Movie Center

مهدی جان ممنون از توضیحت در مورد فیلم مونیخ

من این فیلم رو هفته ها هستش که دانلود کردم ولی نمیدونم چرا وقت گیرم نمیاد

که نگاهش کنم :confused:

این هم چند تا WallPaper از عصر یخبندان دو

Ice Age 2 The Melt Down

تا بعد یا علی

من هر وقت این تاپیک را میبینم غصه میخورم آخه این همه متن و مقاله خوبی که بچه ها می نویسند لا به لای این همه صفحه گم میشه. برای همین اگر اینا توی یه سایت مستقل باشند ارزششون بیش از پیش حفظ میشه و در ضمن دسترسی به آنها راحت تر هست.
مهدی جان از لطف شما هم ممنون البته که به کمک شما هم احتیاجه...

راستی بچه ها اگر لطف کنید و بگید که در چه زمینه ای بیشتر می تونید کمک کنید ممنون میشم. درضمن برای اینکه تاپیک را خراب نکنیم بهتره به ایمیل من نامه بفرستید
البته اگه منو به عنوان یکی از اعضا انتخاب کنی و قابل بدونی بیشتر تو فیلمای کمدی (حالا کلا زیر گروه های کمدی مثل کمدی-عشقی و کمدی پلیسی و...) و فیلمای اکشن بتونم کمک کنم.

مهدی جان ممنون از توضیحت در مورد فیلم مونیخ

من این فیلم رو هفته ها هستش که دانلود کردم ولی نمیدونم چرا وقت گیرم نمیاد

که نگاهش کنم :confused:

این هم چند تا WallPaper از عصر یخبندان دو

Ice Age 2 The Melt Down

باور کن حالا تو مونیخ رو ندیدی من همین عصر یخبندان2 رو که گفتی از دیروز صبح گرفتم تا الان وقت نداشتم نگاه کنم تازه 2 تا فیلم دیگه هم همین جوری تو کیفمه که هیچ کدوم رو نگاه نکردم. احتمالا تا فردا یا پس فردا هم نتونم​

ابلیسر جان من منظور شما رو متوجه نشدم. چطور مگه؟

چون دقیقا من هم مثل شما ...

از مهدی جان هم بابت توضیحش در مورد فیلم مونیخ تشکر میکنم و پیشنهاد میکنم که فیلم رو ببینید همونطور که گفتن.

من Weather man رو چند وقت پیش دیدم.از 10 بهش میدم 8.یه جورایی حس دیوید اسپریتز در بالاترین حد ممکن قابل لمس بود.یه جور حس اجحاف.در صورتی که زنش ترکش کرده(یه جور طلاق)و یه مرد دیگه تو خونه زنش با بچه هاشه،میبینه که پدرش هم دائم میره خونه ی زنش.یکی از صحنه هایی که من خودم خیلی خوشم اومد و یکم احساسی! شدم اونجاشه که داره تو Living Funeral باباش صحبت میکنه و یه دفه برقا میره،وقتی برقا میاد دیگه کسی یاتدش نمیاد که اون صحبت کرده.فیلم به نظر من از نظر تکنیکی مثل نما ها و فیلمبرداری خیلی چیز خاصی نداشت فقط قدرت انتقال حس فوق العاده ای داشت.
البته باید بگم که یکم Depressing هم هست ولی پیشنهاد میکنم ببینیتش،در ضمن زبونشم سخته.
در ضمنت یه ترک هم از Bob Segar داره به اسم Like The Rock که من خیلی خوشم اومد(با توجه به مضمون فیلم)اگه کسی دارتش بده ما هم فیضشو ببریم.
مونیخ رو هم هنوز ندیدم ولی باید بگم حالم داره از سلطه ی سیاست به سینما بهم میخوره.کمتر اثری با مضمون سیاسی پیدا میدا میشه که با فیلم های تاپی که غیر سیاسی هستند مقابله کنند(جز اونایی که مربوط به جنگ جهانیه دوم اند،که اونم قضیه ش فرق میکنه،چون فقط روایته و هیچ موضع گیری نسب به سیاست های الان نداره.)

