Movie Center

نوشته شده توسط pirates:
بچه ها فیلم ائون فلوکس رو دیدم و خواستم بگم که اگه کسی ندیدتش چیزیو از دست نداده
میشه یکم دربارش بگی چون من هنوز ندیدمش
169.gif

سلام
پرهام یه یه موجودی توشه که تفریبا شبیه روباهه می خواستم بپرسم تو قسمت اول هم بود ؟ چیه اصلا ؟
تا اونجایی که یادمه تو شماره 1 که من دیدم همچین چیزی نبود .
میلاد Superman اومد؟؟؟
میگم این میشه شماره ی چندش؟؟
امین رو چه حسابی فکر کردی سوپرمن اکران شده ؟ :confused:
اگر به خاطر اون آمار فروشیه که گفته بود . اونا مال X-MEN 3 بود .

میلاد Superman اومد؟؟؟
84.gif
میگم این میشه شماره ی چندش؟؟​

اقا امین :cheesygri نه سوپر من 30 جون اکران میشه یعنی فکر کنم جمعه 9 تیر ماه - این سوپر من متستفانه اکرانش درست وسط جام جهانی باید بگم فروش تو اروپا خراب میشه از اون طرف هم هفته بعد Pirates of the Caribean: Dead Man Chest اکران میشه زیاد امیدی ندارم که بیشتر از 200 میلیون بفروشه :(( :(( فکر کنم این 5مین سوپرمنی هست که ساختن با این حال اگر آمارم اشتباه بود تو پست بعدیم درستش می کنم . ...
داستان این سوپر من بعد از برگشت کلارک از سیاره کریپتون ( قسمت اول ) هست برای همین اسمش رو گذاشتن Superman Returns

ببخشید من ندیده بودم که والپیپر این پوستر رو می خواستین :cool: فکر نمی کنم که گیر بیاد ولی با این حال میگردم کلا والپیپر های این فیلم اینا هستند اگه هم یه سر به سایت http://www.supermanhomepage.com/ بزینین بیشتر هم گذاشته . . .

اینم یه سری والپیپر Pirates of the Caribbean 2 , Xmen 3

میلاد جان اول از شما بسیار تشکر می کنم که کتاب راز داوینچی را بهم معرفی کردین.امروز کار خواندنش را تموم کردم.بیشتر از 3 - 4 روز هم نگذشته بود که گرفتمش.داستان واقعا جذاب و پرکششی داشت.اگر باز هم از این نوع کتاب ها و ترجمه ها درنظرتون هست من رو بهره مند سازید.....

خواهش می کنم اقا حامد اگه دقیقا بم بگین چه نوع کتابی بیشتر دوست دارین بخونین بهتر می تونم بتون کمک کنم. من خودم بیشتر جنایی می خونم . . . .
در مورد کاگردان فیلم Bloodrayne - Uwe Boll نخونده بودم که میخواد قسمت دوم Blood Rayne رو بسازه ! ! ! به قول خودتون
همین جا برای تهیه کنندگان فیلم صبر و بردباری بعد از اکران این فیلم را آرزومندم.:cheesygri

اینم سری عکس جدید از Spiderman 3 همون طور که حدس میزدم این قسمتش به خاطر خوردن ماده ونوم لباسش هم آبی میشه . . . با این عکس ها مشخص شده غیر ار Sandman و Green Goblin ونوم هم حضور داره . . . ( خدا داناست چی می خوان بسازن )

Spidey3Brockcamera.jpg
Spidey3Brock.jpg

Spidey3BlackSuit.jpg
tobeyjf.jpg

Tobey2.jpg
Tobey3.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
picsony2006-11.jpg

عکس هایی از فیلم گوست رایدر -----> 1 و 2 ( یکم غیر طبیعی ساختن - بهترین جلوه های ویژه آتش که دیدم ماله فیلم گلادیاتور بود. ) من چون تریلرش رو با کیفیت ندیده بود معلوم نبود زیاد . . .​

