Movie Center

محمد در مورد چهارشنبه سوری فقط باید بگم که واقعا برای وضیعت سینمای ایران متاسفم،که همچین فیلمی از نظر مردم بهترین فیلم فجر اعلام میشه و <<به نام پدر>>از نظر کارشناسان.
البته جفت این فیلما،فیلمای بدی نبودن و میشه گفت حتی خوب بودن ولی سطح فجر قبلا خیلی خیلی بالاتر بود.و همونطور که گفتم سینمای ایران الان بعد از سال 70 تو بدترین شرایطش قرار داره،و داره به سمتی میره که موسیقیش رفته.و به سرعت داره پسرفت میکنه.حتی نسبت به پارسال هم پسرفت کرده(هر چند فیلمای نسبتا خوب پارسال مذهبی بودن ولی از فیلمای امسال بهتر بودن.
فقط به آمار چند سال گذشته دقت کنین:
82:مردم>مارمولک،داوران>میهمان مامان
81:مردم>فرش باد،داوران>دیوانه از قفس پرید
80:مردم>ارتفاع پست،داوران>خانه ای روی آب
79:مردم>سگ کشی،داوران>باران
78:مردم>عروس آتش،متولد ماه مر،داوران>بوی کافور عطر یاس
یا در سال 76،آزانس شیشه ای رو داشتیم،در سال 75 بچه های آسمان و لیلا،سال 74 پدر و گبه و یا نون گلدون(خواهران غریب به کل پرت شد از صحنه!)،سال 70 فیلم فوق العاده ی بیضایی،مسافران،که جالبه بدونین در اون سال،روزی روزگاری سینما و بدوک(که به عقیده خیلیا دومین فیلم خوب مجیدیه)بهترین فیلم نشدن.در صورتیکه تو سالای بعد پدر همین مجیدی انتخاب شد!سال 69،هامون و کلوز آپ و مادر و دندان مار بود.
و مقایسه کنید همه این فیلمارو با به نام پدر و چهارشنبه سوری.
البته این چیزیه که فعلا مخاطبای مملکت میخوان،وقتی فیلم آشغال،کثافت،به درد نخور! >>آکواریوم<< اونقدر فروش میکنه،باید هم افت سینما رو ببینیم.
در ضمن آقای مجرد درسته یکم رک گفتن ولی بهتره یکم انعطاف پذیر تر باشیم.حالا شما حواستون پرت بوده یا هر چی،فرض کنین من پدرخوانده رو بیام بگم>>آقا این فیلم چرتیه،اصلا اون پسره کی بود اومد رفت تو مهمونی و آخرشم جای دون کورلئونه نشست؟اصلا به دیدنش نمی ارزه،خودتونو خسته نکنین<<حداقل خودم یکم ناراحت میشم،چون من داستان رو اشتباه فهمیدم یا نوشتم،و نگفتم که فیلم به نظر من چرته،گفتم که فیلم چرتیه.
و من خودم آقای مجرد رو در زمینه هنر،مخضوضا سینما بسیار قبول دارم.و موافقم که هر کی مدیره نباید هر چی میخواد بگه،ولی یه مدیر هم میتونه بحث کنه،بحث مدیریت وقتی پیش میاد که بحث نظم و اینا باشه،و تو یه پست که هیچ بی نظمی ای تو اون دیده نمیشه،مدیرم مث یه درجه کاربر معمولی میمونه.
در ضمن اونایی که به سینمای ایتالیا علاقه دارن پیشنهاد میکنم حتما Life is beautiful رو ببینین.

خیلی ممنون آقا عماد
100% موافقم

من منتظر نظر دوستان دیگه هم هستم

آخه این فیلم که فقط منتخب مردم نبوده ، هفت هشت تا سیمرغ برده . ولی یه نظریه دیگم هست و اونم شاید این باشه که همه خانمها حس فمنیستی گرفتن و به این فیلم رای دادن !
:cheesygri ;)
----------------------------------------
در کل وقتی برداشت من از یک فیلم با امتیاز imdb یا نظر جشنواره فجر و اینجور چیزا خیلی فرق کنه سعی میکنم از دیگران هم بپرسم تا ببینم کجای کار میلنگه

یادمه چند سال بعد از اسکار 99 که فیلم شکسپیر در عشق کلی جایزه برد ، همه گفتن بدترین اسکار همون بوده و آکادمی اون سال گند زده

از این اتفاق ها اینجا هم ممکنه بیفته !

