Movie Center

سلام به همه دوستان

من میخواستم مستند رژه پنگون ها رو دانلود کنم

ولی به یه مشکل برخوردم

که با دو تا عنوان هستش

یه تورنیت با این دو تا عنوان فایلی

March of the Penguins (2005) [ENG] [DVDrip] + Bonus/March of the Penguins (2005) [ENG] [DVDrip].avi (700.13 MB)
March of the Penguins (2005) [ENG] [DVDrip] + Bonus/Of Penguins And Men [ENG] [DVDrip] (Bonus).avi (699.36 MB)

و اون یکی با این عنوان

March Of The Penguins 2005 DVDRip kvcd Jamgood(TUS Release)/March Of The Penguins 2005.bin (665.47 MB)

حالا مشکل من این اولی هستش که فرقش با اون عنوان Of Penguins And Men چیه

من تازه رفتم Final Fantasy VII : Advent Children رو دیدم و خیلی باهاش حال کردم.چند تا سوال ازش دارم که گفتم بهتره اینجا بگم :
اون دو نفری که توی این کارتون نشون میده و با کلود در ارتباط هستند کیا هستند و توی بازیش چه نقشی داشتند و آخر بازیش چه بلایی سرشون اومده ؟ کلود چی کار کرده که انقدر نا امید شده ؟ ( توی کارتون درست توضیح نداد.)
وینست توی بازیش قابل بازی هست و اگه هست در مقابل کلود کدوم قوی تر هستند ؟
ببخشید اگه سوالام ضایع هست چون تا حالا هیچ Final Fantasy ای بازی نکردم و هیچ اطلاعاتی ازش ندارم.
من این انیمیشن رو ندیدم ولی وینسنت قابل بازی بود که البته به صورت مخفی بود و کلود قوی تر بود.
-----------------------------------------
من این فیلم کرش رو گرفتم میخوام فردا نگاه کنم. یکی از دوستان لطف کنه در مورد این فیلم یه توضیحی بده ممنون میشم. چون من هیچی از فیلم ها نمیدونم.

سلام اقا بهزاد گل

خیلی ممنون راضی به زحمت شما نیستم

ولی مشکل دانلود ندارم فقط مونده بودم که یه مستند توی یک تورنیت با یه فایل هستش

ولی توی یه تورنیت دیگه دو تا فایل داره که یکی از اونها عنوان قبلی رو داره و فایل دومش
Of Penguins And Men
که اینه یه عنوان ناشناخته برای من هستش خواستم سوال کنم کسی می دونه جریان چیه

بازم از نظر لطف شما خیلی ممنون بهزاد جان

ولی توی یه تورنیت دیگه دو تا فایل داره که یکی از اونها عنوان قبلی رو داره و فایل دومشOf Penguins And Menکه اینه یه عنوان ناشناخته برای من هستش خواستم سوال کنم کسی می دونه جریان چیه
خوب اون دومی رو من هم تا به حال ندیدم....حتما هم هیچ ربطی به مستند مورد نظرمون هم نداره
فکر می کنم یه فیلم هالیوودی هست اگه اشتباه نکنم و مستند هم نباشه
دقیقا یادم نیست یه فیلم کمدی هم بود(شایدم اشتباه کنم)

نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام به همه دوستان

March of the Penguins (2005) [ENG] [DVDrip] + Bonus/March of the Penguins (2005) [ENG] [DVDrip].avi (700.13 MB)
March of the Penguins (2005) [ENG] [DVDrip] + Bonus/Of Penguins And Men [ENG] [DVDrip] (Bonus).avi (699.36 MB)

Penguins 2005.bin (665.47 MB)

حالا مشکل من این اولی هستش که فرقش با اون عنوان Of Penguins And Men چیه

اولیه رو دانلود کنین نمی دونم چرا دومی اینطوری نوشته ؟ ولی 100% ولی همون مستندی رژه پنگوئن هاست که اسکار گرفته . . . .

