Movie Center

نوشته شده توسط parham_safa:
امروز فیلم snatch رو با زیرنویس فارسی نگاه کردم ( به لطف مهدی )
قبلا دیده بودمش ولی با زیرنویس یه چیز دیگه بود .
واقعا فیلمش عالی بود .
از ملت کیا دیدن این فیلم رو ؟

کلا اگه از این خوشت اومده از Lock Stock and Two Smoking barrel هم خوشت میاد
دقیقا مشابه همونه .

یا Trainspotting هم تا حدی.

در ضمن اگر از داستان و یا اطلاعات فیلم چیری نمیگم بیشتر برای اینه که از دیدن فیلم لذت بیشتری ببرید چون فیلم هایی هستن که اگر ازشون چیزی گفته نشه واقعا جذابیت بیشتری خواهند داشت.
البته دادن کمی توضیحات خواننده رو مجاب می کنه به دیدن این فیلم ها...اگه این کار بکنی انتخاب ها آسون تر میشه.....با تشکر

من عاشق اين فيلمهاي David Lynch هستم ، هر دوي اين فيلمها (Lost Highway و Mulholland DR) رو هم ديدم ، البته Mulholland DR رو سه بار ديدم و هنوز هم جاي دوباره ديدن داره ، فيلم فوق العاده عالي هستش و البته بسيار سنگين ! پيشنهاد ميكنم هر كسي اين فيلمها رو نديده بره ببينه. البته احتمال اينكه هر بيننده اي از اين سبك فيلمها خوشش نياد زياده ولي اگر فيلم شما رو جذب كنه مطمئن باشيد ديگه نميتونيد اونو رها كنيد و خودتون ترغيب ميشيد كه فيلم رو براي بارهاي دوم و سوم و حتي بيشتر ببينيد. خود كارگردان يعني ديويد لينچ در مورد فيلم جاده مالهالند گفته كه حداقل بايد فيلم رو سي بار (30 بار) ببينيد تا داستان رو كاملاً متوجه بشيد. من روي اين فيلم زياد تحقيق و مطالعه كردم و اگر بخوايد در موردش بحث كنيم من شديداً پايه هستم .
:cheesygri

من عاشق اين فيلمهاي David Lynch هستم ، هر دوي اين فيلمها (Lost Highway و Mulholland DR) رو هم ديدم ، البته Mulholland DR رو سه بار ديدم و هنوز هم جاي دوباره ديدن داره ، فيلم فوق العاده عالي هستش و البته بسيار سنگين ! پيشنهاد ميكنم هر كسي اين فيلمها رو نديده بره ببينه. البته احتمال اينكه هر بيننده اي از اين سبك فيلمها خوشش نياد زياده ولي اگر فيلم شما رو جذب كنه مطمئن باشيد ديگه نميتونيد اونو رها كنيد و خودتون ترغيب ميشيد كه فيلم رو براي بارهاي دوم و سوم و حتي بيشتر ببينيد. خود كارگردان يعني ديويد لينچ در مورد فيلم جاده مالهالند گفته كه حداقل بايد فيلم رو سي بار (30 بار) ببينيد تا داستان رو كاملاً متوجه بشيد. من روي اين فيلم زياد تحقيق و مطالعه كردم و اگر بخوايد در موردش بحث كنيم من شديداً پايه هستم .
در مورد داستان فیلم کمی توضیحات رو می تونید بدید؟

من تمام اين فيلم هايي که دوستون معرفي کرده رو دارم ولي تا حالا هيچ کدوم و به جز همشهري کين که اونم نصفه نيمه از Tv ديدم اما بقيه رو نه.اصلا من چرا فيلم مي گيرم:confused: :exclaim: .
آقا طاهر منتظر توضيحات شما در مورد اين فيلم پيچيده هستيم.

عکسهایی از فیلم من سام هستم با بازی شون پن
mptv1.gif

mptv1.gif

mptv1.jpg

mptv1.jpg

clod creek manor
نمیدونم ترجمش چی میشه ولی الان گرفتم فردا میبینم خبرشو میدم

سلام
از فیلهایی که ابلیس معرفی کرد من قبلا مفصل در باره " همشهری کین " و " متولد 4 جولای " صحبت کرد .
بهزاد تو که از اول پایه این تاپیک بودی باید دیده باشی .
کلا اگه از این خوشت اومده از Lock Stock and Two Smoking barrel هم خوشت میاد
دقیقا مشابه همونه .

یا Trainspotting هم تا حدی.
محمد یعنی همون سبک خاص فیلمبرداری و تدوین رو دارن این فیلما ؟
با همون نوع فلاش بکها .
=====
درباره فیلم کیارستمی هم از همین الان کاملا معلومه که ما مثل همیشه باید در حسرت دیدنش بسوزیم .
پس زیاد دلتون رو خوش نکنید .

