Movie Center

سلام مصطفی جان

چند تا فیلم دیگه هم دیده بودم که که جن به دختر ها حمله میکرد

بعد در مورد فیلمی که توی صفحه قبل گذاشتم Failure To Launch این فیلم بعد از هفته ها هنوز توی لیست ده فیلم

برتر هستش .....!!!!!

خلاصه من الان دانلود به 58 درصد رسیده و اینکه تموم شد و نگاهش کردم حتما نظرم رو میگم که اگه

جالب بود شما دوستان هم نگاه کنید

آخرین ویرایش:
جدیدا این فیلم رو گرفتم..خیلی جالب بود..حتما بگیرید..ته خنده اس:

http://imdb.com/title/tt0367085/

داستان یه شخص سیاه هست که سر مسائلی که هواپیما براش میوفته و از پول سو کردن اون اژانس هواپیمایی تصمیم میگیره یه ایرلاین بزنه ..و همه پرسنل هم سیاه انتخاب کنه..
واسه تفریح بد نیست..

منم این فیلمو دیدم Snoop Dogg هم نقش یه خلبان معتاد رو تو این فیلم بازی کرده در کل همون طور که گفتی دیدن این فیلم فقط برای تفریح بد نیست.
امتیازی هم که این فیلم گرفته در نوع خودش جالبه :D هر چند که فکر می کنم زیادی هم هست :cheesygri