آخرین ویرایش:
من بعده مدت ها توسنتم فیلم saw 2 رو ببنیم خیلی خیلی باهاش حال کردم کلا با این فیلمهای حال بهم زن حال میکنم:D میگم شماره ی 3 ش ساخته نمیشه؟؟ اخه اخرش به نظر اومد 3 ش هم ساخته میشه.
میگم امین تو به این می گی حال به هم زن!!!!! می خوای یه فیلم بهت معرفی کنم که تا تهش نتونی ببینی (هنوز خودمم ندیدم)

سلام
درسته همون طور که پرهام گفت من چون تو نقل قول superman رو دیدم فکر کردم اون امار ماله superman هست.
امین جان از جانب تو دیگه عادی شده . راحت باش .
39.gif

=====
امروز دنیای تصویر گرفتم .
میخونم . چیز بدرد بخور داشت . بعد میام مینویسم .

اوه وقتی که اسم فیلم های خشن و قطع عضوی میاد و یا خود زنی من که بد جوری حال میکنم

اقا بهزاد اسمش چیه از این فیلم های دوز پایین که نیستش

++++++++++++++++

راستی کسی هنوز فیلم راز داوینچی رو ندیده ؟

نوشته شده توسط Police _ 110:
اوه وقتی که اسم فیلم های خشن و قطع عضوی میاد و یا خود زنی من که بد جوری حال میکنم

اقا بهزاد اسمش چیه از این فیلم های دوز پایین که نیستش

++++++++++++++++

راستی کسی هنوز فیلم راز داوینچی رو ندیده ؟
سلام خلیل جان
من هم به مانند شما و بهزاد جان با اینگونه فیلمها اخت گرفته ام.
منم عین تو توی کف راز داوینچی هستم.برو رمانش را بخون خیلی قشنگه.به نظرم اگر سریال میشد بهتر بود.چون جذابیت و کشش داستانی اش را داشت.

سلام
به نظرم اگر سریال میشد بهتر بود.چون جذابیت و کشش داستانی اش را داشت.
اتفاقا گروه سازنده سریال 24 دنبالش بودن که حق ساخت سریالش رو بگیرن ولی " دن براون " شدیدا با این مسئله مخالفت کرده و ساخت سریالش منتفی شده .

حامد جان منم رومانش رو خودنم یعنی برام خوندم و تعریف کردند چون من حوسله و وقتش رو داشتم

به نظرم اگه میخواستند از خود داستان فیلم سریال درست کنند نمیشد چون خود فیلم همش
توی حداکثر 48 ساعت بودش
من موندم چطور رازی به اون بزرگی که این همه نسل به نسل گشته بود طی 48 ساعت
توسط یه امریکایی شکته شد

ولی اگه داستانش رو ادامه میداند و داستان های دیگه از توش بیرون کشیده میشد با همون زنه
خیلی عالی بودش ولی .... این طور که اقا پرهام گفت نمیشه روش حساب کرد .!

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

اتفاقا گروه سازنده سریال 24 دنبالش بودن که حق ساخت سریالش رو بگیرن ولی " دن براون " شدیدا با این مسئله مخالفت کرده و ساخت سریالش منتفی شده .
اتفاقا" مطلب کاملش را دارم.
جوئل سارنو ، از تهیه کنندگان مجموعه پربیننده 24 ، پیشنهاد خرید امتیاز ساخت سریال از روی این داستان را به مدیر خود ، برایان گریزر ، پشینهاد داد اما با مخالفت دن براون ، نویسنده ی راز داوینچی ، این امر تحقق نیافت.تا اینکه شرکت فیلمسازی سونی امتیاز ساخت فیلم سینمایی براساس این داستان را به قیمت 6 میلیون دلار خرید و جالب اینکه برایان گریزر را بعنوان مدیر تولید فیلم منصوب کرد !

کلی فیلم دیدم که مهم ترینش Final Destination 3 بود که خیلی صفا داد. سایلنت هیل رو هم گرفتم که هنوز ندیدم.
--------------
نمیدونم که قبلا گفته شده یا نه ولی بازی world of warcaraft توسط استودیوی برادران وارنر به فیلم تبدیل میشه. قراره عظمت فیلم در حد ارباب حلقه ها باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or