راستی همین روزاست که اکادمی جایزه یک عمر تلاش هنری رو به اسکورسیزی بده و اونهم مثل هیچکاک بیاد و دو کلمه بگه : خیلی ممنون.

-----------
Life is Beautiful یکی از شاهکارهای سینماست . فیلم خوب زیاده ولی شاهکار نه .

۞۩ محمد ۩۞

نه اتفاقا بیشتر مردا به این فیلم رای دادن اونم فکر کنم به خاطر بازیه خوبه ترانه علیدوستی

در ضمن طوری که شما میگید فیلم چهارشنبه شوری فیلم افتضاحیه در صورتی که باید قبول داشته باشیم که فیلم

محشره . فکر میکنید ترانه علیدوستی به خاطر چی عنوان بهترین بازیگر زن نقش دوم رو به خودش اختصاص داد

مطمئن باش همش به خاطر همین فیلمه

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

راستی فیلم Tom Youm Goong رو دیدید . فارسیش که روی جلدش نوشته اینه : قدرت یک مشت

سلام دوستان. من از دوستان گل خودم که تو این تاپیک زحمت می کشن و مطلب می زارن از صمیم قلب معذرت می خوام. می بخشی بحث رو به حاشیه کشیدم! اگه هم کسی از دست من ناراحته من شرمندم. می دونین حوصله ی جر و بحث ندارم. البته فکر نمی کنم تقصیر از من بود ولی چون نمی خوام مثل بعضی از تاپیک ها شه و لااقل نمی خوام به دست من مشکلی پیش بیاد از همه معذرت می خوام. ایشالا فردا هم یکی دو تا مقاله ی توپ می زارم که حال کنین.

بهتره که به حاشیه ها پایان بدیم هر چی که بوده تموم شده و رفته و با این چیزای علکی هم جو تایپیک رو بد نکنیم
ازتون هم می خوام دیگه بعد از این پست من دیگه در مورد این حاشیه ها بحث نکنید . مرسی

The 40 Year-Old Virgin

40%20year%20old%20virgin%20poster%20-%20300.jpg

بنا به سفارش دوستان دیروز فیلم باکره 40 ساله رو دیدم.البته می دونم قبلا دوستان این فیلم معرفی کردن ولی من سعی کردم با معرفی بهتر و دقيق تر این فیلم برای دوستان در خرید یا دیدن این فیلم به دوستان کمکی کرده باشنم.

خلاصه داستان:فیلم در مورد مردیست 40 ساله به نام اندی که تا حالا با هیچ زنی رابطه از نوع جنسی نداشته که دلیل آن اتفاقات تلخ دوران جوانی اوست و در 40 سالگی نیز از ایجاد این رابطه ترس و دلهره دارد .و دراین بین دوستان و در اصل همکاران او ازاین موضوع اطلاع پیدا می کنند .
سه دوست او (David-Jay-Cal) ابتدا او را مورد تمسخر قرار می دهند اما در ادامه وقتی وضعیت بحرانی اندی را می بینند سعی می کنند به او کمک کنند اما هر کدام از روش خاص خودشان که تقریبا هم کلیشه ای هستند و نظیر این صحته ها رو در فیلم های دیگه ای دیدیم.
در دامه داستان اندی با زنی به نام تریش (Trish) آشنا می شود و نسبت به او ایرازعلاقه میکند ولی هنوز او ترس و دلهره سابق را دارد و همچنین نمی تواند به او بگویید که او یک باکره است و یه نمه وبه میزان اندکی وارد بازی پیچیده ای می شود.و ادامه ماجرا...:)

توضیحاتی درمورد این فیلم :
1-این فیلم همون طور که میشه از اسمش حدس زد به تعداد قابل توجهی صحنه هایی بالای 18 سال دارد پس نتیجه می گیریم که این فیلم برای اکران عمومی(خانواده) مناسب نمی باشد و بیشتر به درد اکران خصوصی می خورد (تبصره: این بند شامل تمام افراد جامعه و خانواده ها نمی شود).
2-توصیه می شود این فیلم را با زیر نویس فارسی مشاهده فرمایید (اگه زیر نویس فارسیش بود).به دلیل اینکه این فیلم دارای دیالوگ هایی تقریبا"سخت وسریع و پر از لفاظ مورد دار می باشند .
3-نظر شخصی: دیدن این فیلم تنها برای چند ساعت سر گرمی و تفریح مناسب می باشد ولی فاقد هر گونه ارزش هنری وسینماییست و دیدن آن بیش از یک بار توصیه نمی شود.

