Movie Center

سلام دوباره
ممنون مهدی جان انصافا ارزش اسکار رو داشت بازیگری نیکول خیلی عجیب بود برای من که این نقش رو با این آرایش قبول کرده بود خیلی هم قشنگ بازی کرد

آقا من یه راهنمایی در مورد خرید دی وی دی میخوام

من یه کالکشن دی وی دی گرفتم که باهاش مشکل ندارم . تمام فیلمها با کیفیت و خوب هستند .
ولی یه دی وی دی بت من بیگینز گرفتم که اون دیگه کامل بود
رفتم تو قسمت بونسش دیدم تبلیغ مادر شوهر هیولاست که فوق العاده با کیفیته
ولی فیلم رو روشن کردم کیفیتش از ویدیو سی دی هم کمتر بود ! به نظر شما چرا ؟ :neutral:

نوشته شده توسط Zelda:
سلام دوباره
ممنون مهدی جان انصافا ارزش اسکار رو داشت بازیگری نیکول خیلی عجیب بود برای من که این نقش رو با این آرایش قبول کرده بود خیلی هم قشنگ بازی کرد

آقا من یه راهنمایی در مورد خرید دی وی دی میخوام

من یه کالکشن دی وی دی گرفتم که باهاش مشکل ندارم . تمام فیلمها با کیفیت و خوب هستند .
ولی یه دی وی دی بت من بیگینز گرفتم که اون دیگه کامل بود
رفتم تو قسمت بونسش دیدم تبلیغ مادر شوهر هیولاست که فوق العاده با کیفیته
ولی فیلم رو روشن کردم کیفیتش از ویدیو سی دی هم کمتر بود ! به نظر شما چرا ؟ :neutral:
خوب شما اون نسخه پرده اي رو گرفتي معمولا پرده اي ها اينطورين Trailer فيلم كيفيتش فوق العاده هست ولي خود فيلم رو كه مي بيني....

دوستانی که ماهواره دارند و روی جهت هاتبرد هم هست فیلم الکترا داره پخش میشه
من این فیلم رو تا حالا ندیده بودم برای همین هم اطلاعاتی در موردش می خواستم
اصلا ارزش دیدن داره یا نه؟

اين فيلم يکي از چرترين فيلمهايي بود که ديدم ديدنش رو به هيچ کس توصيه نمي کنم.البته نظر شخصي منه. ممکنه کسي باشه که خوشش بياد ولي براي يک بار ديدن بد نيست .

سلام
اول دست مهدی و آقای ایجنت درد نکنه به خاطر معرفی فیلمشون .
=====
کورش خیلی گشتم ولی فیلمی به نام شیطان با اون مشخصات رو پیدا نکردم .
اسم اصلیش چیز دیگه ای هست .
=====
بهزاد فیلم الکترا خیلی بی خود هست .
تنها نکته مثبتش بازیه جنیفر گارنر هست که اون گند زده تو فیلم .
الکترا یکی از شخصیتهای جانبی فیلم " دردویل " بود که به خاطر استقبالی که تماشاگرا از این شخصیت کردن تو فیلم یه فیلم هم برا خودش ساختن .
ولی بدجوری شکست خورد .

هزاد فیلم الکترا خیلی بی خود هست .تنها نکته مثبتش بازیه جنیفر گارنر هست که اون گند زده تو فیلم .الکترا یکی از شخصیتهای جانبی فیلم " دردویل " بود که به خاطر استقبالی که تماشاگرا از این شخصیت کردن تو فیلم یه فیلم هم برا خودش ساختن .ولی بدجوری شکست خورد .

آقا مسعود امضاتون واقعا قشنگه . . . ولی اگه کسی نتونه اونو ببینه شاید برای سایتی که شما آپلود کردین براش فیلتر شده برین تو پرشین گیگ آپ کنین برای هیچ کس فیلتر نیست .

elektraposterbig.jpg

آقا بهزاد : بدترین و ضعیفترین شخصیت کمیک بوک های مارول الکتراست هیچ کاری انجام نمی ده . . . البته طرفدار زیاد داره . توی کمیک بوک هاش هم همیشه خدا دردویل میاد کمکش :cheesygri
ولی توی این فیلم به خاطر اینکه از داستان و کارگردان خوبی برخوردار نبود شکست خورد فروشش هم افتضاح بود ولی با این حال ببینیش بد نیست :cheesygri
اگه فیلم دردویل رو ندیدین اونو بتون پیشنهاد میکنم به نظر من یکی از بهترین فیلم هاست . مخصوصا SoundTrack که فیلم رو خیلی زیبا کرده.

ولی توی این فیلم به خاطر اینکه از داستان و کارگردان خوبی برخوردار نبود شکست خورد فروشش هم افتضاح بود ولی با این حال ببینیش بد نیست اگه فیلم دردویل رو ندیدین اونو بتون پیشنهاد میکنم به نظر من یکی از بهترین فیلم هاست . مخصوصا SoundTrack که فیلم رو خیلی زیبا ک
سلام
می تونی کاور این فیلم رو که می گی رو بذاری.....دردویل منظورمه

راستی مسعود امضا خیلی اشک ریزان هست

بچه ها در پيوست با صحبتي كه با چند تا از بچه هاي ديگه داشتم، پيشنهاد دادن كه تاپيك فيلم و موسيقي رو از هم جدا كنيم. خود من هم با اين كار موافقم.خواستم ببينم شما ها هم موافقيد يا نه ؟
اگه موافق بوديد من اسم اين تاپيك رو ميكنم Movie Center و يه تاپيك ديگه باز ميكنم به نام Music Center و محتويات تاپيك "برگردان ترانه هاي خارجي به فارسي" رو هم ميريزم توي تاپيك Music Center .

سلام من دنبال سم یک فیلم میگردم
موضوع فیلم هم اینه که یک قاتل روانی ادمهای رو انتخاب مبکنه و باهاشون بازی میکنه و به طرز فجیعی بدست خودشون کشته میشن
فیلم هم دوقسمتی هست
یکی از صحنه هاش هم اینه که به سر یکی یک کلاهک میزاره که تمامش سیخ هست باید در ازض 30 ثانه این کلاهک رو باز کنه و کلید کلاهک رو هم بهش میگه که زیر پوست چشمت هست و بقیه کاراش هم به همین شکله اگه لطف کنین و اسم فیلم رو بهم بگین ممنون میشم

نوشته شده توسط testthebest:
سلام من دنبال سم یک فیلم میگردم
موضوع فیلم هم اینه که یک قاتل روانی ادمهای رو انتخاب مبکنه و باهاشون بازی میکنه و به طرز فجیعی بدست خودشون کشته میشن
فیلم هم دوقسمتی هست
یکی از صحنه هاش هم اینه که به سر یکی یک کلاهک میزاره که تمامش سیخ هست باید در ازض 30 ثانه این کلاهک رو باز کنه و کلید کلاهک رو هم بهش میگه که زیر پوست چشمت هست و بقیه کاراش هم به همین شکله اگه لطف کنین و اسم فیلم رو بهم بگین ممنون میشم

فکر کنم منظور شما فیلم SAW باشه که دو قسمتم هستش .

راستی دیشب فیلم BeWitched از نیکول کیدمن رو دیدم .
از اول میدونستم فیلم زیاد خفنی نیست ولی به خاطر کیدمن تا آخر فیلم رو دیدم خودمونیم خیلی مسخره بود ( ):cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or