Movie Center

كسي از فيلم 8milesكه emin3m توش بازي ميكنه خبري نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه جالبه پیگیرش بشیم
منظورت همین فیلمی هست که من می گم؟؟
اره دیگه اما شایدم با پیچ اشتباهی قاطی کردم
بچه ها کی میتونه راجع به این فیلم یه اطلاعاتی به من بده ATL
راستی یک فیلمی امرز گرفتم به نام زیبای امریکایی که منصور با شهره اغداشلو توش بازی میکرد هنوز ندیدمش اما فکر کنم داستانش ماله همون سفارت امریکا تو ایرانه

بچه های خوب بازیسنتر منو کمک کنند.
-فیلم رانگ ترن ،پیچ اشتباه ، Wrong Turn (سه تاش یکیه!) جالبه؟چجوریه؟ من غکر کنم دیدم این فیلمو بگید همینه؟من یادمه یه فیلم دیدم چند نفر میرن یه جایی کشته میشن ، یه سری آدم هستن قدشون بلنده تراکتور دارن:confused: بعد معروف ترین جای فیلم که توی همه ی تریلرهاش بود یه جاشه دوربین زوم میکنه توی سوراخ کلید یه در که یارو داره از توش نگاه می کنه دوستشو دارن می کشن/حالا این فیلم همونه؟اگرنیست بگین این چیه؟ مطمئن هستم حداقل یک نفر این تریلری که توی سوراخ کلیدو نشون میده رو دیده.

حالا یه فیلم رو 1 سال پیش دیدم بعد 5-6 پیش 2ش رو دیدم ولی یادم رفته اسم فیلم چیه و همینطور دونبالش میگردم داستان رو مینویسم بگید اسمش چیه؟ اونجوری که من یادمه یه سری دختر پسر میرن یه جایی سرراه ماشینشون خراب میشه خودشون رو به یه بار میرسونن صاحب بار یه مرده چاقه که شبیه به دلقک هست اونارو دعوت می کنه سوار قطار وحشت بشن سوار میشن و دلقکه دونه دونه موارد رو توضیح میده مثلا عکس فرانکشتاین میاد درباره اش توضیح میده و درباره دراکولا و... خلاصه بعد که قطار تموم شد دعوتشون می کنه به خونه دوستش میرن خونه ی دوست دلقکه بعد توی اون خونه هه یه دختره بود با مامانش که احتمالا شغل جالبی نداشتن!:cheesygri :blushing: دختره هم خوشگل بود اینارو گول میزنه،دختره اولین پسر رو انتخاب می کنه میبره توی اطاق درو می بنده دست و پای پسررو می بنده (پسره هم از بخت سیاهش خبر نداشت!) بعد از پسره میپرسه هنرپیشه موردعلاقه من چیه؟ پسره اشتباه میگه دختره هم پوست سر پسررو قلفتی می کنه!!!! در ضمن توی فیل همه رو از دکتر شیطان میترسوندن خلاصه همه رو می کشن یه دختر باقی میمونه از زیززمین اونجا که توش پر از جاهای عجیب بود فرار می کنه بعد میاد توی بیابون(گفتم که وسط راهخ توی بیابون ماشینشون خراب شد) یارو دلقکه با ماشین میاد دختره رو سوار می کنه و نازش می کنه میگه چی شده؟بقیه کجان؟بعد همینطور دوربین میره بالا می فهمید قاتل اصلی صندلی پشتی نشسته و همکار دلقکه ست!!
توی دوش هم همینطوری آدم می کشن تا اینکه یه سری دختر پسر که باقی موندن فاطی می کنن میزنن همه رو می کشن فقط دلقکه و دختره و مامانش (سه تا اصلی ها!!) باقی میمونن که فرار می کنن سر راه پلیس میزنه همه شون رو می کشه فیلم تموم میشه!
حالا این فیلم چی بود؟

راستی من تهران هستم ، فیلم ترسناک چی بهم پیشنهاد می کنید؟ از کجا بگیرم که ارزون هم باشه؟
راستی فیلم تاریکی رو دیدید؟ DARKNESS به قرآن این یکی هیجانی نبود ترسناک بود

:eek: ???????!!!!!!!
BY Staff report
{Hollywood Reporter} - Lionsgate Entertainment said it will release the third film in its successful "Saw" series Oct. 31 with a substantial publicity campaign, including the release of a special director's cut DVD package earlier in the month.

"Saw III" began shooting May 8 in Toronto and should finish by the end of June or early July. Although the studio would not confirm budget figures, they are rumored to be more than $10 million -- more than the first two films combined.

سایتwww.fearsmag.com نوشته اره 3 ساخته میشه؟!
بچه ها اون فیلمی که گفتم قسمت دومش THE DEVILS REJECT نام داره من اسم قسمت اولش رو میخوام این هم عکس جلد 2ش
11he4o9.jpg

خبر دوم این که دوتا فیلم اومده Slither و Stay Alive اولی راجع به خزنده خای کوچک کشنده هستند دومی راجع به یه عده هست که بازی می کننبا پیسی یا کنسول؟نمیدونم فقط میدونم بازی کامپیوتری خفن و ترسناک می کنن اگه تو بازی بمیرن همونجوری واقعا میمیرن؟!!!
11he8o5.jpg

11heaeu.jpg

سلام.
فقلم پیچ اشتباه رو حتما بگیر ارزش 1 بار دیدن رو حتما داره;) شماره ی 1 که خیلی عالی بود و واقعا صحنه های جالبی داشت شماره ی 2 هم بد نبود ولی اصلا به پایه شماره ی 1 نمیرسه.