کسب اطلاعات بيشتر از اين فيلم:

http://www.imdb.com/title/tt0405422/

از 28 دسامبر 1895 که برادران لومیر در زیرزمین گراند کافه ,در بولوار کاپوسن پاریس 10 فیلم را در ازای دریافت پول برای عده ای نمایش دادند سینما به عنوان یک هنر-صنعت بطور رسمی متولد شد.محصول صرف هنر هفتم چیزی نیست به جز اون چه که ما اینروزها به اون میگیم "فیلم".
اما اینکه چطور به هزاران فریم ثابتی که از جلوی دیدگانمون رد میشه و لحظه هامون و پر میکنه از لذاتی که نابن و در هیچ کجا و در هیچ هنری مانند اونها رو یکجا با هم نمیشه تجربه کرد عنوان فیلم رو بدیم مهمه و قابل بحث.
سینما دوران سختی رو گذرونده تا به دست ما رسیده.میراثیه که با تلاش میلیونها آدم بنام و بی نام و گمنام به جایی رسیده که عدم رو برای ما به عزلیتی تموم نشدنی تبدیل میکنه.از روزی که لومیر ها کارگران کارخونه رو برای ما در قابهای کوچک ثابت کردن و به تاریخ چسبوندنشون 100 سال و اندی میگذره.از اون سالها تا دوران ما که فیلم و سینما تبدیل به یکی از قدرتمندترین اسباب انتقال و القا فکر ,ایدئولوژی,سیاست,فلسفه و هر آنچه که شما میدونید و نمی دونید و به ذهنتون میاد و یا به ذهنتون نمیاد ,شده. هنر-صنعت سینما و به تبع اون فیلم به عنوان محصول مستقیم این پدیده دستخوش دگرگونیها و تحولات کوچک و بزرگ شده تا اونجا یی که ما به عنوان انسان قرن 21 جلوی تلویزیونهای پلاسماییمون می نشینیم و ظرف پاپ کورن در بغل میگیریم و به راحتی چشمانمون رو به فریم هایی میدوزیم که برای ساخته شدن تک تکه اونها ساعتها زمان صرف شده و تازه به خودمون جرات میدیم که به راحتی کلیت محصول پیش رویمان رو هم زیر سوال ببریم و به ریش عوامل و سازندگان میخندیم و چنان تفسیر و تحلیل ارائه میکنیم که همانا ما بطن سینماییم.اما واقعا تا بحال شده که به این فکر کنیم واقعا دنیای یک فیلم بر اساس چه معیار و چه نظم و منطقی خلق شده؟وقتی این روزها هر کس به نام بیان عقاید شخصی, هر کلام درست و نادرستی رو به کمک دنیای دیجیتال و اینترنت و ماهواره و چه و چه و چه... به خورد بقیه میده و وقتی هم مورد پرسش قرار میگیره چنان گونه هاش سرخ میشه و خون در شقیقه هاش میدوه و آتش از مغزش زبانه میکشه که چشم بسته و دهان باز میکنه و بی توجه به اینکه در پشت هر کلامی هزاران معنی نهفته زبان به نا سزا و .... باز میکنه ... دیگه جایی برای تفسیر و نقد و تحلیل هنرمندانه نیست.فیلم هر آنچه که میبینیم نیست.وقتی درکی از دنیای فیلم,تاکید میکنم دنیای فیلم,نداریم نباید دیگران رو متهم کنیم.فیلم به عنوان یک فرآیندِ محدود در بازه زمان از لحظه آغازین تا لحظه پایانی مملو از نکاتیست که بدون شناخت سینما به عنوان یک هنر درک و تجزیه و تفسیر آن امکان
پذیر نیست.هستند کسانی که با دیدن نیمی از فیلم به سخن پراکنی و نقادی اثر میپردازن اما آیا این واقعا تحلیلی بخردانه است؟؟؟سینما مکانیزمی دارد که نگاهی سطحی که برای تفریح و سرگرمی و یا افتخار ثبت رکورد فیلمهای دیده شده در بین دوستان آشنایان نزدیک حتی به تعداد مو های سر یک انسان ... بدان مینگرد, هرگز قادر به شناخت و درک صحیحی از آن نیست.سینما بر اساس اصولی بنیان نهاده شده که روح و جسم انسان را توامان در نظر دارد.
هیچوقت به این فکر کردیم که 2ساعتی که در حال تماشای فیلم بودیم واقعا در چه موقعیت زمانی و مکانی حضور داشته ایم؟ دنیای خلق شده یک نویسنده خلاق و به تجسم در اومده توسط یک ذهن خلاق دیگه!
تا حالا فیلم رو طوری دیدید که از غم یا خشم یا شادی ِ خلق شده در دنیای اون کارگردان در شما احساسی از غم یا خشم یا همه اون چیزهایی که ممکنه در یک فیلم باشه بیدار بشه؟ (البته هستند اشخاصی که در حال تماشای فیلم تنها اتفاقی که برایشان رخ نمیدهد دیدن فیلم است.)تا حالا شده اونقدر با رنجهایی که یک انسان ممکنه در اون دنیا تحمل کنه همذات پنداری کنید که اشک در چشمانتون حلقه بزنه؟
اگر شده,بدونید که برای خلق این دنیا تلاشی در گرفته بی وقفه و جان فرسا!
اگر یک فیلمبین سینمای تجاری هستید لطفا درباره اونچه که به سینمای روشنفکری معروف ِ احضار فضل نکنید و در همون جا که هستین سعی کنید فیلم تعریف کیند تا تحلیل .
موفق و پیروز باشید.

