Movie Center

سلام
من میخوام فیلم LanD Of The Dead رو ببینم
یکی میشه بگه آیا این فیلم ارزش دیدن داره یا نه ؟!
من فروش این فیلم رو چک کردم خیلی کم بود
برعکس نظری که مهدی داده بود من میگم حتما فیلم رو ببین .
کارگردانش " جرج رومرو " یعنی خالق زامبیها و un dead ها هست .
فیلمیه که در واقع زامبیها نقش آدم خوبها رو دارن و آدمها نقش زامبی ها ( خودمم نفهمیدم چی گفتم )
=====
سامان من به هون دلایلی که بچه ها گفتن مخالف جدا کردن تاپیکها هستم .
این همون قیلمی نیست که در کودکی پاهای تام هنکس داخل نوعی چهار چوب فلزی هست؟
خودشه .
تام هنکس هم یکی از اسکاراش رو برا همین فیلم برده .

برعکس نظری که مهدی داده بود من میگم حتما فیلم رو ببین .کارگردانش " جرج رومرو " یعنی خالق زامبیها و un dead ها هست .فیلمیه که در واقع زامبیها نقش آدم خوبها رو دارن و آدمها نقش زامبی ها ( خودمم نفهمیدم چی گفتم )

سلام
یه فیلمی هم بود که زامبی ها بودن ولی این بار کمدی بود....کمدی ترسناک:exclaim: ازش کاور و یا پوستری دارید؟بعد می رم سر اینکه که کی دارش...

نوشته شده توسط X-F:
B00005NFXI.02.LZZZZZZZ.jpg

دوستان نمي دونم کسي تا حالا اين فيلم و ديده يا نه اگه نديده که نصف عمرم فنا شده فقط مي تونم بگم اين فيلم فوق العاده است من که به شدت با حاش حال کردم.ديدن اين فيلمو از دست ندين.

کارگردان:Robert Zemeckis
با بازي بي نقص Tom Hanks as Forrest Gump
Genre: Comedy / Drama / Romance
Awards: Won 6 Oscars. Another 32 wins & 37 nominations
اطلاعات بيشتر:
http://www.imdb.com/title/tt0109830/
جوايزي که فيلم برده:
http://www.imdb.com/title/tt0109830/awards

فکر کنم اکثر دوستان دیده باشند ؛ فیلم بسیار زیبایی است و در حال حاضر جز صد فیلم برتر imdb هستش .
بازی تام هنکس هم فوق العاده است. یکی از فیلمهایی هستش که مشابه نداره. (یا حداقل من نمیدونم )

۞۩ محمد ۩۞

سلام
سلام
یه فیلمی هم بود که زامبی ها بودن ولی این بار کمدی بود....کمدی ترسناک ازش کاور و یا پوستری دارید؟بعد می رم سر اینکه که کی دارش...
بهزاد اسمش فکر کنم " شان مردگان " هست .
کارگردانش رسما اعلام کرده که فیلم رو برا تقدیر و بزرگداشت جرج رومرو و 3 گانش در باره زامبی ها ساخته .
خود جرج رومرو درباره فیلم گفته که فیلم خوبیه و حتما باید دیدش .
اولین پست من در سال 85!:
عماد جون خوش اومدی .
سال نو هم مبارک باشه .
میگم اگر این اثر احماد رو میذاشتین برای لوگوی سال نو سایت بهتر نبود ؟
خیلی چیزه توپیه .

من تازه رفتم Final Fantasy VII : Advent Children رو دیدم و خیلی باهاش حال کردم.چند تا سوال ازش دارم که گفتم بهتره اینجا بگم :
اون دو نفری که توی این کارتون نشون میده و با کلود در ارتباط هستند کیا هستند و توی بازیش چه نقشی داشتند و آخر بازیش چه بلایی سرشون اومده ؟ کلود چی کار کرده که انقدر نا امید شده ؟ ( توی کارتون درست توضیح نداد.)
وینست توی بازیش قابل بازی هست و اگه هست در مقابل کلود کدوم قوی تر هستند ؟
ببخشید اگه سوالام ضایع هست چون تا حالا هیچ Final Fantasy ای بازی نکردم و هیچ اطلاعاتی ازش ندارم.
موفق باشین
آریا

هزاد اسمش فکر کنم " شان مردگان " هست .کارگردانش رسما اعلام کرده که فیلم رو برا تقدیر و بزرگداشت جرج رومرو و 3 گانش در باره زامبی ها ساخته .خود جرج رومرو درباره فیلم گفته که فیلم خوبیه و حتما باید دیدش .
پرهام این فیلم رو خودت داری؟
بعد ازش اگه کاوری داری برام بذار....دستت درد نکنه

نوشته شده توسط Gran Turismo:
ايول دم همتون گرم چه تاپيك توپيه منم ميام از به بعد بچه ها اينو دانلود كنيد اگه مثل من عاشق اين شوي كمدي عروسكي قديمي هستيد و اگر نه بازم بگيريد حال كنيد حجمش خيلي كمه شوي مانا مانا :)

http://www.9tg.net/Music/mahna.mahna.wmv

سهیل جان خیلی ممنون

بازم از این کلیپ ها داری

سلام به همه دوستان
ایمروز شبکه چهار ساعت 6:00 عصر قراره مستند رژه پنگون ها رو بزاره

March of the Penguins (USA)
من این رو یه بار از شبکه یک دیدم
ولی این مستند خیلی جالبه و ارزش دو بار نگاه کردن رو داره
مولتی ها این فیلم رو نشون داد و منم رکورد گرفتم
ولی ایرانی ها اومدن روش تکه کلام هم انداختن....این زیاد جالب نیست یعنی باید بگم خیلی هم بی مزه کرده فیلم به این توپی رو

سلام
من یه سایتی رو می خوام که به صورت آلبومی فیلم های روز دنیا رو نشون بده
مثلا کاور فیلمهارو بشه به صورت ورق زدن دید
نمی دونم درست منظورمو گفتم یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or