Movie Center

ولی من سه شماره گیرم اومده....اون سومی چی هست در ضمن من اصلا با هیچ کدوم حال نکردم
بهزاد همون طور كه پرهام گفت اين فيلم در واقع 4 نسخه هست كه دو تاي اون ژاپني هست و دو تاي ديگه امريكايي.

هزاد همون طور كه پرهام گفت اين فيلم در واقع 4 نسخه هست كه دو تاي اون ژاپني هست و دو تاي ديگه امريكايي.
نه مهدی جون.....این 3 شماره هر 3 بازیگرهاش ژاپنی هستند...همین هم منو به تعجب وا داشت

آقا اگر انگلیسیت خوبه و میتونی بفهمی که چی میگن که هیچی .
در غیر این صورت حتما باید زیرنویس ببینیش والا هیچی ازش نمیفهمی .
در مورد خود فیلم هم تو خود تاپیک خیلی خیلی زیاد صحبت شده و گفتن تکرار مکررات هست .
فقط باید بگم بهترین فیلم ساخت 2000 به بالا هست که من دیدم و اسکار بهترین فیلم امسال رو هم برد .
خیلی ممنون. فیلم رو هم دیدم. جالب بود. اتفاقا نسخه ای هم که من دیدم زیر نویس انگلیسی داشت و کاملا متوجه شدم. ولی اگه کاری به کار ایرانی ها نداشت خیلی بیشتر حال میداد.
---------------------
من تازه شروع کردم به فیلم دیدن. امروز هم 4 تا فیلم گرفتم تا ببینم. البته اونایی که خودم میشناسم. king kong , aeon flux رو به خاطر بازیشون گرفتم و cindrella man رو هم به خاطر اینکه یارو گفت که همون یارو که گلادیاتور رو بازی کرده هست گرفتم و syrinia رو هم به خاطر معرفی یک از دوستان تو همین سایت گرفتم. میخواستم یه سه چهار فیلم توپ که ارزش دیدن داشته باشه رو معرفی کنید. چون من اصلا اطلاعات زیادی ندارم. راستی بی زحمت فیلمش از این فیلمهای هنری نباشه که حال و حوصله ندارم نگاه کنم.
ممنون

اقا محمد علی لطفا نظرتون رو در مورد تک تک فیلم هایی که دیدن مخصوصا aeon flux چارلیز ترون بگین و بقیه . . . ممنون میشم :
فیلم هایی که می خوای چه سکبی باشه تا اگه بتونم بتون معرفی کنم . . .

آقا آریا من گشتم براتون در مورد اسکار تو torrentspy چیز کاملی ندیدم سعی می کنم بازم بگردم بچه هایی که سرچ حرفه ای هم می کنم ( لطفا یه نگاهی بکنن ) .
اونی که تورنت اسپای پیدا کردم فقط مروری سریع بر اهدای جوایز توشه آگه می خواین لینک بدم ؟

راستش من یکی از استیال این بازیگر زیاد حال نمی کنم.....البته فیلمهای با حالی داره....ولی!
بهزاد چطور دلت اومد بازيگر توپي مثل دنزل رو ظايع كني
اول تریلر این فیلم اسم 10 تا فیلم ترسناک ( از جمله شاینینگ و سا - طالع النحس :) ) رو می بره میگه این فیلم ها ماله بچه سوسولاست
بايد صبر كرد وديد خداييش فيلمي مثل طالع نحس توليد نشده البته تو ژانر ترسناك مخصوصا شماره 2 اين فيلم البته خيليها از اين افه و گنده..... ميان ولي هيچي نيستن

يكي از فيلمهاي اكشني كه من تازگي ها ديدم و خوشم اومد B13 بود. فيلم فرانسوي هست ولي با زيرنويس فارسي ميشه پيداش كرد.

سلام
بچه ها من داستان کامل و مرجعی یافت کردم که در باره اسکار کامل و بی نقص هست
اگه از دوستان کسی تمایل داشت من همه اون رو در این تاپیک بذارم

نوشته شده توسط Taher:
يكي از فيلمهاي اكشني كه من تازگي ها ديدم و خوشم اومد B13 بود. فيلم فرانسوي هست ولي با زيرنويس فارسي ميشه پيداش كرد.
اره فیلم جالبی بود یارو روی گربه رو هم کم کرده بود....

نوشته شده توسط Taher:
انصافا فیلم باحالی بود . من با زیر نویس فارسی دارم . بهترین فیلم فرانسوی هست که دیدم . البته مطمئن نیستم .:cheesygri

اگه کاری به کار ایرانی ها نداشت خیلی بیشتر حال میداد.

فيلم كرش رو ميگي ديگه ؟
كجاش بد بود ؟ وقتي كه شيرين بر ميگرده ميگه : هنوز فكر ميكنن ما عرب هستيم و هنوز فرق فارس و عرب رو نميفهمن ( نقل به مضمون). به خاطر همين يه جمله بايد بري كلاهت رو بندازي هوا ! بقيه ي چيزهايي هم كه در مورد يه ايراني نشون داد همه ش حقيقت بود. اينكه يه نويسنده ي آمريكايي اين شناخت رو از يه ايراني داشته باشه و تو متني كه نوشته، اثري از تصورات غلط و غير حقيقي در مورد ايراني ها ديده نشه، خيلي خيلي ارزشمنده ...

نوشته شده توسط kelark:
آقا آریا من گشتم براتون در مورد اسکار تو torrentspy چیز کاملی ندیدم سعی می کنم بازم بگردم بچه هایی که سرچ حرفه ای هم می کنم ( لطفا یه نگاهی بکنن ) .
اونی که تورنت اسپای پیدا کردم فقط مروری سریع بر اهدای جوایز توشه آگه می خواین لینک بدم ؟
مرسی میلاد جان از لطفت.یه دونه برای iPod بود که گرفتم و میشه با Real One نگاهش کرد.فقط یه ذره کیفیتش کمه.

نوشته شده توسط behzadr:
سلام
بچه ها من داستان کامل و مرجعی یافت کردم که در باره اسکار کامل و بی نقص هست
اگه از دوستان کسی تمایل داشت من همه اون رو در این تاپیک بذارم

سلام اقا بهزاد گل

چرا که نه

من خیلی علاقه دارم به این جور بحث ها :cheesygri

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن