Movie Center

The Da Vinci Code

نوشته شده توسط parham_safa:
راستی تو روزنامه خوندم که فیلم da vinci code رو تو اکران افتتاحیش تو کن تماشاچیا هو کردن .
کسی خبری داره ؟
من که شنیدم با استقبال کم تماشاچیان روبرو شده است.این که می گویید هو کردنش رو نشنیدم ولی احتمالش زیاد است چون واتیکان تحریمش کرده است.
یک خبر جالب که من امروز توی جام جم آنلاین خوندم اینکه " این فیلم رکورد فروش را در واتیکان شکسته است و با فروش 2.5 میلیون دلاری در صدر پرفروشترین فیلمهای اکران شده در ایتالیا ایستاده است.جالب اینکه این آمار در 3 روز نمایش این فیلم بدست آمده است. رکورد قبلی متعلق به کمدی سیاه و ضد جنگ روبرتو بنینی « زندگی زیباست » با افتتاحیه ی 2 میلیون دلاری بوده است. "
به نظر من هر چیز را که تحریمش کنی مردم بیشتر نسبت به اون چیز کنجکاو می شوند.
خود من کتابش را پریروز خریدم و در عرض 3 ساعت نزدیک 150 صفحه اش را خوانده ام.
داخل کتاب دن براون خیلی به حکومت کلیسا حمله شده و اینکه چه جنایاتی را در مورد انسانهای مخالف انجام می داده است.
به هر حال خواندن این کتاب اطلاعات عمومی ام را خیلی بیشتر کرده است.;)
بی صبرانه منتظر اومدن DVD فیلمش هستم تا بازی شاهکار تام هنکس در نقش رابرت لنگدان ، آدری توتو در نقش سوفی نویو و ژان ( جین ) رنو در نقش سیلاس ( فکر کنم ) را ببینم.:cool:

سلام
ژان ( جین ) رنو در نقش سیلاس ( فکر کنم ) را ببینم.
ژان رنو نقش سربازرس بوزو فاش رو بازی میکنه .
هنرپیشخ نقش سیلاس هم " پل بتانی " هست .
ظاهرا برداشتن كپي كردن از "روز گرندهاگ" اصلا هم ننوشتن با اقتباس از اون فيلم.
مهدی روز گرندهاگ همون فیلمی نیست که " بیل مورای " براش اسکار برده ؟

مهدی روز گرندهاگ همون فیلمی نیست که " بیل مورای " براش اسکار برده ؟
بيل موراي توش هست اما فكر نكنم براش اسكار برده باشه. اصلا اون فيلم نامزد اسكار نشد تا اونجايي كه من ميدونم.
ولي كلا فيلم باحالي بود من كه خيلي حال كردم.

نوشته شده توسط parham_safa:
=====
میلاد طالع نحس رو دیدم .
چنتا شماره داره که من از 1 که هنرپیشه اصلیش " گریگوری پک " هست بیشتر از بقیه خوشم میاد .
نمیدونی این بازسازی از کدومش هست ؟
=====
راستی تو روزنامه خوندم که فیلم da vinci code رو تو اکران افتتاحیش تو کن تماشاچیا هو کردن .
کسی خبری داره ؟

اقا پرهام تو تریلرش میگه که پرستاره شیطون پرسته خودشو به خاطر بچه هه می کشه . . .
یه مردی هم شبیه به روباه توشه ( من خودم نفهمیدم چه موجودیه )
theomen1.jpg

مامانش هم پرت میکنه پایین . . .

tom_hanks27.jpg

من از افتتاحیه کن خبر ندارم ولی غوغا کرده در 3 رو 77 میلیون فروش عالیه یه به همه خبر های روزنامه ها هم توجه نکن مخصوصا "خبر" یه روز نوشته بود مل گیبسون میخواد مصائب مسیج جدید بسازه بعد عکس فیلم جدیدش Apocalypto رو نوشته بود من از خنده مردم ( اطلاعات در حد صفر بعضی از روزنامه ها ) . . .

