Movie Center

در مورد اون كليد آبي در فيلم Mulholland Dr همونطور كه Ebliser (كه اسمشون رو متاسفانه نميدونم) اشاره كرد و طبق اون چيزايي كه من در مورد اين فيلم خوندم و فهميدم ، به نوعي باز كننده درب اون جعبه آبي (كه نشان بخش شيطاني و پليد وجود دايان بود) براي ريتا (كاميلا) بود. كه با باز شدن درب اون جعبه اين زواياي پليد وجود دايان براي كاميلا آشكار ميشد. در كل رنگ آبي هم نشان از پليدي و صفات شيطاني و پست وجود انسان در اين فيلم بود.

طاهر جان من علی هستم.
در مورد فیلم هم که کاملا درسته ... اگر خودت به شخصه بخوای بین فیلم هایی که دیدی به این فیلم رتبه بدی اون چه رتبه ای هستش ؟

آخرین ویرایش:
سلام
million dollar baby, blood rayne , monster in law و xxx 2
به نظر من که خودت فیلمایه خوبی گرفتی .
حالا سال ساخت فیلم برات مهم هست یا نه ؟
حدود فیلایی که یپسندی رو بگو تا چنت بهت معرفی کنم .
=====
علی پستت خیلی باحال بود .
کلی بهش خندیدم .
فیلم جنگیر امیلی رز رو هم من به طرفداران زانر ترسناک توصیه میکنم
مرتضی تو منو کشتی با این پیشنهاداتت .
باباجون خوب یه توضیح 2 خطی هم درباره فیلم بدی بد نیست .

فيلمThe Constant Gardener (باغبان وفادار) رو ديدم گفتم يه توضيحي بدم شايد علاقمند شديد فيلم رو ببينيد.

uHJHs7Pv.jpg

كارگردان: Fernando Meirelles
نويسنده: Jeffrey Caine
بازيگران: Ralph Fiennes و Rachel Weisz
محصول: 2005

داستان: داستان فيلم چيز چندان جديدي نيست و بارها فيلم با اين موضوع مطمئنا ديده ايد. در مورد يه شركت داروسازي بريتانيايي هست كه داروهاشو روي افريقايي هاي بدبخت امتحان ميكنه چون اولا جون اون ادما براش ارزشي نداره و دوما اينكه اگه اونا بميرن كسي نيست كه بياد دنبال ماجرا و كسي اهميتي نميده. اما نحوه روايت فيلم خيلي جالب هست و كلا اثري خوش ساخت هست.

برنده اسكار بهترين بازيگر نقش مكمل زن با بازي Rachel Weisz

كارگردان فيلم رو هم نميدونم بشناسيد يا ولي قبلا فيلم City of God رو ساخته كه فيلم خيلي خوبي بود و با اون فيلم اين كارگردان به شهرت زيادي رسيد.

اين فيلم در كنيا نمايشش ممنوع شد به خاطر مسائلي در فيلم كه مربوط به كنيا افشا ميشه.

در مورد فيلم ميتونم بگم فيلم برداري خيلي خوبي داره من كه با فيلم برداريش خيلي حال كردم.

ديدن اين فيلم رو به علاقمندان با توجه به بازي زيباي بازيگرانش و فيلم برداي عالي فيلم توصيه ميكنم.

آخرین ویرایش:
فیلم جنگیر امیلی رز رو هم من به طرفداران زانر ترسناک توصیه میکنم
مرتضی تو منو کشتی با این پیشنهاداتت .
باباجون خوب یه توضیح 2 خطی هم درباره فیلم بدی بد نیست .

فيلم خيلي رديفي بود اگه كسي به فيلم هاي ترسناك علاقه داره حتما اين فيلم رو ببينه.

بخصوص اين كه شهره آغداشلو هم تو فيلم يه نقشي داره.

در مورد فيلم هم جالبيش اينجا بود كه كشته شدن اون دختر رو نشون نميده ولي باز شما در خيلي از صحنه هاي جن گيري ممكنه سكته بزنيد. :cheesygri

ولي ترسناكتر از همه اينه كه اين فيلم بر گرفته از يه داستان واقعي است كه در دهه 70 اتفاق افتاده.

داستان فيلم هم در مورد اينه كه دختري در حين جن گيري كشته ميشه و دادگاه ميخواد پدر روحاني كه قصد داشت شش جن را كه در تن دختر رفته بودن رو بيرون بياره و باعث مرگ دختر شد رو محكوم كنه. داستان مملو است از فلاش بك ها .