سلام
كي فيلم Malena ديده ؟ يه توضيحي دربارش مي دين ؟
من دیدمش .
به نظرم فیلم بسیار عالی بود .
بازیه مونیکا بلوچی هم واقعا عالیه تو فیلم .
از داستانش چیزی نمیگم چون کاملا مزه دیدن فیلم رو از بین میبره .
خواستی بگیری بگرد نسخه ایتالیاییش رو پیدا کن . ( کاملترین نسخست )
نمیدونم چرا من فکر میکنم راجع به مالنا تا به حال ده بار حرف زدیم ؟!
من یه بار پیشنهاد دادم که روش بحث کنیم . ولی دوستان استقبال نکردن و فراموش شد .
اگر یک فیلمبین سینمای تجاری هستید لطفا درباره اونچه که به سینمای روشنفکری معروف ِ احضار فضل نکنید و در همون جا که هستین سعی کنید فیلم تعریف کیند تا تحلیل .
علی جان 200 % با این حرفت موافقم .
خیلی عالی گفتی .
البته مطمئنم داداش دوستمون اقا رهام این فیلم رو دیده
اگر منظورت منم که با رهام هیچ نسبتی ندارم . من بندر ماهشهرم اون یزد یا کرمانه .
اسم هم " پرهام " هست .
راستی ندیدمش . ( چون هنوز زیرنویسش گیرم نیومده )

معرفی فیلم

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

نام فیلم : باغبان همیشگی The Constant Gardener

نام کارگردان : فرناندو میری یس

بازیگران : راف فاینز ( جاستین کوییل ) - ریچل وایس ( تسا کوییل) - هیوبرت کنده ( آرنولد بلوم ) -

دنی هیوستن ( سندی وودراو ) - دانیل هارفورد (میریام )

محصول : 2005 آلمان /انگلستان

مدت زمان 129 دقیقه

اینم 2 تا عکس

constant-gardener-0-766222.jpg

gardener_200x300.jpg

داستان :

در نقطه ی دور افتاده ای از شمال کنیاء جسد زنی به نام تسا کوییل که بی رحمانه کشته شده ، پیدا میشه .

به نظر میرسه که همراه تسا که یک پزشک بوده ، از مهلکه گریخته و نشانه ها حاکی از آن است که قتل بر سر

مسائل عاطفی و عاشقانه صورت گرفته است . جاستین کوییل شوهر تسا که مردیست معتدل و عاری از جاه

طلبی ، پس از شنیدن شایعه هایی حاکی از بی وفایی تسا ، شخصا در گیر ماجرای قتل می شود و تحقیقی رو

آغاز می کنه که اونو به سه قاره ی دنیا می کشاند . او زندگیش را به خطر می اندازد و در راه پی بردن به حقیقت

ماجرا هرگز از پای نمی نشیند . در نهایت او در میابد که ماجرا در واقع توطئه ای بود بسیار پیچیده تر و مرگبار تر از

آنچه او فکر می کرده ....

