Movie Center

سلام به همه دوستان

خوب دیدم یه تا فیلم جدید و قشنگ امده گفتم بزارم اینحا ;)

اول بگم که فیلم The Da Vinci Code نمره خودش رو از سایت IMDB گرفت بالاخره 6.2 من انتظار بیشتری داشتم :-"

Over the Hedge
hedge.jpg

که باید فیلم جالبی باشه کمپانی سازنده فیلم DreamWorks هستش :love:
نمره خوبی گرفته 8.1

mptv1.gif

mptv1.gif

+++++++++++
See No Evil
evil4.jpg

که یه فیلم ترسناک هستش و فردا به روی پرده سینما میره 19 May

evil2.jpg

kane1.jpg

فکر کنم این فیلم خوراک من باشه اینگار دوز بالا هستش :eek: :cool:

++++++++++++++++
این دو تا هم طی یک هفته اخیر امدند
++++++++++++++++
Poseidon
image2_1162772.jpg

Genre: Action / Adventure / Drama / Thriller 5.6

++++++++++++++++++++++++
Akeelah and the Bee
ehpk3_288241_1%5B452018%5D.jpg

Genre: Drama 7.6

صفحه ی قبل برو میفهمی...
Ok

میگم یکی در مورد این فیلمی که مولتیویژن داره میده یه تو.ضیحی داره بده
اسمش هست Man To Man

راستی شبکه ی MBC2 فیلمی ب اسم Mission Impossible داشت میداد این همون بازیه نسیت ؟؟؟؟/

سلام
ممنون میشم جوابم رو بدید.
امین پست خودم رو که صفحه قبل دادم و تو ندیدیش برات نقل قول میکنم .
scary movie 4 که من دیدم divx بود . کیفیتش خییلی خوب بود ولی بخ dvd نمیرسید .
زیرنویس هم نداشت .
آقا این فیلم Batman Begins که Moltivition 4 میدادش محصوله چه سالیه ؟؟؟؟؟/
محصول سال 2005 هست .
راستی شبکه ی MBC2 فیلمی ب اسم Mission Impossible داشت میداد این همون بازیه نسیت ؟؟؟؟/
بازی چیه ؟
حتما عملیات غیر ممکن بوده دیگه .
اگر شماره نداشته یعنی 1 بوده که کارگردانش فرانسیس فورد کاپولا هست .
بازیگراشم تام کروز و جان رنو رو یادمه .

سلام
آره پرهام بازی گراش تام کروز و ژان رنو هستن درسته
خوشحالم که تونستم کمکت کنم .
اول بگم که فیلم The Da Vinci Code نمره خودش رو از سایت IMDB گرفت بالاخره 6.2 من انتظار بیشتری داشتم
خلیل تازه فقط 1176 نفر بهش رای دادن .
بذار یکم بگذره میبینی که امتیازش خیلی بالاتر میره .

خبر های کوتاه

* اروین کرشنر 83 ساله( جنگ ستارگان - بازگشت جدای - هرگز نگو هرگز ) فیلمی به اسم شاهزاده خانم و جادوگر رو در هندوستان بازی می کنه

* ویل اسمیت در فیلم او دزد را می گیرد بازی می کنه . فیلم نامه ی این فیلم بر اساس یک مجموعه ی تلویزیونی دهه ی1970 به همین نام نوشته شده که رابرت واگنر در آن نقش یک دزد حرفه ای رو بازی می کرده

* بروس برسفورد کارگردان فیلم «کد» با بازی مورگان فریمن و جان کیوزاک هست

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

معرفی فیلم :

نام فیلم : مرا مجرم بشناس Find Me Guilty

کارگردان : سیدنی لومت

بازیگران : وین دیزل ( جاکومو « جکی دی » دی نورسیو ) - بن کلادیس ( پیتر دینکلیچ ) - ران سیلور ( قاضی

فاینستاسن ) - الکس روکو ( نیک کالبرز ) - آتابلا سیورآ ( بلا دی نورسیو ) - لینوس روچی ( شان کرنی )

محصول 2006 آمریکا

مدت زمان : 124 دقیقه

داستان فیلم :
شرح محاکمه ی دی نورسیو ، یک مافیای اهل نیوجرزی که وکالت خودش رو بر عهده گرفته و در دادگاه از خودش

دفاع می کنه

PH2006031602111.jpg

دیشب سه تا فیلم از تلویزیون خودمون دیدم. زندگی دیوید گیل و مبارز از شبکه سه و کی-پکس از شبکه یک. سه تاشون هم خوب بود ولی آخری خیلی حال داد. منو یاد فیلم جنوب اقیانوس آرام که محصول 30-40 سال پیش بود می انداخت. منظورم اینه که یه فیلم روحی روانی کامل بود.

