Movie Center

نوشته شده توسط Police _ 110:
تا اون جایی که من اطلاع دارم کبچیر تی وی زیاد جالی نیست

چون خودم یه دونه داشتم

بهرته یه اسنازی کبچیر بگیری که یکی از دوستانم خریده 85 تومان بستگی به قدرت و مدل

و کیفیتش قیمتش خیلی بالا و پایین میشه اگه بخوای میتونم یه سوالی کنم و یه چرخی توی

نیت بزنم

اگر لطف کنی و اطلاعات دقیق بدی که خیلی ممنون می شم

اگر دقت کرده باشی . فهمیدی که فشنگها مشقی بودن و اون دختر چیزیش نشد .
عکسالهل اون ایرانی هم از نظر نویسنده کاملا منطقی هست .
تازه بعد از این اتفاق هست که ایمان اون ایرانی که متزلزل هم شده دوباره قوت میگیره .
یه بار دیگه نگاه کردم. تازه متوجه شدم چقدر از فیلم رو نفهمیده بودم!! از این به بعد هر فیلمب رو باید دو بار نگاه کنم.

امین خدا خفت کنه
45.gif

نصف صفحات این تاپیک درباره فیلم crash هست .
حالا تو اومدی میگی دربارش توضیح بدین ؟

من چه میدونم بابا
158.gif
156.gif
39.gif

گیر نده چون من اصلا حوصله ندارم پست با متن زیاد بخونم
1.gif

دهه 1990

اين دهه برای سينمای بريتانيا دهه پرکاری بود. در عرض هفت سال نه فيلم بريتانيايی از جمله فول مانتی، چهار عروسی و يک تشييع جنازه،رازها و دروغها و و بازی گريستن نامزد دريافت اسکار شدند.در سال 1999 شکسپير عاشق جايزه اسکار بهترين فيام را برد و نجات سرباز رايان را ناکام گذاشت. گرچه تاريخ اسکار پر از شکايتهای اين چنينی است اما تبليغات کمپانی سازنده شکسپير عاشق برای کسب اسکار در اين زمينه رقابت را به حد نازلی رساند. با اين حال از آن پس تبليعات و جوسازی شديد برای بدست آوردن اسکار بيشتر تبديل به قاعده شده است تا استثنا.
گوينت پالترو برای بازی در فيلم شکپير عاشق جايزه بهترين بازيگر زن را بدست آورد
ر سال 1991 کوين کاستنر با فيلم با گرگها می رقصد که جايزه اسکار بهترين فيلم را گرفت، به تجديد حيات نوع وسترن دست زد. با وجود محبوبيت نوع وسترن، اين فيلم دومين وسترنی است که اسکار بهترين فيلم را برده است. بعدا در سال 1992 فيلم نابخشوده کلينت ايستوود سومين وسترنی شد که اسکار گرفت.
تام هنکس با کسب دو اسکار پی در پی به يکی از محبوب ترين بازيگران هه نود تبديل شد
مارتين اسکورسيزی در دهه 1990 هم ناديده گرفته شد. کارگردان دوستان خوب اين بار جايزه را به کوين کاستنر واگذاشت.استيون اسپيلبرگ که دست کم از نظر مالی موفقترين کارگردان سينما به شمار می رود سرانجام در سال 1994 جايزه اسکار بهترين فيلم را برای فهرست شيندلر گرفت.اين فيلم در 12 رشته نامزد اسکار بود و هفت جايزه را گرفت و نظر بسياری را که فکر می کردند اسپيلبرگ تنها می تواند فيلمهای پرماجرای عامه پسند بسازد عوض کرد.تام هنکس خود را به عنوان اسپنسر تريسی نسل خود تثبيت کرد. او در اين دهه دو اسکار گرفت. يک بار در سال 1994 برای فيلم فيلادلفيا و يک بار هم در سال 1995 برای فيلم فارست گامپ.در سال 1997 هنگامی که برای نخستين بار هيچيک از کمپانيهای بزرگ هاليوود فيلمی در ميان نامزد های جايزه اسکار بهترين فيلم نداشتند، فيلم بيمار انگليسی آنتونی مينگلا مطرح شد. اما باز هم برنده نهايی هاليوود بود. سال بعد، تايتانيک که هاليوودی ترين فيلم عالم است اسکارها را درو کرد. اين فيلم در 14 رشته نامزد اسکار بود و 11 اسکار را برد. درست به اندازه اسکار های بن هور. آکادمی همچنان به فيلمهای حماسی و تاريخی هم علاقمند بود. دلاور مل گيبسون در سال 1996 اسکار بهنزين فيلم و بهترين کارگردانی را گرفت.
**********************************2000 به بعد
قرن جديد زمان به صحنه وارد شدن تصويرسازی کامپيوتری بود. اين فن آوری به استوديوها اين اعتماد به نفس را داد تا بار ديگر به ساختن فيلمهای عظيم حماسی مانند سه گانه ارباب حلقه ها و گلادياتور که يکی از نخستين برندگان اسکار در قرن تازه بود روی بياورند.صنعت فيلم باليوود هند نيز بال و پر گشود و با فيلمهايی مانند لاگان و دوداس تماشاگران غربی را مخاطب قرار داد.
هالی بری نخستين بازيگر زن سياه پوست بود که به اسکار دست يافت
در مراسم اسکار سال 2001 وقتی گلادياتور جوايز را برد، ريدلی اسکات خاطره بن هور را زنده کرد. اين فيلم در 12 رشته نامزد اسکار بود و پنج اسکار از جمله اسکار بهترين فيلم و بهترين بازيگر (راسل کرو) را گرفت. اما خود اسکات جايزه بهترين کارگردانی را نگرفت. اسکار به استيون سودربرگ رسيد که آن را بخاطر فيلم قاچاق برد.
شون پن برای بازی در فيلم رود مرموز اسکار گرفت
ببرخيزان، اژدهای پنهان، موفقترين فيلم غير انگلیسی زبان تاريخ، نيز به اسکار نزديک شد اما از فيلم گلادياتور که حماسه سنتی تری بود؛ شکست خورد.در سال 2002 هالی بری به عنوان اولين زن سياهپوستی که برنده اسکار بهترين بازيگر شد به چهره ای تاريخساز بدل شد. در همان مراسم، دنزل واشينگتن دومين سياهپوست برنده اسکار بهترين بازيگر مرد شد.سيدنی پواتيه اولين سياهپوست برنده اسکار نير در همان شب يک اسکار افتخاری گرفت.جوايز بازيگری کم و بيش موفقيت های ديگر فيلم ذهن زيبای ران هاوارد را تحت الشعاع قرارداد.در سال 2003 فيلم شيکاگو با بردن شش اسکار بازگشت فيلم موزيکال را رقم زد. سه گانه ارباب حلقه ها هم در گيشه موفق بود اما آکادمی ابتدا صبر کرد تا هر سه فيلم ساخته شود.

