Movie Center

میگم the dreamers همون نیست که یه پسره با یه پسره دیگه دوسته که اون پسر یه خواهر داره بعد سره یه چیزی شرط بندی میکنن که اگه بشه اون پسره خواهرش رو بده دسته اون یکی و ...:blushing: :confused:

خیلی نامردید جواب منو ندادید اولا
دوما فیلم دریمرز بیشتر به فیلم se... شباهت داره تافیلم هنری!!! از original sin خیلی خفن تره؟!! من تنهایی نگاه کردم خجالت کشیدم
جون مادرتون،پدرتئن،عمه تون، تروخدا،قرآن،انجیل، ترو به شیطان بابا به هر چیزی که قبول دارید قسم میدم من این فیلم ها رو میخوام از کجا بگیرم؟
Saw1
saw 2
wrong turn 1
wrong turn 2
final destanation 3
Silent hill
خواهشا راهنمایی کنید
I don't know what's worth fighting for
Or why I have to scream
I don't know why I instigate
And say what I don't mean
I don't know how I got this way
I know it's not allright
So I'm
Breaking the habit
I'm breaking the habit
Tonight
امضاتو عوض کن دلم آب شد...یادش بخیر این آلبوم جدید نداد(آلبوم که جدید باشه فقط خود لینکین پارک) به قرآن مجید الان دارم گریه می کنم:((

مهبد جان خیلی ممنون شما لطف دارید
نه آلبوم جدیدش 2007 بیرون میاد
بریم تاپیک موزیک بحث کنیم الانه که سروکله پرهام پیدا بشه
تاپیک داره منحرف میشه:hide::hide::sniper:

امین این داستان رویا پردازی بود که تو وبلاگم نوشتم که عکس هم گذاشتی. . . .

dakota_fanning3.jpg
رویا پرداز
بازیگران : کرت راسل – داکوتا فاننینگ – فرردی رودریگز – کریس کریستوفرسون – الیزابت شو
کارگردان: جان گتینز ( اولین فیلمی هست که کاگردانی کرده )
تاریخ اکران : 21 اکتبر 2005
استدیو: DreamWorks SKG
نوع فیلم : درام / خانوادگی
درجه بندی سنی : PG
مدت زمان نمایش : 1 ساعت و 38 دقیقه

داستان فیلم : داستان فیلم واقعی است .... خانواده ای را تصویر میکشد که صاحب مزرعه ای پرورش اسب هستند پدر این خانواده بن کرین ( کرت راسل ) وظیفه اش تعلیم اسب های مسابقه است – مادر این خانوده در یک رستوران کار میکند و در اخر دختری 11 ساله به نام کیل ( داکوتا فانینگ ) دارند .... در ادامه فیلم وظیفه تعلیم یک کره اسب به نام ( سونیا ) بر عهده بن می افتد ولی در حین تعلیم پای جلو سونیا می شکند و صاحب این اسب دستور کشتن سونیا را صادر میکند بن به خاطر علاقه کیل به سونیا به صاحب اسب میگوید در ازای حقوقش به اون این اسب را بدهد و صاحب سونیا به خاطر خلاص شدن از شر این اسب مجروح قبول میکند......
در اخر شاهد حضور سونیا در میدان مسابقات هستیم .

امین اینم والپیپر های سوپر یکیش ( 3 ) همونه که می خواستی : ببخشید به صورت تامبنیلز نگذاشتتم سرعتم همچی خوب نیست.

راستی اقا حامد یه رمان خنده دار هست که اگه می تونین تهیه کنین اسمش تام جونز نویسنده هنری فیلدینگ و مترجم هم سیروان آزاد هست من 5 سال پیش خریدمش یکی از بهترین رمان هایی بود که خوندم سعی کنین اگه گرفتینش اون یادداشت مترجمش رو نخونین .