سلام خدمت بروبكس فيلم باز .
راستش تو اين مدتي كه كارت گرافيك ندارم و بازي تقريبا تعطيله هر از گاهي از بروبچ فيلم ميگيرم نگاه ميكنم . چند تا فيلم ديدم اين مدت كه خواستم نظرم رو بگم .
يكي فيلم اره بود و تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه واقعا عالي بود . عجب داستان جالب و هيجان انگيزي داشت . مخصوصا اون تيكه آخر كه مو به تنم سيخ شده بود !
البته نه از ترس . بلكه از تعجب و اينكه اين بابا ديگه چه جونوريه . :eek:
هموني كه دو نفر تو اتاقن پاهاشون با زنجير بسته شده و بايد يكي اون يكي رو بكشه تا خانواده اش آزاد بشه و ...
اين فيلم شماره هاي ديگه اي هم داره يا همين يه دونس ؟؟
فيلم ديگه اي كه ديدم اسمش بود XXX-State Of The Union . فيلم قشنگي بود . هر چند خالي بندي زياد داشت اما اگه جنبه خالي بندي رو ميذاشتي كنار صحنه هاي اكشن قشنگي داشت .
مخصوصا ماشين هاي خفني توش داشت . از اون ماشين هاي كلاسيك واسه شركت هايي مثل فورد و شورولت كه من ديوونه اين ماشين ها هستم . ;)
يه فيلم ديگه اي كه ديدم اسمش 50 First Dates . فيلمش بدك نبود . يعني بعضي جاهاي خنده دارش باحال بود ولي در كل داستانش جالب نبود .
قضيه سر يه دختر بود يه اسم لوسي كه تصادف كرده بوده و حافظه اش هر شب كه ميخوابيده پاك ميشده . يه بنده خدايي هم كه متخصص و دكتر و تربيت كننده حيوانات دريايي هست هم عاشقش ميشه و بايد با اين مشكل دختره كنار وبياد و ...
ببينم تو اين فيلم اون يارو خل و چله Ula كه يه چشمش مشكل داشت و سفيد رنگ بود همون بازيگري هست كه فيلم Animal رو بازي كرده بود . خيلي نقش باحالي داشت . باحال ترينشون تو فيلم بود . كلي خنديدم از دست اين بنده خدا . :D
فيلم حلقه شماره 2 رو هم ديدم ( تا حالا نديده بودم ) . فيلم قشنگي بود و يه جورايي آدمو ميبرد تو حال و هواي بازي سايلنت هيل . در كل فيلم قشنگي بود .
فيلم ديگه اي كه ديدم اسمش بود Track Down . بيشتر راست كار كسايي بود كه تو كار كامپيوترن و از هك كردن و هكر و .. خوششون مياد . فيلم خوبي بود و از همه مهمتر اينكه از روي يه استان واقعي ساخته شده بود . دنياي هكر ها هم واقعا عالمي داره واسه خودش . چه حالي ميكنن واسه خودشون .
اونا با كامپيوتر چي كارا ميكنن . اونوقت يكي مثل من هنوز بلد نيست با فتوشاپ كار كنه ! :(
و يه فيلم ديگه اي هم كه ديدم Unfaithful بود . فيلم بدي نبود . چيز خاصي ندارم بگم جز اينكه بدك نبود .
موضوعشم چون مورد منكراتي داره توضيح نميدم !! :cheesygri
فعلا اينا بود .
يكي از بچه ها قراره يه سري ديگه فيلم برام بياره كه مهمترينشون crash هست . البته من نديدم فيلمو اما يادمه چند وقت پيش تو همين تاپيك پرهام و بقيه بروبچ راجع بهش صحبت ميكردن و خيلي تعريف ميكردن و ظاهرا بهترين فيلم سال هم شده بود ( اگه اشتباه نكنم ) . مشتاقانه منتظرم ببينم چي هستش .
يكي ديگه از بچه ها هم حدود 150 تا فيلم رو هاردش داره كه بايد هاردمو خالي كنم برم اونجا يه سري بريزم رو هارد خودم تا ببينم چيا داره و نگاه كنم و حاشو ببرم .
خدا به اين رفقاي با مرام عوض بده كه منو از همه نظر تامين ميكنن و نميذارن بي كار بمونم و حوصله ام سر بره . همه جوره حال ميدن . فيلم . بازي . موسيقي . نرم افزار و حتي سخت افزار ! ;)
خوب ببخشيد پر حرفي كردم .
خوب دوستان فيلم باز ميبينين كه موسيقي بازا هم هر از گاهي ميان اينجا و يه سري ميزنن .
شما هم بد نيست هر از گاهي به تاپيك موسيقي يه سر بزنين و يه پستي . بحثي . چيزي خلاصه راه بندازين در مورد موسيقي مورد علاقه خودتون .
به قول شهرام ( مفقود الاثر 100 در صد )
فعلا ...

نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام به همه دوستان

خوب دیدم یه تا فیلم جدید و قشنگ امده گفتم بزارم اینحا ;)

اول بگم که فیلم The Da Vinci Code نمره خودش رو از سایت IMDB گرفت بالاخره 6.2 من انتظار بیشتری داشتم :-"

Over the Hedge

که باید فیلم جالبی باشه کمپانی سازنده فیلم DreamWorks هستش :love:
نمره خوبی گرفته 8.1

evil4.jpg

که یه فیلم ترسناک هستش و فردا به روی پرده سینما میره 19 May
فکر کنم این فیلم خوراک من باشه اینگار دوز بالا هستش :eek: :cool:

اقا خلیل در مورد فروش کد داوینچی اصلا شک نداشته باشین ولی هرچی که فروش کنه توی یک هفته خلاصه میشه چون هفته آینده فیلم X-Men: The Last Stand اکران میشه که مطمئنا همه فروش فیلمهای این هفته رو خراب میکنه . . .