آخرین ویرایش:
هلنا بونهم کارتر، سموئل ال جکسن، مونيکا بلوچی و تيم راث از جمله ستارگان سرشناسی هستند که در کنار وونگ کار وای، رئيس هيأت داوران جشنواره کن، به قضاوت فيلم‌های حاضر در بخش مسابقه کن امسال مي‌نشينند.
به گزارش خبرگزاری مهر، ديگر اعضای هيأت داوران بخش مسابقه بين‌الملل پنجاه و نهمين دوره جشنواره کن عبارتند از ژانگ زی يی (ستاره چينی فيلم‌های « ببر خيزان، اژدهای پنهان » و « خانه خنجرهای پران »)، لوکرسيا مارتل (فيلمساز آرژانتينی)، پاتريس لوکونت (فيلمساز فرانسوی) و اليا سليمان (فيلمساز فلسطينی و خالق فيلم موفق « مداخله الهی »).
قرار است اين جمع 9 نفری در پايان 12 روز رقابت 19 فيلم حاضر در بخش مسابقه اصلی جشنواره کن، برنده جايزه معتبر نخل طلا و ساير برندگان جشنواره را انتخاب کنند که با توجه به فيلم‌های امسال، به نظر کار بسيار سختی مي‌آيد.
رئيس داوران بخش سينه‌فونداسيون هم آندری کنچالفسکی، فيلمساز سرشناس روس، است و ساندرين بونر، دنيل برول، سليمان سيسه و زبيگنيف پرايزنر ديگر اعضای اين هيأت هستند. در بخش دوربين طلايی هم برادران داردن، لوک و ژان پير، رياست داوران را بر عهده دارند و مونته هلمن رئيس داروان بخش نوعی نگاه است. سال گذشته عباس کيارستمی رئيس داوران بخش دوربين طلايی بود و برادران بلژيکی داردن هم با فيلم « کودک » خود موفق به بردن جايزه نخل طلا از کن 2005 شدند.
سازمان‌دهندگان و مديران جشنواره بين‌المللی فيلم کن صبح روز گذشته به وقت محلی با برپايی يک کنفرانس خبری، اسامی فيلم‌های شرکت‌کننده در بخش‌های مختلف و داوران بخش مسابقه بين‌الملل و ساير بخش‌های رقابتی پنجاه و نهمين دوره مهمترين رويداد سينمايی جهان را اعلام کردند، بدون اينکه نامی از نمايندگان سينمای ايران به ميان بيايد.
به گزارش خبرگزاری "مهر"، در پنجاه و نهمين دوره جشنواره بين‌المللی فيلم کن که از روز 17 ماه می (چهارشنبه 27 ارديبهشت) با نمايش فيلم "رمز داوينچی" ران هوارد افتتاح مي‌شود، 19 فيلم برای به دست آوردن جايزه نخل طلا مسابقه مي‌دهند که در مقايسه با سال قبل يک فيلم کمتر است. فيلم اختتاميه کن 2006 هم "ترنسيلوانيا" به کارگردانی تونی گاتليف است که روز 28 می روی پرده مي‌رود. اين فيلمساز دو سال پيش جايزه بهترين کارگردان را از همين جشنواره دريافت کرده بود. جالب اينجاست که هر دو فيلم در بخش خارج از مسابقه به نمايش درمي‌آيند.
19 فيلم بخش مسابقه جشنواره کن 2006 عبارتند از "وولور" پدرو آلمودوار از اسپانيا، "جاده سرخ" آندره‌ا آرنولد از بريتانيا، "هميشه حق با ضعيف‌ترين است" به کارگردانی لوکاس بلوو از بلژيک، "بوميان" به کارگردانی رشيد بوشارب از الجزاير، "ايکليملر" نوری بيلگه جيلان از ترکيه، "ماری آنتوانت" سوفيا کاپولا از امريکا، "جوانی در حرکت" به کارگردانی پدرو کاستا از پرتغال، "هزارتوی پن" به کارگردانی گيلرمو دل تورو از مکزيک، "بابل" الخاندرو گونزالس ايناريتو از مکزيک، "نوری در تاريکی" به کارگردانی آکی کوريسماکی از فنلاند، "داستان‌های ساوثلند" به کارگردانی ريچارد کلی از ايالات متحده، "ملت غذای آماده" ريچارد لينکليتر از ايالات متحده، "بادی که بارلی را تکان داد" ساخته کن لوچ از بريتانيا، "قصر تابستانی" لو يه از چين، "سوسمار" نانی مورتی از ايتاليا، "دوست خانوادگی" پائولو سورنتينو از ايتاليا، "فلاندر" برونو دومون از فرانسه، "بر اساس چارلی" نيکول گارسيا از فرانسه و "وقتی خواننده بودم" به کارگردانی خاوير جيانولی از فرانسه.
در بخش خارج از مسابقه هم علاوه بر فيلم‌های افتتاحيه و اختتاميه، چند فيلم مهم حضور دارند که برخی از آنها عبارتند از "يونايتد 93" پل گرينگرس از بريتانيا، "مردان ايکس 3: آخرين ايستگاه" برت رتنر از ايالات متحده، "انتخابات 2" جانی تو از چين و "زيدان: پرتره قرن بيستم"
منبع:WWW.IRANACTOR.COM

Cannes Film Festival: 2006

در ادامه مطلب آقا عماد

مجری برنامه وینست کسل ، شوهر مونیکا بلوچی

Date: 17 May - 28 May
Host: Vincent Cassel
Jury: Kar Wai Wong (Hong Kong) (president); Monica Bellucci (Italy); Helena Bonham Carter (UK); Lucrecia Martel (Argentina); Ziyi Zhang (China); Samuel L. Jackson (USA); Patrice Leconte (France); Tim Roth (UK); Elia Suleiman (Palestinia); Andrei Konchalovsky (Russia) (president) (short films); Sandrine Bonnaire (France) (short films); Daniel Brühl (Germany) (short films); Souleymane Cissé (Mali) (short films); Zbigniew Preisner (Poland) (short films)

------------

Nominees:

Amico di famiglia, L' (2006) - Paolo Sorrentino (I)
Babel (2006) - Alejandro González Iñárritu
Caimano, Il (2006) - Nanni Moretti
Climats, Les (2006) - Nuri Bilge Ceylan
Fast Food Nation (2006) - Richard Linklater
Flandres (2006) - Bruno Dumont (I)
Indigènes (2006) - Rachid Bouchareb
Juventude Em Marcha (2006) - Pedro Costa (II)
Laberinto del Fauno, El (2006) - Guillermo del Toro
Laitakaupungin valot (2006) - Aki Kaurismäki
Marie-Antoinette (2006/I) - Sofia Coppola
Quand j'étais chanteur (2006) - Xavier Giannoli
Raison du plus faible, La (2006) - Lucas Belvaux
Red Road (2006) - Andrea Arnold
Selon Charlie (2006) - Nicole Garcia (I)
Southland Tales (2006) - Richard Kelly (II)
Summer Palace (2006) - Lou Ye
Volver (2006) - Pedro Almodóvar
Wind That Shakes the Barley, The (2006) - Ken Loach

--------------

Best Short Film

Nominees:

Primera nieve (2006) - Pablo Agüero

Cinefondation Award
Jury: Andrei Konchalovsky (Russia) (president); Sandrine Bonnaire (France); Daniel Brühl (Germany); Souleymane Cissé (Mali); Zbigniew Preisner (Poland)

رییس هم که آقای کار وای وونگ هست ، کارگردان هنگ کنگی مشهور

http://www.imdb.com/name/nm0939182/
--------------------------------------------------------------------------------------

http://www.imdb.com/Sections/Awards/Cannes_Film_Festival/2006
--------------------------------------------------------------------------------------

۞۩ محمد ۩۞

سلام به همه دوستان

من خواستم بزنم توی کار دانلود سریال ولی الان به یه مشکل برخوردم

اینکه من مثلا الان میخوام سریال 24 رو دانلود کنم و الان آخرین سری اول فصل 5 هستش

و اینکه الان بالای صد تا اپیزود داده

http://www.tv.com/24/show/3866/episode_listings.html&season=5

توی سایت های تورنیت که نگاه میکنم اخرین سری فصل 5 هستش ولی اپیزود های 17 و یا 18

آخرین چیزی هستش که توی سایت ها دیدم

http://www.torrentreactor.to/torrents/section_22_0

میشه یه نفر به من بگه که این ها به چه صورت دسته بندی میشه من یه خورده گیج شدم :confused: :confused:

سلام
وینست کسل ، شوهر مونیکا بلوچی
رقیب دارو دسته اوشن تو ocean's twelve .
=====
خلیل اگر با فیلمایه جن بازی حال میکنی حتما فیلم " stigmata " رو نگاه کن .
من خودم خیلی از فیلمش خوشم میاد .
مخصوصا " گابریل برن " قشنگ بازی کرده نقشش رو .
فیلمش محصول 1999 هست ..

آقا دستت درد نکنه بدجوری تو کف اسمش بودم
آقای chaostheory به نظرتون نوع بازی این بازیگر شبیه ژان رنو نیستش؟
آخه هم بازیش هم نوع چهره خشکش به ژان رنو میخوره

نوشته شده توسط khorzo khan:
برو بکس یه سوالی هم داشتم من میتونم توی همین تاپیک درباره موزیک های خارجی حرف بزنم:confused:
این تاپیک برای موزیک هست یه خارجی چه ایرانی تازه اگه تو تاپیک چرخ بزنی میبینی که همش درباره ی موزیک خارجیه...

ویرایش: این تاپیک فیلم هیت باید به اینجا بری :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=40541#post40541

حواسم نبود.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط khorzo khan:
آقا دستت درد نکنه بدجوری تو کف اسمش بودم
آقای chaostheory به نظرتون نوع بازی این بازیگر شبیه ژان رنو نیستش؟
آخه هم بازیش هم نوع چهره خشکش به ژان رنو میخوره
اصلا این طور نیست هر کس سبک کار خودش رو داره عزیز مطمئن باش اگه میخواست تقلید کن همین مشهوریت رو هم بدست نمی اورد

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
این تاپیک برای موزیک هست یه خارجی چه ایرانی تازه اگه تو تاپیک چرخ بزنی میبینی که همش درباره ی موزیک خارجیه...

ویرایش: این تاپیک فیلم هیت باید به اینجا بری :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=40541#post40541

حواسم نبود.

دستت درد نکنه مارو سر کار گذاشتی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or