Movie Center

سلام
رودخانه مرموز رو خودم هم نتونستم ببینم . برا همین چیزی نگفتم .
ولی پنجشنبه همین هفته میتونیم تکرارش رو ببینیم .
و نکته دوم اینکه شبکه سه چند هفته است که عصرهای جمعه فیلمهای خوبی رو بدون خبر پخش می کنه(سکوت بره ها هم یک نمونه اش که هفته پیش پخش شد).
دیدمش ولی متاسفانه اینم سانسور زیاد داشت .
مخصوصا قسمتهای فرار بسیار جالب و وحشتناک هانیبال از زندانش رو کاملا سنسور کرده بود .
49.gif

خیلی وقتها پیش اومده که فیلمهایی رو که ایران پخش میکنه رو بعد 20 - 30 دقیقه بیخیال میشم . چون اعصابم رو با سانسورهاشون خورد میکنن .
fبچه ها من فیلم پانگ صورتی<pink panter>رو دیدم اما چون انگلیسیم ضعیف بود از داستان چیزی نفهمیدم میشه یه توضیح بدبد
من فیلم رو ندیدم و لی تا اونجایی که میدونم باز الماس صورتی رو میدزدن و کلوزو مامور پیدا کردنش میشه و در این بین چنتا مظنون هم داره .

سلام به همه دوستان

همین الان فیلم سایلینت هیل رو نگاه کردم

خوب در مورد داستان فیلم باید بگم که مثل بازی خیلی مرموز بودش و باید یه تحلیل درست بشه

روش و خودم هم نکات مبهمی توی داستان فیلم دارم که بهتره چیزی در مورد داستان فیلم

نکنم ....

خوب در مورد موسقی و افیکت های صوتی فیلم باید بگم که مثل بازی واقعا جالب و خوب کار شده

و از لحاظ رتیم حیجان خوبی به فیلم میده

در مورد انیمیشن و جلوه های ویژه فیلم برای من کاملا راضی کننده بودش

فیلم نسخه پرده ای بودش و از کیفیت اونقدر بالایی نداشت و خیلی سیاه بودش ولی با این وجود

بازم حال میده که نگاهش کنید

در کل این فیلم رو به همه توصیه میکنم و اگه از لحاظ ترسیدن توی فیلم فکر میکنید مشکل دارید

اصلا این طوری ترس فیلم از بازی به مراتب کمتره ولی برای من این قسمت ترسش راضی کننده

بود ....

دیدن فیلم از تلویزیون این ایرانیها یک اشتباه بزرگه و به نظرم هیچ وقت این کار رو نباید کرد مگر اینکه فیلم رو قبلا دیده باشید و بخواین دوبله شدش رو ببینبد وگرنه فیلمهایی که ایران میده هم ازشون سانسور شده هم موسیقی فیلم رو عوض میکنن هم دیالوگهای فیلم رو میپیچونن و هر چی دلشون میخواد تو دهن بازیگر بیچاره میذارن این فیلمهایی که میگین دیدیم فکر میکننین که دیدین اون چیزی که کارگردان ساخته با این معجونی که اینا به خورد شما میدن زمین تا اسمون فرقشه

سلام
دیدن فیلم از تلویزیون این ایرانیها یک اشتباه بزرگه و به نظرم هیچ وقت این کار رو نباید کرد مگر اینکه فیلم رو قبلا دیده باشید و بخواین دوبله شدش رو ببینبد
به نکته خوبی اشاره کردی ولی بازم گاهی اوقات با این که فیلم رو دیدم وقتی شدت سانسور رو میبینم ترجیح میدم کلا بیخیال بشم تا حالی رو که از دیدن اصل فیلم برد خراب نشه .

محمد جان معمولا شما اون فایل رو که دانلود کردی بعد از باز کردن ادرس فایل اصلی

فیلم که توی اون هاست اپلود شده رو به شما میده

درسته اما ناجور بودن

لینطوری خوب بود ----مرسی

همین الان فیلم سایلینت هیل رو نگاه کردم

خلیل لینک دانلودش رو داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از این فیلمهاییه که مخصوص طرفدارهایه بازیه ؟

مطمئن باش علاوه بر اینکه تمام طرفداراش فیلم رو می بینن خیلی ها هم با توجه به تبلیغ فیلم تو کف دیدن فیلم موندن

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
خلیل کسی که سایلنت هیل رو بازی نکرده باشه فیلم بدردش میخوره یا نه . از این فیلمهاییه که مخصوص طرفدارهایه بازیه ؟

سلام پرهام جان

من فقط شماره دو این بازی رو انجام دادم و شماره چهار رو فقط چند تا مرحله رو دیدم :-"

ولی به نظرم اگه زبان قوی باشه مشکلی از لحاظ داستان ندارید

و داستان اصلا مثل فینال فانتری نجات کودکان نیست که حتما باید بازی رو انجام داده باشی

تا متوجه داستان فیلم بشی ...!!!!

