Movie Center

فندق
:cheesygri حالا همون دیگه.:cheesygri
من دوبله فارسیش رو دارم و دیدم. البته انیمیشن فقط فاینال فانتزی از نظر من.
همون طور که امین جان اشاره کردن منظورم شماره ی 2 هست که کم تر کسی حالا اینگلیسیش رو داره اگه شما فارسی شماره 2 رو دارین که خیلی خوبه. البته شایدم اشتباهی فکر کردین منظور من شماره ی 1 هست!
در ضمن یه بار یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد. گفتم اگه من یه فیلم سانسور نشده رو از طریق پست از یه شهر به یه شهر دیگه پست کنم مشکلی هست یا نه؟ اگه کسی می دونه لطفا بگه ممنونش می شم.

آخرین ویرایش:
دي وي ديه كينگ گونگ با كيفيت خوب اومده اگه رومده از كجا ميتونم گير بيارم؟
يه سوال ديگه داشتم از كجا ميتونم دي وي دي هاي اورجينال با پشت صحنه هاي فيلم رو گير بيارم؟

این عصر یخی 2 رو من هم کیفیت پردش رو گرفتم ولی اینی که من دارم اصلا جالب نیست کیفیتش من هم نگاه نکردم ...
نوشته شده توسط mib:
در ضمن یه بار یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد. گفتم اگه من یه فیلم سانسور نشده رو از طریق پست از یه شهر به یه شهر دیگه پست کنم مشکلی هست یا نه؟ اگه کسی می دونه لطفا بگه ممنونش می شم.
میتونی براحتی پست پیشتاز بکنی ... از همون اداره پست یک پاکت حباب دار میگیری که مخصوص سیدی و اینجور چیزا هست و پست پیشتاز میکنی کسی هم کار نداره چه سیدی ای میفرستی

Movie WallPapers

سلام به همه دوستان

خوب این WallPaper فیلم هایی هستش که من میشناسم و توی این مدتی که توی

این تاپیک امدم و با هاشون اشنا شدم رو میزارم

چون به خاطر تعداد و زمان آپلود بالا و سنگین شدن تاپیک به صورت لینکی میزارم

که مشکلی پیش نیاد

++++++++++++++

Eight Below
8below_poster.jpg

Genres: Action/Adventure and Drama
Release Date: February 17th, 2006
MPAA Rating: PG for some peril and brief mild language
Distributors: Walt Disney Pictures

11 WallPaper
------------------------

She's the Man
shestheman_releaseposter.jpg

Genres: Comedy
Release Date: March 17th, 2006
MPAA Rating: PG-13 for some sexual material
Distributors: DreamWorks SKG

2 WallPaper
------------------------

Basic Instinct 2 Risk Addiction c
basicinstinct2_releaseposter.jpg

Genres: Drama, Romance, Thriller and Sequel
Release Date: March 31st, 2006
MPAA Rating: R for strong sexuality, nudity, violence, language and some drug content
Distributors: MGM Pictures, C-2 Pictures, Sony Pictures Releasing

2 WallPaper
------------------------

Silent Hill
silenthill_teaserposter.jpg

Genres: Action/Adventure, Suspense/Horror and Adaptation
Release Date: April 21st, 2006
MPAA Rating: R for strong horror violence and gore, disturbing images, and some language
Distributors: TriStar Pictures

12 WallPaper
------------------------

Ice Age 2 The Meltdown
iceage2_releaseposter.jpg

Genres: Comedy, Kids/Family, Animation and Sequel
MPAA Rating: PG for some mild language and innuendo
Distributors: 20th Century Fox

13 WallPaper
------------------------

Inside man
insideman_earlyposter.jpg

Genres: Drama, Thriller and Crime/Gangster
Release Date: March 24th, 2006
PAA Rating: R for language and some violent images
Distributors: Universal Pictures Distribution

3 WallPaper
------------------------

ATL
atl_poster.jpg

Genres: Comedy, Drama and Musical/Performing Arts
MPAA Rating: PG-13 for drug content, language, sexual material and some violence
Distributors: Warner Bros. Pictures Distribution

5 WallPaper
------------------------

Crash
crash_releaseposter.jpg

Genres: Drama
Release Date: May 6th, 2005
MPAA Rating: R for language, sexual content and some violence
Distributors: Lions Gate Films