نوشته شده توسط Taher:
من هم همينطور فكر ميكنم چون تو Imdb ديدم نوشته 99 دقيقه و همينطور روي كاور نوشته 99 دقيقه. فقط ميخوام مطمئن بشم چون بايد برم ديسك رو بكوبم تو كله كسي كه ازش گرفتم. بايد ميلاد جان بياد و خيال ما رو راحت كنه.
:cheesygri
در مورد Wolf Creek بايد بگم كه اون صحنه هاي تكه تكه كردن زنه رو اصلاً تو اين نسخه اي كه بدست من رسيد نداشت !!!
منم به خاطر همين تعجب كردم. چون شما قبلاً هم گفته بودين كه همچين صحنه هايي توش هست. بهرحال 100% اين نسخه كه به دست رسيده سانسور شده بوده
من Xvid این فیلم رو امروز دانلود کردم زمانش 105 دقیقه هست ! هنوز ندیدمش
احتمالاً اینجا طرف رو با تأمل بیشتری تیکه تیکه میکنن :)

سلام محمد جان اگه میشه

نگاهش کنی و نظرت رو بدی که ارزش دانلود رو داره

بعد اینکه دوز من خیلی بالاست و اینکه باید صحنه ای خشنی داشته باشه که من با فیلم حال کنم

این فیلم رو از این نگاه برای من تسفیر کن Ok

منم برای فردا یه سری فیلم دیدم که برای معرفی امادشون میکنم

تا فردا یا علی

چند تا انيميشن جديد تو راه است كه البته يكيش اومده يعني تازه اكران شده.

اولي Open Season هست كه من تريلرشو تو يكي از DVD هايي كه داشتم ديدم چيز خيلي رديفيه چند تا عكس ازش ميزارم:

دومي كه اكران هم شده و ماله والت ديزني هم هست The Wild هست:

سومي گارفيلد 2 هست كه داره ساخته ميشه:

سلام
يکي از اهدافم از نوشتن اين پست شما بوديد پرهام جان. نه اين ديگه مثل لانگ تيک نميشه چون اون برنامه ريزي نداشت و هر کي هر وقت بود اما اين يک سايت پويا هست
محسن جان منون که منم به حساب آوردي .
الان که با دوستم که فيلمامو ازش ميگيرم صحبت ميکردم ميگفت اولي رو نداره. جايي رو نميشناسيد که اين فيلم رو بشه پيداش کرد؟
من خودم تهران نيستم .
يکي از دوستان تهراني بايد کمکت کنه .
=====
فردا شب کانال ان بي سي 2 فيلم " کروکوديل داندي " رو پخش ميکنه . به همه بچه هاي که ميتونن ان بي سي 2 رو بگيرن توصيه ميکنم نگاهش کنن

دوستان امروز به احتمال زیاد بشینم Ice Age2: Meltdown رو نگاه کنم. بهتون می گم چه طور بود. در ضمن تو بهترین فیلم های یاهو فیلم V For Vendetta که Natalie Portman توش بازی می کنه و دومه آورده اینجا که کیفیتش خیلی بده و اصلا معلوم نیست هیچ که خواستم دربارش براتون توضیح بدم که متاسفانه نمی شه. حالا منتظرم که فیلم اول یعنی Inside Man بیاد و اگه خوب بود براتون یه توضیحی می نویسم. من خودم سنندج هستم و اینجا از نظر فیلم آزادی مطلق می تونم بگم هست و جلوی مغازه ها عکس فیلم که سانسور هم نشده زدن و مشکلی نیست ولی من خودم از یه جایی می گیرم که خیلی فیلمای جدید میاره. ولی 2 تا برادرم تو تهران دانشجو هستن و نمی دونن از کجا فیلم سانسور نشده ی جدید گیر بیارن. اگه یکیتون یه جایی رو معرفی کنه ممنون می شم. تازه اینجا خوبیش اینه مثلا فیلم رو 2 3 روز می برم و آخرش هم 300 400 تومن بیش تر نمی شه (تازه فوقش):cheesygri

نوشته شده توسط Metal Gear:
من Xvid این فیلم رو امروز دانلود کردم زمانش 105 دقیقه هست ! هنوز ندیدمش
احتمالاً اینجا طرف رو با تأمل بیشتری تیکه تیکه میکنن :)
اي بابا ، خوش بحال شما ، فكر كنم از اين dvd كه من گرفتم سانسور كردن ، اضافه كردن به اوني كه شما دانلود كردي ! چون طبق تحقيقات ما زمان كلي فيلم 99 دقيقه هست ! :confused:

سلام محمد جان اگه میشه

نگاهش کنی و نظرت رو بدی که ارزش دانلود رو داره

بعد اینکه دوز من خیلی بالاست و اینکه باید صحنه ای خشنی داشته باشه که من با فیلم حال کنم

