Movie Center

سلام

سلام
امشب کسی فیلم " سرزمین هیچکس " رو که سینما 1 نشون داد دید یا نه ؟
عجب فیلمی بود .
یه طنز سیاه و جالبی داشت که خیلی باهاش حال کردم .
حق داشتن به " امیر کوستاریکا " برا این فیلم اون همه جایزه دادن .
پرهام جان اگه لطف کنی اسم فیلش رو بگی ممنون می شم
اهورا من تریلر رو کامل ندیدم ولی ظاهرا باید همین keeping mum بوده باشه .
هرچی گشتم آخرین فیلمش رو همین keeping mum معرفی کردن و البته خبرخایی در باره bean 2 هم نوشتن .

آخرین ویرایش:
فیلم سینمایی سایلنت هیل !!!!

سلام دوستان نمی دونم خبر چقدر جدید هست یا قدیمی اما خوب گفتم بگم اینجا که فیلم سایلنت هیل هم بالاخره ساخته شد و امروز هم روز اکران این فیلم بوده پایین چند تا عکس از صحنه های این فیلم می زارم

Attachments

• silenthill_bigteaserposter.jpg
    silenthill_bigteaserposter.jpg
    26.2 KB · مشاهده: 7
  • silenthill2.jpg
    silenthill2.jpg
    18.3 KB · مشاهده: 4
  • silenthill6.jpg
    silenthill6.jpg
    24 KB · مشاهده: 5
  • silenthill23.jpg
    silenthill23.jpg
    21.5 KB · مشاهده: 4
اینم یه نقد البته به زبان انگلیش دوستان کسی زبان انگلیشش خوبه معنی کنه پست بده

A woman named Rose, desperate to find her child Sharon, finds herself trapped in an alternate dimension as she searches for her daughter in a world of decay inhabited by strange beings. Over the protests of her husband, she flees with her child, heading for an abandoned town to which the child seems drawn. Sharon disappears in the town, and Rose follows what she thinks is her daughter's silhouette into what seems like an alternate reality. It's soon clear this place is not like anywhere she's ever been. It's smothered by fog, inhabited by a variety of strange beings and periodically overcome by a living Darkness that literally transforms everything it touches. Joined by Cybil, a local police officer, Rose searches for her little girl while learning the history of the strange town and realizing that Sharon is just a pawn in a larger game.

Genres: Action/Adventure, Suspense/Horror and Adaptation

Release Date: April 21st, 2006 (wide)

MPAA Rating: R for strong horror violence and gore, disturbing images, and some language.

Distributors: TriStar Pictures

خوش برگشتی رفیق محترم .
خدا بد نده .
دستت چی شده ؟
راستی امروز mbc 2 فیلم SUPERMAN با بازیه " کریستوفر ریو " و " مارلون براندو " و " جین هکمن " رو پخش کرد .
کلی یادت کردم .
دیدیش یا نه ؟

دستم شکسته یه 2 هفته دیگه انشا الله باید بازش کنم - خیلی ممنون آقا پرهام که یادم کردین اره این سوپر من رو قبلا دیده بوده بودم ولی متستفانه نمی دونستم که Mbc 2 می خواد بزاره. ..

؟ - ؟ راستی بچه ها کسی بت من یا پنگوئن رو دیده ؟ می خوام بدونم نسبت به بقیه بتمن ها چطوره ؟ چون تنها بتمنی بود که ندیدمش .....

debra_wilson4.jpg
craig_bierko3.jpg

i7722_02.jpg
i7721_01.jpg

اینم همون عکس هایی از فیلمScary Movie 4 که مسخره دلقک بازی های تام کروز در نمایش اپرا کرده . . . . ( واقعا این اسکری مووی باید خنده دار باشه )

آخرین ویرایش:
دوستان فیلمی که امروز یعنی در تاریخ 21 April قراره اکران بشه The Sentinel هست که بازیگرای مشهوری تو این فیم از جمله: Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Eva Longoria, Kim Basinger هستن. سبک فیلم Crime, Drama و Thriller هست. این هم عکسهایی از فیلم:

Kiefer Sutherland stars as Secret Service Agent David Breckinridge, who relentlessly pursues a fellow agent believed to be plotting to assassinate the president