کاترين زيتا جونز از جمله بازيگران بريتانيايی دهه 2000 بود که به اسکار دست يافت
در سال 2004 بازگشت پادشاه تمام جوايز از 11 جايزه ممکن از جمله اسکار بهترين فيلم و بهترين کارگردانی (پيتر جکسون) را برد. دو فيلم قبلی اين سه گانه در سالهای 2002 و 2003 موفقيتهای محدودی در مراسم اسکار داشتند و شش اسکار از 19 اسکاری را که نامزد بردن شان شده بودند، بردند. در سال 2004 شون پن بخاطر ايفای نقش در رود مرموز جايزه اسکار بهترين بازيگری را برد و شارليز ترون هم بخاطر ايفای نقش يک قاتل در فيلم هيولا اسکار بهترين بازيگر زن را ربود. در سال 2005 فيلم دختر ميليون دلاری ساخته کلينت ايستوود، بازيگر و کارگردان آمريکايی، اسکار بهترين فيلم را دريافت کرد.اين فيلم که در هفت بخش نامزد اسکار بود، جوايز بهترين فيلم و بهترين کارگردان را بدست آورد و هيلاری سوانک و مورگان فريمن بازيگر سياه پوست آمريکايی، نيز بخاطر بازی در اين فيلم به ترتيب جوايز بهترين بازيگر نقش اول زن و بهترين بازيگر مکمل مرد را به خود اختصاص دادند.

منبع : سايت بي بي سي

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
من چه میدونم بابا
158.gif
156.gif
39.gif

گیر نده چون من اصلا حوصله ندارم پست با متن زیاد بخونم
1.gif

سلام ایمن جون شما دیگه چرا

یعنی پست من که توی صفحه قبل ( 107 ) بودش که در مورد فیلم کرش هست رو نخوندی

:neutral: :confused: :neutral: :confused:

سلام
بهزاد باز هم ازت ممنونم به خاطر تاریخچه اسکار .
=====
امروز فیلم snatch رو با زیرنویس فارسی نگاه کردم ( به لطف مهدی )
قبلا دیده بودمش ولی با زیرنویس یه چیز دیگه بود .
واقعا فیلمش عالی بود .
از ملت کیا دیدن این فیلم رو ؟