این فیلم رو از این نگاه برای من تسفیر کن
والا خلیل جان من معلوم نیست کی نگاه کنم فیلم رو ! خب شما که به فیلم خشن و ترسناک علاقمندی این رو هم دانلود کن ... کلاً فیلم های جدید تو این سبک همه در سطح تقریباً مزخرفی قرار دارن :) فرقی نمیکنه کدوم رو بگیری !
من از اینجا گرفتمش :
http://thepiratebay.org/details.php?id=3462227
کیفیتش عالیه ... میتونی اول سمپل 10 مگیش رو بگیری خودت ببینی
اي بابا ، خوش بحال شما ، فكر كنم از اين dvd كه من گرفتم سانسور كردن ، اضافه كردن به اوني كه شما دانلود كردي ! چون طبق تحقيقات ما زمان كلي فيلم 99 دقيقه هست !
طاهر جان این ورژنی که من گرفتم Unrated Edition هست ... من خودم درست نمیدونم یعنی چی ! الان یه جستجویی کردم :
So what exactly does unrated mean? The re-addition of some extreme violence that had to be chopped from the original release? Gratuitous sex scenes that would have blown the theatrical release to an NC-17 rating? It could be one of those options, it could be both, but most disappointingly, it could be neither. Unrated simply means that the ratings board never saw the movie with the additional footage. So despite the assumption that "unrated" means the re-insertion of scenes that were too graphic for a theatrical release, all you are really getting is a director's cut.​
مثل اینکه یک چیزی تو مایه های نسخه کارگردان هست که گاهی یه چیزایی ازش کم میکنند بعد میفرستن رو پرده، حالا در مورد این فیلم نمیدونم صحنه های خشن بوده که حذف شده یا اینکه یه سری صحنه های عادی فیلم که تشخیص دادن نباشه بهتره ( بر خلاف نظر کارگردان )
اصلا شاید هم 5 دقیقه هوا لابلاش داره :)

این فیلم Hostel کیفیت خوبش اومده یا نه ؟ من الان یه سمپل ازش گرفتم کیفیتش خوبه فقط یه خورده بیش از حد باریکه فیلمش ! نصفه تصویر از پایین بالا سیاهه

بچه ها امروز فیلم The Dreamers محصول سال 2004 رو دیدم. یه فیلم درام و عشقی بود که داستانش خیلی تکراری بود. این بود که یه دختر با دو تا پسر دوست بود و... . کلا داستان چرتی داشت. آخه از خیلی ها شنیدم فیلم قشنگیه ولی اصلا خوشم نیومد دیگه داستانش یه جورایی خیلی تکراری بود. پیشنهاد می کنم بهتون اگه کسی این فیلم رو بهتون پیشنهاد کرد نگاه نکنین به دیدنش نمی ارزه. سی دی دوش که می تونم بگم از 55دقیقه ش 40 دقیقه ش همش دختر پسرا بغل هم خوابیدن یا کنار همن. فیلم مزخرفی بود. عوضش هنوز Ice Age 2 همین جوری 10 دقیقه ش رو دیدم که به نظر خیلی باحال میاد. ببینم آخرش می تونم نگاه کنم یا نه. تو این فیلم Dreamers البته بازیگرای بدی نبودن که می شه از Michael Pitt و بازیگر دختر که نسبتا مشهورتره Eva Green نام برد.
در ضمن رده بندی یاهو فرق کرده و Ice Age2 در صدر هست و فیلم دوم The Benchwarmers هست و جالبه بدونین که بازیگر های خیلی مشهور هم توش نیستن و دو بازیگر اول فیلم Rob Schneider و David Spade هستن ولی خب احتمالا باید فیلم جالبی باشه. و فیلم Inside Man به رده ی چهارم و V for Vendetta هم به رده ی هشتم سقوط کردن.
و نوبت می رسه به یه خبر خوب. فیلم Scary Movie 4 هم در این هفته روی پرده می ره که اگه یادتون باشه شما رهی 1 و 2 رو ایرانیا چه دوبله ی جالبی گذاشته بودن روش و البته من هر سه شماره یعنی 1 و2 و 3 رو دیدم که خنده دار بود به خصوص شماره ی 2. امیدوارم شماره ی چهارش هم خوب از آب در بیاد.
خبر آخر هم اینکه فیلم Silent Hill که بی ارتباط با بازی نیست حدود 1 هفته ی دیگه یعنی در تاریخ 21ام میلادی همین ماه (امروز 13ام هست) رلیز می شه. بازیگر اول فیلم هم Radha Mitchell هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or