Secret Service Agents Jill Marin (Eva Longoria) and David Breckinridge (Kiefer Sutherland) pursue an assassin

Pete Garrison (Michael Douglas) makes an emphatic point to fellow U.S. Secret Service Agent David Breckinridge (Kiefer Sutherland), as Agent Jill Marin (Eva Longoria) looks on

Eva Longoria stars as Jill Marin, a newcomer to the Secret Service, who is thrust into an investigation of a plot to assassinate the president

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام مرتضی جان

اونجا توی دادگاه چی مشیه که پدر روحانی یه هو ترعه میشه

اون پروفسوره چش شد که از دست زنه فرار کرد و رفت زیر ماشین ( فکر کنم احساس جن رو کرد )

بعد اینکه اون حرف های توی تویله با اون جن چی بودش پدره میخواست اسمشو بدونه

و اینکه چطور دختره توی آخرین صفحه هنوز اونقدر بدنش داغون نشده بود

ولی توی عکس های دادگاه این قدر داغون شده بود

و اینکه اون سوال پایانی از دختره چی بودش فکر کنم سوال میکرد که میخوای بمونی یا بری یه همچین چیزی بودش

اون جریان سوارخ شدن دست دختره مثل به صلیب کشیدن چی بودش

اون نامه ای که کشیش خوند جریانش چی بود

برای چی دختره جن گرفتش

برای چی جن میخواست به اون زن وکیله حمله کنه و بعدش منصرف شد

و .......

اینگار هیچی از فیلم رو متوجه نشدم

فقط با صحنه ای حیجان انگیز فیلم میخندیدم و حال میکردم

باید این فیلم رو با زیر نویسش گیر بیارم

چون یه فیلم دیگه هم نگاه کرده بودم به اسم هفت نشانه خیلی جالب بودش

فیلمه در مورد چند نشانه آخر زمان هستش که یه یهودی به اون ها پی میبره و طی یک اتفاقی

آخرین نشانه هم داره روخ میده که یه بچه توی همون لحظه به دنیا میاد و بخاطر همون بچه هم

که شده فرصت دوباره ای داده میشه برای ادامه زندگی و جبران اشتبهات

این فیلم رو بیشتر از سه سال پیش دیدم ولی در کل فیلم جالبه اگه گیرش بیارم بازم نگاهش میکنم
اون پروفسوره که خوب تابلو بود ترسیده بود مگه توی صحبت های اولیه اش با وکیله نترسیده بود بعدش هم تهدید شده بوده
یا اگه جن ها وکیله رو تهدید میکردن بخاطر این بود که نتونه تو دادگاه پدر روحانی پیروز بشه
ماشاالله هیجاشو که نفهمیدی
برای دختره جن گرفتنش نداره که یهو میاد سراغت مگه دل بخواهی هست
اون نامه ماله وقتی که به دنیا باز میگرده دختره و میگه که میخوام زنده به مونم به فرشته تا درس عبرتی برای دیگران باشم بعدش اون رو نوشته

سلام مرتضی جان

شب بودش مجبور شدم صدای فیلم رو کم کنم تا خونه از صدای جیغ و اون افیکت های صوتی

اهل خونه بیدار نشند منم فیلم بدون صدا اصلا بهم حال نمیده

+++++++++++++++

بعد اینکه در مورد بقیه سوالات چی من ده خط سوال کردم ولی شما .....

تا بعد یا علی

من اين فيلم رو خيلي وقته ديدم زياد از ديالوگاش يادم نيست واسه همين هر چي يادم مونده ميگم. نميدونم دقيقا درست باشه يا نه.
به خاطر داش خليل گل كه كلي زحمت ميكشه تو اين سايت.

