Movie Center

خوب برا اينكه تاپيك از سكته دراد(به خاطر داش پرهام)
من يه مطلبي تو يه سايتي خوندم در مورده فيلم سيريانا گفتم شايد خوندنش خالي از لطف نباشه:

hTRWQyL6.jpg

(سیریانا در لغت به معنی صلح سوریه است ، دوره ای که از 1990 تا 2005 طول کشید و لبنان تحت تسلط نظامی سوریه بود)

صحنه اول فیلم کارگرهای پاکستانی نشون میده که دنبال کار می کردن و درحال سوار شدن اتوبوس هستن و در وضع بدی هستن... بعد صحنه بعدی که دیدم کلی کف کردم... کنار صفحه نوشت "تهران ، ایران" ، موسیقی رپ شروع میشه و یه خانم خوشگل و خوش هیکل رو نشون میده که لباس سکسی تن کرده و داره روش مانتو و شلوار می پوشه و بعد هم روسری و آخرش کفش پاشنه دارش رو در میاره و کفش معمولی پاش می کنه و از مهمونی میره بیرون.

بعد یه ایرانی رو نشون میده که با یه خارجی میگه "بابی کجا بودی؟" ، بابی جواب میده: "ویسکی"... کنایه از اینکه من می دونم با اون خانم خوابیده بودی... و جالب تر اینجاست که جناب جرج کلونی هنرمند فارسی و عربی تو فیلم حرف میزنه و پلاک های ماشین های تهران رو تو خیابون می بینین که البته اشتباه هم رنگ بندی شده اند... ولی جدا از اون فیلم بدی نبود هرچند بعضا خسته کننده بود در بعضی صحنه ها و کلا روی دور تند میشد نگاهش کرد ولی باید جمله به جمله رو ترجمه بکنین و درک کنین تا تازه بعد تحلیل سیاسی بکنین. بطور کلی فیلم تو قضیه خاورمیانه و نفت موجود تمرکز می کنه و اینکه بازی شرکت های نفتی سیاست دولت آمریکا رو تعیین می کنه. جدا از اون روی کشور های عربی و ایران تمرکز زیادی می کنه و شاید تابحال عمیق ترین فیلمی باشه که درباره سیاست خارجی ایران دیدم هرچند خیلی هم به روز نیست و بر می گرده به دوران خاتمی و تازه باید نویسنده رو ببینی و ازش بپرسی اگه رئیس جمهور جدید رو میدیدی چقدر داستان رو عوض می کردی؟
منبع: زيرنويس

mxVxNpFK.jpg

سلام
گفتم یه چیزی بنویسم هم تاپیک از سکته در بیاد هم بچه ها رو به دیدن یه فیلم راغب کنم...

بچه ها کسي فيلم " فلاکت misery" رو اينجا ديده من خودم خيلي دنبالشم اين دوستايي که دانلود ميکنن اگه ميشه يه search کنن شايد پيدا شد.
من چون فيلم رو نديدم زياد چيزي نميدونم فقط اينکه در مورد يه نويسنده رمان هست که بعد از يه تصادف اتوموبيل توسط يه زني که از طرفداراي رمانهاشه زنداني و شکنجه ميشه تا رمان مورد علاقش به اسم فلاکت رو اون طور که میخواد بنويسه. james caan نقش اول فیلم هست (برادر بزرگه تو پدرخوانده)

Directed by
Rob Reiner

3BhpFjJh.jpg
KKczZH0v.jpg
s205pYif.jpg

سلام دوستان
کسی اینجا فیلم The Hours از نیکول کیدمن رو دیده ؟
خیلی فیلم قشنگ و تاثیر گذاریه
کسی میدونه که آیا این فیلم جایزه ای چیزی گرفته ؟

کسی میتونه مشخصات فیلمی رو که دو سه روز پیش به اسم شیطان از شبکه سه پخش شد گیر بیاره .فیلم خوش ساختی بود در مورد یه پسره که به مدرسه شبانه روزی میرفت و میخواست وکیل بشه و ...
من کلا ازش خوشم اومد برعکس از اون فیلمی که با نام کنترل زمان پخش شد و فکر نمی کنم 100 دلار خرجش شده باشه حالم بهم خورد

james_caan2.jpg

این فیلم misery رو من دیدم فکر کنم تو همین شبکه 5 تهرانم دیدم واقعا فیلم قشنگیه این زنه Kathy Bates هم اگه اشتباه نکنم برای همین فیلم اسکار گرفته .
اقا مسعود من الان تو 2 تا سایت سرچ کردم پیدا نکرد واقعا کم یابه ! ! بیشتر میگردم اگه پیدا کردم لینک میزارم ؟ ؟

tsukihime.jpg

بچه ها کسی سریال کارتونی به نام Tsukihime دیده ؟ می خوام ببینم کسی در موردش چیزی می دونه اخه من تعریفاتش رو تو فروم هالیوود زیاد دیدم دانلودم تا 75% شده ولی می خوام ببینم از برو بچ کسی اطلاعاتی داره در موردش ؟ ؟ ؟

نوشته شده توسط Zelda:
سلام دوستان
کسی اینجا فیلم The Hours از نیکول کیدمن رو دیده ؟
خیلی فیلم قشنگ و تاثیر گذاریه
کسی میدونه که آیا این فیلم جایزه ای چیزی گرفته ؟

the-hours.jpg

اين فيلم در اسكار سال 2003 نامزد 9 تا اسكار بود كه البته فقط يكي از اونو تونست ببره كه بهترين بازيگر نقش اصلي زن بود كه Nicole Kidman برد.

کسی میتونه مشخصات فیلمی رو که دو سه روز پیش به اسم شیطان از شبکه سه پخش شد گیر بیاره .فیلم خوش ساختی بود در مورد یه پسره که به مدرسه شبانه روزی میرفت و میخواست وکیل بشه و ...
واقعا فیلم زیبایی بود که دیشب پخش شد خیلی داستان قشنگ و جالبی هم داشت . در ضمن چه قدر هم قسمت های زد و خورد رو قشنگ درست کرده بودن. صحنه های خونریزی هاش که دیگه تهش بود:) .

در ضمن بچه ها این فیلم " تا جایی که توان رفتن داشته باشم " یا یه همچین چیزی بود که شبکه ی 2 چند شب پیش پخش کرد هم واقعا زیبا بود که من که خیلی با این فیلم ها حال میکنم نظر شما چیه؟

سلام
دوستانی که ماهواره دارند و روی جهت هاتبرد هم هست فیلم الکترا داره پخش میشه
من این فیلم رو تا حالا ندیده بودم برای همین هم اطلاعاتی در موردش می خواستم
اصلا ارزش دیدن داره یا نه؟

میگن فیلم قشنگیه و سبک action هم داره
حالا میگی کی میگه
حقیقتش از کلوپ گرفتم بهش گفتم یه فیلم توپ می خوام مثل فیلم خفنگ B13 اونم الکترا رو بهم داد دیگه نودونم

آخرین ویرایش:
حالا میگی کی میگهحقیقتش از کلوپ گرفتم بهش گفتم یه فیلم توپ می خوام مثل فیلم خفنگ B13 اونم الکترا رو بهم داد دیگه نودونم
می خواستم رکوردش رو بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or