Movie Center

سلام
دوستانی که فیلم معرفی کردین دستتون درد نکنه .
=====
میگم یکی که اطلاعاتش در مورد انواع ژانرها و زیر ژانرها تو سینما کامله بیاد یه توضیح کلی بده که دیگه اشتباه نکنیم .
مثلا فیلمهای saw رو بهشون میگیم ترسناک . درحالی که در اصل " ترش " هستن .
خلاصه اگر کسی بتونه مقاله ای چیزی پیدا کنه و یا خودش اطلاعاتش اونقدر هست که بتونه روشنمون کنه بیاد جلو .

خب همون طور که قول داده بودم داستان فیلم 40Years Old Virgin (مجرد 40 ساله!) رو براتون تعریف می کنم:
[SIZE=-1]Genres:[/SIZE] [SIZE=-1]Comedy, Drama and Romance
[/SIZE]
[SIZE=-1]Running Time:[/SIZE] [SIZE=-1]1 hr. 51 min.
[/SIZE]
[SIZE=-1]Release Date:[/SIZE] [SIZE=-1]August 19th, 2005 (wide)
[/SIZE]
[SIZE=-1]MPAA Rating:[/SIZE] [SIZE=-1]R for pervasive sexual content, language and some drug use.
[/SIZE]
[SIZE=-1]Distributors:[/SIZE] [SIZE=-1]Universal Pictures Distribution, United International Pictures
[SIZE=-1]U.S. Box Office:[/SIZE] [SIZE=-1]$108,636,583
بازیگران: [/SIZE]
[SIZE=-1] Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen[/SIZE]
[/SIZE]
[SIZE=-1]Directed by:[/SIZE] [SIZE=-1] Judd Apatow
بازیگر نقش اول فیلم [/SIZE]
[SIZE=-1][SIZE=-1]Steve Carell در فیلم به اسم Andy خیلی خوب به نظر من از عهده ی نقشش بر اومد. برای کسایی که شاید به اسم نشناسن این بازیگر در فیلم Bruce Almighty که جیم کری نقش اول رو بازی می کرد و یکی از فیلمای موفق بود نقش گوینده ی اخبار (Evan Baxter) رو به عهده داشت که خیلی قشنگ بازی کرد. موضوع فیلم از اینجا شروع می شه که اندی با چند نفر از دوستاش تو یه شرکت کار می کنن و یه شب که حرف سکس می زدن اندی یه سوتی می ده و همه می فهمن که هنوز با کسی سکس نداشته و قضیه ی فیلم هم از اینجا شروع می شه که می خوان کاری کنن اندی با یکی آشنا شه و باهاش سکس داشته باشه. (در ضمن اندی 40 سال دارد). و چون تا حالا زیاد با کسی درباره ی سکس حرف نزده نمی دونه چه کارهایی باید بکنه. بالاخره خودش با زنی به اسم Trish ( Catherine Keener) آشنا می شه که البته 3 تا بچه داره و قبلا ازدواج کرده. دیگه بقیه ی داستان رو نمی گم تا افرادی که ندیدن و می خوان ببینن براشون جالب باشه. از نکته های جالب در این فیلم گفت و گوهاییه که دوستای اندی با هم دارن. البته بیش تر قسمت های خنده دار فیلم دیالوگ های افراد هست که اگه زیاد به انگلیسی تسلط ندارین فیلم از اون قشنگی در میاد.
احتمالا بعدا البته اگه دوست داشته باشین یه فیلم احساسی یا عشقی و یه فیلم اکشن هم داستانشو می گم. بازم می گم اگه دوست دارین.
[/SIZE]
[/SIZE]

آخرین ویرایش:
به نظر من که خودت فیلمایه خوبی گرفتی .
حالا سال ساخت فیلم برات مهم هست یا نه ؟
حدود فیلایی که یپسندی رو بگو تا چنت بهت معرفی کنم .
دستت درد نکنه. همین xxx 2 و blood rayne خیلی توپ بود. کلی با اینا حال کردم. عوضش از monster in law اصلا خوشم نیومد. به کلی از بازیگزی جنیفر لوپز نا امید شدم. تو اون مایه های ترسناک و اکشن باشه دیگه

عوضش از monster in law اصلا خوشم نیومد. به کلی از بازیگزی جنیفر لوپز نا امید شدم
واقعا فیلمی که توش جنیفر لوپز بازیگر باشه به درد دور انداختن می خوره فقط. من این فیلم حدود 1 ساعتش رو دیدم که حالم به هم خورد و بقیه شو نگاه نکردم.