اونجا توی دادگاه چی مشیه که پدر روحانی یه هو ترعه میشه
ترعه؟ نفهميدم منظورت چيه.
اون پروفسوره چش شد که از دست زنه فرار کرد و رفت زیر ماشین
پدر روحاني ميگه كه هر كي بخواد دنبال اين پرونده بيفته نيروهايي هستن كه نميزارن كارشو انجام بده و اون پرفسوره رو هم همين بلا رو سرش اوردن و ترسوندنش و باعث شد كه بره زير ماشين
اونجايي كه مياد پيش وكيله ميگه كه به پدر روحاني بگو كه ميدونم شياطين وجود دارن من ميدونم چه كارهايي از دستشون بر مياد بعدش انگار يه چيزي ميبينه كه يهو ميترسه و عقب عقب ميره و ماشين بهش ميزنه.
بعد اینکه اون حرف های توی تویله با اون جن چی بودش پدره میخواست اسمشو بدونه
اونجا پدر روحاني ميگه تو كي هستي تو بدن اين دختر رفتي اونم ميگه يك دو سه چهار پنج شش كدومشو ميخواي بدوني؟ در واقع شش تا جن داخل بدن اون دختر رفته بودن بعد دختره از پنجره ميپره پايين و ميره تو استبل دوباره پدر ميگه كه شش نامت رو به من بگو اونم اينا رو ميگه:
ما انانيم كه در درون زندگي ميكنند.
من انم كه در قابيل ميزيست.
من انم كه روزي به يهودا وارد شد.
من انم كه در نرو زندگي ميكرد.
من انم كه به لژيون وارد شدم.
من بليال هستم.
و در اخر هم ميگه من ابليس هستم. شيطان در قالب جسم.
و اینکه چطور دختره توی آخرین صفحه هنوز اونقدر بدنش داغون نشده بود

ولی توی عکس های دادگاه این قدر داغون شده بود
همون طور كه قبلا هم من گفتم فيلم صحنه ي كشته شدن دختر رو نشون نميده اون عكس مال بعد از كشته شدن اميلي هست فيلم اونو نشون نميده.
در واقع اميلي بعد از اون اخرين جن گيري ديگه اجازه نميده كه جن گيري روش انجام بدن چون سرنوشتشو قبول ميكنه حالا جلوتر توضيح ميدم چرا.
و اینکه اون سوال پایانی از دختره چی بودش فکر کنم سوال میکرد که میخوای بمونی یا بری یه همچین چیزی بودش
اونجا در واقع روح اميلي از تنش بيرون اومد بود و مريم مقدس رو ميبينه كه به اميلي ميگه كه ميتوني با من بياي و به ارامش برسي و يا ميتوني همين جور بموني و رنج زيادي بكشي ولي از اين رنجي كه تو ميكشي بسياري به دنياي ديگر ايمان پيدا ميكنند.
بعد اميلي تصميم ميگيره كه بمونه.
اون جریان سوارخ شدن دست دختره مثل به صلیب کشیدن چی بودش
اون زخم ها رو در واقع استيگماتا ميگن حالا نه در اين فيلم كلا زخم هايي كه روي دست و پاي عيسي ايجاد شده بود در اثر به صليب كشيدن رو استيگماتا ميگن.
و پدر روحاني معتقد بود كه اين زخم ها يك نشانه هستن نشانه لمس كردن كسي توسط خدا
اون نامه ای که کشیش خوند جریانش چی بود
اون نامه اي بود كه اميلي بعد از ديدن مريم مقدس و اينكه تصميم گرفت بمونه نوشته و جريان رو توضيح ميده.
برای چی جن میخواست به اون زن وکیله حمله کنه و بعدش منصرف شد
بالا گفتم كه در واقع اون نيروها نميخوان پدر روحاني پيروز بشه.

در اخر هم بگم كه اين فيلم بر اساس واقعيت ساخته شده بود بر اساس زندگي واقعي اميلي رز.

خوب اميدوارم فيلم دستت اومده باشه.

آخرین ویرایش:
اوه خدای من عجب فیلمی دیدم خودم خبر نداشتم

من فیلم های این طوری رو خیلی دوست دارم

فقط یک نکته بهم وجود داره اوه نوشته ای که بد نوشتم تبرعه شدن پدر روحانی توی آخرین لحظه

دادگاه اول که محکوم میشه ولی یهو نمیدونم چی میشه که حیئت منصفه بیخال میشند

خیلی ممنون روشن کردی مهدی جان

با تشکر تا بعد یا علی

اینم یه نقد البته به زبان انگلیش دوستان کسی زبان انگلیشش خوبه معنی کنه پست بده

A woman named Rose, desperate to find her child Sharon, finds herself trapped in an alternate dimension as she searches for her daughter in a world of decay inhabited by strange beings. Over the protests of her husband, she flees with her child, heading for an abandoned town to which the child seems drawn. Sharon disappears in the town, and Rose follows what she thinks is her daughter's silhouette into what seems like an alternate reality. It's soon clear this place is not like anywhere she's ever been. It's smothered by fog, inhabited by a variety of strange beings and periodically overcome by a living Darkness that literally transforms everything it touches. Joined by Cybil, a local police officer, Rose searches for her little girl while learning the history of the strange town and realizing that Sharon is just a pawn in a larger game.

