سلام
تصاویر هم 9 تا بودن .
یکی شون تقلبی بود که بعد دختره درستش رو که عکس خودش توش کاملا مشخص بود رو داد به " دپ "
مراسم رو انجام داد .
با همون سکسی که با دختره داشت آخرین مرحله رو هم انجام داد .
مراحل قبل رو در طول فیلم انجام داد .
تیرهایی که از بالا میان ( همون اول تو تولدو اون داربستها ریختن ) یا بردن بازیهای بزرگ ( غلبش بر تمام مشکلات ) و بقیه ماجراها .
البته این برداشت من بود .
کاملا درسته .اول اینکه اون سه تا کتاب تا اونجایی که یادمه انگار هر سه در کنار هم به درد میخورد درسته؟
منم برا همین میگم یا تجسمی از شیطان بود یا همون کلید مورد نظر که تو تصاویر بهش اشاره شده .درسته؟بعد اینکه حتما متوجه اون تصویر اخر اون نقاشی که دختره رو نشون میداد شدی دیگه؟ حتما متوجه شدی. من فکر میکنم دختره شیطان بود یا یه همچین چیزی
اسمش " بوریس بالکان " بود .یه ذره گیج میخورم اون ده تا تصویر که اون یارو داشت و میخواست خدمتگذار شیطان بشه(همون که خودش رو اتش زد اسمش یادم نیست) یکیش تقلبی بود و برای همین طرف موفق نشد.اون یه دونه ایی که باید عوض میشد رو دختره به "دپ" داد (یا ادرسش رو داد) و یعنی "دپ" اخر فیلم با داشتن هر ده تصویر اصل رفت تا همون مراسم رو اجرا کنه دیگه؟من اینطوری فهمیدم
تصاویر هم 9 تا بودن .
یکی شون تقلبی بود که بعد دختره درستش رو که عکس خودش توش کاملا مشخص بود رو داد به " دپ "
مراسم رو انجام داد .
با همون سکسی که با دختره داشت آخرین مرحله رو هم انجام داد .
مراحل قبل رو در طول فیلم انجام داد .
تیرهایی که از بالا میان ( همون اول تو تولدو اون داربستها ریختن ) یا بردن بازیهای بزرگ ( غلبش بر تمام مشکلات ) و بقیه ماجراها .
البته این برداشت من بود .