4 WallPaper
------------------------

Slither
slither_teaserposter.jpg

Genres: Science Fiction/Fantasy and Suspense/Horror
MPAA Rating: R for strong brutal violence, pervasive language, some drug content and sexuality/nudity
Distributors: Universal Pictures Distribution

6 WallPaper
------------------------

Shaggy Dog
theshaggydog_poster.jpg

Genres: Comedy, Kids/Family and Remake
Release Date: March 10th, 2006
MPAA Rating: PG for some mild rude humor
Distributors: Buena Vista Pictures Distribution

8 WallPaper
------------------------

Underworld 2 Evolution
underworldevolution_teaserposter.jpg

Genres: Suspense/Horror
Release Date: January 20th, 2006
MPAA Rating: R for pervasive strong violence and gore, some sexuality/nudity and language
Distributors: Screen Gems

27 WallPaper
------------------------

Lord of War
lordofwar_finalposter.jpg

Genres: Action/Adventure, Drama and Crime/Gangster
Release Date: September 16th, 2005
MPAA Rating: R for strong violence, drug use, language, sexuality
Distributors: Lions Gate Releasing

2 WallPaper
------------------------

Big Momma's House 2
bigmommashouse2_releaseposter.jpg

Genres: Action/Adventure, Comedy, Crime/Gangster and Sequel
Release Date: January 27th, 2006
MPAA Rating: PG-13 for some sexual humor and a humorous drug reference
Distributors: 20th Century Fox Distribution

3 WallPaper
------------------------

Failure to Launch
failuretolaunch_releaseposter.jpg

Genres: Comedy and Romance
Release Date: March 10th, 2006
MPAA Rating: PG-13 for sexual content, partial nudity and language
Distributors: Paramount Pictures

4 WallPaper
------------------------

منابع :
http://www.allwallpapers.ru
http://movies.yahoo.com

خوب دیگه خسته شدم

یه سری دیگه هم هستش که از این سایت میزارم و سری بعدی رو از یه سایت دیگه قرار بزارم

که کارش عالیه ;)

تا بعد یا علی

سلام
در ضمن یه بار یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد. گفتم اگه من یه فیلم سانسور نشده رو از طریق پست از یه شهر به یه شهر دیگه پست کنم مشکلی هست یا نه؟ اگه کسی می دونه لطفا بگه ممنونش می شم
همونطور که محمد گفت مشکلی نداره .
البته ظاهرا چک میکنن و اگر چیزی باشه که نظام رو مسخره کرده بدجور گیر میدن . ( حرفم مستند هست )
به هر حال من خودم بارها cd و dvd فرستادم و برام فرستادن . تا حالا که مشکلی برام پیش نیومده .
با چیزایی که من اینجا خوندم و جوابی که بهت دادن,چیزی هم نمیتونستی بگی عزیز.
رفیق جان وردوت رو به سایت خوشامد میگم .
اون موضوع هم تمام شد و رفت . پس دیگه چیزی دربارش نگو .
اینجا چرا اینجوریه؟ چرا همه برا هم فیلم تعریف میکنن؟
خوب کار این تاپیک همینه .
معرفی . نقد و بررسی فیلمهای قدیمی و جدید .
دي وي ديه كينگ گونگ با كيفيت خوب اومده اگه رومده از كجا ميتونم گير بيارم؟
اومده .
بستگی داره که کجای ایران باشی .
پیدا کردنش سخت نیست .
يه سوال ديگه داشتم از كجا ميتونم دي وي دي هاي اورجينال با پشت صحنه هاي فيلم رو گير بيارم؟
dvd های اصلی معمولا یه چیزایی توشون هست .
بعضی وقتا هم ممکنه یه dvd اضافه همراش باشه که پشت صحنه ها . آهنگها و ... فیلم توش هست .
بازم باید بگردی تا پیدا کنی .

سلام .
دوستان فیلم باز من چند شب پیش این شماره جدید به اصطلاح جن گیر رو دیدم . بدک نبود ! ;)
بچه ها میگفتن یه ایرانی توش بازی کرده به اسم شهره نمیدونم چی چی !! :cheesygri
میخواستم بدونم کدوم از این بازی گرا این خانم نمیدونم چی چی بود ؟
-------
فیلم Land Of The Dead رو هم دیدم .
من میخواستم برم از کارگردانش بپرسم که هدفش از ساختن این فیلم چی بوده ؟
ترسوندن مردم ؟
بیشتر خنده دار و گریه دار بود تا ترسناک !
خدایی خجالت نکشیده طرف اینو داده تو سینماها و ...
چی بود این . زامبیها واسه خودشون یه شهر داشتن . هفت تیر میکشیدن . با پمپ بنزین و خواص شیمیایی بنزین کاملا آشنا بودن ! خلاصه شیمی دان و فیزیک دان و زیست شناس و ... داشتن بینشون . واقعه خیلی مسخره بود . :neutral:
آخر فیلم هم که از ییلاق رفتن قشلاق !!