راستی پرهام جان با ما قهری اره :(

+++++++++++++++++++

این تورنیت فیلم که من اولی رو دانلود کردم

http://isohunt.com/torrents.php?ihq=Silent+Hill&ext=&op=and&iht=1

همون تورینت از یه سایت دیگه http://www.mininova.org/tor/290021

قمست Comments رو حتما بخونید

سلام به دوستان عزيز ميخواستم بدونم دي وي دي كينگ كونگ اومده؟ اگه اومده از كجا ميشه خريد؟ من تهران هستم اگه ميشه آدرس دقيق بگين مرسي :love:

سلام این رو تو یه سایت دیدم حیف اومد نزارم
جن‌گير (1) در سال 1973 توسط كارگردان صاحب‌نام سينماي جهان، ويليام فريدكين ساخته شده‌است. ويليام فريدكين، متولد 29 آگوست 1935 در شهر شيكاگوي آمريكاست. فيلمسازي را از سال 1962 آغاز كرد و چندين فيلم و سريال براي تلويزيون ساخت. اولين فيلم سينمايي‌اش را در سال 1967 با نام «زمان خوب» ساخت. اما فيلمي كه نام او را بر سر زبان‌ها انداخت، فيلم ارتباط فرانسوي (French Connection) بود. او اين فيلم را در سال 1971 ساخت و در اين فيلم بود كه براي اولين بار، ويليام با جين هكمن، هنرپيشه‌ي صاحب‌نام سينماي جهان، به همكاري پرداخت. دو سال بعد فيلم معروف ديگر خود با نام جن‌گير (Exorcist) را براساس داستاني از ويليام پيتر بلاتتي ساخت و پس از آن تا سال 1977 فيلمي نساخت. موفقيت در اين دو فيلم، باعث شده بود كه ويليام‌ سخت‌گيرتر از گذشته شود و در انتخاب فيلم‌هايش، دقت بيشتري به خرج دهد. او در سال 1977، فيلم جادوگر (Sorcerer) را ساخت كه زياد مورد توجه قرار نگرفت. بعد از اين او بيشتر به كار براي تلويزيون پرداخت و كمتر سراغ فيلم‌هاي سينمايي رفت و به نوعي در سينما كم‌كار شده‌است. جديدترين فيلمي كه از او ديده شده‌است، فيلم شكار (The Hunted) با بازي تامي لي‌جونز و لوئيجي دل‌تورو است (كه داستان يك رنجر است كه آمريكا براي بحران يوگوسلاوي تربيت كرده‌بود، ولي بعد از جنگ، او سلاحي شده‌است بر عليه‌ دولت و به كشتار مردم عادي مي‌پردازد...). او در حال حاضر، كار ساخت فيلم باگ (Bug) را به پايان رسانده‌است و به زودي شاهد اكران اين فيلم خواهيم بود.
--------------------------------------------------------------------------
جن‌گير 1، داستان زني است به نام كريس مك‌نيل (الن برستين) كه به همراه دخترش ريگان ترسا (ليندا بلير) زندگي مي‌كند. روزي الن متوجه صداهاي مشكوكي در داخل خانه‌اش مي‌شود. ولي هرچه جتسجو مي‌كند، اثري پيدا نمي‌كند. اول اين مسئله‌ را جدي نمي‌گيرد. ولي كم‌كم احساس مي‌كند كه دخترش درحال تغيير است. حركات او كمي عوض شده‌است. حالات او تغيير كرده و كارهاي نگران‌كننده‌اي انجام مي‌دهد. كريس، ريگان را نزد پزشك مي‌برد ولي هيچ پزشكي از اين ماجرا، سر در نمي‌آورد. سرانجام پزشكي به او مي‌گويد كه آيا او يا دخترش به مذهب اعتقاد دارند؟ كريس پاسخي منفي مي‌دهد. دكتر به او مي‌گويد كه اين مشكل، تنها به دست كشيشي مذهبي به نام پدر لانكستر مرين، كه با جنيان سر و كار دارد و جنگير معروفي است، قابل حل است. كريس، ابتدا قبول نمي‌كند ولي وقتي بدتر شدن دخترش را مي‌بيند، از پدر مرين (مكس ون سايدو) درخواست كمك مي‌كند. پدر مرين هم از پدر ديمين كاراس (جيسون ميلر)، درخواست مي‌كند كه براي كمك به او، نزد كريس بيايد. ديمين نيز قبول مي‌كند، ولي نمي‌داند چه چيز در انتظارشان است...!
بيشتر از اين نمي‌توانم درمورد داستان فيلم توضيح بدهم. چون فيلم يك داستان كلي و كوتاه دارد، ولي صحنه‌هاي نفسگير آن، باعث زيبايي فيلم شده‌است. با توجه به سال ساخت آن، جلوه‌هاي ويژه‌اي كه در فيلم به كار رفته‌اند كم‌نظير هستند و در نوع خود فوق‌العاده. فيلم‌برداري فيلم نيز با توجه به لوكيشن محدود فيلم (كه در يك اتاق است)، بسيار عالي بوده و به خوبي از آب درآمده است. موسيقي متن دلهره‌آور اين فيلم نيز در القاي ترس و دلهره‌ي فيلم به بيننده، بسيار تأثيرگذار بوده و به همراه صداگذاري عالي اين فيلم (كه جايزه‌ي اسكار را نيز از آن خود ساخت) يك زوج مكمل بود براي ترساندن بيشتر بينندگان فيلم. در كل گروهي كه ويليام فريدكين، گردآوري كرده بود به همكاري هم فيلمي را ساختند كه هم باب ميل بينندگان بود و هم تحسين منتقدان را برانگيخت. اين فيلم جوايز بسياري را از آن خود ساخت.
در مراسم اسكار، اين فيلم در ده بخش نامزد دريافت جايزه‌ي اسكار بود : بهترين صداگذاري، فيلمنامه، بازيگر مكمل مرد (جيسون ميلر)، بازيگر نقش اول زن (الن برستين)، بازيگر مكمل زن (ليندا بلير)، كارگردان، كارگردان هنري، فيلمبردار، ويرايشگر و تصوير كه از اين ميان، رابرت نادسن به همراه كريستفر نيومن، اسكار بهترين صداگذاري و ويليام پيتر بلاتتي، اسكار بهترين نويسنده را از آن خود ساخت (باز هم ارباب حلقه‌ها : بازگشت پادشاه كه در يازده بخش نامزد دريافت اسكار شد و هر يازده‌تا را مال خود كرد
1.gif
4.gif
!)
اين فيلم، يكي از موفق‌ترين فيلم‌هاي سينماي ترس (سينماي ترس با سينماي دلهره متفاوت است) نام گرفته است و هنوز كه هنوز است پس از گذشت 33 سال، اين فيلم، در اذهان بينندگان زنده است و باعث شده است كه حتي نسل‌هاي بعدي نيز علاقه‌مند به ديدن اين فيلم زيبا و هنري و ترسناك باشند. فيلمي كه بعدها، بسيار از رويش تقليد انجام گرفت ولي هيچ‌يك از اين تقليدها به خوبي اين فيلم، نشد و نامي هم از آن‌ها باقي نماند. اما بد نيست بدانيد كه خود اين فيلم نيز از روي يك فيلم قديمي به نام تسخيرشده (Possessed) (اگه اسمش رو اشتباه ننوشته باشم) ساخته شده بود كه داستاني شبيه به اين داشت و در آن يك پسربچه، دچار جن‌زدگي شده بود! اما برداشت آزادي كه ويليام از اين فيلم داشت، بسيار حرفه‌اي و عالي بود و نه تنها، اين فيلم را به سرنوشت اكثر فيلم‌هاي تقليدي وادار نكرد، بلكه باعث شد كه جن‌گير در رأس قله سينماي ترس تا سال‌هاي سال قرار گيرد.

