Movie Center

خب همون طور که بهتون قول داده بودم قرار شد فیلمارو براتون بگم. الان براتون فیلم ترمینال رو می گم که خودم این فیلم رو 3 4 باری دیدم پس مطمئن باشین حداقل از یه بار دیدینش بدتون نمیاد. و حالا:
این فیلم محصول سال 2004 هست که یکی از موفق ترین فیلمهای Steven Spielberg کارگردان خیلی مشهور هست که فکر کنم هر کی حداقل 2 3 تا فیلم از این کارگردان دیده.
بازیگران: Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Stanley Tucci, Diego Luna, Chi McBride
زمان فیلم: 2 ساعت و 8 دقیقه.
نوع فیلم: Comedy, Drama and Romance
قضیه ای در مورد داستان فیلم: اول از همه بگم که می گن قضیه ی این فیلم بر اساس واقعیت هست (اینش که کاملا درسته) و می گن که این بلا سر یه ایرانی در فرودگاه پاریس افتاده (حالا این چیزیه که می گن و خیلی مهم نیست). در ضمن این فیلم رو یه بار شبکه های ایرانی (برنامه ی صد فیلم اگه اشتباه نکنم) داد که جالبه بدونین انقدر سانسور کرده بودن Catherine Zeta-Jones اصلا توش نبود!!! (البته من نمی دونم دلیل سانسور چی بود شاید بخاطر اینکه فیلم رو کوتاه کنن چون این فیلم اصلا صحنه نداره)
داستان فیلم: Tom Hanks در نقش Viktor Navorski که از کشور خودش یعنی Karkoozia (کشوری ساختگی به اسم کارکوژیا) پا شده اومده آمریکا و وقتی به فرودگاه می رسه اجازه ی ورود به New York رو بهش نمی دن به این دلیل که در کشورش شورش شده و جنگ راه افتاده و نمی تونن برش گردونن. ویکتور زبان هم اصلا بلد نیست (در سطح خیلی خیلی کم) و در فرودگاه با مشکلات زیادی رو به رو می شه. در کشورش جنگه و نه می تونن اجازه بدن بره تو خاک نیویورک و نه برش گردونن. بعد از چند روز رییس فرودگاه می گه که این آخرش انقدر گرسنه می مونه مجبوره که خلاف کنه و بخواد در بره و ما دستگیرش می کنیم و به زندان میندازیم که دیگه تو فرودگاه نباشه. حتی یه بار هم کاری می کنه که این بتونه فرار کنه ولی این کارو انجام نمی ده. راه هایی که برای پول به دست آوردن و به دست آوردن غذا پیدا می کنه خیلی جالب و خنده داره. از جمله یکی از کسایی که تو رستوران کار می کنه بهش غذا می ده به این شرط که ویکتور براش از زنی که هر بار مهر Denied رو برای اینکه ویکتور خارج شه می زنه اطلاعات بگیره. عمدا کارای دیگه رو نمی گم چون واقعا خنده دار و جالب هست. در این بین به افراد مختلفی کمک می کنه و کم کم در فرودگاه مشهور می شه و به سورت اتفاقی با Catherine Zeta-Jones که در نقش Amelia Warren هست آشنا می شه. حدود 9 ماه در این فرودگاه می مونه و وقتی که در کشورش صلح می شه می تونه به آمریکا بره که البته Amelia یک اقامت 1 روزه می تونه براش به زحمت تهیه کنه ولی وقتی می ده رییس فرودگاه امضا کنه می گه باشه ولی اون خدمتکاره زده یکی رو کشته و اون کسی که تو رستوران کار می کنه فلان و برای هر کدوم از دوستاش یه سو پیشینه ی بد می گه و اینم بخاطر دوست داشتن اونا منصرف می شه که البته مستخدمه اجازه نمی ده (خودتون ببینین) و ... . آها یکی از قسمت های جالب داستان که یادم رفت رییس فرودگاه به املیا دروغ می گه که چرا ویکتور اومده به فرودگاه و می گه برای جاسوسی و ایناست و هنوز هم هیچکی نمی دونه دلیلش چیه (حتی بیننده ها) تا اینکه یه اتفاقی میفته که ویکتور برای امیلیا می گه چرا اومده (نقطه ی اوج داستان و وقتی بفهمین چرا 9 ماهه تو فرودگاه وایساده و می خواد بره نیویورک واقعا اشکتون رو در میاره). فیلم در عین خنده داری بسیار رومانتیک هست و من واقعا با اینکه این فیلم رو چندید بار دیدم شاید بعد کنکورم هم بگیرم و بازم نگاه کنم. کسایی که این فیلم رو در صد فیلم دیدن اصلا توجه نکنن و برن اصل فیلم رو گیر بیارن که 180 درجه فرق داره و کسایی هم که اینگلیسیشون خیلی خوب نیست حداقل زیرنویس فارسیش رو گیر بیارن هر چند من الان گفتم می فهمین ولی حرف ها بعضی جاها خیلی قشنگه. من که خودم بدون زیرنویس نگاه کردم. اگه هم خواستین کامل این فیلم رو توضیح بدم حتما این کار رو می کنم. (هر چند فکر نکنم توضیح الانمم بد باشه)
امروز و فردا هم فیلم نیمکت نشین ها (اصلا خوشم نیومد) و فیلم نسبتا جالب Walk the Line رو براتون توضیح می دم. کسایی که آهنگ دوست دارن حتما این فیلم رو نگاه کنن. محصول سال 2005 هست و Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon توش بازی می کنن.
عکسهایی از فیلم ترمینال:

نوشته شده توسط Sayeh:
دانلود

این یکی از موزیکهای فیلمه. راستش منظورت رو دقیق نفهمیدم که کدوم موزیک رو میخوای. حالا این رو داشته باش. اگه مد نظرت نبود بگو یکی دیگه برات آپلود کنم.
ببخشید دیر جواب میدم . آخه نبودم . من الآن میخواستم داونلود کنم نمیشه . شاید مشکل از ISP من باشه . باید برم کافی نت اونجا داونلود کنم ببینم چی میشه. :(

در هر حال خیلی ممنون ;)

عالی بود دستت درد نکنه ... در مورد فیلم Man To Man خبری نداری یه توضیحی چیزی
خواهش می کنم وظیفه بود. چند تا فیلم به این اسم داریم. البته من هیچ کدوم رو ندیدم. ولی اگه منظورت Man To Man محصول سال 2005 با بازی Joseph Fiennes, Kristin Scott هست فکر نمی کنم فیلم خیلی پرطرفداری باشه چون در سایت ها خیلی از این فیلم و داستانش اسم نبردن. البته البته من یکی از دوستام دیده و ازش پرسیدم چه طور بود خیلی خوشش اومده بود و همچنین 2 تا Comment این فیلم از بیننده ها دیدم خوششون اومده بود. اگه بخوای می تونم موضوع کلی این فیلم رو بپرسم و برات بگم ولی اگه یکی از بچه های سایت دیده باشه و بگه خیلی بهتره.

سلام
قضيه سر يه دختر بود يه اسم لوسي كه تصادف كرده بوده و حافظه اش هر شب كه ميخوابيده پاك ميشده .....
از اون کمدیهای خاص " آدام سندلر " ی هست .
دکتره که آدام سندلر هست . دختره هم درو باریمور .
=====
میلاد طالع نحس رو دیدم .
چنتا شماره داره که من از 1 که هنرپیشه اصلیش " گریگوری پک " هست بیشتر از بقیه خوشم میاد .
نمیدونی این بازسازی از کدومش هست ؟
=====
دیروز فیلم the promise رو نگااه کردم .
البته از داستانش چیز زیادی نفهمیدم . چون به زبون اصلی که فکر کنم چینی بود صحبت میکردن و تو dvd زبون دیگه ای نداشت .
ولی به کسایی که به سینمایه آسیای شرقی علاقه دارن ( مخصوصا داوود ) پیشنهاد میکنم حتما حتما ببیننش .
=====
راستی تو روزنامه خوندم که فیلم da vinci code رو تو اکران افتتاحیش تو کن تماشاچیا هو کردن .
کسی خبری داره ؟

نوشته شده توسط Zelda:
چپ دست..... :)

چپ دستو كه نگو.
ظاهرا برداشتن كپي كردن از "روز گرندهاگ" اصلا هم ننوشتن با اقتباس از اون فيلم.
خلاصه يه دزدي تو روز روشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or