Movie Center

موضوع فیلم هم اینه که یک قاتل روانی ادمهای رو انتخاب مبکنه و باهاشون بازی میکنه و به طرز فجیعی بدست خودشون کشته میشن
فیلم هم دوقسمتی هست
یکی از صحنه هاش هم اینه که به سر یکی یک کلاهک میزاره که تمامش سیخ هست باید در ازض 30 ثانه این کلاهک رو باز کنه و کلید کلاهک رو هم بهش میگه که زیر پوست چشمت هست و بقیه کاراش هم به همین شکله اگه لطف کنین و اسم فیلم رو بهم بگین ممنون میشم

Saw
(به معناي ارّه)

من فکر میکنم اگه تاپیک جدا نشه بهتره چون همین طوریش بخش موزیک کم فعال هست اگه یه تاپیک جدا زده بشه تاپیکش متروکه میشه!!!!! این تاپیک به نظر من باشه بهتره چون هم به قسمت موزیک نچندان فعال میرسه و هم به فیلم فعال.

با اینکه من زیاد با برو بچ این تاپیک گفتگو ندارم ولی موافقم که موزیک از فیلم جدا بشه
اون جوری می تونم دنبال آهنگ های مورد علاقه ام بدون تداخل دو تاپیک بگردم...
مثا می بینی همه بحث داغ یه فیلم هستند یهو یکی از راه میرسه و یه موزیک می خواد در لابه لای اون بحث گم میشه

سلام دوباره !
من میخوام فیلم LanD Of The Dead رو ببینم
یکی میشه بگه آیا این فیلم ارزش دیدن داره یا نه ؟!
من فروش این فیلم رو چک کردم خیلی کم بود

landofthedead4.jpg

georgearomeroslandofthedead_bigposter.jpg

landofthedead1.jpg

landofthedead5.jpg

ببخشید من تو پست قبلیم عکسها رو پشت سرهم گذاشتم قالب سایت به هم ریخت !
دیگه دستم به ویرایش نمیرسه یکی از مدیرا لطف کنه ویرایشش کنه
:(
ممنون

نوشته شده توسط Zelda:
ببخشید من تو پست قبلیم عکسها رو پشت سرهم گذاشتم قالب سایت به هم ریخت !
دیگه دستم به ویرایش نمیرسه یکی از مدیرا لطف کنه ویرایشش کنه
:(
ممنون
ميتونم بگم چرت ترين فيلمي بود كه در مورد زامبي ها ديده بودم.
زامبي ها رئيس داشتن با هم حرف ميزدن اسلحه ميكشيدن كم مونده بود چيز ميز اختراع كنن.
اصلا توصيه نميشه.

ميلاد Wallpaper هايي که گذاشتي نمي ياد.

نباید فیلتر باشه به خاطر اینکه عکس های تامب نیلزش ماله سایت جابلو هست عکس اصلیش ماله سایت سونی . . .

بچه ها در پيوست با صحبتي كه با چند تا از بچه هاي ديگه داشتم، پيشنهاد دادن كه تاپيك فيلم و موسيقي رو از هم جدا كنيم. خود من هم با اين كار موافقم.خواستم ببينم شما ها هم موافقيد يا نه ؟
اگه موافق بوديد من اسم اين تاپيك رو ميكنم Movie Center و يه تاپيك ديگه باز ميكنم به نام Music Center و محتويات تاپيك "برگردان ترانه هاي خارجي به فارسي" رو هم ميريزم توي تاپيك Music Center .

من نمی دونم چی بگم اگه این کارو بکنیم این تاپیک به اندازه کافی به قول اقا پرهام سکته می کنه بدتر هم میشه اگه نبریم بحث های بچه های موسیقی تو بحث های آبکی بچه های فیلم گم میشه در هر صورت هرچی اعضا بگن . . . ولی بهتره این کارو بکنیم تا یکم بحث های موسیقی هم راه بیفته یکی مثل من که سبک های زیادی نمیشناسم بفهمم. . .
با این حال اگه این کارو می کنین پیشنهاد میکنم لطفا یه مدیر مخصوص ( که آشنایی کامل با موسیقی داشته باشه ) برای موسیقی بزارین . . .

اینم برای اقا بهزاد - دست راستی کیفیت بهتره ولی حجمش سنگینه ( 1 مگ ) . . .

حالا فهمیدم منظور کدوم فیلم بود
این فیلم الکترا رو هم دیدم.....اصلا قابل مقایسه با هم نیست
اون فیلم حداقل داستان زیبایی که داشت.....
میلاد جان دستت درد نکنه

من که به کل با فیلم ترسناک حال نمی کنمفقط bladeاستسنا بود
اگه بخوای این فیلم رو در زمره فیلم های ترسناک قرار بدی فکر می کنم از 10 نمره 4 هم از سرش زیاد باشه
این فیلم اصلا نمی تونه نام یه فیلم وحشتناک رو یدک بکشه

بچه ها من فعلا به صورت آزمايشي اين تفكيك رو انجام ميدم، اگه تاپيك موسيقي باز هم به قول پرهام سكته زد، دوباره با فيلم ادغامش ميكنم ...

بچه ها من فعلا به صورت آزمايشي اين تفكيك رو انجام ميدم، اگه تاپيك موسيقي باز هم به قول پرهام سكته زد، دوباره با فيلم ادغامش ميكنم ...
من اون تاپیک رو ندیدم!!! به چه نامی باز شده؟همین شهر فیلم به جاش شهر موزیک؟درسته

B00005NFXI.02.LZZZZZZZ.jpg

دوستان نمي دونم کسي تا حالا اين فيلم و ديده يا نه اگه نديده که نصف عمرم فنا شده فقط مي تونم بگم اين فيلم فوق العاده است من که به شدت با حاش حال کردم.ديدن اين فيلمو از دست ندين.

کارگردان:Robert Zemeckis
با بازي بي نقص Tom Hanks as Forrest Gump
Genre: Comedy / Drama / Romance
Awards: Won 6 Oscars. Another 32 wins & 37 nominations
اطلاعات بيشتر:
http://www.imdb.com/title/tt0109830/
جوايزي که فيلم برده:
http://www.imdb.com/title/tt0109830/awards

این همون قیلمی نیست که در کودکی پاهای تام هنکس داخل نوعی چهار چوب فلزی هست؟
فکر کنم برنامه ای با نام سینما سیاسی 200 بار این فیلم رو نشون داده
البته فیلم بسیار زیبایی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or