سلام
بچه ها میگفتن یه ایرانی توش بازی کرده به اسم شهره نمیدونم چی چی !!
این خانم اسمش " شهره آغداشلو " هست .
من فیلم رو ندیدم ولی ظاهرا یه نقش 3 - 4 دقیقه ای تو فیلم داره .
2 سال پیش هم به خاطر فیلم خانه ای از شن و مه نامزد اسکار بود .
فیلم Land Of The Dead رو هم دیدم .
من میخواستم برم از کارگردانش بپرسم که هدفش از ساختن این فیلم چی بوده ؟
ترسوندن مردم ؟
بیشتر خنده دار و گریه دار بود تا ترسناک !
خدایی خجالت نکشیده طرف اینو داده تو سینماها و ...
چی بود این . زامبیها واسه خودشون یه شهر داشتن . هفت تیر میکشیدن . با پمپ بنزین و خواص شیمیایی بنزین کاملا آشنا بودن ! خلاصه شیمی دان و فیزیک دان و زیست شناس و ... داشتن بینشون . واقعه خیلی مسخره بود .
آخر فیلم هم که از ییلاق رفتن قشلاق !!
کارگردانش " جورج رومرو " خالق کلمات " زامبی " و un dead " هست .
یه 3 گانه خیلی معروف داره درباره زامبیها که بهترین فیلمهای زامبی هستن و با " land of the dead " شدن 4 گانه .
تو فیلایه جورج رومرو در واقع زامبیها نقشهای مثبت هستن و انسانها نقشهای منفی .
تو این فیلماش به مرور هوش زابیهاش رو بالا برد و منظورش دقیقا این بوده که زامبیها هم فکر دارن و میتونن یاد بگیرن .
متاسفانه ن هنوز این فیلم رو ندیدم و اطلاعاتم زیاد نیست . ولی خوشحال میشم باهم بحث کنیم .

این که در این تاپیک به قول دوستمون فیلم تعریف می کنیم نقد می کنیم بررسی داریم خیلی عالیه اما کافی نیست در باره ی فیلم چیز هایی فرا تر از این ها هم وجود داره. فیلم چون کتابی است پر از داستان های کوتاه وقتی ما این کتاب را بخوانیم نظر دادن در باره ی کل،کاری بسیار سخت است پس باید از جز به کل رفت. به عنوان مثال همین فیلم"سرزمین مردگان" من تا به حال 3،4 نفر را دیده ام که این فیلم را مشاهده کرده اند اما ابدا راضی نبوده اند،چون آنها انتظار فیلمی چون رزیدنت اویل با چنین داستان هایی را داشتند آنها اصلا توقع نداشتند که زامبی را موجوداتی با شعور فرض کنند. آنها اصلا نمیدانستند که جرج رومر خالق و اکنون وارث آنهاست پس نظر او درباره ی زامبی ها به مراتب دقیق تر و علمی تر از نظر من بیننده است.
ما قبل از اینکه درباره ی فیلمی نظر بدهیم باید با عوامل آن آشنا شویم .باید پیشینه ی آنها را بشناسیم تا مقصود آنها را بهتر درک کنیم.
اگر درباره ی فیلم جاده ی مالهالند گفته می شود که برای درک باید بارها و بارها آن را تماشا کرد این حرف تنها برای آن فیلم نیست بلکه برای درک سینما است. نمیگویم سرزمین مردگان یا عصر یخی 2 را 10 بار ببینیم می گویم اگر 1 بار هم می بینیم عمیق ببینیم.
من در این تاپیک بارها و بارها با این عبارت روبه رو شده ام که: فلان بازیگر در این فیلم عالی بازی کرد.اما تا به حال با فاکتور های خوب بازی کردن در اینجا رو برو نشده ام . کاش این گونه مسایل بیشتر از عنوان فیلم و نام بازیگر اهمیت دهیم.

