Movie Center

سلام
بعضیا سعی میکنن تحلیل و تفسیر هم قاطی نعریفشون کنن.که خوب به میزان قابل توجهی خارج از یک تفسیر درست و دقیق سینماییه و علمی نیست
خوب عزیزم ما هم نگفتیم تحلیل هامون 100% درست هست .
چون هیچکدوممنو درسش رو نخوندیم .
بیشتر نظرات شخصیمون رو مینویسیم .
این اولین پست من بود تو این تاپیک فکر کنم . البته بعضی موقعها میام به این تایپک ولی چیزی نمیگم ولی تا حالا ندیدم در مورد فیلم های قدیمی تو این تاپیک صحبت شده باشه . منظورم از قدیمی فیلم های ده 30 - 40 هست! خیلی از شاهکارهای تاریخ سینما بر میگردن به اون زمان Notorious , Casablanca , Gone with the wind , Citizen Kane و خیلی ها دیگه .
از بین اینا بدنام رو ندیدم کسی میدونه این جور فیلما رو تو این بازار قشنگ ایران از کجا میشه گیر اورد ؟ نسخه DVD با کیفیت خوب و بدون سانسور و البته دوبله؟
یه نگاهی به صفحات اول تاپیک بنداز .
خودم چنتا معرفی به صورت کتابی گذاشتم .
البته اگر بخواین کارم رو دوباره شروع میکنم .
درباره پیدا کردن این فیلمها هم اگر دست به جیب بشی به راحتی میتونی پیداشون کنی .
تو تهران هم به راحتی گیر میان .
من خودم از " اینگمار برگمن " و " استنلی کوبریک " و " آلفرد هیچکاک " و ... فیلم دارم . ( از هر کدوم چنتا )
پرهام جان در مورد چی بحث کنیم ؟
هر چی که تو بخوای
39.gif

سلام
اوه خدای من فیلمه u turn مال نه سال پیش هستش

اول فکر کردم که یه فیلم جدیده

حالا جریانش چیه
با اجازه سامان من معرفیش میکنم .
بعد خودش اگر خواست داستانش رو کاملتر بگه .
U-Turn ( چرخش )
کارگردان : الیور استون
نویسنده داستان و کتاب : جان ریدلی ( سگهای ولگرد )
فیلمبردار : رابرت ریچاردسون
موسیقی : انیو موریکونه
تدوین : هنگ کوروین
تهیه کننده : دن هالستد - کلایتون تاونزند ( کلمبیا )
بازیگران : شون پن - جنیفر لوپز - نیک نولتی - پاورز بوتی - کلر دینس -بیلی باب تورنتون - جولی هاگرتی - جان وویت
خلاصه داستان : بابی کوپر ( پن ) خلافکار خورده پا ماشینش تو یه جاده ای خراب میشه و
مجبور میشه اون رو پیش یه مکانیک ناشی ببره .
تا درست شدن ماشین میره تو شهر یه چرخی بزنه و تو یکی از خیابونای جنوب شهر با گریس ( لوپز ) آشنا میشه .
گریس او رو به خونش دعوت میکنه ولی بعد از مدتی شوهرش جیک ( نولتی ) پیداش میشه و
بابی رو از خونه بیرون میکنه .
ولی بعد بر میگرده پیش بابی و بهش پیشنهاد میکنه که در ازای دریافت پول همسرش رو بکشه .
بابی اولش قبول نمیکنه ولی بعد به خاطر نیازش به پول پیشنهاد جیک رو قبول میکنه .
بابی . گریس رو به بالایه یه پرتگاه میبره ولی دو دله که گریس رو پرت کنه پایین یا باهاش عشق بازی کنه .
بلخره راه دوم رو انتخاب میکنه و بعد از فهمیدن گذشته دردناک گریس بر علیه شوهرش باهاش همدست میشه .
فیلمش از imdb امتیاز 6/6 رو گرفته .

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
میگم دیگه خبری از اون فیلم کیارستمی نشد ؟

184293.jpg

برا اينكه در جريان سفر ژوليت بينوش قرار بگيري اين مطلب رو كه تو روزنامه شرق چاپ شده رو برو بخون: (البته اين اون مطلبي نيست كه علي قبلا گذاشته بود جديد هست كه در واقع خواسته جواب بازتاب رو هم بده )

ژوليت بينوش

آخرین ویرایش:
دوستان عزيز ، يك سوال داشتم. شما براي دانلود فيلم از اينترنت از چه نرم افزارهايي استفاده ميكنيد ؟
يعني كدوم نرم افزار و يا شبكه P2p رو پيشنهاد ميكنيد ؟ كه هم سرعت خوبي داشته باشه و هم اينكه بشه فيلمهاي مختلف رو از توش دانلود كرد (نه فقط فيلمهاي جديد).
ممنونم