معرفی یه فیلمه دیگه

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

نام فیلم : مجری هواشناسی

نام بازیگران : نیکلاس کیج ( دیوید اسپریتز ) - مایکل کین ( رابرت اسپریتز ) - هوپ دیویس ( نورین ) -

جمین دولاپینا ( شلی ) - نیکلاس هولت ( مایک ) - مایکل رسیپولی ( راس )

محصول : 2005

مدت زمان : 102 دقیقه

اینم چند تا عکس از فیلم

man5.jpg

B00005JNTJ.01.LZZZZZZZ.jpg

داستان

دیوید اسپریتز مجری موفق برنامه های هواشناسی در شیکاگو کار بهتری گیر آورده است . قرار است در شبکه ی

نیویورکی برنامه اجرا کند ولی در زندگی خصوصی اش بیشتر نشیب دارد تا فراز . او مدام تلاش می کند رضایت

خاطر پدر مبتلا به سرطانش را جلب کند که رمان نویس معروف که جایزه ی پولیتزر را هم گرفته است در عین حال

هم بیهوده کوشش می کند رابطه اش با همسر سابقش نورین و دو فرزندش را بهبود بخشد در همین حال

پسرش مایک با یکی از مشاوران مریض احوال مدرسه مشکل پیدا کرده و شلی دختر نوجوان و بسیار چاغش با

وجود تلاش های دیوید که می خواهد او را به اسکیت روی یخ ببرد یا تیر اندازی با کمان یادش بدهد محبت های

پدر را پس میزند ...

آخرین ویرایش:

مدت ها بود که در این جا پست نمی زدم و این مسئله دلیل خاصی داشت. من در حال آماده کردن سایتی بودم که از قدیم یکی از اهداف و آرزوهای دیرینه ی من بوده است. بعضی از دوستانی که امروز اینجا پست میزنند کسانی هستند که زمانی در وبلاگی گرد هم بودند و تحت عنوان واحدی با هم کار می کردیم و مطلب می نوشتیم .
حالا من بعد از یک سال امکاناتی فراهم کردم تا آن وبلاگ تبدیل به یک سایت مستقل شود. اما تا اینجای کار بود که به شکل انفرادی قابل انجام بود ولی از این به بعد نیاز به تیمی فعال و با اطلاع دارد و من از اینجا از تمام دوستان علاقه مند به مقوله ی جذاب سینما در خواست همکاری می کنم تا با هم به بزرگترین سایت خبری تحلیلی سینمایی به زبان فارسی دست پیدا کنیم.
پیشاپیش از کسانی که به دعوت من جواب مثبت بدهند صمیمانه تشکر می کنم.

سلام
مدت ها بود که در این جا پست نمی زدم و این مسئله دلیل خاصی داشت. من در حال آماده کردن سایتی بودم که از قدیم یکی از اهداف و آرزوهای دیرینه ی من بوده است. بعضی از دوستانی که امروز اینجا پست میزنند کسانی هستند که زمانی در وبلاگی گرد هم بودند و تحت عنوان واحدی با هم کار می کردیم و مطلب می نوشتیم .
حالا من بعد از یک سال امکاناتی فراهم کردم تا آن وبلاگ تبدیل به یک سایت مستقل شود. اما تا اینجای کار بود که به شکل انفرادی قابل انجام بود ولی از این به بعد نیاز به تیمی فعال و با اطلاع دارد و من از اینجا از تمام دوستان علاقه مند به مقوله ی جذاب سینما در خواست همکاری می کنم تا با هم به بزرگترین سایت خبری تحلیلی سینمایی به زبان فارسی دست پیدا کنیم.
من هستم ولی به شرطی که مثل long take نشه . اونجا اوایل کار خوب پیش میرفت . ولی بعد از مدتی بچه ها دونه دونه بیخیال شدن . آخرین نفراتی که اونجا پست میدادن خودم و داوود بودیم .
حالا اگر قرار نیست اینجا هم مثل اونجا بشه من هستم .
بیشتر اطلاعاتم هم رو فیلمهای قدیمی هست .
واقعا فیلمی که توش جنیفر لوپز بازیگر باشه به درد دور انداختن می خوره
کالا مخالفم .
jlo بد هنرپیشه ای نیست .
درسته که فیلمهای ضعیف هم داشته ( بیشتر زیر سز بن افلک بود ) ولی فیلمهای خوبی مثل out of sight و آناکندا رو هم داشته .
تو اون مایه های ترسناک و اکشن باشه دیگه
یه سری فیلم رو بهت میگم اگر سال ساخت فیلم برات مهم نیست از دستشون نده .
( البته الان حوصله معرفیه کامل و دقیق رو ندارم )
1 . سگدانی ( reservoir dogs ) ک : کوئنتین تارانتینو . ب : هاروی کایتل - تیم رات - استیو باشمی - لارنس ترنی - مایکل مدسن - کوئنتین تارانتینو - ادی بانکر (1991 ) ( داستان فیلم رو لو نمیدم ولی حتما ببینش )
2 . قاپیدن ( snatch ) ک : گای ریچی . ب : بنیسیو دل تورو - دنیس فارینا - جیسون فلمینگ - وینی جونز - براد پیت - راده سربدزیا - جیسون استتهام - آلن فورد ( 2000 )
3 . دراکولای برام استوکر ( bram stoker's dracula ) ک : فرنسیس فورد کاپولا . ب : گری اولدمن - ویونا رایدر - آنتونی هاپکینز - کیانو ریوز - ریچارد ای گرنت ( 1992 )
تو فیلمهای جدید هم " سرزمین مردگان " و " شان مردگان " رو بهت پیشنهاد میکنم .

