البته اگه منو به عنوان یکی از اعضا انتخاب کنی و قابل بدونی بیشتر تو فیلمای کمدی (حالا کلا زیر گروه های کمدی مثل کمدی-عشقی و کمدی پلیسی و...) و فیلمای اکشن بتونم کمک کنم.راستی بچه ها اگر لطف کنید و بگید که در چه زمینه ای بیشتر می تونید کمک کنید ممنون میشم. درضمن برای اینکه تاپیک را خراب نکنیم بهتره به ایمیل من نامه بفرستید
مهدی جان ممنون از توضیحت در مورد فیلم مونیخ
من این فیلم رو هفته ها هستش که دانلود کردم ولی نمیدونم چرا وقت گیرم نمیاد
که نگاهش کنم :confused:
این هم چند تا WallPaper از عصر یخبندان دو
Ice Age 2 The Melt Down
نوشته شده توسط Taher:من هم همينطور فكر ميكنم چون تو Imdb ديدم نوشته 99 دقيقه و همينطور روي كاور نوشته 99 دقيقه. فقط ميخوام مطمئن بشم چون بايد برم ديسك رو بكوبم تو كله كسي كه ازش گرفتم. بايد ميلاد جان بياد و خيال ما رو راحت كنه.
:cheesygri
من Xvid این فیلم رو امروز دانلود کردم زمانش 105 دقیقه هست ! هنوز ندیدمشدر مورد Wolf Creek بايد بگم كه اون صحنه هاي تكه تكه كردن زنه رو اصلاً تو اين نسخه اي كه بدست من رسيد نداشت !!!
منم به خاطر همين تعجب كردم. چون شما قبلاً هم گفته بودين كه همچين صحنه هايي توش هست. بهرحال 100% اين نسخه كه به دست رسيده سانسور شده بوده
محسن جان منون که منم به حساب آوردي .يکي از اهدافم از نوشتن اين پست شما بوديد پرهام جان. نه اين ديگه مثل لانگ تيک نميشه چون اون برنامه ريزي نداشت و هر کي هر وقت بود اما اين يک سايت پويا هست
من خودم تهران نيستم .الان که با دوستم که فيلمامو ازش ميگيرم صحبت ميکردم ميگفت اولي رو نداره. جايي رو نميشناسيد که اين فيلم رو بشه پيداش کرد؟
اي بابا ، خوش بحال شما ، فكر كنم از اين dvd كه من گرفتم سانسور كردن ، اضافه كردن به اوني كه شما دانلود كردي ! چون طبق تحقيقات ما زمان كلي فيلم 99 دقيقه هست ! :confused:نوشته شده توسط Metal Gear:من Xvid این فیلم رو امروز دانلود کردم زمانش 105 دقیقه هست ! هنوز ندیدمش
احتمالاً اینجا طرف رو با تأمل بیشتری تیکه تیکه میکنن![]()
والا خلیل جان من معلوم نیست کی نگاه کنم فیلم رو ! خب شما که به فیلم خشن و ترسناک علاقمندی این رو هم دانلود کن ... کلاً فیلم های جدید تو این سبک همه در سطح تقریباً مزخرفی قرار دارنسلام محمد جان اگه میشه
نگاهش کنی و نظرت رو بدی که ارزش دانلود رو داره
بعد اینکه دوز من خیلی بالاست و اینکه باید صحنه ای خشنی داشته باشه که من با فیلم حال کنم
این فیلم رو از این نگاه برای من تسفیر کن
طاهر جان این ورژنی که من گرفتم Unrated Edition هست ... من خودم درست نمیدونم یعنی چی ! الان یه جستجویی کردم :اي بابا ، خوش بحال شما ، فكر كنم از اين dvd كه من گرفتم سانسور كردن ، اضافه كردن به اوني كه شما دانلود كردي ! چون طبق تحقيقات ما زمان كلي فيلم 99 دقيقه هست !
مثل اینکه یک چیزی تو مایه های نسخه کارگردان هست که گاهی یه چیزایی ازش کم میکنند بعد میفرستن رو پرده، حالا در مورد این فیلم نمیدونم صحنه های خشن بوده که حذف شده یا اینکه یه سری صحنه های عادی فیلم که تشخیص دادن نباشه بهتره ( بر خلاف نظر کارگردان )So what exactly does unrated mean? The re-addition of some extreme violence that had to be chopped from the original release? Gratuitous sex scenes that would have blown the theatrical release to an NC-17 rating? It could be one of those options, it could be both, but most disappointingly, it could be neither. Unrated simply means that the ratings board never saw the movie with the additional footage. So despite the assumption that "unrated" means the re-insertion of scenes that were too graphic for a theatrical release, all you are really getting is a director's cut.