اگه جالبه پیگیرش بشیمكسي از فيلم 8milesكه emin3m توش بازي ميكنه خبري نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
اره دیگه اما شایدم با پیچ اشتباهی قاطی کردممنظورت همین فیلمی هست که من می گم؟؟
راستی یک فیلمی امرز گرفتم به نام زیبای امریکایی که منصور با شهره اغداشلو توش بازی میکرد هنوز ندیدمش اما فکر کنم داستانش ماله همون سفارت امریکا تو ایرانهبچه ها کی میتونه راجع به این فیلم یه اطلاعاتی به من بده ATL
BY Staff report
{Hollywood Reporter} - Lionsgate Entertainment said it will release the third film in its successful "Saw" series Oct. 31 with a substantial publicity campaign, including the release of a special director's cut DVD package earlier in the month.
"Saw III" began shooting May 8 in Toronto and should finish by the end of June or early July. Although the studio would not confirm budget figures, they are rumored to be more than $10 million -- more than the first two films combined.
عیبی نداره خاک تو سرمنوشته شده توسط pandora tomorrow:سلام.
فقلم پیچ اشتباه رو حتما بگیر ارزش 1 بار دیدن رو حتما دارهشماره ی 1 که خیلی عالی بود و واقعا صحنه های جالبی داشت شماره ی 2 هم بد نبود ولی اصلا به پایه شماره ی 1 نمیرسه.
+++++++++++
بچه ها میگم دیشب فیلم سنجاقک رو از شبکه ی 1 دیدین اگه ندیدین خاک تو سرتون:blushing: هیمن الان برین گیرش بیارین چون فوق العاده زیبا بود حتما ببینیدش:cheesygri .
![]()
بابا شوخی کردم وقتی گفتم خاک تو سره کسی که ندیده منظور پرهاه اگه ندیده:cheesygriنوشته شده توسط gameware:عیبی نداره خاک تو سرم
دوتا پست به اون گندگی زدم جواب بده دیگه
میگم این فیلم dreamer که میگی چه طوره ارزش دیدن داره؟نوشته شده توسط gavelock:پنجشنبه شب فیلم فراری که شبکه سه نشون داد خیلی باحال بود. من از این جور فیلما خیلی خوشم میاد. سایلنت هیل رو هم دیدم. از نظر من بد نبود ولی همچنان یه فیلم که برداشت درست و حسابی از بازی باشه ندیدم البته به غیر رزیدنت اوبل.فیلم dreamer رو هم دیدم که راجع بهش هیچی نمیگم چون قبلا سرش جنجال شده بود.
ممنون.نوشته شده توسط gavelock:گفتم که چند صفحه پیش در موردش مفصل بحث شده ولی خود من به هیچ وجه خوشم نیومد. یعنی همون حسی رو داشتم که بعد از دیدن فیلم بروکبک مونتین داشتم.
ممنون.
فقط میشه یه خلاصه ی کوچولو که موضوع کلی رو بفهمم بگی؟؟
Brokeback Mountain هم یکم دربارش بگو (فقط موضوع کلی میخوام دستم بیاد)