+++++++++++

بچه ها میگم دیشب فیلم سنجاقک رو از شبکه ی 1 دیدین اگه ندیدین خاک تو سرتون:p:blushing: هیمن الان برین گیرش بیارین چون فوق العاده زیبا بود حتما ببینیدش:cheesygri .

dragonfly.jpg

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
فقلم پیچ اشتباه رو حتما بگیر ارزش 1 بار دیدن رو حتما داره;) شماره ی 1 که خیلی عالی بود و واقعا صحنه های جالبی داشت شماره ی 2 هم بد نبود ولی اصلا به پایه شماره ی 1 نمیرسه.

+++++++++++

بچه ها میگم دیشب فیلم سنجاقک رو از شبکه ی 1 دیدین اگه ندیدین خاک تو سرتون:p:blushing: هیمن الان برین گیرش بیارین چون فوق العاده زیبا بود حتما ببینیدش:cheesygri .

dragonfly.jpg
عیبی نداره خاک تو سرم
دوتا پست به اون گندگی زدم جواب بده دیگه

نوشته شده توسط gameware:
عیبی نداره خاک تو سرم
دوتا پست به اون گندگی زدم جواب بده دیگه
بابا شوخی کردم وقتی گفتم خاک تو سره کسی که ندیده منظور پرهاه اگه ندیده:cheesygri
در مورد تریلری که گفتی اره خودشه وقتی از تو کلید نشون میده یارو مرده داره با اره دوتشون رو تیکه پاره میکنه 2 نفر پشت در هستن که دارن از تو جای کلید نگاه میکنن دو نفر هم زیر تخت تو همین اتاق;)

پنجشنبه شب فیلم فراری که شبکه سه نشون داد خیلی باحال بود. من از این جور فیلما خیلی خوشم میاد. سایلنت هیل رو هم دیدم. از نظر من بد نبود ولی همچنان یه فیلم که برداشت درست و حسابی از بازی باشه ندیدم البته به غیر رزیدنت اوبل.فیلم dreamer رو هم دیدم که راجع بهش هیچی نمیگم چون قبلا سرش جنجال شده بود.

نوشته شده توسط gavelock:
پنجشنبه شب فیلم فراری که شبکه سه نشون داد خیلی باحال بود. من از این جور فیلما خیلی خوشم میاد. سایلنت هیل رو هم دیدم. از نظر من بد نبود ولی همچنان یه فیلم که برداشت درست و حسابی از بازی باشه ندیدم البته به غیر رزیدنت اوبل.فیلم dreamer رو هم دیدم که راجع بهش هیچی نمیگم چون قبلا سرش جنجال شده بود.
میگم این فیلم dreamer که میگی چه طوره ارزش دیدن داره؟

dreamer_l200509281551.jpg

میگم این فیلم dreamer که میگی چه طوره ارزش دیدن داره؟
گفتم که چند صفحه پیش در موردش مفصل بحث شده ولی خود من به هیچ وجه خوشم نیومد. یعنی همون حسی رو داشتم که بعد از دیدن فیلم بروکبک مونتین داشتم.

نوشته شده توسط gavelock:
گفتم که چند صفحه پیش در موردش مفصل بحث شده ولی خود من به هیچ وجه خوشم نیومد. یعنی همون حسی رو داشتم که بعد از دیدن فیلم بروکبک مونتین داشتم.
ممنون.
فقط میشه یه خلاصه ی کوچولو که موضوع کلی رو بفهمم بگی؟؟
Brokeback Mountain هم یکم دربارش بگو (فقط موضوع کلی میخوام دستم بیاد)

ممنون.
فقط میشه یه خلاصه ی کوچولو که موضوع کلی رو بفهمم بگی؟؟
Brokeback Mountain هم یکم دربارش بگو (فقط موضوع کلی میخوام دستم بیاد)
18m.jpg

اول بگم که من تو پست اول اسم فیلم رو یکم اشتباه گفتم. یعنی اسم کاملش the dreamers هست و موضوعش هم در مورد یه جوون امریکایی هست که به فرانسه میره و با یه خواهر و برادر عجیب که مثل خودش عشق فیلم هستن آشنا میشه و ... . از نظر من یه سری اتفاقات چرت که فقط فیلم رو جلو ببره.
بروکبک هم داستان دو تا جوون هست که با هم روابط جنسی پیدا می کنند و بعد از اینکه ازدواج میکنند و از زندگی شون راضی نیستن دوباره همدیگه رو پیدا میکنن و روابطشون زندگیشون رو بهم میریزه و ... . دیدنشون وقت تلف کردنه. مگر اینکه یکی واقعا از اینجور فیلما خوشش بیاد. از نظر من اگه کسی میخواد فیلم خوب نگاه کنه بره مقصد نهایی3 رو ببینه که من از هفته پیش تا حالا 3 بار نگاهش کردم و خیلی خوشم اومد. هر چند شاید شماره دو بهتر بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or