Movie Center

نوشته شده توسط Agent47:
سلام
میخوام یه فیلم بهتون پیشنهاد کتم برای دیدن که اسمش هست " تنگه وحشت " به کارگردانی مارتین اسکور سیزی و اینکه نمره 7.1/10 گرفته.تم کلی داستان راجع به یه زندانی هست( Max Cady ) با بازی رابرت نیرو که توسط یه نفر اشتباها افتاده زندان و بیگناه 14 سال حبس کشیده و حالا ازاد شده..

7VbjNuEP.jpg
btADVAXx.jpg

به نظر من این فیلم شاهکاره بازی دنیرو مثل همیشه بینظیره و فیلم دیالوگ های خیلی خدایی داره بودن رابرت دنیرو در نقش منفی و اینکه یک خانواده رو تا سر حد مرگ میترسونه جالب.ه

این فیلم روز جمعه همین هفته از کانال MBC2 پخش میشه از دستش ندید

سلام

من اسم این فیلم رو سرچ کردم مال دهه 90 هست

اره

دوست عزیز نظرتون کاملا قابل احترامه از نظر من ولی کاش توصیه ندیدن فیلم رو کمی با تامل بیشتری می کردید.
قبول دارم فیلم تولد یا همون birth فیلمی که انتظارش می رفت نشد ولی همیشه نباید به داستان فیلم به صورت یک قصه نگاه کرد یا اگر هم به این صورت به یک فیلم نگاه می کنیم به بحثهایی که فیلم مطرح می کنه هم توجه بیشتری بکنیم.هدف از ساخت این فیلم به چالش کشیدن تئوری! تناسخ (حداقل از دیدگاه من)که در حال حاضر بحثهای زیادی در رابظه با اون وجود داره بوده.و در نوع خود باز به نظر من فیلم درسته نتونسته به درستی به این مسئله بپردازه ولی خوب در قحطی فیلمنامه هایی با موضوعی غیرتکراری و چالش بر انگیز حداقل ارزش یک بار دیده شدن رو داره.

خب اگه فیلم بحث تناسخ ارواح و زندگی روح پس از مرگ در کالبد جسمانی دیگر رو مطرح میکرد و اون رو باور داشت یه چیزی هندی ها بیشتر به تناسخ معتقدند و و به همین دلیل هیچ وقت حیوانات رو ازار نمیدن چون معتقدن شاید این حیوان درزندگی قبلی خودش انسان بوده و شاید روح خودشون در زندگی بعدی در کالبد یه حیوان باشه ...

اما مگه نه که فیلم وسطاش یک دفعه این موضوع رو رد میکنه و معلوم میشه پسرک دروغ میگفته و همچین چیزی وجود نداره یعنی شما در نظر بگیر که ماجرای فیلم رئال هست و ما با یک دروغگوی کوچولو روبرو هستیم پس حالا پسره اون همه اطلاعات راجع به شوهر انا رو از کجا اورده بود؟
والا من که فیلم رو اینجوری فهمیدم

بهزاد حالا شون کانری یه چیزی . چالز براونسون رو چجوری به جیمز باند ربط دادی ؟ !!!
اوف پرهام تو خدایی رو دست من زدی.....من اصلا از کجا اینو به چالز ربط دادم خودمم نمی دونم
هنرپیشه های اصلی این فیلم رابرت دونیرو - نیک نولتی - جسیکا لنگ و جولیت لوئیس هستن . البته گریگوری پک هم نقشی داره تو فیلم .محصول سال 91 هست .محکوم روانپریشی پس پایان دوران محکومیت . شروع به تهدید و آزار وکیل پیشین خود و خانواده او به گناه عدم توفیق در تبرئه اش از جرمی ک
خوب اینها رو که خودم می دونم ...من خواستم ریز داستان رو برام بگی....کلی که خودم متوجه شدم...اونقدر ها هم خنگ نیستم

اما مگه نه که فیلم وسطاش یک دفعه این موضوع رو رد میکنه و معلوم میشه پسرک دروغ میگفته و همچین چیزی وجود نداره یعنی شما در نظر بگیر که ماجرای فیلم رئال هست و ما با یک دروغگوی کوچولو روبرو هستیم پس حالا پسره اون همه اطلاعات راجع به شوهر انا رو از کجا اورده بود؟
والا من که فیلم رو اینجوری فهمیدم
من اين فيلمو 1 بار اون هم مدتها پيش ديدم حافظه فيلميم هم زياد خوب نيست ولي تا اونجا که يادم مي ياد اوايل فيلم نشون ميده که يه خانمي داره يه چيزي و چال مي کنه (نامه هايي که شوهر انا براش مي نوشته) پسره هم اونو مي بينه و بعد با خوندن اون نامه ها سر از کارشون در مي آره .البته اگه اشتباه نکنم.

