Movie Center

یه نگاهی به صفحات اول تاپیک بنداز .
خودم چنتا معرفی به صورت کتابی گذاشتم .
البته اگر بخواین کارم رو دوباره شروع میکنم .
درباره پیدا کردن این فیلمها هم اگر دست به جیب بشی به راحتی میتونی پیداشون کنی .
تو تهران هم به راحتی گیر میان .
من خودم از " اینگمار برگمن " و " استنلی کوبریک " و " آلفرد هیچکاک " و ... فیلم دارم . ( از هر کدوم چنتا )
ممنون.
رفتم 20 صفحه اول تاپیکو خوندم! یه چندتایی دیدم معرفی کرده بودید .
البته اونجوری هم نیست که من فقط دنبال این فیلمها باشم فیلمای جدید هم میبینم ولی کلا دوست دارم فیلم خوب ببینم حالا چه برا امسال چه ده سال پیش چه پنجاه سال پیش
این فیلمهای کلاسیک هم حال و هوای خاص خودشو داره خیلی حال میکنم باهاشون و همینطور بازیگرای اون زمان مثل همفری بوگارت , کری گرانت و اینگرد برگمن و ....
در کل خیلی ممنون از جواب .....

آخرین ویرایش:
این پرده ای خوب هست. یعنی در حد کیفیت vcd . اون سی دی رو هم بیخیال چون یه دی وی دی گیر آوردم که توش سه تا کارتون داره که میشه به صورت دوبله فارسی نگاهشون کرد که یکیش همین عصر یخی 2 هست. اون دو تای دیگه رو هنوز ندیدم. ولی اینطور که رو کاورش زده باید جوجخ کوچولو و فاینل فانتزی باشند.
سلام.
امکانش هست من این دی وی دی رو از شما خریداری کنم؟؟؟;)

بعد از 2 هفته ای که دارم به سایت سر میزنم سایت کلی عوض شده از همه بچه هایی که فیلم معرفی میکنن ممنونم.

اقا طاهر منم خودم از نرم افزار Bitlord برای دانلود استفاده می کنم ( راستی روم سیاه هنوز سر قولم هستم ولی فعلا به علت شکستگی دست نمی تونم از جام تکون بخورم در اولین فرصت براتون می فرستم ) .

thewild_bigearlyposter.jpg

راستی این انیمیشن The Wild با صدای Kiefer Sutherland ( بازیگر سریال 24 ) با اینکه درجه G گرفته بود واقعا افتضاح فروخت .

------

سلام
اول چواب اهورا .
اهورا نمیدونم اون اسی که نوشتی کجایی هست ولی گشتم و برات پیداش کردم .
اسم فیلم keeping mum هست .
محصول سال 2005 به کارگردانی " نیال جانسون " محصول انگلیس و مدتش 103 دقیقه هست .
143359-7.jpg

میتونی اطلاعات بیشتر رو از لینک زیر گیر بیاری :
http://www.imdb.com/title/tt0444653/
ممنون.
رفتم 20 صفحه اول تاپیکو خوندم! یه چندتایی دیدم معرفی کرده بودید .
البته اونجوری هم نیست که من فقط دنبال این فیلمها باشم فیلمای جدید هم میبینم ولی کلا دوست دارم فیلم خوب ببینم حالا چه برا امسال چه ده سال پیش چه پنجاه سال پیش
این فیلمهای کلاسیک هم حال و هوای خاص خودشو داره خیلی حال میکنم باهاشون و همینطور بازیگرای اون زمان مثل همفری بوگارت , کری گرانت و اینگرد برگمن و ....
در کل خیلی ممنون از جواب .....
قابل نداشت عزیزم .
منم با این جور فیلما خیلی حال میکنم . ( حتی بیشتر از فیلمایه جدید )
مخصوصا بازیه " گریگوری پک " و " همفری بوگارت " و " الیزابت تیلور " و " ادری هپبرن " رو خیلی خیلی دوست دارم .
اگر تهران بودم 100% الان یه آرشیو قوی از اینجور فیلما داشتم .
بعد از 2 هفته ای که دارم به سایت سر میزنم سایت کلی عوض شده
خوش برگشتی رفیق محترم .
خدا بد نده .
دستت چی شده ؟
راستی امروز mbc 2 فیلم SUPERMAN با بازیه " کریستوفر ریو " و " مارلون براندو " و " جین هکمن " رو پخش کرد .
کلی یادت کردم .
دیدیش یا نه ؟

سلام
میبخشید که این خبر رو تو یه پست جدا دادم .
" پوپک گلدره " بازیگر جوان سینما . تلوزیون و تاتر ایران پس 8 ماه در کما بودن که به خاطر تصادف رانندگی در شمال ایران بود صبح یکشنبه دار فانی رو وداع گفت .
روحش شاد .
این خبر امروز اعلام شد .
من خودم که با سریال " دنیای شیرین دریا " ش خیلی حال میکردم .

