Mortal Kombat | Xbox 360

Scarlet

حمام خون: پایین، عقب، پایین، پایین، RT (چسبیده)

باران ببار: جلو، عقب، پایین، پایین، B (محل پرش یا همان 3 قدم فاصله)

بچگونه :دی :پایین، عقب، پایین، جلو، Y

استیج: جلو، عقب، جلو، X (چسبیده)

Kenshi

مغز ترکیده: بالا، پایین، بالا، پایین، RT

دوتکه تا پایان: عقب، جلو، پایین، جلو، Y (محل پرش)

بچگونه: پایین، عقب، پایین، X (محل پرش)

استیج: پایین، جلو، پایین، A (نزدیک)

عجب ترجمه ای زدم برای اسم فتالیتی ها =)) حالم به هم خورد :))
نه خب..
يني كلا نديدم ...
هنوزم نگرفتمشون اينارو :d
ويديو مبخوام :d

بچه ها من تو challenge tower تو قسمت 11 دارم با reptile که نامرئی هست مبارزه میکنم و فهمیدم که باید بامشت به زمین بزنم تا مرئی بشه و بزنمش چند بارم این کارو کردم ولی متاسفانه نمیدونم کدوم دکمه هست که به زمین مشت میزنه اگه میشه راهنماییم کنید

در مورد این Season Pass من یه اطلاعاتی بد برم چون خودم خریدم :دی

این پک که 1200 تا پوینت میگیره خیلی با صرفه است. حالا چجوری. پوینت هر کاراکتر 400 پوینته. در حقیقت 4 تاش میشه 1600 پوینت. حالا این پک پیش فروش می کنه این کاراکتر ها رو به قیمت 1200 تا.

این پکیج 4 تا کاراکتر رو به قیمت 3 تا میده بهتون + چندتا لباس کلاسیک برای کاراکتر ها که اونا هم پولین و مفت میده بهتون. در کل خریدش خیلی با صرفه است.

در ضمن :

نوید آبرومونو نبر بابا :دی این Challenge و ربطی به باگ نداره. تو چنلنج میگه که دشمن رو رو هوا بگیرش. با زدن این حرکت Challenge تموم میشه و میری بعدی :دی

دوست عزیز من این همه مدته 360 دارم تا به حال اصلا لایو باهاش بازی نکردم یعنی بهتر بگم اصلا کانکت نشدم باهاش
اما اینقدر از ایم مرتال کمبات خوشم اومده که میخوام اینبار این کار رو انجام بدم پویینت هم دارم به مقداری که کارم راه بیفته :d
فقط من تا حالا این کار رو انجام ندادم نمیدونم مشکلی دررابطه با بن شدن و این چیزها وجود ندارهد ؟ ممنون میشم یه راهنمایی بکنید چون میخوام این پک 1200 تایی رو بگیرم
ممنون

آقا Fatalityهای اسکارلت واقعا جالب طراحی شدن بسی حال کردم . عشق و علاقه به خون در این موجود موج میزنه :d توضیحات کوتاهی میدم هرکی خواست بخونه
اولین Fatality
گلوی یارو رو جر میده صورتش رو میگیره جلوی گلوش تا خون بپاشه تو صورتش . ( Wow یه چیز میگم یه چیزی میخونین فوق العادست باید ببینین :d )

دومین Fatality
به طورت خون میشه میریزه رو زمین میره از زیر یارو در میاد 4 تا چیز مثل نیزه از زمین میاد بیرون میره تو دست و پای یارو بعد میبرتش بالا . شکمش رو جر میده دل و روده و خون میریزه تو صورتش :d

Babitilty اگر درست نوشته باشم :d
وقتی بچه میشه یه شیشه شیر میگیره دستش میخوره خوشش نمیاد میندازه اونور یه شیشه خون میگیره با لذت میخوره . واقعا هوشمندانه طراحی شده :d

Kenshi هم میگم حال کنین :d

اولین Fatality
یارو رو میگیره میکوبه تو دوربین چشمش در میاد بعد با شمشیر جرش میده :d

دومین Fatality
شمشیرش رو میندازه تو زمین بعد یارو رو پرت میکنه میخوره به شمشیر نصف میشه

Bability
وقتی بچه میشه نمیتونه شمشیر رو کنترل کنه هِی میزنه تو سرش بعد گریه میکنه :d

• Like
Reactions: nihilnigritude
توی بازی های قبل حتی یک راند هم نباید ببازی !
با خودشم هر 2 راند اول رو باید بدون ضربه خوردن ببری :d
اگر موقع مبارزه با خودش ضربه ای چیزی خوردی بازی رو ادامه بده و حتما 2 تا راند رو ببر! بعد موقع فیتالایتی زدن استارت رو بزن و برو تو بخش انتخاب کاراکتر ، اینجوری دوباره از همون مسابقه برات میاد و باخت هم محسوب نمیشه :d

میتونی زمان رو بزاری رو 30 ثانیه برای راحت تر شدن :d ، اسکورپیون هم شخصیت خوبیه برای گرفتن این تروفی :d (گرچه در هر صورت جلوی جید میترکی :d )

سؤالی بود بازم در خدمتم!
من خودم هنوز تو کف یافتن نووبم :d

توی بازی های قبل حتی یک راند هم نباید ببازی !
با خودشم هر 2 راند اول رو باید بدون ضربه خوردن ببری :d
اگر موقع مبارزه با خودش ضربه ای چیزی خوردی بازی رو ادامه بده و حتما 2 تا راند رو ببر! بعد موقع فیتالایتی زدن استارت رو بزن و برو تو بخش انتخاب کاراکتر ، اینجوری دوباره از همون مسابقه برات میاد و باخت هم محسوب نمیشه :d

میتونی زمان رو بزاری رو 30 ثانیه برای راحت تر شدن :d ، اسکورپیون هم شخصیت خوبیه برای گرفتن این تروفی :d (گرچه در هر صورت جلوی جید میترکی :d )

سؤالی بود بازم در خدمتم!
من خودم هنوز تو کف یافتن نووبم :d

ایول به خودم Noob اولین کسی بود که پیداش کردم کاملا شانسی اینقدر شانسی بود که تا پرید تو زد لِهم کرد :d

ها پس یه راند هم نیباد ببازم ؟ خوبه که باو میریم میگریمش :d
من الان Reptile مونده برام

Noob خیلی Special Attack داره اگه NOOB روی Hard رقیبت بشه فاتحت خوندست!

دقیقا . باید با یه برنامه ریزی دقیق بری تو بازی شدیدا وحشی و سریع هستش اگه حال کنه میتونه نذاره اصلا بهش نزدیک شی :d

آخرین ویرایش:
رو اکسپرت راحت میشه نووب رو با اسموک زد :d :d :d
تنها کسی که مشکل ایجاد میکنه روی اون درجه برای اسموک اسکورپیونه ! :d نمیدونم چرا این 2 تا وقتی با هم تلپورت میکنند ، شانس ضربه زدن اسکورپیون بیشتره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or