من هستم ولی به شرطی که مثل long take نشه . اونجا اوایل کار خوب پیش میرفت . ولی بعد از مدتی بچه ها دونه دونه بیخیال شدن . آخرین نفراتی که اونجا پست میدادن خودم و داوود بودیم .
حالا اگر قرار نیست اینجا هم مثل اونجا بشه من هستم .
بیشتر اطلاعاتم هم رو فیلمهای قدیمی هست .
یکی از اهدافم از نوشتن این پست شما بودید پرهام جان. نه این دیگه مثل لانگ تیک نمیشه چون اون برنامه ریزی نداشت و هر کی هر وقت بود اما این یک سایت پویا هست.
من هنوز منتظر افراد بیشتر از یک نفر هستم.

اگه قابل بدونین منم حاضر به همکاری هستم.

خیلی خوبه محسن جان پس همکار شدیم ... :)
موفق باشی دوست من.

از این که اهمیت دادید و جوابمو دادید بی نهایت ممنون پس به زودی سایت رو راه می اندازیم.
ابلیسر جان من منظور شما رو متوجه نشدم. چطور مگه؟

در مورد فیلم جنگیر امیلی رز که پرهام جون مهدی شرمندمون کرد
اما حالا میگم این هفت شمشیر روهم نگاه نکنید چیزی رو از دست ندادید چون زیاد جالب نیست

یه سری فیلم رو بهت میگم اگر سال ساخت فیلم برات مهم نیست از دستشون نده .
( البته الان حوصله معرفیه کامل و دقیق رو ندارم )
1 . سگدانی ( reservoir dogs ) ک : کوئنتین تارانتینو . ب : هاروی کایتل - تیم رات - استیو باشمی - لارنس ترنی - مایکل مدسن - کوئنتین تارانتینو - ادی بانکر (1991 ) ( داستان فیلم رو لو نمیدم ولی حتما ببینش )
2 . قاپیدن ( snatch ) ک : گای ریچی . ب : بنیسیو دل تورو - دنیس فارینا - جیسون فلمینگ - وینی جونز - براد پیت - راده سربدزیا - جیسون استتهام - آلن فورد ( 2000 )
3 . دراکولای برام استوکر ( bram stoker's dracula ) ک : فرنسیس فورد کاپولا . ب : گری اولدمن - ویونا رایدر - آنتونی هاپکینز - کیانو ریوز - ریچارد ای گرنت ( 1992 )
تو فیلمهای جدید هم " سرزمین مردگان " و " شان مردگان " رو بهت پیشنهاد میکنم .
متشکر
الان که با دوستم که فیلمامو ازش میگیرم صحبت میکردم میگفت اولی رو نداره. جایی رو نمیشناسید که این فیلم رو بشه پیداش کرد؟

فيلم Munich (مونيخ) رو چند وقت پيش ديدم گفتم يه توضيحي در موردش برا دوستان بدم:

كارگردان: Steven Spielberg

بازيگران: Eric Bana - Daniel Craig - Ciarán Hinds - Mathieu Kassovitz

نويسنده: Tony Kushner - Eric Roth

محصول: 2005

داستان: داستان فيلم مربوط ميشه به المپيك مونيخ كه 1972 برگزار شد كه چند فلسطيني 11 تا از ورزشكاراي اسرائيل رو گروگان ميگيرن و در اخر هم همشون رو ميكشن. بعد از ماجرا مامورين موساد به دنبال قضيه مي افتن و ميخوان همه ي فلسطيني هايي كه تو اون جريان دست داشتن رو بكشن.

اخرين كار استيون اسپيلبرگ هست كه سروصداي زيادي به پا كرده. اين فيلم رو اسپيلبرگ 2003 يا 2004 ميخواست بسازه كه به دلايلي عقب افتاد و سال 2005 اون ساخته شد.

اين فيلم نامزد دريافت 5 اسكار بود كه البته نتونست هيچ كدوم از اونا رو برنده بشه.

نويسنده اين فيلم Tony Kushner و Eric Roth هستن كه از كاراي قبليشون ميتونم به Forrest Gump كه Eric Roth نوشته بود و همچنين Angels in America كه Tony Kushner نوشته بود اشاره كنم.

اين فيلم رو هم پيشنهاد ميكنم ببينين هم به خاطر اسپيلبرگ و هم به خاطر داستان فيلم.

sLFjkDwi.jpg

داش محسن اگه كاري هم از دست من بر بياد خوشحال ميشم در خدمت باشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or