با تشکر از آقا داوود بابت آلبومها .
میگم اساتید موسیقی یه سوال .
این بابا Rob Zombie چه سبکی هست کارش ؟
من چند تا آهنگ ازش شنیدم . یکی دو تا هم تصویری دیدم .
قیافش که به این آدمای عصر حجر میخورد ! :cheesygri حدود 3-4 متری ریش و سبیل و مو داشت .
ممنون .

آخرین ویرایش:
سلام
اوف پرهام تو خدایی رو دست من زدی.....من اصلا از کجا اینو به چالز ربط دادم خودمم نمی دونم
ملت فکر کنم تا حالا فهمیدین که صفحه کلید من مشکل داره و بعضی حروف رو گاهی نمیزنه .
مثلا همین چارلز براونسون که نوشتمش چالز .
اگر مشکل این جوری دیدید به بزرگی خودتون ببخشید .
خوب اینها رو که خودم می دونم ...من خواستم ریز داستان رو برام بگی....کلی که خودم متوجه شدم...اونقدر ها هم خنگ نیستم
خوب اگر بخوام ریز داستان رو برات بگم که دیدنش دیگه لطفی نداره .
تو خط کلی داستان رو داشته باش و بشین نگاهش کن .
( راستی ترجمه درست اسم فیلم " دماغه وحشت " هست )
این بابا Rob Zombie چه سبکی هست کارش ؟
من چند تا آهنگ ازش شنیدم . یکی دو تا هم تصویری دیدم .
قیافش که به این آدمای عصر حجر میخورد ! حدود 3-4 متری ریش و سبیل و مو داشت
مصطفی من موسیقی باز نیستم .
ولی تا اونجایی که به جنبه فیلمیه راب زامبی مربوط میشه بد کارگردانی نیست و چنتا فیلم ترسناک تو ژانر زامبی و مرده زنده داره که دیدنشون رو بهت توصیه میکنم .
=====
شهرام به پیشنهاد حسین قرار شد که یه گروه داوری تشکیل بدیم و فیلمهای منتخبون رو اعلام کنیم .
میخواستم تو رو هم به عنوان داور پیشنهاد بدم ولی چون سر زدنت از 10 خط درمیون هم گذشته بود . بیخیال شدم .
اگر قول میدی مرتب سر بزنی تا تو رو هم داور کنیم .
=====
{{{{ 100 صفحه ای شدن تاپیک رو هم به بر و بچ تبریک میگم }}}}

خبر

desperate-housewives.jpg

بازی یکی از پرطرفدارترین سریال آمریکا Desperate Housewives ( کدبانو های ناامید ) هم داره ساخته می شه فعلا اطلاعاتی در مورد برای چه کنسول هایی منتشر خواهد وجود نداره ... داستان سریالش هم در مورد چند تا همسایه هست که می خوان علت خودکشی یکی از دوست ( همسایشون ) رو بفهمند . . . این همون سریالی هست که بازیگرش Felicity Huffman امسال در مراسم اسکار برای فیلم ترنس امریکا نقش اول زن کاندید شد

لینزی لوهان قراره که در فیلم نقش زن شگفت انگیز بازی کنه ( جای خود زن شگفت انگیز ) کارگردان این فیلم هم کاگردان انیمیشن تایتان ای ایی - آتلانتیس هست.( اگه اشتباه نکنم تهیه کننده ی سریال بافی و انجل هم بوده) .
قبلنا قرار بود این نقشرو Lauren Graham بازیگر فیلم The Pacifier ( پستونک ) بازی کنه ولی فعلا شایعات میگه لینزی لوهانه.

lyle_waggoner1.jpg

سریال زن شگفت آنگیز یه بار در سال 1967 با بازی Lynda Carter ساخته شده.

اقا داوود ما مخلصیم . . . میگم لینک از آلبوم های گروهی به نام Delta Goodrem می خوام من خودم هرچی میگردم فقط آلبوم آخریشون رو میبینم آخه اونا فکر کنم 3 تا آلبوم دادن بیرون ؟ ؟ ؟ ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or