میتونی براحتی پست پیشتاز بکنی ... از همون اداره پست یک پاکت حباب دار میگیری که مخصوص سیدی و اینجور چیزا هست و پست پیشتاز میکنی کسی هم کار نداره چه سیدی ای میفرستی
ممنون محمد جان دستت درد نکنه. اگه هم چیزی بوده ببخشید.
با چیزایی که من اینجا خوندم و جوابی که بهت دادن,چیزی هم نمیتونستی بگی عزیز.:cheesygrin:
اینجا چرا اینجوریه؟ چرا همه برا هم فیلم تعریف میکنن؟
اولا بازم من چیزی نمی گم. به نظرت درسته یکی دومین پستش رو اینطوری بنویسه. به فرضم اصلا حق با اونا من اشتباه کردم. خودت درست می دونی بیای تو دومین پستت این حرف رو بزنی. اگه می خوای جلوی مدیرا خودتو شیرین کنی که اصلا هم چین چیزی نیست. من هم از آقا محمد هم از آقا علی معذرت خواستم و می خوام اگه به نظرشون توهینی کردم (که هیچ وقت همچین کاری نمی کنم شاید لحنم بد بوده) دوما تموم شد دیگه بهتره چیزی دربارش نگی.
دوم هم هدف اصلی این تاپیک همینه که فیلمارو معرفی کنیم و بچه ها بفهمن چه فیلمی با سلیقه شون سازگاره برن بگیرن دیگه زیاد پول بی خود برای فیلمای الکی ندن.
همونطور که محمد گفت مشکلی نداره .
البته ظاهرا چک میکنن و اگر چیزی باشه که نظام رو مسخره کرده بدجور گیر میدن . ( حرفم مستند هست )
به هر حال من خودم بارها cd و dvd فرستادم و برام فرستادن . تا حالا که مشکلی برام پیش نیومده .
از تو هم ممنون پزهام جان. مرسی لطف کردی.

من جزو قانون های اینجا که موقع عضویت که فکر کنم همون روزای اول افتتاح سایت بود( نه همین 1 ماه گذشته) بند و تبصره ای درباره تعداد پست معین برای نوشتن پستهای انتقادی ندیدم.
تو که اصلا انتقاد نکردی. تو گفتی حرفی برای گفتن نداری. این انتقاد نیست. اگه تو حرفی داری بیا تو پست چهارمت! بزن ببینیم.
مگه اینجا شیرینی فروشیه ؟
انقدر بچه های خوب و شیرین داره که کم تر از شیرینی فروشی نیست.
کلا پست بدی نبود.اما چیزی که مهمه پیشینه خالق اثر نیست,بلکه شناخت مفهوم سینما به عنوان یک هنر ِ و مولفه هایی که در این هنر برای بیان افکار و اهداف خالق اثر استفاده میشه.
اتفاقا پست محسن جان خیلی خوب بود و اونم نظر خودش رو گفت. البته حرف شما هم قشنگه ولی حرف آقا محسن هم ارزش خودش رو داره.
هر کدوم از اینایی که شما نوشتی یک مفهوم جداگانه داره در مباحث تئوریک سینما
*معرفی
*نقد
*بررسی
ظاهراً اینجا بیشتر ماهیتش معرفیه آثار ِ.اما خوب بعضیا سعی میکنن تحلیل و تفسیر هم قاطی نعریفشون کنن.که خوب به میزان قابل توجهی خارج از یک تفسیر درست و دقیق سینماییه و علمی نیست.یک تفسیر اشتباه کل یک اثر رو میتونه زیر سوال ببره.
میشه یک تاپیک دیگه زد و توش تحلیل فنی گذاشت.
خب اولا کسی نگفته 3 تا یکی هستن. منظور پرهام جان هم این بود تو همین تاپیک اگه کسی خواست فقط معرفی می کنه. اگه هم یکی دیگه وارد بود تحلیل می کنه و ... .
در آخر هم موفق باشی

مرد مرده اگه قرار بود هر نیمده بخواد از این پستا بزنه این این تاپیک الان به اینجا نمی رسید پس به نظر بقیه احترام بزار موضوع تاپیک رو هم عوض نکن و اگه حرفی می خوای بزنی پست خصوصی برای همین کار درست شده .
اگر هم در مورد تحلیل بررسی ونقد فیلم ایده ای داری می تونی چند تا فیلم و به همون صورت که مگی تحلیل یا نقد یا هرچی که مد نظرته اینجا قرار بدی تا ما هم یاد بگیریم از شما.
اگر هم می خوای تاپیک جدا گانه برای هر کدام از این مولفه هایی که میگی بزنی فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or