Movie Center

نوشته شده توسط Nameless:
Runtime: 99 min

با این حساب فکر کنم شما 5 دقیقه سانسور داشتی

حالا میلاد بهتر میدونه چون من فیلمو ندیدم .
من هم همينطور فكر ميكنم چون تو Imdb ديدم نوشته 99 دقيقه و همينطور روي كاور نوشته 99 دقيقه. فقط ميخوام مطمئن بشم چون بايد برم ديسك رو بكوبم تو كله كسي كه ازش گرفتم. بايد ميلاد جان بياد و خيال ما رو راحت كنه.
:cheesygri

در ضمن من اين فيلم Wolf Creek رو كه آقا ميلاد گفته بود خيلي حال به هم زني و سلاخي و از اين چيزاست گرفتم ، اما هيچ خبري از سلاخي توش نبود !!!
ميخوام بدونم كسي از بچه ها اين فيلم رو كه ميلاد جان گفتن ديده يا نه ؟ و اگر كسي ديده ميدونه زمان كلي فيلم بايد چند دقيقه باشه ؟ ايني كه من گرفتم در كل 1 ساعت و 34 دقيقه هست (از اول تا انتهاي اسم هاي آخر فيلم). گفتم شايد ايني كه به ما دادن سانسور شده باشه (از شانس من). اگر كسي ميدونه كه دقيقاً فيلم چقدره لطف كنه به من بگه.
در ضمن اينكه اگر كسي ديده لطفاً بگه كجاي فيلم سلاخي داشته كه ما نديديم.

من مي خواستم اين فيلمو بگيرم پس با اين حساب به دليل نداشتن خشنونت مورد نياز و عدم ارضاء ببينده که خودم باشم از خريدنش صرفه نظر مي کنم مگه عکس ثابت بشه !!

سلام
محمد از توضیحاتت ممنونم .
=====
بچه ها کی فیلم امروز شبکه 4 رو دید ؟
آنتونی هاپکینز و هیو گرانت توش بازی میکردن .
اسم فیلم رو میخوام .

اقا طاهر من در حال حاضر اون سیدیش رو ندارم که بخوام بگم چند دقیقه هست فکر کنم 97 یا 93 دقیقه بود صحنه های تیکه تیکه کردن زنه توش عادی بود ؟ ؟ ؟ ؟
ممکنه چون شما زیاد فیلم ترسناک دیده باشین اینا براتون طبیعی باشه من اونو با گشتار با اره برقی در تگزاس و هاستل هم مقایسه کردم ( ما سوسولا هنوز برامون زوده ) که می گفتم اینقدر ....
بعد هم قرار شد که من دی وی دیشو دانلود کنم براتون بفرستم و چون الان دارم سیزن 2 سریال o.c رو دانلود میکنم هنوز نوبت دی وی دی ولف کریک نشده دانلود کنم در هر صورت پای قولم هستم . من همون پست هم گفتم که اونو ندیدم حال واجب شد دی وی دی شو زودتر دانلود کنم .

در مورد جاده مالهند هم من یه سوال داشتم : جریان اون کلید آبی چی بود ؟ ( علکی بود ؟ مال کدوم در بود ) ؟ یه چیزی که خیلی در فیلم استفاده میشد رنگ آبی بود خیلی عجیب بود . .. .
سوال های دیگه هم دارم که بعد از 7 بار نگاه کردم فیلم با زیر نویس و بدون زیرنویس بازم متوجه نشدم یه بار دیگه نگاه می کنم ببینم کسی هست که بتونه جواب بده ؟

در مورد جاده مالهند هم من یه سوال داشتم : جریان اون کلید آبی چی بود ؟ ( علکی بود ؟ مال کدوم در بود ) ؟ یه چیزی که خیلی در فیلم استفاده میشد رنگ آبی بود خیلی عجیب بود . .. .
سوال های دیگه هم دارم که بعد از 7 بار نگاه کردم فیلم با زیر نویس و بدون زیرنویس بازم متوجه نشدم یه بار دیگه نگاه می کنم ببینم کسی هست که بتونه جواب بده ؟

کلید آبی برای باز کردن اون جعبه ی آبی رنگ بود.
رنگ آبی هم از نظر من نشون دهنده ی اهریمن و خلاصه چیز های شیطانی هستش در این فیلم.