البته بازي جنیفر کارپنتر هم تو فيلم فوق العادس.

emilyrose6.jpg

Peresentation Of Movies

معرفی فیلم

نام فیلم : ماهی مرکب و نهنگ ُThe Squid and the Whale
نویسنده و کارگردان : نوآ بومبک
بازیگران : جف دانیلز ( برنارد برکمن ) - لورا لینی ( جون برکمن ) - جسی آیزنبرگ ( والت برکمن )
اوئن کلاین ( فرانک برکمن ) - ویلیام بالدوین ( ایوان ) -
محصول : سال ۲۰۰۵
مدت زمان : ۸۸ دقیقه
squid-and-the-whale-poster-0.jpg

نام فیلم : دوزخ L'Enfer
نام کارگردان : دانیس تانوویچ
بازیگران : امانوئل بئار ( سوفی ) - کارن ویار ( سلین ) - ماری ژیلن( آن ) - گیوم کنه ( سباستین ) -
ژاک پرن ( فردریک ) - کارول بوکه ( مادر ) - ژان روشفور ( لویی ) .
محصول : 2005
مدت زمان : 98 دقیقه
3632.jpg

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط EBLISER:
طاهر جان من علی هستم.
در مورد فیلم هم که کاملا درسته ... اگر خودت به شخصه بخوای بین فیلم هایی که دیدی به این فیلم رتبه بدی اون چه رتبه ای هستش ؟

علي جان ممنون از لطفت. من به شخصه از 10 نمره به اين فيلم 9 رو ميدم. واقعاً در سبك خودش بنظر من بهترين هست. به نوعي ميتونم بگم من تو همه فيلمهايي كه ديدم علاقه ويژه اي به اين Mulholland Dr دارم. واقعاً فوق العاده اس. ;)

داستان 2 فیلمی که معرفی کردم :

++++++++++++++++++++++++++++
دوزخ L'Enfer

سوفی و سلین و آن سه خواهرند که بعد از یه حادثه ی بد که منجر به زندانی شدن پدرشون و

رفتن مادرشون روی صندلی چرخ دار از هم جدا می شن سوفی با یه عکاس موفق ازدواج

می کنه - آن هم دانشجوی معماریه که با یکی از استاداش یه سری مشکلات عاطفی داره

و سلین پرستار مادرش شده . این سه خواهر همچنان همدیگرو نمیشناسن و از هم دورن تا

اینکه یکی به زندیگیه هر سه اونا وارد میشه و ....

فیلم : ماهی مرکب نهنگ The Squid and The Whale

والت و فرانک برکمن فرزندان نوجوان یه پدر و مادر هستن که از هم جدا شدن . پدر خانواده ،

برنارد مرد خود محوریه که حتی نمی تونه برای چاپ یکی از کتاباش یه ناشر پیدا کنه و در ضمن

آدم خود بزرگ بینی هم هست . همه ی اینا در حالیه که همسرش جون حرفه ی ادبیه خفنی

داره ( تفاهم دو همسرو می بینید خوب شده طلاق گرفتن ) یه مقاله هم میده در نیویورکر که

مانع بهم خورد زندگی زناشوییشون نمی شه . حالا اینجارو از طرف دیگر بچه ها هم میان

موضع میگیرن والت میره طرفه پدرو می گیره و فرانک هم میره طرف مادرو

( حالا بیا و درستش کن )

سلام دوستان.
من فيلم جن گير اميلي رز و ديدم به نظرم خيلي مسخره اومد در کل اصلا با فيلم حال نکردم.
شهره آغداشلو هم در اين فيلم 3-4 دقيقه بيشتر بازي نکرده بازيش هم به نظرم جالب نيومد.اين نظر شخصي منه حالا انتخاب با شماست.