آقا تبلیغ عملیات غیر ممکن 3 رو تو ماهواره دیدم اومده یا ..... سر کاری بود
دوستان من الان دو سه هفته هست که دنبال سه گانه پدر خوانده هستم ولی گیر نمیارم بدجوری تو کفم میشه داستانشو بگین حد اقل تو خماریش نمونم

سه گانه The GodFather بدون شک بهترین سه گانه تاریخ سینماس حتی بالاتر از فیلم پرخرج و حماسیه LOTR.
بهت پیشنهاد میکنم که حتما ببینیش.بعضی جاها سه تاش رو تو یه DVD میدن که به نظر من خوب نیست چون احتمال داره کیفیتش یکم پایین باشه(احتمالش کمه)یا به احتمال زیاد مشکل زیرنویس داشته باشه(مثلا زیرنویس جلوتو یا عقب تر از فیلم باشه!) پس پیشنهاد میکنم حتما نسخه های جداشو گیر بیاری.من خودم سه تاشو تو 4 تا DVD دیدم اونم به خاطر اینکه قسمت2 یکم درازه.
در ضمن دوستان نظرتون راجه به شاهکار دیوید لین Lawrence Of Arabia چیه؟من بعد مدتها تونستم این فیلمو ببینم.فکر کنم ارزششو داشته باشه که راجه بهش بحث شه.در ضمن این فیلم اسکار بهترین فیلم رو سالهای نه جندان نزدیک گذشته برده!!سال دقیقش یادم نیست.
همچنین Peter O'to هم اسکار یک عمر فعالیت هنری رو گویا گرفته چند سال پیش؟کسی خبرشو داره؟واقعیته یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or