خیلی ممنون. فیلم رو هم دیدم. جالب بود. اتفاقا نسخه ای هم که من دیدم زیر نویس انگلیسی داشت و کاملا متوجه شدم. ولی اگه کاری به کار ایرانی ها نداشت خیلی بیشتر حال میداد.آقا اگر انگلیسیت خوبه و میتونی بفهمی که چی میگن که هیچی .
در غیر این صورت حتما باید زیرنویس ببینیش والا هیچی ازش نمیفهمی .
در مورد خود فیلم هم تو خود تاپیک خیلی خیلی زیاد صحبت شده و گفتن تکرار مکررات هست .
فقط باید بگم بهترین فیلم ساخت 2000 به بالا هست که من دیدم و اسکار بهترین فیلم امسال رو هم برد .
بهزاد چطور دلت اومد بازيگر توپي مثل دنزل رو ظايع كنيراستش من یکی از استیال این بازیگر زیاد حال نمی کنم.....البته فیلمهای با حالی داره....ولی!
بايد صبر كرد وديد خداييش فيلمي مثل طالع نحس توليد نشده البته تو ژانر ترسناك مخصوصا شماره 2 اين فيلم البته خيليها از اين افه و گنده..... ميان ولي هيچي نيستناول تریلر این فیلم اسم 10 تا فیلم ترسناک ( از جمله شاینینگ و سا - طالع النحس) رو می بره میگه این فیلم ها ماله بچه سوسولاست
اگه کاری به کار ایرانی ها نداشت خیلی بیشتر حال میداد.
مرسی میلاد جان از لطفت.یه دونه برای iPod بود که گرفتم و میشه با Real One نگاهش کرد.فقط یه ذره کیفیتش کمه.نوشته شده توسط kelark:آقا آریا من گشتم براتون در مورد اسکار تو torrentspy چیز کاملی ندیدم سعی می کنم بازم بگردم بچه هایی که سرچ حرفه ای هم می کنم ( لطفا یه نگاهی بکنن ) .
اونی که تورنت اسپای پیدا کردم فقط مروری سریع بر اهدای جوایز توشه آگه می خواین لینک بدم ؟