آره گورو وضعیتش داغون بود :d ولی خوب یک X RAY بزنه و یک R1 ( حالا اینجا چی میشه ؟ RT ؟ :d ) طرف دار فانی رو وداع میگه :d
اره من خيلي نكته سنجم !!! :d:dاینم خیلی خوب بود به چه نکته ی ظریفی اشاره کردی واقعا :d
چلنج هارو تا 270 رفتم دیگه فکر نمیکنم اعصابم بکشه بیشتر ازین برم
گورو کند هست قبول دارم ولی 3 ضرب هم میزنه :dآره گورو وضعیتش داغون بود :d ولی خوب یک X RAY بزنه و یک R1 ( حالا اینجا چی میشه ؟ RT ؟ :d ) طرف دار فانی رو وداع میگه :d
مثل دو کاراکتر قبلی ، Rain هم خیلی خوب از کار در اومده ، البته فتالیتیهاش چندان خوب نبود (البته یقیناً بد هم نبود!). فقط از دید من اجرای کمبوهاش کمی دشوارتر از اکثر کاراکترهاست. من می تونم موقع تمرین (یعنی در بخش Training بازی) تا بالای 50% کمبو بزنم ، اما در نبرد واقعی و در برابر AI به زحمت بیش از 20% می تونم کمبو بزنم اما بی گمان NRS تو این یکی هم موفق عمل کرده. انتظار میره کاراکتر چهارم هم به همین خوبی از کار در بیاد !خُب Rain هم اومد و بازی کردیم و Ladder رو هم تموم کردیم خوبه در کل :d
Teleportـش شدیدا خوبه خیلی به کار میاد . اونی که یارو رو میندازه تو آب خیلی جالبه میشه کنترلش کرد . من میبرمش بالا تا میخواد بیفته یه Uppercut نثارش میکنم یا یه لگد مخصوص :d
تنها راحت شیواست. ماها و دوستان که با اون تونستیم بریم. همش بالا پایین کن بپره رو سرشون. البته سر ملینا یکم باید استراتژی رو تغییر بدی و به موقع بالا پایین کنی. به وقتش هم لگد و اینجور چیزا بزنی.توی Callenge 300 من فقط با Mileena مشکل دارم به شدت وگرنه بقیه رو میشه یه کاریش کرد :d خیلی سرعتی عمل میکنه پدر سوخته . هرچی لباسش کمتر میشه وحشی تر میشه :d
من که با اسموک همه رو زدم خیلی هم راحت. همون تلپورتش خوب چیزی هست. :dتنها راحت شیواست. ماها و دوستان که با اون تونستیم بریم. همش بالا پایین کن بپره رو سرشون. البته سر ملینا یکم باید استراتژی رو تغییر بدی و به موقع بالا پایین کنی. به وقتش هم لگد و اینجور چیزا بزنی.