آخرین ویرایش:
آقا این شبکه ی Action فیلم Le Virus و White Tiger رو داد با دوتاشون خیلی حال کردم البته از آخراشون دیدم . خیلی تو| بود . اگه کسی دیده یه توضیحی در مورد داستاناشون بده ممنون وشیم

سلام
بابا شوخی کردم وقتی گفتم خاک تو سره کسی که ندیده منظور پرهاه اگه ندیده
امین 2 روز چشم رو دور دیدیاااا
167.gif

تو این مدیتی که نبودم اصلا فیلم ندیدم .
ولی بعد از خوندن کتاب ارباب حلقه ها یه چیزایی رو دلم سنگینی میکنه که اگر نگن میترکم .
اول اینکنه خیلی از فیلمنامه نویسش بدم اومد . دلیل اصلیش اینه که شخصیت " فارامیر " رو کاملا تحریف کرده . تو کتاب فارامیر یه آدم خیلی فهمیده . محربون و قابل احترام هست .
در حالی که ما تو فیلم میبینیم که خیلی بی رحم . لج باز و کله شق هست .
تو کتاب حرف فروردو رو زود قبول میکنه و راهیش میکنه که بره و حتی وقتی که به راحتی میتونه حلقه رو بگیره این کار رو نمیکنه در حالی که تو فیلم تا لحظه آخر که تو شهر " ازگیلیات " مورد حمله دشمن قرار میگیره و " نزگول " میاد دست از سر فرودو ور نمیداره و باهاش مثل یک زندانی رفتار میکنه .
دوم اینکه شخصیت خود فرودو رو هم خیلی خراب کرده . به طوری که من خودم خیلی از بی دست و پاییه فرودو شاکی بودم ولی کتاب رو که خوندم دیدم زیاد هم بی دست و پا نبوده و خیلی از جاها قدرتش رو کاملا به رخ میکشه .
و سوم اینکه اول فیلم " مری " و " پپین " رو به عنوان 2 نفر که مشغول محصول دزدی از مزرعه هستن و اتفاقی به فرودو و سم بر میخورن معرفی کرده . در حالی که این 2 نفر تو شایرر افرادی سرشناس و محترم هستن و با فرودو دوستی و فامیلیه نزدیکی دارن .
حالا اگر کسی پایه بود ادامه میدیم .

آقایون من بعد از تلاش های فراوان فیلم اره 2 رو دیدم اما متاسفانه هیچی نفهمیدم
حرفهایی که بین پلیس و قاتل ردو بدل میشه چیه؟ هدف قاتل چی بوده؟

dania_ramirez5.jpg

X - men The Last Stand
من امروز یکی از بهترین فیلمهایی یک سال گذشته ام رو دیدم در موردش چیز زیادی نمیگم تا بچه ها هم ببینن بعد یه بحث درست حسابی راه می دازیم . . .
هر سوالی داشتین در خدمتم فقط حتما برین هرجورشه این فیلم رو گیر بیارین . . .

laststand2.jpg

فیلم دارای داستان حماسی خیلی زیبایی بود البته فیلمنامه نویس باید بگم (ببخشید) ریده بود به هرچی کمیک بوکش . . . ولی با این حال تقریبا تمام پیش بینی هام صحیح بود .
خانم شهره آغداشلو هم یه 3 دقیقه ای کلا تشریف داشتن این بار دیگه لهجش تابلو نبود ! ! !
که الان تو عکس بالا در گوشه میبینینش.....​

سلام
Atl
اخرش کشس نتونست راجع به این فیلم به من اطلاعات بده
فقط میدونم که فروشش افتضاح بوده .
از این فیلمهایه سیاه پوستی هست .
=====
راستی یه تیکه دیگه که از ارباب حلقه ها یادم رفت بگم قسمتهای قهر فرودو و سام هست .
چیزی که اصلا ئاقعیت نداره و بعد از اون همه فداکاری که در حق هم میکنن اصلا درست نبود که تو فیلم اون بلا رو سرشون بیارن . ( یکی از دلایل تنفرم از فرودو همون کاریه که تو فیلم با سام میکنه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or