نوشته شده توسط pirates:
عکسهایی از فیلم من سام هستم با بازی شون پن
mptv1.gif

mptv1.gif

mptv1.jpg

mptv1.jpg

clod creek manor
نمیدونم ترجمش چی میشه ولی الان گرفتم فردا میبینم خبرشو میدم

از سايت imdb نميشه مستقيم لينك داد يعني اگه بخواين ادرس عكس رو بگيرين همه رو http://i.imdb.com/mptv1.jpg ميزنه كه يه ادرس الكي هست.
اينم يه جور پروتكت هست ديگه. ;)
بايد اول عكس رو سيو كني بعد يه جا اپلود كني.

درباره فیلم کیارستمی هم از همین الان کاملا معلومه که ما مثل همیشه باید در حسرت دیدنش بسوزیم .
پس زیاد دلتون رو خوش نکنید .

دقيقا. من الان در حسرت ديدن فيلم Ticket هستم. :(

ولي واقعا بايد به داشتن يه همچين ادمي افتخار كنيم.

نه به جمهوري اسلامي كه اين ادم رو بايكوت كرده نه به فرانسه كه اينقدر عباس رو دوست داره.
(نه تنها فرانسه خيلي از كشور ها) اتفاقا جديدا يه سري كلاس فيلم نامه نويسي گذاشته بود كه ما خودمونو به هر دري زديم نشد كه نشد پر شده بود البته من كه از فيلم نامه نويسي چيزي سرم نميشه ولي به عشق عباس كيارستمي ميخواستم برم كه قسمت نشد.

اينم عكس عباس كيارستمي با ژوليت بينوش در تهران. (خدايش اگه ژوليت بينوش از كنار منم تو تهران رد ميشد عمري نميشناختمش با اين تيريپ ;) )

h48hsTYz.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
محمد رفتم شخصات اون 2 تا فیلم رو پیدا کردم .
فقط یه کم بیشتر دربارشون توضیح بده .
====
بر و بچ اگر خبر جدیدی از این فیلم کیارستمی به چشتون خورد اینجا هم نقل کنین .

البته دادن کمی توضیحات خواننده رو مجاب می کنه به دیدن این فیلم ها...اگه این کار بکنی انتخاب ها آسون تر میشه.....با تشکر
درسته اما نه در مورد هر فیلمی بهزاد جان اما خوب چشم

سلام.
راست میگه واقعا فیلم زیباییه هر کی ندیده سری بپره این فیلم رو بگیره از همین تلوزیون خودمون هم یه بار پخش شد.
داستانش هم اینه که تام کروز ه یه سربازه که در جنگ ویتنام تیر میخوره و معلول میشه و به خونه بر میگرده و ....
خودتون ببینید بهتره.
فیلمش یه انتقاد سختی به دولت امریکا داره...

مرسی امین جان بابت توضیجی که دادی

کاملا درسته و هدف اصلی من هم از معرفی این فیلم ها همین بود ... فیلم هایی که آدمو توشیق میکنن به فکر کردن و تمرکز کردن بیشتر و هر بار که نکته ی دیگه ای رو از اون ها متوجه میشید , لذت میبرید. ( خصوصا Mulholland Drive )
اگر هم کسی بخواد بحث کنه خوب چه بهتر اما پیشنهاد میکنم دوستان برن ین فیلم رو چند بار ببینن بعد اینکار شروع بشه.
طاهر جان مرسی :)

از فیلهایی که ابلیس معرفی کرد من قبلا مفصل در باره " همشهری کین " و " متولد 4 جولای " صحبت کرد

پرهام جان ابلیسر ( به معنی طلسم کننده ) یوزر منه اما اسم من علی هستش.

و اما توضیحی در مورد فیلم Mulholland Drive :

این فیلم درباره دو دختر با نامهای داین و کامیلا است . داین که در زمینه ی رقص مهارت داره در کانادا زندگی میکنه اما بعد از شنیدن خبر فوت عمه اش به لوس آنجلس میره و در جریان رقابت بر سر بازی در نقش اصلی فیلمی با نام "داستان سیلویا نورث" به کارگردانی "بروکر" با کامیلا آشنا میشه و رابطه ای عاشقانه با وی برقرار میکنه ، در ادامه داین ، کامیلا رو که قصد اذواج با یک کارگردان فیلم داره ، از دست رفته میبینه و تصمیم به کشتن وی میگیره . به همین دلیل یک آدمکش حرفه ای رو استخدام میکنه تا در ازاء ۵۰,۰۰۰ دلار کامیلا رو بکشه .
و در نهایت داین بعد از مرگ کامیلا دچار عذاب وجدان میشه و خودکشی میکنه.
اما در واقع این نهایت فیلم نیست و همونطور که گفتم با دیدن فیلم میبینید که وارد چه معمای پیچیده ای شدید ( دیوید لینچ مارو وارد بازی پیچیده ای کرده :D )

خوب فکر کنم کافی باشه .. چون بیشتر از این از جذابیت فیلم کم میکنه.