سلام به همه دوستان

یک دنیا ممنون بخاطر راهنمایی که کردید

پست همونی که حجمش بیشتر پشت صحنه فیلم هم داخلش هست

به نظرم ارزش دانلود رو داره

سلام
بینم دوستان رینگ یا همون حلقه مثل اینکه اصلش با ژاپن هست درسته؟
بعد می خوام بدونم از این ژاپنی چند شماره هست ؟
یکی از من پرسید و من هم خبر نداشتم.....گفتم ببینم جریان چی هست؟

سلام
پرهام این فیلم رو خودت داری؟
بعد ازش اگه کاوری داری برام بذار....دستت درد نکنه
بهزاد فیلم رو خودم ندیدم .فقط تو دنیای تصویر دربارش خوندم .
کاور هم ندارم . ( تو که میدونی من تو کار کاور و پوستر نیستم )
من این فیلم کرش رو گرفتم میخوام فردا نگاه کنم. یکی از دوستان لطف کنه در مورد این فیلم یه توضیحی بده ممنون میشم. چون من هیچی از فیلم ها نمیدونم
آقا اگر انگلیسیت خوبه و میتونی بفهمی که چی میگن که هیچی .
در غیر این صورت حتما باید زیرنویس ببینیش والا هیچی ازش نمیفهمی .
در مورد خود فیلم هم تو خود تاپیک خیلی خیلی زیاد صحبت شده و گفتن تکرار مکررات هست .
فقط باید بگم بهترین فیلم ساخت 2000 به بالا هست که من دیدم و اسکار بهترین فیلم امسال رو هم برد .
دومی پشت صحنه های فیلم هست
به این میگن پست مختصر و مفید
76.gif

بینم دوستان رینگ یا همون حلقه مثل اینکه اصلش با ژاپن هست درسته؟
بعد می خوام بدونم از این ژاپنی چند شماره هست ؟
یکی از من پرسید و من هم خبر نداشتم.....گفتم ببینم جریان چی هست؟
نسخه اصلی ژاپنی هست .
ژاپنی هم 2 نسخه داره .
کارگردان شماره 2 ژاپنی و آمریکایی هر 2 یک نفر هست ( Hideo Nakata )
ولی تو 2 آمریکایی جناب کارگردان گند زد در حالی که 2 ژاپنی خیلی عالی بود .

کارگردان شماره 2 ژاپنی و آمریکایی هر 2 یک نفر هست ( Hideo Nakata )ولی تو 2 آمریکایی جناب کارگردان گند زد در حالی که 2 ژاپنی خیلی عالی بود .
ولی من سه شماره گیرم اومده....اون سومی چی هست در ضمن من اصلا با هیچ کدوم حال نکردم

معرفی یه سری فیلم جدید که تریلرشون رو گرفتم . . .

slither_bigteaserposter.jpg

اول تریلر این فیلم اسم 10 تا فیلم ترسناک ( از جمله شاینینگ و سا - طالع النحس :) ) رو می بره میگه این فیلم ها ماله بچه سوسولاست . باید ببینیم خود این فیلم چی از آب در میاد . . .. این فیلم در حال حاضر با 3 میلیون فروش در رده 8 تاپ 10 آمریکاست . . .

denzel_washington1.jpg

یه فیلم اکشن عالی با بازی دیزل واشینگتون - جودی فاستر - کلیو اوون - در مورد سرقت از یک بانک هست . . .

denzel_washington10.jpg

فکر کنم دیزل واشینگتون دوباره می خواد اسکار بگیره​

shestheman_poster.jpg
اسمش میگه داستانش چیه . اینار دخترا میرن تو لباس پسرا .​

scrat3.jpg

عصر یخبندان هم خیلی عالی فروخت . 70 میلیون در 3 روز . . .
غریزه اصلی 2 هم افتضاح فروخت . . .

آخرین ویرایش:
غریزه اصلی 2 هم افتضاح فروخت . . .
انتظارش می رفت...شاید به امید فروش و معروفیت شما 1 دست به این کار زدند

یه فیلم اکشن عالی با بازی دیزل واشینگتون - جودی فاستر - کلیو اوون - در مورد سرقت از یک بانک هست . . .
راستش من یکی از استیال این بازیگر زیاد حال نمی کنم.....البته فیلمهای با حالی داره....ولی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or