Movie Center

سلام
تا اونجا که من یادمه شخصیت سایلنت هیل 1 مرد بود نه زن !!
من که هیچ کدومش رو بازی نکردم .
ولی هنرپیشه های این فیلم " رادها میچل " در نقش رز داسیلوا و " شون بین " در نقش کریستفر داسیلوا هستن .
اینکه هنرپیشه های این فیلم تقریبا همشون در 2 نقش ظاهر شدن ربطی به داستان بازیش داره ؟

نوشته شده توسط Kain:
سلام .
تا اونجا که من یادمه شخصیت سایلنت هیل 1 مرد بود نه زن !! :mad:

اصلا نیازی به موندن تو یاد نیست هر کسی که بازی رو بازی کرده باشه میدونه که
شخصیت سایلنت هیل 1 مرد بود

بله منم صحبت دوستان و تایید می کنم در بازی سایلنت هیل 1 شخصیت اصلی مردی بود که در شهر متروکی به دنبال دخترش بود و اگه اشتباه نکنم این بازی 5 پایان داشت که یکی اصلیه بود.

سلام.
فقط اومدم بگم هر کس Saving Silverman رو ندیده حتما بره گیرش بیاره.
من امروز dvd این فیلم رو گرفتم و دیدم و میتونم بگم یکی از بهترین comedy هایی بود که این چند وقته دیدم و هم چنین یکی از بهترین بازیهای Jack Black.الان وقت ندارم در مورد داستان فیلم توضیح بدم.بعدا" اگه وقت کردم توضیح میدم.حتما این فیلم رو تهیه کنید.
http://www.imdb.com/title/tt0239948

T0_-1_1327665.jpg

T0_-1_1327664.jpg

آخرین ویرایش:
برو بچ این فیلمی که الان شبکه ی مولتیویژن داره میده رو نگاه کنین اسمش هست خانه ی مومی یا House of wax
جریانش در مورد چند تا دوسته که به تفریح میرن و به طور ناگهانی پاشون به یه شهری که از موم ساخته شده باز میشه که این خودش آغازی میشه برای یه سری دردسر های دیگه که اگه ببینید خیلی بهتره

don1.jpg

يه خبر از عشق ديرين خودم ال پاچينو بدم:

اينكه قرار تو سومين قسمت اوشن يعني Ocean's Thirteen كه قراره برا 2007 ساخته بشه بازي كنه.

ال پاچينو قراره تو فيلم نقش Willie Banks رو بازي كنه.

كارگردان فيلم هم مانند سري هاي قبل اين فيلم سودربرگ هست.

سلام
يه خبر از عشق ديرين خودم ال پاچينو بدم:

اينكه قرار تو سومين قسمت اوشن يعني Ocean's Thirteen كه قراره برا 2007 ساخته بشه بازي كنه.

ال پاچينو قراره تو فيلم نقش Willie Banks رو بازي كنه.

كارگردان فيلم هم مانند سري هاي قبل اين فيلم سودربرگ هست.
منم خیلی باش حال میکنم .
دستت درد نکنه که گفتی .
از همین الان منتظر فیلمش خواهم بود .

نوشته شده توسط ChaosTheory:
سلام.
فقط اومدم بگم هر کس Saving Silverman رو ندیده حتما بره گیرش بیاره.
من امروز dvd این فیلم رو گرفتم و دیدم و میتونم بگم یکی از بهترین comedy هایی بود که این چند وقته دیدم و هم چنین یکی از بهترین بازیهای Jack Black.الان وقت ندارم در مورد داستان فیلم توضیح بدم.بعدا" اگه وقت کردم توضیح میدم.حتما این فیلم رو تهیه کنید.
http://www.imdb.com/title/tt0239948