ميلاد جان ، خوشحالم كه برگشتي. خدا بد نده ، ايشالا دستت هم هرچه زودتر خوب بشه.
در مورد اون Wolf Creek هم شما خيلي لطف داري ، عجله اي نيست.
از همه دوستاني هم كه درباره torrent كمك كردند ممنونم.

سلام
اول چواب اهورا .
اهورا نمیدونم اون اسی که نوشتی کجایی هست ولی گشتم و برات پیداش کردم .
اسم فیلم keeping mum هست .
محصول سال 2005 به کارگردانی " نیال جانسون " محصول انگلیس و مدتش 103 دقیقه هست .
اولا ممنون پرهام جان. البته خودم دیروز رفتم و نگاه کردم دیدم اول فیلم نوشته Keeping Mum و احتمال می دم این چینگلیش باشه که نوشته روش (چینی و انگلیسی!!) . ولی به هر حال فیلم رو نگاه کردم و کلا فیلم قشنگی بود. البته آتکینسون نقش اول نیست و مگی سمیث نقش اول فیلم هست. یه سوال داشتم. مگه نگفتم مستر بین افسرده شده و دیگه فیلم بازی نمی کنه؟؟؟ تو این فیلم خیلی بازی نکرد ولی جاهایی هم که بازی می کرد واقعا آدم رو به قهقهه می انداخت. راستی این فیلم تو یاهو ثبت نشده عجیبه!. داستان این فیلم از اینجا شروع می شه که 43 سال قبل یه خانمی (Maggie Smith) به جرم قتل همسرش محکوم می شه و میندازنش زندان و این میگذره و میاد خونواده ی مستر بین رو نشون می ده که هر کدوم از این اعضا یه مشکلی دارن. مثلا خود آتکینسون یه آدم مذهبی خیلی بسته هست و دخترش هر روز با یه پسر دوسته و باهاش سکس می کنه و مادر این خونواده هم می خواد با یه مرد دیگه کلا بره خارج از کشورشون (این مرده اول راهنمای گلف مادرس)... . اینا تصمیم می گیرن یه House Keeper برای خونشون بگیرن که این خانم Grace یا همون Maggie Smith هست که اینا نمی دونن که قاتله. گریس همیشه بدون اینکه خود این خانواده متوجه بشن کمکشون می کنه و مثلا برای مستر بین جک درباره ی حضرت عیسی می گه تا اینکه یه کمی باز شه و طبق گفته ی زنش مثل قبلا آدم شوخی بشه یا مثلا کاری می کنه دختره مثل قبلا به آشپزی علاقه مند بشه. البته اینا همش دلیل داره که چرا کمک می کنه و من عمدا نمی گم چون نقطه ی اوج این داستان هم دلیل این همه کمکه. تو این راه گریس چند نفر رو می کشه و ... . پیشنهاد می کنم این فیلم رو یک بار ببینین چون هم خنده داره هم داستان نسبتا جالبی داره. البته اگه بخواین از اول یه توضیح کامل می دم ولی می گم افرادی که این فیلم رو ندیدن و از بازی مستر بین خیلی خوششون میاد (مثل من که عاشق کاراشم) یک بار ببینن و داستان فیلم براشون عادی نشه.
احتمالا امشب هم بعد از اینکه یک هفته می شه فیلم Crash رو ندیدم بشینم نگاه کنم. (DVD کیفیت توپ و از چین اومده که خیلی حال میده)
این هم یه تریلر از همین فیلم Keeping Mum: (حجم 9.23 مگابایت) (برای دریافت رو آیکون قرمز رنگ HIGH راست کلیک کنید و گزینه ی Save Target As... رو بزنید. برای دیدن این فیلم باید quick time داشته باشید.)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط gamestation:
دنیای نو The New World :

نویسنده و کارگردان : ترنس مالیک

بازیگران : کالین فارل ( سروان جان اسمیت ) - کیو اوریانکا کیلچر ( پوکاهونتاس ) -

کریستوفر پلامر ( سروان کریستوفر نیوپورت ) - کریستین بیل ( جان رولف ) -

محصول 2005

مدت زمان : 135 دقیقه

new-world-poster.jpg

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

داستان

در اوایل قرن هفدهم شمال آمریکا مثل پنج هزار سال قبل همونطور دست نخورده است . خطه ای وسیع

متشکل از کوه و دشت و جنگل که ساکنانش شبکه در هم تنیده از قبیله های با فرهنگ متفاوت تشکیل می دهد

گرچه این قبیله ها در هماهنگی کامل با محیط طبیعی شان سر می کنند ولی روابط روزمره شان با تنش هایی

همراه است و فقط ورود غریبه ای کافیست تا تعادلشان را بر هم بریزد ...