سلام آقايون واقعا تاپيك توپي داريد تازه امروز اين تاپيك رو ديدم فيلم هايي رو كه گفتيد ميگيرم و حتما ميبينم تا بعدا راجع بشون بحث كنيم من خودم ژانر وحشت رو دوست دارم حالا چند تا فيلم تو اين ژانر بهتون معرفي ميكنم
1) Haute Tension: من تا حالا سه بار اين فيلم رو ديدم و هنوز باهاش حال ميكنم.داستان در باره دو تا رفيق(هر دو دختر) هستش كه براي تعطيلات و خوندن درساشون به منزل يكي از اين دو ميرن و ...
2) كينه: اين يه فيلم ژاپني هستش و اون جور كه من شنيدم بر طبق يكي از افسانه هاي ژاپن هست و درباره انتقام گيري يك پسر بچه از انسانها حالا چرا اين پسر انتقام ميگيره فيلم رو بگيريد تا ببينيد.
3) اره 1و2) اين دو تا فيلم (كه قراره قسمت سومش هم ساخته بشه) پر از خون و صحنه هاي خشونت بار هست و آدم واقعا هيجان زده و ناراحت ميشه وقتي اين فيلم ها رو ميبينه.كلا فيلم راجع به يك جاني هست كه افراد رو انتخاب ميكنه و اونها رو توي يك جا زنداني ميكنه و افراد بايد با حل معما خودشون رو از زندان خلاص كنن.من كه بد جور باهاش حال ميكنم.البته من قسمت دومش رو كه گرفتم كيفيت صداش بد بود شايد هم اسپيكر هاي من ايراد داشت.
اين فيلم ها رو فقط به كساني كه ژانر وحشت رو دوست دارن توصيه ميكنم.در ضمن من توي خيابون آزادي نزديك ايران فيلم زندگي ميكنم.اگه اون دور و بر هستيد بگيد تا بريم تو كار تبادل فيلم و از اين جور حرفا

بازم سلام. برا کسایی که منو نمی شناسن باز خودمو معرفی می کنم. بنده اهورا هستم و اینکه تا 1 سال و نیم پیش زیاد فیلم نگاه نمی کردم ولی الان روزی یکی رو تقریبا نگاه می کنم.ولی متاسفانه همش دارین درباره ی فیلم ترسناک حرف می زنین که من زیاد اهلش نیستم. بحث ترس نیست بحث سر اینه دوست دارم از فیلم لذت ببرن. چرا درباره ی کمدی حرف نمی زنین. من به کسایی که به فیلم کمدی علاقه دارن 2 فیلم رو توصیه می کنم. یکی 40Years Old Virgin (مجرد 40 ساله) و اونیکی Meet The Fockers (ملاقات با فاکرها)ست. الان عجله دارم باید برم. تا 2 3 ساعت دیگه میام و موضوع هر دو رو می گم. در ضمن هر دو فیلم باید بدون سانسور باشه که واقعا از خنده غش می کنین

3) اره 1و2) اين دو تا فيلم (كه قراره قسمت سومش هم ساخته بشه) پر از خون و صحنه هاي خشونت بار هست و آدم واقعا هيجان زده و ناراحت ميشه وقتي اين فيلم ها رو ميبينه.كلا فيلم راجع به يك جاني هست كه افراد رو انتخاب ميكنه و اونها رو توي يك جا زنداني ميكنه و افراد بايد با حل معما خودشون رو از زندان خلاص كنن.من كه بد جور باهاش حال ميكنم.البته من قسمت دومش رو كه گرفتم كيفيت صداش بد بود شايد هم اسپيكر هاي من ايراد داشت.
Saw رو هم سامان قبلا كلي درباش نوشته بود. البته بيشتر صحنه هاي خشن داشت تا ترسناك.

یکی 40Years Old Virgin (مجرد 40 ساله)
من اين باكره 40 ساله رو ديدم ولي راستش زياد باهاش حال نكردم نميدونم البته فيلم خوبي بود ولي...

اونیکی Meet The Fockers (ملاقات با فاکرها)ست
ولي بر عكس با اين خيلي حال كردم.

---------------------------------

راستي بحث از فيلم ترسناك شد نميدونم سينما و ماورا رو ديدين يا نه يه فيلم گذاشت به اسم "موهبت الهي" من اوايلش رو نديدم ولي كلا داستان دستم اومد ولي اخرش رو كه اصلا نفهميدم چون خيلي ناجور تموم شد اصلا مشخص نشد كه چي شد. من كه هنوز دارم فحش ميدم نميدونم صداوسيما اينجوريش كرد يا نه.
در ضمن اونجا كه رابرت دنيرو با اون پايه زد تو سر باباهه چي شد چون صحنه بعد يهو باباهه تو زير زير زمين پيداش شد و 2 دقيقه بعد هم فيلم تموم شد.

