Movie Center

نوشته شده توسط Police _ 110:
حامد جان منم رمانش رو خودنم یعنی برام خوندم و تعریف کردند چون من حوسله و وقتش رو داشتم

به نظرم اگه میخواستند از خود داستان فیلم سریال درست کنند نمیشد چون خود فیلم همش
توی حداکثر 48 ساعت بودش
من موندم چطور رازی به اون بزرگی که این همه نسل به نسل گشته بود طی 48 ساعت
توسط یه امریکایی شکته شد

ولی اگه داستانش رو ادامه میداند و داستان های دیگه از توش بیرون کشیده میشد با همون زنه
خیلی عالی بودش ولی .... این طور که اقا پرهام گفت نمیشه روش حساب کرد .!
منم میدونستم که از دستش نمیدی ! :cheesygri
ببین منم قبول دارم داستان در طول 48 ساعت می گذرد ولی این دلیل نمی شود مدت زمان گذشت داستان را به مدت زمان سریال بسط بدهیم !
خودت بهتر از من میدونی که چقدر زیرداستان در کل فیلمنامه میتونه وجود داشته باشد.
به نظر من هم اگر براون زور میزد این داستان چند جلدی می شد.ولی با پی نوشتهای ترجمه اش من خیلی حال کردم.;)

من با این تاپیک آشنایی ندارم
فقط میخوام بدونم فیلم سایلنت هیل رو کی دیده؟ با کیفیتش اومده یا همه هندی کمیه؟(از روی پرده ی سینما)
راستی فیلم اره Saw رو کی دیده؟ خدای فیلمه

آقا جون مادراتون من یه مدته از فیلم ترسناک بی خبرم فکر کردم saw رو هنوز کسی ندیده!
نسخه دومش هم اومد؟ داستانش چیه؟ کجا اومده؟ الان تو تهران هست؟
فیلم بلاد راین چطوره؟
تروقرآن جواب بدید ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا

راستی این فیلم کد(راز) داوینچی چطوره؟ منظورش چیه؟ تو تریلرش فقط زوم می کرد تو تابلوی مونالیزا بعد یه سری کد میشد و ...

:eek: در ضمن فیلم می خواهین حالتون بهم بخوره انفدر خون و خونریزی داره؟
لورل و هاردی!!!اون هم سیاه و سفیدش!!! نه شوخی کردم فیلم beyond the limits یعنی پشت حدود خیلی خونریزی داره فکر کنم 2 -3 هزار لیتری توش خون بکاربرده شده!

اقا مهبد جان خودت رو کنترل کن

داری چهار تا پست زدی پشت سرم هم اون هم توی فاصله زمانی 2 الی 3 دقیقه پست زدی
در صورتی که زمانش ویرایش یه پست خیلی بیشتر از این حرف ها هستش فکر کنم 30 دقیقه باشه

برای سوال اول بله فیلم سالیت هیل امده و همون کم هستش و نسخه خوبی ازش نیومده
در مورد ساو هم فکر کنم دیگه همه دیده باشند اون رو نسخه دومش هم امده حتما بگیر
کیفیت دی وی دی اون هم هستش

داستان یه ادم مریض هستش که توی یه حادثه براش یه اتفاقی میفته و میخواد همه مثل اون
عضاب بکشند .!

فیلم داوینچی هم از روی کتابش ساخته شده و در مورد یه راز بزرگ هستش
که نسل به نسل گشته و حتی داوینچی هم رد کرده و رسیده به رئیس موزه فرانسه
حالا یه عده که از یه فرقه خواص هستند و توی کلیساها گنده شدند سعی دارند که این
راز رو کشف کنند و دست به هر کاری میزنند و این وسط تام هنکس باید زود تر از اونها به این
راز پی ببره .؟

beyond the limits اگه یه خورده بیشتر توضبح میدادی خیلی بهتر میشد این فیلم مال چه سالیه

beyond the limits ال حدود دو سال پیشه درسته فیلم قدیمیه ولی زیاد معروف نیست ولی جون میده واسه ی مجنون های خون مثل من!!!
داستان فیلم از اونجا شروع میشه که بک نفر توی یک باند متخلف ماموریت داره که یه محموله رو به رئیسش برسونه ولی در حین راه طمع می کنه و محموله رو میپیچونه بعد رئیسش میزنه اونو میکشه و زنش رو هم بعد از یه تیکه سانسور!از بالا شتبوم خونه پرت می کنه پایین.
حدود یک هفته بعد رئییس یا رو با رفقا و همچنین زنهاشون یه جشن مختصر میگیرنکه دوست یارو که کشته شده میرسه و میاد خونه همشونو به طرز واقعا فجیعی می کشه مثلا یکیشونو با چکش انقدر میزنه تو سرش میترکه سرش! یه نفر رو یه چیزی مثل آچر می کنه تو شاهرگش بعد هم در میاره و ولش می کنه به حال خودش!!! یکی دیگرو یه ذره سرشو میبره (خرخره اش رو!!!) بعد انگشتاشو میندازه تو گلوی یاره با زور کله اش رو می کنه با اون یکی دستش رگهاش رو می کنه وای حالم بد شد!!! وسطای فیلم وقتی بحث میشه که محموله چی بوده داستان میره به زمان قدیم که دیگه نمیشه تعریف کرد فقط بگم حالتون واقعا بهم میخوره!!!

