Mortal Kombat | Xbox 360

نه بابا ! این باس ها رو بزارند بخوایم 2 نفره بازی کنیم 4 ساعت جر و بحث داریم با ملت :d
بهترین گزینه همون هوتارو هست که احتمالش خیلی کمه که باشه :d

آره گورو وضعیتش داغون بود :d ولی خوب یک X RAY بزنه و یک R1 ( حالا اینجا چی میشه ؟ RT ؟ :d ) طرف دار فانی رو وداع میگه :d

آره گورو وضعیتش داغون بود :d ولی خوب یک X RAY بزنه و یک R1 ( حالا اینجا چی میشه ؟ RT ؟ :d ) طرف دار فانی رو وداع میگه :d

از اين جك و جونورها يكي Moloch خوب بود اگر مياوردنش
يكي هم اون يارو زامبيه كه مگس دورش جمع ميشد :d
اسمش يادم نيست

يكي هم اون يارو زامبيه كه مگس دورش جمع ميشد :d
اینم خیلی خوب بود به چه نکته ی ظریفی اشاره کردی واقعا :d
چلنج هارو تا 270 رفتم دیگه فکر نمیکنم اعصابم بکشه بیشتر ازین برم :|

اینم خیلی خوب بود به چه نکته ی ظریفی اشاره کردی واقعا :d
چلنج هارو تا 270 رفتم دیگه فکر نمیکنم اعصابم بکشه بیشتر ازین برم :|
اره من خيلي نكته سنجم !!! :d:d
----------------------------------------
برو ديگه راحت ميشه حدودا تا برسي به 300 :d

خُب Rain هم اومد و بازی کردیم و Ladder رو هم تموم کردیم خوبه در کل :d
Teleportـش شدیدا خوبه خیلی به کار میاد . اونی که یارو رو میندازه تو آب خیلی جالبه میشه کنترلش کرد . من میبرمش بالا تا میخواد بیفته یه Uppercut نثارش میکنم یا یه لگد مخصوص :d

خُب Rain هم اومد و بازی کردیم و Ladder رو هم تموم کردیم خوبه در کل :d
Teleportـش شدیدا خوبه خیلی به کار میاد . اونی که یارو رو میندازه تو آب خیلی جالبه میشه کنترلش کرد . من میبرمش بالا تا میخواد بیفته یه Uppercut نثارش میکنم یا یه لگد مخصوص :d
مثل دو کاراکتر قبلی ، Rain هم خیلی خوب از کار در اومده ، البته فتالیتیهاش چندان خوب نبود (البته یقیناً بد هم نبود!). فقط از دید من اجرای کمبوهاش کمی دشوارتر از اکثر کاراکترهاست. من می تونم موقع تمرین (یعنی در بخش Training بازی) تا بالای 50% کمبو بزنم ، اما در نبرد واقعی و در برابر AI به زحمت بیش از 20% می تونم کمبو بزنم :p اما بی گمان NRS تو این یکی هم موفق عمل کرده. انتظار میره کاراکتر چهارم هم به همین خوبی از کار در بیاد !

توی Callenge 300 من فقط با Mileena مشکل دارم به شدت وگرنه بقیه رو میشه یه کاریش کرد :d خیلی سرعتی عمل میکنه پدر سوخته . هرچی لباسش کمتر میشه وحشی تر میشه :d

:d

آخرین ویرایش:
توی Callenge 300 من فقط با Mileena مشکل دارم به شدت وگرنه بقیه رو میشه یه کاریش کرد :d خیلی سرعتی عمل میکنه پدر سوخته . هرچی لباسش کمتر میشه وحشی تر میشه :d
تنها راحت شیواست. ماها و دوستان :دی که با اون تونستیم بریم. همش بالا پایین کن بپره رو سرشون. البته سر ملینا یکم باید استراتژی رو تغییر بدی و به موقع بالا پایین کنی. به وقتش هم لگد و اینجور چیزا بزنی.

تنها راحت شیواست. ماها و دوستان :دی که با اون تونستیم بریم. همش بالا پایین کن بپره رو سرشون. البته سر ملینا یکم باید استراتژی رو تغییر بدی و به موقع بالا پایین کنی. به وقتش هم لگد و اینجور چیزا بزنی.
من که با اسموک همه رو زدم خیلی هم راحت. همون تلپورتش خوب چیزی هست. :d

3 تا سوال :
1- بچه ها من در چلنج 134 اونجايي كه ميگه Jax بايد 4-5 تا كار خاصي انجام بده موندم كسي مي دونه دقيقا ً بايد اينجا چيكار كرد !؟
2- بعد اگه يه چلنچي رو خريداري كنيم بعد كه چلنج ها رو تموم كرديم بخواهيم اون چلنج خريداري شده رو دوباره بازي كنيم بايد چلنج هاي بعدش رو دوباره بريم يا فقط همونو بريم سيو بقيش سر جاش باقي مي مونه !
3- اگه چلنجي رو بخريم بعد كه چلنج ها رو تموم كنيم ديگه بهمون اچيو نميده !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or