سلام
میخواستم یک فیلم معرفی کنم که پیشنهاد میکنم حتما ببینید.
اسم این فیلم Citizen Kane ( همشهری کین ) هست.
این فیلم محصول سال ۱۹۴۱ و با کارگردانی و بازیگری اورسون ولس یکی از بهترین فیلم های زمان خودش به حساب میاد که البته مطمعن باشید تماشای اون در حال حاضر هم واقعا جذاب خواهد بود.
فیلم دیگه ای که پیشنهاد میکنم ببینید متولد چهارم جولای هستش با بازی تام کروز و به کارگردانی الیور استون که بیشتر به وقایع ویتنام میپردازه و ...
این فیلم محصول ۱۹۸۹ هستش و برای الیور استون جایزه اسکار بهترین کارگردانی رو به ارمغان آورد.
فیلم سوم , فیلم بزرگراه گمشده ( lost highway ) به گارگردانی دیوید لینچ هست که من به شخصه به سبک کاراش علاقه مندم.
این فیلم محصول سال ۱۹۹۷ هست.
آخرین فیلم هم شاهکاری دیگه از دیوید لینچ به نام Mulholland Drive هست که پیشنهاد میکنم برای پی بردن به نکات ظریف فیلم اون رو چندین بار ببینید که البته فکر میکنم برای متوجه شدن کامل خط اصلی داستان و نکات اصلی هم اینکار لازمه !
این فیلم محصول سال ۲۰۰۱ هست.
خوب اینا پیشنهادات شخصی من بود ... امیدوارم اگر خواستید ببینید مورد پسند واقع بشه.
در ضمن اگر از داستان و یا اطلاعات فیلم چیری نمیگم بیشتر برای اینه که از دیدن فیلم لذت بیشتری ببرید چون فیلم هایی هستن که اگر ازشون چیزی گفته نشه واقعا جذابیت بیشتری خواهند داشت.
موفق باشید.