سلام به همه دوستان

میشه یه خورده بیشتر در مورد این فیلم توضیح بدید

من که به میزان فروش فیلم نگاه کردم $12.6M زیاد جالب نبود

ولی از سایت هالیوود از چهار ستاره چهار ستاره رو گرفته بود

و اینکه من فیلم The Exorcism of Emily Rose رو پری شب دیدم

چند جای داستان برام نامفهوم بودش شاید به خاطر اینکه زیر نویس نداشت و اصلا چیز های

زیادی متوجه نشدم

میشه یه خورده بیشتر در مورد داستان فیلم توضیح بدید به صورت کلی اولش نه اون آخر فیلم ;)

آخرین ویرایش:
سلام مرتضی جان

اونجا توی دادگاه چی مشیه که پدر روحانی یه هو ترعه میشه

اون پروفسوره چش شد که از دست زنه فرار کرد و رفت زیر ماشین ( فکر کنم احساس جن رو کرد )

بعد اینکه اون حرف های توی تویله با اون جن چی بودش پدره میخواست اسمشو بدونه

و اینکه چطور دختره توی آخرین صفحه هنوز اونقدر بدنش داغون نشده بود

ولی توی عکس های دادگاه این قدر داغون شده بود

و اینکه اون سوال پایانی از دختره چی بودش فکر کنم سوال میکرد که میخوای بمونی یا بری یه همچین چیزی بودش

اون جریان سوارخ شدن دست دختره مثل به صلیب کشیدن چی بودش

اون نامه ای که کشیش خوند جریانش چی بود

برای چی دختره جن گرفتش

برای چی جن میخواست به اون زن وکیله حمله کنه و بعدش منصرف شد

و .......

اینگار هیچی از فیلم رو متوجه نشدم

فقط با صحنه ای حیجان انگیز فیلم میخندیدم و حال میکردم

باید این فیلم رو با زیر نویسش گیر بیارم

چون یه فیلم دیگه هم نگاه کرده بودم به اسم هفت نشانه خیلی جالب بودش

فیلمه در مورد چند نشانه آخر زمان هستش که یه یهودی به اون ها پی میبره و طی یک اتفاقی

آخرین نشانه هم داره روخ میده که یه بچه توی همون لحظه به دنیا میاد و بخاطر همون بچه هم

که شده فرصت دوباره ای داده میشه برای ادامه زندگی و جبران اشتبهات

این فیلم رو بیشتر از سه سال پیش دیدم ولی در کل فیلم جالبه اگه گیرش بیارم بازم نگاهش میکنم

سلام
مگه نگفتن مستر بین افسرده شده و دیگه فیلم بازی نمی کنه؟؟؟
ن که چیزی نشنیدم .
اتفاقا امروز coming soon تریلر جدیدترین فیلمش رو نشون داد که بهش میخورد یه فیلم جدی باشه .
=====
مهدی برا اون لینکی که دادی ممنونم .

ن که چیزی نشنیدم .
اتفاقا امروز coming soon تریلر جدیدترین فیلمش رو نشون داد که بهش میخورد یه فیلم جدی باشه .
نه تلویزیون هم گفت ولی حالا نمی دونم. در ضمن اسم این فیلم جدیدش چیه؟ بعدشم خیلی به مستر بین جدی نمی خوره البته قشنگ بازی می کنه ولی اگه کمدی باشه که خیلی خنده داره. پرهام جان اگه لطف کنی اسم فیلش رو بگی ممنون می شم.

بچه ها یه خبر خیلی عالییییییییییییییییییییییییی!!!! کسایی که مثل من عاشق مستر بین (Rowan Atkinson) هستن یه خبر توپ براشون دارم. خبر 10 روز پیش اعلام شد که من تازه دیدم!
Steve Bendelack که سال پیش یه سریال تلویزیونی موفق به اسم The League of Gentlemen's Apocalypse رو کارگردانی کرد اعلام کرده که در تاریخ 15 می (حدود 25 روز دیگه) فیلم Bean II رو با بازیگری مستر بین منتشر می کنه. گزارشها حاکی از اینه که مستر بین که بیچاره هست در یک تعطیلی به جنوب فرانسه سفر می کنه که بدبختی ها و اتفاقات همیشگی براش میفته. چیز دیگه ای درباره ی جزئیات این فیلم گفته نشده ولی خبر خیلی خیلی خوشحال کننده ای بود (حداقل برای من)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or