نوشته شده توسط Taher:
دوستان عزيز ، يك سوال داشتم. شما براي دانلود فيلم از اينترنت از چه نرم افزارهايي استفاده ميكنيد ؟
يعني كدوم نرم افزار و يا شبكه P2p رو پيشنهاد ميكنيد ؟ كه هم سرعت خوبي داشته باشه و هم اينكه بشه فيلمهاي مختلف رو از توش دانلود كرد (نه فقط فيلمهاي جديد).
ممنونم
من که خودم دایل آپ دارم. ولی بهترین برنامه ی P2P که من خیلی تحقیق کردم و واقعا خودم برای موزیک ازش استفاده کردم و با Kazza و DC++ و ... اصلا قابل مقایسه نیست. اسم برنامه LimeWire هست که البته فکر کنم بشناسی که به نظر من و شاید خیلی ها بهترین برنامه ی P2P هست. برادرم که از سایت دانشگاه تهران استفاده می کنه برای دانلود فیلم می گه اگه تو سایت های مختلف دنبال فیلم می گردین زبان رو رو چینی قرار بدین و اسم فیلم رو تایپ کنین. ولی من خودم دیگه در این زمینه اطلاع ندارم.

بچه ها یه چیز خیلی جالب و عجیب:
یکی از دوستام با خانواده رفته بودن چین و حدود 2 هفته پیش برگشتن. بعدش چند تا DVD از اونجا گرفته بود که اکثرش رو دیده بودم به غیر از یکی. اسم این فیلم MORD IMPFARRHAUS! هست که Rowan Atkinson (مستر بین Mr.Been) توش بازی می کنه. دیروز تو چند تا سایت فیلم و از جمله یاهو اسم این فیلم رو زدم هیچی پیدا نکرد (می خواستم ببینم مال چه سالی هست) بعد رفتم کل فیلم هایی که Atkinson توشون بازی کرده و حتی یه نقش کوچیک هم داشته نگاه کردم اصلا فیلمی به همچین اسمی نداشت. اصلا اسم این فیلم عجیب هست و هنوز نگاه نکردم ولی عکس رو دی وی دی و نوشتن بازیگرا حاکی از اینه که مستر بین در این فیلم نقش اصلی است. دوستم که این فیلمارو گرفته بود گفته بود که یارو گفته همش جدیده. اولا خواستم ببینم کسی این فیلم رو دیده. دوما مگه آتکینسون افسرده نشده بود و دیگه فیلم بازی نمی کرد؟ اگه اون راست گفته باشه پس این چیه. حالا امشب اگه وقت کنم یه نگاهی به فیلم میندازم و میام داستانش رو می گم شاید اسمش یه چیز دیگه باشه و کسی از شماها دیده باشه. بازیگرای دیگه ی این فیلم Kristin Scott Thomas و Maggine Smith و Patrick Swayze هستن.

نوشته شده توسط Taher:
ممنونم

سلام طاهر جان

برای اینکه این تاپیک رو منحرف نکنم و اینکه پستم یه خورده طولانی هستش

اون رو توی تاپیک مربوطش میزارم ;)

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=39592#post39592

نوشته شده توسط Taher:
ممنونم
طاهر جان من از نرم افزار Bitlord استفاده میکنم
کار باهاش هم بسیار سادست ... فقط کافیه فایل Torrent مورد نظرت رو از سایت های تورنت بگیری و داخلش open کنی تا شروع به دانلود کنه
سایت تورنت هم فراوونه فیلم قدیمی هم پیدا میشه اگه خیلی گمنام نباشه
مثلا این سایت خوبیه :
Torrentportal
سرعت دانلود هم به تعداد seeder ها و Leecher ها بستگی داره هر چی سید بیشتر بهتر ... اینکه چه تعداد سید برات کافی باشه به ماکزیمم سرعت دانلودت بستگی داره مثلا اگه حداکثر سرعتت 10-20 کیلو باشه ممکنه یه تعداد کمی سیدر کفایت کنه تا به بیشترین سرعتت برسی ( به تعداد لیچرها هم بستگی داره هر چی کمتر بهتر ) هر چی سرعتت بیشتر باشه به تعداد سیدر بیشتری احتیاج داری تا تغذیت کنن

از این سایت هم خوشم میاد چون خیلی از فیلم هایی که توش میذارن با توضیحات کامل و کامنت های زیاد هست و میدونی چی قراره دانلود کنی هرچند تعداد سیدر هاش خیلی کمتر از سایت قبلی هست :
ThePirateBay

این سایت هم برای جستجو بد نیست :
Torrentz
خودش توی یه سری سایت های تورنت میگرده و نتیجه رو بهت میده ... میتونی هر سایتی رو که فایل مورد نظرت وضعیت سید بهتری داشت انتخاب کنی

البته سایت های بهتری هم احتمالا هست ولی همینا کار من رو راه میندازه ...

حالا که تاپیک منحرف شد بزار ما هم بیشتر کنیم :cheesygri ( شوخی )

این هم لیست سایت های من که دسته بندی شده

اون هایی که علامت + دارند اطلاعات کیفیت فیلم رو بیشتر از بقیه میدند

این دو تت سایت هم برای هکر ها هستش

http://www.nforce.nl
http://www.vcdquality.com

اولی برای همه موراد هستش ولی دومی فقط برای فیلم هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or