هنوز ندیدی؟؟ پس از کجا فهمیدی...
اگه میشه اسمش رو بگو برم تو کارش ولی اینم بگم که عمرا حالم بهم بخوره.
64.gif
40.gif

اقا بهزاد اسمش چیه از این فیلم های دوز پایین که نیستش
ببین من از دیدن فیلم اره حال کردم...یعنی احساس چندش و یا حال به هم خوردگی به من دست نمی داد...حال کردن به منی قصی القلب بودن نیست...به معنی داستان و یا بازی شاهکار بازیگر ها هست...
من عاشق فیلمهای وحشتناک هستم.....می دونم طاهر هم یکی از این دسته آدمهای طرفدار این نوع فیلمهاست

سلام
من مقادیری صحبت درباره تریلوژی ارباب حلقه ها دارم .
ولی هنوز چند صفحه از کتابش مونده . اونا رو هم که خوندم یه بحث اساسی دربارش راه میندازم .
ولی هرچی بیشتر کتاب رو میخونم بیشتر از " پیتر جکسون " و فیلمنامه نویسش بدم میاد .
دلیلش رو بعد از تموم کردن کتاب میگم .
اونایی که کتاب رو نخوندن حتما بخوننش .

میشه از ساو یا همون اره 2 بیشتر تعریف کنید
فیلم ادامه بر ماجرای قسمت اول هست...که باز هم قاتل و شخصیت دیوانه فیلم دست به قتل غیر مستقیم افراد می زنه
در این شماره افراد تعیین شده همگی در یه خانه هستند و تمامی آنها در بدنشان زهری دارند که در مدت 2 ساعت اونها رو به کشتن می ده و افراد می تونند به شیوه های گوناگون پادزهر رو که در مکان های مختلف خانه مخفی شده رو یافت کنند
در این شماره وجود یه شخصیت فیلم رو به هیجان بالایی می رسونه که در شماره 1 از دست قاتل جان سالم به در برده ولی باز هم خطا کرده و باز هم به چنگ قاتل افتاده....
ادامه رو نمی گم....چون باید حتما شماره 2 رو ببینی.............

اگه قسمت یکش رو یادتون باشه قاتل الکی آدم نمی کشت کسایی رو می کشت که به سلامت خودشون لطمه می زدن مثل سیگار مواد مخدرو...
این شماره هم پیرو شماره قبل از همین مضمون برخودار هست

به نظر من گرگ مرداب به همه چی شبیه بود غیر از فیلم ترسناک اما در کل بد نبود
من ندیدم....فقط شنیدم...ولی از اونی که شنیدم می دونه فیلم ترسناک یعنی چی(منظورم زیرسوال بردن نظر دوست خوبم مرتضی نیست ها) ...برای همین هم من اینطوری اومدم گفتم....

بهزاد منم چند بار وسوسه شدم که این فیلم رو دانلود کنم ولی
اقا محمد و یکی دو تا از دوستان که این فیلم رو دیده بودند میگفتند زیاد آش دهن سوزی نیستش

حالا این کاملا به سلیقه اون شخص بر میگرده که چطوری یه فیلم رو نگاه کنه
شخصیت داریم تا شخصیت ممکنه که مثلا فکر کنید که دختره ها از بازی های خشن بدشون میاد
ولی ممکنه که یه دکتر بشینه منهانت بازی کنه و کلی حال کنه فکر کنم نمونش توی سایت باشه

بس نمیشه یک شخص رو به عنوان معیار در نظر گرفت فقط در حد یک نظر شخصی لیکن شخص
شناخته شده باشه و توی فیلم سر رشته داشته باشه و کارش تحلیل فیلم باشه

ولی من جو گیر شدم که بشینم این فیلم رو نگاه کنم و حتما خبرش رو میدم که نظرم چی بودش
++++++++++++++++++

راستی سه شب پیش فیلم ماموریت غیر ممکن سه رو دیدم نسخه پردای این فیلم
من شماره دوم رو ندیده بودم یعنی اون موقعه اصلا درو ور فیلم نبودم ولی شماره یک اون رو
شبکه خبر چند سال پی پخش کرده بود که نگاه کردم خوشم امد ازش

این هم مثل شماره یک خیلی حرفه ای عمل میکنند و با تکلونوژی های روز پیش رفتند توی
فیلم واقعا حال داد بهش تعلیق فیلم هم خوب بودش ولی یه خورده زیاد سوپر قهرمانی شد
توی فیلم که زیاد حال نکردم باهاش ولی د کل فیلم جزاب و سرگرم کننده ای هستش و ارزش
دو بار نگاه کردن رو داره صد در صد و توصیه میکنم که حتما فیلم رو بگیرد
و یا اگه میخواید دانلود کنید به این تاپیک یه سری بزنید

دانلود فیلم

تا بعد یا علی

بس نمیشه یک شخص رو به عنوان معیار در نظر گرفت فقط در حد یک نظر شخصی لیکن شخص
شناخته شده باشه و توی فیلم سر رشته داشته باشه و کارش تحلیل فیلم باشه
من در مورد این فیلم از طاهر شنیدم که من توی فیلم دیدن اونو خیلی قبول دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or