با سلام...

فرصتی دست داد تا سری به اینجا بزنم گفتم خدمت دوستان عزیز سلامی عرض کرده باشم..
===

پرهام جان مرسی از پیشنهادت... حتما میرم تو کارش..اما این مدت شدیدا در حال دانلود فیلمهای شرقی بودم اونقدر رو هم انبار شده و هنوز وقت نکردم همه رو ببینم اما به همه دوستان فیلمهای "کمدین بسیار عالی" آقای Stephen Chow رو پیشنهاد میکنم (حتما ازش فیلم دیدین.نمونه : Shaolin Soccer و Kung-FU Hustle - کاراش حرف نداره- تنها کمدین شرقی که کاراش رو با کارای کلاسیک سینمای کمدی مقایسه میکنن ایشونه.)

===
میلاد شدیدا با اواتارت حال میکنم...
راستی این فیلم Superman Returns کی اکران میشه؟
===

و یه خواهش از تمام دوستان.. نمیدونم قبلا اینکار انجام شده یا نه... ولی خواهشا یکی لطف کنه و یه لیست از فیلمهای شرکت داده شده در جشنواره کن بزاره...
پیشاپیش متشکرم.

شادو سربلند باشید.
Cheers
Peace on Earth

به به استاد...
آقا بهرما اینم متن خبر...
هلنا بونهم کارتر، سموئل ال جکسن، مونيکا بلوچی و تيم راث از جمله ستارگان سرشناسی هستند که در کنار وونگ کار وای، رئيس هيأت داوران جشنواره کن، به قضاوت فيلم‌های حاضر در بخش مسابقه کن امسال مي‌نشينند.
به گزارش خبرگزاری مهر، ديگر اعضای هيأت داوران بخش مسابقه بين‌الملل پنجاه و نهمين دوره جشنواره کن عبارتند از ژانگ زی يی (ستاره چينی فيلم‌های « ببر خيزان، اژدهای پنهان » و « خانه خنجرهای پران »)، لوکرسيا مارتل (فيلمساز آرژانتينی)، پاتريس لوکونت (فيلمساز فرانسوی) و اليا سليمان (فيلمساز فلسطينی و خالق فيلم موفق « مداخله الهی »).
قرار است اين جمع 9 نفری در پايان 12 روز رقابت 19 فيلم حاضر در بخش مسابقه اصلی جشنواره کن، برنده جايزه معتبر نخل طلا و ساير برندگان جشنواره را انتخاب کنند که با توجه به فيلم‌های امسال، به نظر کار بسيار سختی مي‌آيد.
رئيس داوران بخش سينه‌فونداسيون هم آندری کنچالفسکی، فيلمساز سرشناس روس، است و ساندرين بونر، دنيل برول، سليمان سيسه و زبيگنيف پرايزنر ديگر اعضای اين هيأت هستند. در بخش دوربين طلايی هم برادران داردن، لوک و ژان پير، رياست داوران را بر عهده دارند و مونته هلمن رئيس داروان بخش نوعی نگاه است. سال گذشته عباس کيارستمی رئيس داوران بخش دوربين طلايی بود و برادران بلژيکی داردن هم با فيلم « کودک » خود موفق به بردن جايزه نخل طلا از کن 2005 شدند.
__________________________________________________ ____________________________
سازمان‌دهندگان و مديران جشنواره بين‌المللی فيلم کن صبح روز گذشته به وقت محلی با برپايی يک کنفرانس خبری، اسامی فيلم‌های شرکت‌کننده در بخش‌های مختلف و داوران بخش مسابقه بين‌الملل و ساير بخش‌های رقابتی پنجاه و نهمين دوره مهمترين رويداد سينمايی جهان را اعلام کردند، بدون اينکه نامی از نمايندگان سينمای ايران به ميان بيايد.
