دیدم تو سایت.

میشه چند تا از بهترین ها و معروفترین ها و جدید ترین هاش رو یگی:blushing:

ولی امروز فیلم Fast and Furious: Tokyo Drift را دانلود کردم و بسیار از دانلود خود لذت بردم.

میگم اشکان موضوعش چیه؟؟؟ (غیر از مسابقاتش)
اخه غیر از مسابقاتش یه موضوع دیگه هم داره;)

ولی امروز فیلم Fast and Furious: Tokyo Drift را دانلود کردم و بسیار از دانلود خود لذت بردم. فکر کنم فیلمش 3-4 روزه اکران شده و کیفیتشم جالب نبود. ولی هر کس به قول معروف عشق ماشینه و شماره های قبلی این فیلمو دیده و از اونها راضی بوده توصیه می کنم 100% این فیلمو پیدا کنه و ببینه. مطمئن باشه که بیشتر از 2 شماره قبلی بهش حال می ده
بسیار عالی.....ولی امیدوارم که اون شخصیت اول که همون پسره هست توی این شماره هم باشه....بدون اون اصلا فیلم مزه اش رو از دست می ده
اگه کسی میدونه بگه من طالب دیدن فیلم شدم شدیدآ !
اگه ماهواره داری...اگه هاتبرد داری...اگه TPS داری...اگه کدش رو داری...می تونی تکرارشو ببینی...منتها چون هم خود فیلم و داستانش و هنر پیشه و همه و همه فرانسوی بود من اسمشو متوجه نشدم;)

بهزاد منظورت از شائولین همون فیلم کمدیه فوتباله دیگه نه؟
اگه منظورت همون اسم قسمت دومش Kung Fu Hustle هستش که هیچ ربطی به فوتبال نداره.بزن بکوبش بیشتر شده ولی طنزش کمتر شده.ولی برای بیکاری ارزش دیدنو داره.
در ضمن هیچ فیلمی تا حالا میانگین امتیاز IMDB ایش که بازدید کننده ها دادن 10 نشده.بالاترین گادفادر یک هستش با 9.1.
IMDB Top 250

آخرین ویرایش:
بهزاد منظورت از شائولین همون فیلم کمدیه فوتباله دیگه نه؟
اگه منظورت همون اسم قسمت دومش Kung Fu Hustle هستش که هیچ ربطی به فوتبال نداره.بزن بکوبش بیشتر شده ولی طنزش کمتر شده.ولی برای بیکاری ارزش دیدنو داره.
اسمشو نمی دونم....ولی تو داریش؟ اگه آره دی وی دی هست؟
اگه نه هم که از کجا دیدیش؟
اگه دی وی دی فوتبال شائولین رو هم داری که یه ندا بده

من ندارمش،اگه داشتم بهت میرسوندم،یه بار یه جا رفته بودم اونجا دیدم،اونقدرم خوشم نیومد که برم دی وی دی شو بگیرم،البته اونی هم که دیدم کیفیتش بد نبود.

من ندارمش،اگه داشتم بهت میرسوندم،یه بار یه جا رفته بودم اونجا دیدم،اونقدرم خوشم نیومد که برم دی وی دی شو بگیرم،البته اونی هم که دیدم کیفیتش بد نبود.
اوه
تو تاپیک تبادل هم کسی نداشت.....کسی می خواست این فیلم رو براش گیر بیارم...ماهواره یه بار گذاشتش...من ضبط نکردم!!

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
اینجا به غیر از ما 2 نفر دیگه کسیthe ninth gate رو ندیده ؟
چرا نظراتتون رو نمیگین ؟
سلام پرهام جون
گفتی Ninth Gate روحم شاد شد .
من این فیلم رو بارها دیدم و عاشقشم.
من اصلا از جانی دپ انتظار همچین بازیگری رو نداشتم خیلیی کارش درسته :eek: یعنی نمیدونم چی بگم در مورد این بازیگر . فوق العاده بود تو این فیلم

داستانشم خوب بود . مخصوصا ساعت 1 نصفه شب چراغا خاموش باشه صدا رو زیاد کنی چه حالی میده :) داستان کتابا و ..

سلام
داستانشم خوب بود . مخصوصا ساعت 1 نصفه شب چراغا خاموش باشه صدا رو زیاد کنی چه حالی میده داستان کتابا و ..
خوب برداشت خودت از داستان فیلم و این ها رو هم بگو .
میخوام ببینم نظر اونایی که فیلم رو دیدن چیه ؟

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

خوب برداشت خودت از داستان فیلم و این ها رو هم بگو .
میخوام ببینم نظر اونایی که فیلم رو دیدن چیه ؟
داستانش نقطه ابهام زیاد داره
اولا اون سیاه پوسته کیه ؟ از طرف کیه ؟ کی فرستادتش ؟
قضیه کامل اون دختره چیه ؟ چرا میخواسته به جانی کمک کنه ؟

به نظرم قوی ترین نقطه فیلم فضاسازیش باشه ، نه فضاسازی بصری . فضاسازی که بیننده همیشه تقریبا در ابهامه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or