اگر منظورت منم که با رهام هیچ نسبتی ندارم . من بندر ماهشهرم اون یزد یا کرمانه .
http://www.sweetim.com/defaultie.asp?ref=2 اسم هم " پرهام " هست .
راستی ندیدمش . ( چون هنوز زیرنویسش گیرم نیومده )

بابا من میگم داداش رهام شما رو چه کار دارم

اخه قبلا برام گفته بود که داداشش یه گربه رو دار زده این فیلم هم یه صحنه همینجوری داره

بهتره که به حاشیه ها پایان بدیم هر چی که بوده تموم شده و رفته و با این چیزای علکی هم جو تایپیک رو بد نکنیم
ازتون هم می خوام دیگه بعد از این پست من دیگه در مورد این حاشیه ها بحث نکنید . مرسی
من به احترام این دوست گلمون و چند نفر دیگه هیچی نمی گم و بازم معذرت خواهی می کنم از شما دوستای خوب. هر چند بعد این پست شما نامستقیم حرفایی زده شد ولی من که ندیدم! و نمی خوام ببینم دیگه. باز هم داستان فیلم رو براتون می گم و البته نظر شخصیم رو. الان تا یه ساعت دیگه هم بالاخره Ice Age 2 زو نگاه می کنم.

خب دوستان بالاخره کارتون Ice Age2: The Meltdown رو دیدم. کیفیت پرده بود ولی انقدر عالی و خوب گرفته شده بود که هم صدا هم تصویر خوش بختانه خیلی عالی بود. اول از قضیه ی کارتون:
همه ی موجودات داران در یخ لذت می برن تا اینکه متوجه می شن همه چیز داره آب می شه و در ضمن آب همه جارو می گیره پس به این فکر میفتن که اونجا رو ترک کنن و به یه جای دیگه نقل مکان کنن. و سه تا شخصیت اصلی یعنی Manfred و Sid و Diego حضور دارن که اونا هم جزو افرادی هستن که سفر می کنن. در این سفر اتفاقات متعددی براشون میفته که مهم ترین اتفاق اینه که Manfred با یه ماموت دیگه به اسم Ellie آشنا می شه که الی نمی خواد اعتراف کنه که ماموته و خودش رو با دو تا موجود خیلی کوچیک که خیلی هم زرنگ هستن از یه نوع می دونه که دلیل داره و من نمی گم تا خودتون ببینین. از نکات مثبت این کارتون اینه که اولا خیلی متعدد شده و حیوانات بیش تری در فیلم حضور دارند. آهنگ های متعدد و مهم ترین عاملی که من فکر می کنم به این حد پر طرفدار شده اینه که در طول راه اتفاقای متعددی براشون میفته که هر کدوم جذابیت و قشنگی خودشون رو دارن. البته دارای بعضی صحنه های نسبتا عاطفی مانند شماره 1 و مهم تر اینکه صحنه هایی که مخاطبش رو به دلهره و استرس بندازه زیاده. یکی دیگه از قضایای این فیلم اینه که مانفرد اعتقاد داره که نسلش منقرض نشده و به دنبال هم نوعش می گرده که... . یکی دیگه از نکته هایی که به نظر من خیلی قشنگ بود وجود همون سنجابه که هر 10 دقیقه یک بار نشون می داد که دنبال همون گردو هست و مثل همیشه ناکام می مونه که بعضی از کاراش واقعا خنده داره و من با این قسمت کارتون خیلی حال کردم. درباره ی شخصیت جدیدی که اضافه شد و البته اون دو تا موجود کوچیک هم می تونم بگم که شخصیت های موفقی در اومدن که هر کدوم بامزگی خودشون رو دارن به خصوص Eddie و Fast Tony (دو حیوون کوچک) با اینکه زیاد تو فیلم نیستن ولی در همون زمان محدود هم باعث خنده می شن. پیشنهاد می کنم حتما ببینین چون با اینکه 1 ساعت و نیم هست ولی اتفاقات زیادی میفته. من که خودم دوبله ی فارسیش هم بیاد قطعا نگاه می کنم چون واقعا دوبله های ایرانی محشره.
در ضمن من تو این یک سال سه تا کارتون واقعا به نظرم قشنگ نگاه کردم (البته بگم که گارفیلد و نمو و یکی دو تا دیگه رو وقت نکردم نگاه کنم که خیلی تعریفشون رو شنیدم ولی از سه تایی که دیدم راضی هستم):
2 تاش Ice Age و اون یکی Monsters Inc یا Monsters Incorporation (کمپانی هیولاها) که به نظرم اگه ندیدین دوبله شدش رو بگیرین که من 2 3 باری این کارتون رو دیدم. جالبه بدونین که یوزر های یاهو به این کارتون +B و به Ice Age2 هم +B دادن!.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or