Silent Hill
زنی به نام رز نا امید از پیدا کردن دخترش شارون خود را در حالیکه در جای عجیب گیر افتاده است می بیند . و همانطور که در جستجوی دخترش است خود را در دنیای تباهی و در میان مردمی عجیب می یابد.بعد از شکایت همسرش از او.او به همراه دخترش فرار می کند.به سمت شهری متروک که گویی دخترش به آن سمت کشیده شده است.شارون در شهر ناپدید می شود .رز به دنبال دخترش می رود درحالیکه فکر می کند چیزی که می بیند حقیقیست.خیلی زود او در می یابد جایی که او هست شبیه جایی نیست که او قبلا در آنجا بوده است.توسط مه پوشیده شده و توسط گونه های مختلفی از موجودات عجیب احاته شده و تاریکی بر آنها چیره شده است در این هنگام او با پلیس محلی به نام سایبل (Cybil) آشنا می شود.رز در حالیکه از داستان موجودات عجیب شهر سر در می اورد همچنان به دنبال دختر کوچکش می گردد و در می یابد شارون طعمه بازی پیچیده و خطرناکی شده است.

نوشته شده توسط Police _ 110:
اوه خدای من عجب فیلمی دیدم خودم خبر نداشتم

من فیلم های این طوری رو خیلی دوست دارم

فقط یک نکته بهم وجود داره اوه نوشته ای که بد نوشتم تبرعه شدن پدر روحانی توی آخرین لحظه

دادگاه اول که محکوم میشه ولی یهو نمیدونم چی میشه که حیئت منصفه بیخال میشند

خیلی ممنون روشن کردی مهدی جان

با تشکر تا بعد یا علی

خواهش ميكنم.

در مورد تبرعه:
هيئت منصفه پدر روحاني رو در مرگ اميلي گناهكار اعلام ميكنه.
و قاضي هم ميگه حكم چند روز ديگه اعلام ميشه. ولي وكيل پدر مور ميگه كه پدر مور خواسته بود كه اگه گناهكار اعلام بشه حكمش رو همون لحظه اعلام كنين.
بعدش هيئت منصفه ميگه كه ميخوان در مورد حكم نظري رو بدن و قاضي هم قبول ميكنه اونا ميگن كه به نظر ما همون قدر كه پدر روحاني ( پدر مور) در زندان بوده براش كافي هست. يعني اون زماني كه تو بازداشت به سر ميبرده و قاضي هم موافقت ميكنه.
و در اخر هم قاضي يه چيز باحالي ميگه : شما گناهكار هستيد و ازاديد كه بريد.

جدیدا این فیلم رو گرفتم..خیلی جالب بود..حتما بگیرید..ته خنده اس:

B0002J4YVK.01.LZZZZZZZ.jpg

http://imdb.com/title/tt0367085/

داستان یه شخص سیاه هست که سر مسائلی که هواپیما براش میوفته و از پول سو کردن اون اژانس هواپیمایی تصمیم میگیره یه ایرلاین بزنه ..و همه پرسنل هم سیاه انتخاب کنه..
واسه تفریح بد نیست..
فعلا

سلام .
راستش در مورد فیلم جن گیر مهدی جان توضیحات رو دادن .
اما یه چیز رو خدمت آقا خلیل عرض کنم که به این سوالش جواب داده نشده بود :
برای چی دختره جن گرفتش
تو خیلی از فرقه ها و مذاهب معتقدن که در زنها روح و خصوصیت های شیطانی وجود داره و در بعضی فرقه ها معتقدن زن خود شیطانه و کارش در روی کره زمین فریب و به ذلت و گناه کشیدن مرد ها و در نهایت از بین بردن و تباهی جامعه هست !
به همین خاطر شیطان خیلی راحت تر میتونه تو وجود یه زن رخنه کنه چون جزئی از وجودش در وجود زن بصورت ذاتی هست . ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or