اینم معرفی 2 تا فیلم دیگه

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دنیای نو The New World :

نویسنده و کارگردان : ترنس مالیک

بازیگران : کالین فارل ( سروان جان اسمیت ) - کیو اوریانکا کیلچر ( پوکاهونتاس ) -

کریستوفر پلامر ( سروان کریستوفر نیوپورت ) - کریستین بیل ( جان رولف ) -

محصول 2005

مدت زمان : 135 دقیقه

new-world-poster.jpg

داستان

در اوایل قرن هفدهم شمال آمریکا مثل پنج هزار سال قبل همونطور دست نخورده است . خطه ای وسیع

متشکل از کوه و دشت و جنگل که ساکنانش شبکه در هم تنیده از قبیله های با فرهنگ متفاوت تشکیل می دهد

گرچه این قبیله ها در هماهنگی کامل با محیط طبیعی شان سر می کنند ولی روابط روزمره شان با تنش هایی

همراه است و فقط ورود غریبه ای کافیست تا تعادلشان را بر هم بریزد ...

هفت شمشیر Secen Swords

کاگردان : تسویی هارک

بازیگران : دانی ین ( چون ژائونان ) - لئون لی ( یانگ یان چونگ ) - چارلی یانگ ( وو یوآن ین ) -

لیو دای ( چین لانگ زی ) -

محصول : 2005

مدت زمان : 145 دقیقه
U1141P28T3D744998F326DT20050607104305.JPG

Seven%20Swords.jpg

داستان

چین ، قرن هفدهم . پس از روی کار آمدن سلسله ی چینگ ، طبق حکمی که برای دور نگه داشتن ملی گراها از

مسند قدرت صادر شد ، آموزش و کاربرد هنر های رزمی ، ممنوع و مجازات متمردان اعدام اعلام شده است .

همین باعث پدید آمدن « شکارچیان سر » شده که در برابر سیصد سکه ی نقره ، سر خطاکاران را تحویل

مقام های محلی می دهند . بی رحم ترین شکارچی سر سان هونگلی ست ، مزدور دیوانه ای که بالای تپه

زندگی می کند و هدف بعدیه حمله اش دهکده ای کوچک در دشت های غبار آلود شمال غربی چین است ...

خب همون طور که قول دادم به معرفی فیلما بپردازم که الان زیاد وقت ندارم و چون اکثرا از ملاقات با فاکرها خوششون اومده اونو معرفی می کنم:
[SIZE=-1]Genres:[/SIZE][SIZE=-1]Comedy and Sequel[/SIZE][SIZE=-1]Running Time:[/SIZE][SIZE=-1]1 hr. 55 min.[/SIZE][SIZE=-1]Release Date:[/SIZE][SIZE=-1]December 22nd, 2004 (wide)[/SIZE][SIZE=-1]MPAA Rating:[/SIZE][SIZE=-1]PG-13 for crude and sexual humor, language, drug reference.[/SIZE][SIZE=-1]Distributors:[/SIZE][SIZE=-1]Universal Pictures Distribution, DreamWorks SKG
[/SIZE]
[SIZE=-1]U.S. Box Office:[/SIZE][SIZE=-1]$279,167,575[/SIZE]
بازیگران: Robert De Niro, Ben Stiller, Teri Polo, Blythe Danner, Dustin Hoffman
[SIZE=-1]Directed by:[/SIZE][SIZE=-1]Jay Roach, Jon Poll, Marco Schnabel[/SIZE]
خب حالا یه خلاصه ای از جریان فیلم. قضیه از اینجا شروع می شه که دو نفر می خوان با هم ازدواج کنن و هنوز خانواده ی اون ها با هم آشنا نشدن. و کلا نظریات دو خونواده فرق داره. و بالاخره بعد از هر بدبختی این دو خونواده با هم آشنا می شن و تازه فیلم از اینجا شروع می شه. پدر پسر Dustin Hufman و پدر دختره Robert De Niro هستن. روابط این دو خونواده با هم اصل فیلم رو می سازه و اختلافای زیادی که با هم پیدا می کنن. فیلم خیلی خنده داره که تا آخر فیلم رو نمی تونین نگاه نکنین. از اختلافات این دو خونواده می تونیم به چند مورد اشاره کنیم از جمله اینکه خونواده ی دختره اهل حرف زدن درباره ی سکس نیستن و مادر پسره اصلا روانکاو و کلا مشاور برای اینکه آدم های پیر هم با هم سکس داشته باشن و اینکه دنیرو رو نوش خیلی حساسه و اینا کارایی با این نوه انجام می دن که رابرت دنیرو مخالفه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or