gamestation
کاربر سایت
آها متوجه شدم راستی بهزاد جون فیلم B13 رو دیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن برای پست زدن از پست سریع استفاده کن خیلی بهتره
در ضمن برای پست زدن از پست سریع استفاده کن خیلی بهتره
خوب شما اون نسخه پرده اي رو گرفتي معمولا پرده اي ها اينطورين Trailer فيلم كيفيتش فوق العاده هست ولي خود فيلم رو كه مي بيني....نوشته شده توسط Zelda:سلام دوباره
ممنون مهدی جان انصافا ارزش اسکار رو داشت بازیگری نیکول خیلی عجیب بود برای من که این نقش رو با این آرایش قبول کرده بود خیلی هم قشنگ بازی کرد
آقا من یه راهنمایی در مورد خرید دی وی دی میخوام
من یه کالکشن دی وی دی گرفتم که باهاش مشکل ندارم . تمام فیلمها با کیفیت و خوب هستند .
ولی یه دی وی دی بت من بیگینز گرفتم که اون دیگه کامل بود
رفتم تو قسمت بونسش دیدم تبلیغ مادر شوهر هیولاست که فوق العاده با کیفیته
ولی فیلم رو روشن کردم کیفیتش از ویدیو سی دی هم کمتر بود ! به نظر شما چرا ؟ :neutral:
دوستانی که ماهواره دارند و روی جهت هاتبرد هم هست فیلم الکترا داره پخش میشه
من این فیلم رو تا حالا ندیده بودم برای همین هم اطلاعاتی در موردش می خواستم
اصلا ارزش دیدن داره یا نه؟
دقیقا دنبال همین بودمهزاد فیلم الکترا خیلی بی خود هست .تنها نکته مثبتش بازیه جنیفر گارنر هست که اون گند زده تو فیلم .الکترا یکی از شخصیتهای جانبی فیلم " دردویل " بود که به خاطر استقبالی که تماشاگرا از این شخصیت کردن تو فیلم یه فیلم هم برا خودش ساختن .ولی بدجوری شکست خورد .
سلامولی توی این فیلم به خاطر اینکه از داستان و کارگردان خوبی برخوردار نبود شکست خورد فروشش هم افتضاح بود ولی با این حال ببینیش بد نیست اگه فیلم دردویل رو ندیدین اونو بتون پیشنهاد میکنم به نظر من یکی از بهترین فیلم هاست . مخصوصا SoundTrack که فیلم رو خیلی زیبا ک
نوشته شده توسط testthebest:سلام من دنبال سم یک فیلم میگردم
موضوع فیلم هم اینه که یک قاتل روانی ادمهای رو انتخاب مبکنه و باهاشون بازی میکنه و به طرز فجیعی بدست خودشون کشته میشن
فیلم هم دوقسمتی هست
یکی از صحنه هاش هم اینه که به سر یکی یک کلاهک میزاره که تمامش سیخ هست باید در ازض 30 ثانه این کلاهک رو باز کنه و کلید کلاهک رو هم بهش میگه که زیر پوست چشمت هست و بقیه کاراش هم به همین شکله اگه لطف کنین و اسم فیلم رو بهم بگین ممنون میشم