نميدونم اين خبرو كسي نوشته يانه چون حوصله ديدن صفحه هاي قبلي رو ندارم
ژوليت بينوش بازيگر معروف فرانسوي كه در فيلمهاي مطرحي مثل بيمار انگليسي-شكلات و ......بازي كرده وارد تهران شده تا در فيلم جديد عباس كيارستمي به ايفاي نقش بپردازه كه در نوع خودش رويداد بزرگيه با توجه به اينكه اين بازيگر برنده جايزه اسكار هم شده

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط solid2snake:
نميدونم اين خبرو كسي نوشته يانه چون حوصله ديدن صفحه هاي قبلي رو ندارم
ژوليت بينوش بازيگر معروف فرانسوي كه در فيلمهاي مطرحي مثل بيمار انگليسي-شكلات و ......بازي كرده وارد تهران شده تا در فيلم جديد عباس كيارستمي به ايفاي نقش بپردازه كه در نوع خودش رويداد بزرگيه با توجه به اينكه اين بازيگر برنده جايزه اسكار هم شده
اين خبرو كجا خوندي؟ ميشه لينك بدي؟

بازم دم عباس كيارستمي گرم. اگه ما كيارستمي رو هم نداشتيم نميدونم ميخواستيم چيكار كنيم. اونوقت اينقدر به اين بشر دارن ظلم ميكنن.

درسته...من هم این خبر رو دیدم ولی فکر کردم یه شایعه هست
همکاری این دو فکر می کنم برای سینمای ایران یه نوع کلاس جدید باشه(البته اگه باز مجبور نشن یه فیلم گیشه ای رو راهی بازار کنند)

سلام
میخواستم یک فیلم معرفی کنم که پیشنهاد میکنم حتما ببینید.
اسم این فیلم Citizen Kane ( همشهری کین ) هست.
این فیلم محصول سال ۱۹۴۱ و با کارگردانی و بازیگری اورسون ولس یکی از بهترین فیلم های زمان خودش به حساب میاد که البته مطمعن باشید تماشای اون در حال حاضر هم واقعا جذاب خواهد بود.

CitizenKane-1-pp.JPG

فیلم دیگه ای که پیشنهاد میکنم ببینید متولد چهارم جولای هستش با بازی تام کروز و به کارگردانی الیور استون که بیشتر به وقایع ویتنام میپردازه و ...
این فیلم محصول ۱۹۸۹ هستش و برای الیور استون جایزه اسکار بهترین کارگردانی رو به ارمغان آورد.

Born02.jpg

films-bornonthefourthofjuly.jpg

فیلم سوم , فیلم بزرگراه گمشده ( lost highway ) به گارگردانی دیوید لینچ هست که من به شخصه به سبک کاراش علاقه مندم.
این فیلم محصول سال ۱۹۹۷ هست.

lost_highway.jpg

آخرین فیلم هم شاهکاری دیگه از دیوید لینچ به نام Mulholland Drive هست که پیشنهاد میکنم برای پی بردن به نکات ظریف فیلم اون رو چندین بار ببینید که البته فکر میکنم برای متوجه شدن کامل خط اصلی داستان و نکات اصلی هم اینکار لازمه !
این فیلم محصول سال ۲۰۰۱ هست.

B00006CY8L.02.LZZZZZZZ.jpg

خوب اینا پیشنهادات شخصی من بود ... امیدوارم اگر خواستید ببینید مورد پسند واقع بشه.
در ضمن اگر از داستان و یا اطلاعات فیلم چیری نمیگم بیشتر برای اینه که از دیدن فیلم لذت بیشتری ببرید چون فیلم هایی هستن که اگر ازشون چیزی گفته نشه واقعا جذابیت بیشتری خواهند داشت.

موفق باشید.

فیلم دیگه ای که پیشنهاد میکنم ببینید متولد چهارم جولای هستش با بازی تام کروز و به کارگردانی الیور استون که بیشتر به وقایع ویتنام میپردازه و ...
این فیلم محصول ۱۹۸۹ هستش و برای الیور استون جایزه اسکار بهترین کارگردانی رو به ارمغان آورد.
سلام.
راست میگه واقعا فیلم زیباییه هر کی ندیده سری بپره این فیلم رو بگیره از همین تلوزیون خودمون هم یه بار پخش شد.
داستانش هم اینه که تام کروز ه یه سربازه که در جنگ ویتنام تیر میخوره و معلول میشه و به خونه بر میگرده و ....
خودتون ببینید بهتره.
فیلمش یه انتقاد سختی به دولت امریکا داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or