سلام خدمت بروبكس فيلم باز .
راستش تو اين مدتي كه كارت گرافيك ندارم و بازي تقريبا تعطيله هر از گاهي از بروبچ فيلم ميگيرم نگاه ميكنم . چند تا فيلم ديدم اين مدت كه خواستم نظرم رو بگم .
يكي فيلم اره بود و تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه واقعا عالي بود . عجب داستان جالب و هيجان انگيزي داشت . مخصوصا اون تيكه آخر كه مو به تنم سيخ شده بود !
البته نه از ترس . بلكه از تعجب و اينكه اين بابا ديگه چه جونوريه .
هموني كه دو نفر تو اتاقن پاهاشون با زنجير بسته شده و بايد يكي اون يكي رو بكشه تا خانواده اش آزاد بشه و ...
اين فيلم شماره هاي ديگه اي هم داره يا همين يه دونس ؟؟
فيلم ديگه اي كه ديدم اسمش بود XXX-State Of The Union . فيلم قشنگي بود . هر چند خالي بندي زياد داشت اما اگه جنبه خالي بندي رو ميذاشتي كنار صحنه هاي اكشن قشنگي داشت .
مخصوصا ماشين هاي خفني توش داشت . از اون ماشين هاي كلاسيك واسه شركت هايي مثل فورد و شورولت كه من ديوونه اين ماشين ها هستم .
يه فيلم ديگه اي كه ديدم اسمش 50 First Dates . فيلمش بدك نبود . يعني بعضي جاهاي خنده دارش باحال بود ولي در كل داستانش جالب نبود .
قضيه سر يه دختر بود يه اسم لوسي كه تصادف كرده بوده و حافظه اش هر شب كه ميخوابيده پاك ميشده . يه بنده خدايي هم كه متخصص و دكتر و تربيت كننده حيوانات دريايي هست هم عاشقش ميشه و بايد با اين مشكل دختره كنار وبياد و ...
ببينم تو اين فيلم اون يارو خل و چله Ula كه يه چشمش مشكل داشت و سفيد رنگ بود همون بازيگري هست كه فيلم Animal رو بازي كرده بود . خيلي نقش باحالي داشت . باحال ترينشون تو فيلم بود . كلي خنديدم از دست اين بنده خدا .
فيلم حلقه شماره 2 رو هم ديدم ( تا حالا نديده بودم ) . فيلم قشنگي بود و يه جورايي آدمو ميبرد تو حال و هواي بازي سايلنت هيل . در كل فيلم قشنگي بود .
فيلم ديگه اي كه ديدم اسمش بود Track Down . بيشتر راست كار كسايي بود كه تو كار كامپيوترن و از هك كردن و هكر و .. خوششون مياد . فيلم خوبي بود و از همه مهمتر اينكه از روي يه استان واقعي ساخته شده بود . دنياي هكر ها هم واقعا عالمي داره واسه خودش . چه حالي ميكنن واسه خودشون .
اونا با كامپيوتر چي كارا ميكنن . اونوقت يكي مثل من هنوز بلد نيست با فتوشاپ كار كنه !
و يه فيلم ديگه اي هم كه ديدم Unfaithful بود . فيلم بدي نبود . چيز خاصي ندارم بگم جز اينكه بدك نبود .
موضوعشم چون مورد منكراتي داره توضيح نميدم !! :cheesygri
فعلا اينا بود .
يكي از بچه ها قراره يه سري ديگه فيلم برام بياره كه مهمترينشون crash هست . البته من نديدم فيلمو اما يادمه چند وقت پيش تو همين تاپيك پرهام و بقيه بروبچ راجع بهش صحبت ميكردن و خيلي تعريف ميكردن و ظاهرا بهترين فيلم سال هم شده بود ( اگه اشتباه نكنم ) . مشتاقانه منتظرم ببينم چي هستش .
يكي ديگه از بچه ها هم حدود 150 تا فيلم رو هاردش داره كه بايد هاردمو خالي كنم برم اونجا يه سري بريزم رو هارد خودم تا ببينم چيا داره و نگاه كنم و حاشو ببرم .
خدا به اين رفقاي با مرام عوض بده كه منو از همه نظر تامين ميكنن و نميذارن بي كار بمونم و حوصله ام سر بره . همه جوره حال ميدن . فيلم . بازي . موسيقي . نرم افزار و حتي سخت افزار !
خوب ببخشيد پر حرفي كردم .
خوب دوستان فيلم باز ميبينين كه موسيقي بازا هم هر از گاهي ميان اينجا و يه سري ميزنن .
شما هم بد نيست هر از گاهي به تاپيك موسيقي يه سر بزنين و يه پستي . بحثي . چيزي خلاصه راه بندازين در مورد موسيقي مورد علاقه خودتون .
به قول شهرام ( مفقود الاثر 100 در صد )
فعلا ...