T0_-1_1327665.jpg

T0_-1_1327664.jpg

میشه بگی ماله چه سالی و کمی از داستان رو بگی

میشه بگی ماله چه سالی و کمی از داستان رو بگی

سلام.
این فیلم مال سال 2001 هست و کارگردان اون Dennis Dugan هست.
ماجرای فیلم از این قراره که Wayne(Steve Zahn) و J.D(Jack Black) و Darren(Jason Biggs) سه تا دوست هستند که از زمان بچگی با هم رفیق بودن و به یه مدرسه میرفتن و ...
حالا اونا بزرگ شدن اما باز هم خیلی با هم رابطه دارند. بعد از مدتی Darren با یه دختر خیلی بی احساس و خشک به نام Judith نامزد میشه و تصمیم میگیرن که با هم زندگی کنن. Judith نامزدش رو وادار میکنه که دیگه هیچ وقت با دو تا دوستش یعنی Wayne و J.D ارتباط برقرار نکنه.J.D و Wayne هم که نمیتونن این وضع رو تحمل کنن سعی میکنند به هر نحوی شده اون دو تا نامزد رو از هم جدا کنند تا به دوستشون برسند. بعد از اینکه یه سری از کاراشون به جایی نمیرسه تصمیم میگیرن Judith رو بدزدن و وانمود کنن که Judith توی یه اتفاق مرده. در این بین Sandy دوست صمیمی Darren در دوران دبیرستان به شهر برمیگرده.Wayne و J.D تصمیم میگیرن که Sandy و Darren رو به هم نزدیک کنند و بالاخره از شر Judith راحت بشن. اما در این بین Judith موفق میشه که از دست Wayne و J.D فرار کنه و بعد متوجه رابطه ی Darren و Sandy میشه و ...
پایان داستان رو هم نمیگم ولی بدونید که داستان خیلی جالب تموم میشه.
حتما این فیلم رو ببینید...

آخرین ویرایش:
محمد جان معمولا شما اون فایل رو که دانلود کردی بعد از باز کردن ادرس فایل اصلی

فیلم که توی اون هاست اپلود شده رو به شما میده

ولی اگه خواستی تورنتش هم هست

توی این سه تا سایت بری داره فیلم رو

http://www.seedler.org
http://www.mininova.org
http://www.newtorrents.info

سلام
کی امروز فیلمهای شبکه 3 رو دید ؟
2 تا از شاهکارهای تاریخ سینما بودن .
" مرد بی ستاره " کینگ ویدور و " جنگل آسفالت " جان هیوستون .
فقط حیف که کلی از فیلما رو سانسور کرده بودن .
مثلا تو " مرد بی ستاره " هنرپیشه زن اول فیلم که در اصل نقش دوم فیلم هست یعنی " جین کرین " رو کلا سانسور کرده بودن و فقط تو چند صحنه از فیلم بودش .
واقعا نمیشه یه جوری سانسور کنن که اینجوری فیلم رو خراب نکنه ؟

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
کی امروز فیلمهای شبکه 3 رو دید ؟
2 تا از شاهکارهای تاریخ سینما بودن .
" مرد بی ستاره " کینگ ویدور و " جنگل آسفالت " جان هیوستون .
فقط حیف که کلی از فیلما رو سانسور کرده بودن .
مثلا تو " مرد بی ستاره " هنرپیشه زن اول فیلم که در اصل نقش دوم فیلم هست یعنی " جین کرین " رو کلا سانسور کرده بودن و فقط تو چند صحنه از فیلم بودش .
واقعا نمیشه یه جوری سانسور کنن که اینجوری فیلم رو خراب نکنه ؟
متاسفانه موفق به دیدن مرد بی ستاره نشدم ولی جنگل آسفالت رو دیدم فیلم خوبی بود ولی نکته ای که راجع به این فیلم آزارم داد اواخر فیلم بود که به نظر من برای تایید عملکرد سیستم مدیریتی پلیس انتهای داستان ناگهان شکل هدفداری!!! پیدا کرد(سکانس سخنرانی حماسی گونه رییس پلیس در مقابل خبرنگارها رو به خاطر بیارید) .ولی جدا از این موضوع ریتم تند-بازیهای بی نقص و موسیقی در خدمت فیلم موارد ی بودند که سبب شدن دیدن این فیلم لذت بخش باشه.
--------------------------------------------
در ضمن فیلم رودخانه مرموز کلینت ایستوود رو که از شبکه چهار پخش شد رو فراموش کردید نام ببرید(البه نه به عنوان یه شاهکار بل! به عنوان یه فیلم خوب)
و نکته دوم اینکه شبکه سه چند هفته است که عصرهای جمعه فیلمهای خوبی رو بدون خبر پخش می کنه(سکوت بره ها هم یک نمونه اش که هفته پیش پخش شد).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or