من آخرین فیلمی که دیشب دیدم Savior بود.بسیار زیاد خوشم اومد از این فیلم.البته Savior(1998) با بازی Dennis Quaid.کاری با اینکه اسلام رو بدتر از اون چیزی که هست نشون داد یا نداد ندارم.هر چند من خودم اون صحنه رو که یه مسلمون موقع نماز تفگ همراش بوده رو زیاد قبول ندارم و به نظرم یکم تندروی کرد ولی چیزی که من ازش خوشم اومده واقع گرایی فیلم بود.جنگ داخلی یوگسلاوی رو بسیار عالی نشون داد به اضافه اینکه هم زشتی نفرت رو نشون داد هم زیبایی محبت رو.
به هیچ وجه فیلمش ُSuper Hero ای نبود.شاید آدم هر لحظه انتظار داشته باشه که گای یه کار قهرمانی بکنه(مثلا 20 تا کروات رو از اون بالا یکی یکی بزنه!)ولی به هیچ وجه اینطوری نیست و این چیزیه که من بیشتر از همه تو یه فیلم بهش اهمیت میدم(دلیل اصلی اینکه از کرش خوشم اومد هم همین بود) و همینه که باعش میشه وقتی بچه هه نفش نمیکشه واقعا نگرانش بشین.
موسیقی فیلم هم من خیلی خوشم اومد،دیگه نمیدونم نظر بقیه چی باشه.ولی نمیدونم چرا من از زبون ابری و این ماه ها خوشم میاد.مث اونی که تو فهرست شیندلر میخونه،اینجا هم یه لالایی داره به یه زبونی تو اون مایه ها(نمیدونم دیگه زبونش ابریه،صربیه،چیه!)ولی من احساس قشنگ و غم انگیزی بهم دست میده وقتی اینجور آواز ها رو میشنوم.
فیلمبرداریش هم به نظر من نه چیز خاصی داشت نه ضعفی.نما ها هم خوب بودن(به غیر از یکی دو صحنه ی Snipe کردن که یه جوری بود به نظرم).
بیشتر از این توضیح نمیدم ولی بهتون پیشنهاد میکنم اگه بیکار بودین و فیلم خاصی تو لیست دیدن نداشتین اینو ببینین.تو IMDB هم نوشتهWont Forget This Movie با امتیاز 7.1.

نظرم راجه به تکذیب خبر(مگه اهمیتم داره؟!):نمیدونم چرا ولی به نظر من این تکذیبش یه جوری کینه ای بود!(روزنامه مستقل) رو خیلی تمسخر انگیز گفته بود!مثل اینکه یه کینه ای از شرق داشته و منتظر بوده در اولین فرضت حالشو بگیره!به نظر من فعلا نمیشه هیچ کدومو درست دونست(هر چند من با شرق موافق ترم چون مطلبش به نظر نمیومد دروغ باشه).در ضمن منبغ اینم خیلی معتبر نیست.فکر نمیکنم اعتبار شرق ا خبرگذاری دانشجویان ایران به نقل از دست اندرکاران پروژه بعدی کیارستمی کمتر باشه!و به نظرم باید منتظر یه تکذیب یا جوابیه از طرف شرق موند.مگر اینکه بگن دروغ 13 بوده!:cheesygri