به گزارش خبرگزاری "مهر"، در پنجاه و نهمين دوره جشنواره بين‌المللی فيلم کن که از روز 17 ماه می (چهارشنبه 27 ارديبهشت) با نمايش فيلم "رمز داوينچی" ران هوارد افتتاح مي‌شود، 19 فيلم برای به دست آوردن جايزه نخل طلا مسابقه مي‌دهند که در مقايسه با سال قبل يک فيلم کمتر است. فيلم اختتاميه کن 2006 هم "ترنسيلوانيا" به کارگردانی تونی گاتليف است که روز 28 می روی پرده مي‌رود. اين فيلمساز دو سال پيش جايزه بهترين کارگردان را از همين جشنواره دريافت کرده بود. جالب اينجاست که هر دو فيلم در بخش خارج از مسابقه به نمايش درمي‌آيند.
19 فيلم بخش مسابقه جشنواره کن 2006 عبارتند از "وولور" پدرو آلمودوار از اسپانيا، "جاده سرخ" آندره‌ا آرنولد از بريتانيا، "هميشه حق با ضعيف‌ترين است" به کارگردانی لوکاس بلوو از بلژيک، "بوميان" به کارگردانی رشيد بوشارب از الجزاير، "ايکليملر" نوری بيلگه جيلان از ترکيه، "ماری آنتوانت" سوفيا کاپولا از امريکا، "جوانی در حرکت" به کارگردانی پدرو کاستا از پرتغال، "هزارتوی پن" به کارگردانی گيلرمو دل تورو از مکزيک، "بابل" الخاندرو گونزالس ايناريتو از مکزيک، "نوری در تاريکی" به کارگردانی آکی کوريسماکی از فنلاند، "داستان‌های ساوثلند" به کارگردانی ريچارد کلی از ايالات متحده، "ملت غذای آماده" ريچارد لينکليتر از ايالات متحده، "بادی که بارلی را تکان داد" ساخته کن لوچ از بريتانيا، "قصر تابستانی" لو يه از چين، "سوسمار" نانی مورتی از ايتاليا، "دوست خانوادگی" پائولو سورنتينو از ايتاليا، "فلاندر" برونو دومون از فرانسه، "بر اساس چارلی" نيکول گارسيا از فرانسه و "وقتی خواننده بودم" به کارگردانی خاوير جيانولی از فرانسه.
در بخش خارج از مسابقه هم علاوه بر فيلم‌های افتتاحيه و اختتاميه، چند فيلم مهم حضور دارند که برخی از آنها عبارتند از "يونايتد 93" پل گرينگرس از بريتانيا، "مردان ايکس 3: آخرين ايستگاه" برت رتنر از ايالات متحده، "انتخابات 2" جانی تو از چين و "زيدان: پرتره قرن بيستم"
منبع:WWW.IRANACTOR.COM

با سلام به دوستان عزیز...

===
تشکر فراوان عماد عزیز.. خیلی مرسی.. راستی این دکمه Thanks کجاست.. نمیبینش...
===
آقا این دختره توی هری پاتر اسمش چی هست همین هرمن اسمش چی بیده ؟

اسم اون دختره بیده : emma watson :D
===

وبلاگ به روز شد
http://longtake.mihanblog.com

به نقل از مطلب خودم :

Love, So Divine

عنوان اصلی فیلم : *부수업
عنوان انگلیسی فیلم : Love, So Divine
عنوان فرعی : Lesson to Be a Priest
ساخت کشور : کره جنوبی
محصول : 2004
کارگردان : Heo In-Mu
نویسنده : Heo In-Mu, Yun Eun-Gyeong
بازیگران: Kwon Sang-Woo, Ha Ji-Won, Kim In-Gweon
تهیه از شرکت : KiHweck Shidae
پخش از شرکت : Korea Pictures
زبان اصلی فیلم : کره ای
مدت زمان نمایش : 110 دقیقه
سیستم صدا : Dolby Digital
نوع فیلم : 35 میلی متری / رنگی
ژانر : Drama, Crime, Thriller
رده بندی سنی : 12 سال
--------------
10mkc2b.jpg