دوستان عزيز من هم پيشنهاد ميكنم اول حتماً حداقل يكبار فيلم جاده مالهالند رو ببينيد و بعد اگر مايل بوديد درباره فيلم بحث كنيم.
در ضمن من اين فيلم Wolf Creek رو كه آقا ميلاد گفته بود خيلي حال به هم زني و سلاخي و از اين چيزاست گرفتم ، اما هيچ خبري از سلاخي توش نبود !!!
ميخوام بدونم كسي از بچه ها اين فيلم رو كه ميلاد جان گفتن ديده يا نه ؟ و اگر كسي ديده ميدونه زمان كلي فيلم بايد چند دقيقه باشه ؟ ايني كه من گرفتم در كل 1 ساعت و 34 دقيقه هست (از اول تا انتهاي اسم هاي آخر فيلم). گفتم شايد ايني كه به ما دادن سانسور شده باشه (از شانس من). اگر كسي ميدونه كه دقيقاً فيلم چقدره لطف كنه به من بگه.
در ضمن اينكه اگر كسي ديده لطفاً بگه كجاي فيلم سلاخي داشته كه ما نديديم. :cheesygri
ممنون

درسته...من هم این خبر رو دیدم ولی فکر کردم یه شایعه هست
ديگه علي جان چه شايعه اي خبر كاملا درسته
همکاری این دو فکر می کنم برای سینمای ایران یه نوع کلاس جدید باشه(البته اگه باز مجبور نشن یه فیلم گیشه ای رو راهی بازار کنند)
اون كه 100% كلاس سينماي ايران رو ميبره بالا بعدشم كيارستمي تا حال فيلم گيشه اي درست نكرده و تو فيلماش هم اكثرا ميره مثلا تو خيابون و هنرپيششو انتخواب ميكنه كه البته انتخواب ژوليت بينوش يه استثناست

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
محمد رفتم شخصات اون 2 تا فیلم رو پیدا کردم .
فقط یه کم بیشتر دربارشون توضیح بده .

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) که فیلم قبلی گای ریچی هست ، یعنی کار قبل از snatch - همون سبک و سیاق و با همون فضا ، که الهام گرفته از pulp fiction هست. با همون داستان کمدی / جنایی و خشونتی مشابه. داستان فیلم هم که داستان 4 تا جوان نسبتاً علافه که به یه بابایی پول هنگفتی بدهکار میشن و ... . با فلاش بک ها و شخصیتهای متفاوت .

فقط این مکالمش خیلی باحاله میذارم بخونید

Rory Breaker: If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think your bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.

-------------
trainspotting

داستان یک جوان معتاد به هرویین (با بازی مک گروگر) هست که با خودش کلنجار میره که ترک کنه و ...

تقریباً همون فضا رو داره ولی فلاش بک و اینا نداره . البته بیشتر کمدی درام هست .

در ضمن این سه فیلم جزء 250 فیلم imdb هستن .

البته خودم زیاد ازشون خوشم نمیاد . so so

در کل pulp fiction یه چیز دیگس – نمیشه به راحتی مشابهش رو ساخت .

در مورد مواد مخدر هم اگه کسی فیلم درست حسابی میخواد ببینه Requiem For a Dream رو ببینه که در این مقوله بهترین فیلمه . یه درام واقعی

۞۩ محمد ۩۞

نوشته شده توسط Taher:
!!!
ميخوام بدونم كسي از بچه ها اين فيلم رو كه ميلاد جان گفتن ديده يا نه ؟ و اگر كسي ديده ميدونه زمان كلي فيلم بايد چند دقيقه باشه ؟ ايني كه من گرفتم در كل 1 ساعت و 34 دقيقه هست (از اول تا انتهاي اسم هاي آخر فيلم). گفتم شايد ايني كه به ما دادن سانسور شده باشه (از شانس من). اگر كسي ميدونه كه دقيقاً فيلم چقدره لطف كنه به من بگه.
در ضمن اينكه اگر كسي ديده لطفاً بگه كجاي فيلم سلاخي داشته كه ما نديديم. :cheesygri
ممنون

Runtime: 99 min

با این حساب فکر کنم شما 5 دقیقه سانسور داشتی

حالا میلاد بهتر میدونه چون من فیلمو ندیدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or