راستی یه نکته جالب همراه با فیلم کد داوینچی همونطور که میدونین انیمیشن Over the Hedge که به نظر من بر خلاف تبلیقات کمی که روش شده می تونه برای کد داوینچی خیلی خطر ناک باشه صدا پیشپان فیلم همه معروفند . . اون نکته ای که می خواستم بگم اینکه توی این فیلم یکی از صدا پیشگانش آوریل Avril Lavigne هست . . .

اینم یه سری عکس از صدا پیشگان فیلم :
overcomp.jpg
overcomp.jpg

overcomp.jpg
overcomp.jpg

overcomp.jpg
overcomp.jpg

برو بچی که فیلم های قدیمی نگاه می کنند ( مخصوصا اقا پرهام ) فیلم طالع اانحس قدیمی رو دیدن ؟ همراه با مردان ایکس بازسازی طالع النحس هم اکران میشه با همون داستان .​

theomen2.jpg
theomen3.jpg

من خودم به شخصه قدیمه رو ندیدم ولی اون چیزی که تو فروم ها خوندم میگن اون قدیمیه چهره پسره اصلا ترسناک نبوده ولی این یکی خودتون که می بینین . . .​

راجب به فیلم See No Evil هم طرفداران ( ورزش ) کشتی کج حتما کین رو میشناسن که یه زمانی یه نقاب قرمزی داشت و بعد از جدا شدن WWF , WWE نقابش رو برداشت واقعا عجب چهره ترسناکی داره من خودم تا حالا با یه لبخند کوچیک هم ندیدمش . . .
ولی فیلم میشه گفت تقریبا مثل فیلم اره هست کمپانی سازندش هم همونه ....​

سلام خدمت بروبكس فيلم باز .
راستش تو اين مدتي كه كارت گرافيك ندارم و بازي تقريبا تعطيله هر از گاهي از بروبچ فيلم ميگيرم نگاه ميكنم . چند تا فيلم ديدم اين مدت كه خواستم نظرم رو بگم............ .​

اقا مصطفی خیلی ممنون از فیلمهایی که معرفی کردین بازم بیان اینجا . . . من خودم از XXX-State Of The Union زیاد خوشم نیومد . . از Transporter 2 ( آدم یاد سینمای محبوب بالیوود می افتاد ) خالی بندی هاش خیلی کمتر بود وای من از Transporter بیشتر خوشم اومد :cheesygri این transporter 2 رو حتما بگیرین ارزش دیدن رو داره . . .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. چرا این تاپیک مثل همیشه نیست. درسته من یه مدت پست نزدم ولی مثل قبل نیست برای اینکه بیاد بالا و دوباره شروع کنیم من امروز و فردا دو یا سه تا فیلم رو که دیدم براتون می گم. ترمینال (برای بار سوم 2 روز پیش دیدم. محصول سال 2004 هست اگه اشتباه نکنم و یکی از 3 فیلمی که من بیش تر از 2 بار دیدم). نیمکت نشین ها (the benchwarmers) که زیاد خوشم نیومد (2006) و Walk The Line که خوشم اومد. ایشاا... امروز و فردا براتون یه توضیح نسبتا کامل می نویسم.

V for Vendetta 2006
220px-V_for_vendettax.jpg

خوب من دو روز پیش این فیلم رو دیدم

فیلم خیلی جالب بودش نمره خوبی هم گرفته 8.2

داستان فیلم : شهر لندن رو نشون میده که یه ادمی طی یه اتفاقاتی و شورش هایی که شده
تونسته کنترل شهر رو به دست بگیره و بعد از چند سال تشکیلاتی به هم زده ..!!

و خون مردم رو تو شیشه میکنه و هر کسی که اعتراض میکنه شبونه دخلش رو میارند :evil: :eek:

Vprofile.jpg

این وسط که یه نفر از همین سیستم ضربه خورده بلند میشه و بر ضد این حکومت کارهایی میکنه
و حدف متحد کردن مردم هستش :cool:
و ......... :-" :cheesygri ;)

فیلم از لحاظ ضرب داستان و هیجان لازمه در حد قابل قبولی هستش و حرکات جالبی با چاقو توش
داده میشه که جالب طراحی شده تعلیق فیلم هم خوبه و ادم رو بعضی موقعات به شک میندازه :confused:

در کل من که ازش راضی بودم به غیر از اخر فیلم که :confused: :mad:

ولی ارزش دو بار نگاه کردن هم داره ;)

زمان فیلم 132 دقیقه هستش

سایت رسمی فیلم http://vforvendetta.warnerbros.com

اطلاعات بیشتر در مورد دانلود فیلم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or