سلام
نظرم راجه به تکذیب خبر(مگه اهمیتم داره؟!):نمیدونم چرا ولی به نظر من این تکذیبش یه جوری کینه ای بود!(روزنامه مستقل) رو خیلی تمسخر انگیز گفته بود!مثل اینکه یه کینه ای از شرق داشته و منتظر بوده در اولین فرضت حالشو بگیره!به نظر من فعلا نمیشه هیچ کدومو درست دونست(هر چند من با شرق موافق ترم چون مطلبش به نظر نمیومد دروغ باشه).در ضمن منبغ اینم خیلی معتبر نیست.فکر نمیکنم اعتبار شرق ا خبرگذاری دانشجویان ایران به نقل از دست اندرکاران پروژه بعدی کیارستمی کمتر باشه!و به نظرم باید منتظر یه تکذیب یا جوابیه از طرف شرق موند.مگر اینکه بگن دروغ 13 بوده!
به نظر منم انگاری فقط میخواسته حال شرق رو بگیره .
فکر کنم زورشون اومده که تو گزارشش گفته که بقیه خبرگزاری ها برای استقبال نیومده بودن .
=====
این فیلمای دیوید لینچ رو چه جوری میتون زیرنویس گیر بیارم ؟
فیلماش سنگینه . منم که زبانم افتضاح . برا همینم تا حالا چیزی ازش نگاه نکردم .

ميلاد جان ممنونم. در مورد Wolf Creek بايد بگم كه اون صحنه هاي تكه تكه كردن زنه رو اصلاً تو اين نسخه اي كه بدست من رسيد نداشت !!!
منم به خاطر همين تعجب كردم. چون شما قبلاً هم گفته بودين كه همچين صحنه هايي توش هست. بهرحال 100% اين نسخه كه به دست رسيده سانسور شده بوده :(
بهرحال از لطف شما هم ممنونم ميلاد جان ، اگر DVD نسخه كامل اين فيلم بدستتون رسيد ايشالا مزاحمتون ميشم.
در مورد اون كليد آبي در فيلم Mulholland Dr همونطور كه Ebliser (كه اسمشون رو متاسفانه نميدونم) اشاره كرد و طبق اون چيزايي كه من در مورد اين فيلم خوندم و فهميدم ، به نوعي باز كننده درب اون جعبه آبي (كه نشان بخش شيطاني و پليد وجود دايان بود) براي ريتا (كاميلا) بود. كه با باز شدن درب اون جعبه اين زواياي پليد وجود دايان براي كاميلا آشكار ميشد. در كل رنگ آبي هم نشان از پليدي و صفات شيطاني و پست وجود انسان در اين فيلم بود.
موفق باشيد

من این خبر رو تو روزنامه کیهان دیده بودم. اما چون اون بازیگره رو نمیشناختم برام مهم نبود. در ضمن کیارستمی رو هم نمی شناسم. فقط این رو بگم که دیروز فیلم ایشون و فیلم مجید مجیدی که فیلمنامه اش توسط بهرام بیضایی نوشته شده برای گرفتن مجوز ساخت به وزارت ارشاد فرستاده شد.
------------------------------------
راستی دستتون درد نکنه اینقدر فیلم معرفی کردید. دوباره رفتم با سلیقه خودم همینجوری یه چند تا فیلم گرفتم که اینا بودند. million dollar baby, blood rayne , monster in law و xxx 2 که فعلا فقط این آخری رو دیدم که واقعا حال کردم باهاش. تا دوباره نرفتم یه چند تا فیلم دیگه بگیرم معرفی کنید جون من.

سایت بازتاب تا اونجایی که میدونم وابسته به دولت هست;) به نظر من فکر نکنم دروغ بگه:D من که فکر میکنم شرق خالی بسته:cheesygrin:
سایت بازتاب وابسته به دولت نیست. بنیان گذارش محسن رضایی کاندیدای ریاست جمهوری بوده.

فکر نمي کنم سايت بازتاب وابسته به دولت يا جناح خاصي باشه و در مورد خبر تکذيب هم اونه از خبرگزاري ايسنا نقل قول کرده بود که اونا هم از دست اندکاران پروژه بعدي كيارستمي که اين مطلب رو تاييد کرده بودن درج کردن . در مورد اينکه آيا بازتاب عداوتي با اون روزنامه مستقل که دوستان مي فرمايند شرق هستش هم نديدم البته اين استنباط شخصي من هست.‌
به هر حال بهتره موضوع تاپيک منحرف نکنيم .:p
فقط يه خبر تکذيب بود با توجه به اون خبر قبلي که در اين رابطه گذاشته شده بود.;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or