--------------
خلاصه داستان:
جوانی که خیلی به مذهب (مسیحیت)علاقه دارد، در حال طی کردن مدارج است و دیگر چیزی تا مراسم Ordination (مراسمی که طی آن به مقام رسمی دست پیدا می کنندو به قول خودشان " پدر " می شوند) نمانده اما به علت بازیگوشی های دوستش اوضاع خراب میشود و آنها را از ان کلیسا بیرون کرده و به یک کلیسا رد منطقه روستایی "تبعید" می کنند. او که بسیا رناراحت است تمام سعی خود را در جلب نظر "پدر" این کلیسا می کند اما نمی داند که قرار است چه بلاهایی به سرش بیاید و اوضاع با آمدن برادر زاده "پدر روحانی" که خانم زیبا و جوانی است کاملا عوض می شود.
--------------
سخن آخر:
این فیلم نیز در رده "Love Story " های کره ای جای میگبرد که در دستیلبی به هدف اصلیش یعنی "سرگرمی" کاملا موفق عمل میکند. اما نکته ای که شاید در این فیلم کمی عمیق تر جلوه کند زمانی است که جوان تعدادی از دوستانش را میبینید که همه در کلیسا جزو بهترین و وفادارترین شاگردان بودند اما اکنون همه این کار را کنار گذاشته و نامزد دارند و در صدد آغاز زندگی معمولی هستند. (برداشت های متفاوتی می توان داشت.)
----

فیلمهای بعدی برای معرفی (هنوز دانلودشون تموم نشده) :

10mk9vs.jpg

10mka5l.jpg

شاد و سربلند باشید.
Cheers
Peace on Earth

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
یاده مونا افتادم:cool::( حیف بود ...
میگم این دختر ها نفرات اول کنکور میشن اینه ها نمونش همین مونما 1 ساله نیومده سایت:eek:

Emma Watson...Getting Older Getting Better یادش بخیر :cheesygri

میلاد شدیدا با اواتارت حال میکنم...
راستی این فیلم Superman Returns کی اکران میشه؟

مخلصیم آقا داوود . خوبی دادا ؟ حالتون چطوره ؟

pepsi-superman.jpg

اینم عکس بزرگ ( آواتار من ) - سوپرمن 30 جون اکران میشه . من که لحظه شماری می کنم.

چی کار می کنین با SmallVille ؟ من دیدن Season 5 رو شروع کردم هر هفته 1 قسمت رو نگاه می کنم ( عین کانال :cheesygri WB ) الان هم اپیزود 4 هستم همون که AQuaman یکی دیگه از شخصیت های DC Comic توشه . . .

یاده مونا افتادم:cool::( حیف بود ...
میگم این دختر ها نفرات اول کنکور میشن اینه ها نمونش همین مونما 1 ساله نیومده سایت:eek:

آقا امین منم همین . طور یادش بخیر . خدا کنه بعد کنکور حتما بیاد چه بحثایی با بهزاد سر حضور شهره آغداشلو تو 24 که نکردیم . . . . آقا امین فکر کنم خودتم کنکور داری انگار ( به کسی نگی :cheesygri ) روزی چند ساعت می خونی ؟ ؟ ؟ ؟ :-" :-" :-"

ماموریت غیرممکن 3 هم به سرنوشت فیلمهایی که تابستان گذشته اکران شدند گرفتار شد.
فروش این فیلم در هفته ی اول بسیار کمتر از پیش بینی ها بود.
الان Ice Age 2 دارد فروش خودش را به 200 میلیون دلار نزدیک می کند.احتمالا تا یکی دو هفته ی دیگر به این مقدار فروش می رسد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or