شما اول استارت رو بزن برو توي move list همه ي حركات اونجاستمن تو این بازی مبتدی هستم و یه سوالی برام پیش اومد اونم اینکه چجوری میشه حرکات خاصی که هر بازیکن برای خودش داره را فعال کرد یعنی با زدن کدوم دکمه ها
منظورم از حرکات خاص مثلا اینکهkung lao وقتی دور از حریف هست کلاشو پرت میکنه یا nightwolf تبرشو اگه اشتباه نکنم
کنشی واقعا گل کاشتهاگر بتونید کمبو هاش رو یاد بگیرید فوق العاده است. برای مثال کمبویی داره که 2 ضربه اول رو از بالا وارد میکنه اما سومی رو از پایین میاد در نتیجه دفاع فرد مقابل میشکنه. گاها شده که دفاع نشکنه اما تا جایی که ما بازی کردیم 90% جواب داده.
هان ؟ این 4 تا کاراکتر هنوز همشون نیمده که :d قراره همشون بیاد :d ( اسکارلت ، کنشی ، رین ، ؟؟؟ ) :d
هرکدوم هم 5 دلار ، حالا چند پوینت میشه رو نمیدونم :d
بشین دانلودشون کن! خفنند :d هم باهاشون Ladder رو میری، هم وقتی با بقیه Ladder رو میری ممکنه اینا هم بیاند جلوت :d
نمیدونم والا کلی پوینت دارم ولی زورم میاد چیزی بخرم نمیدونم چرا :dخوی دیگه از DLC یک بازی فایتینگ چه انتظاری داری ؟ :d
نه دیگه ببین اینو که بخری دیگه هرچی بیاد نیاز نیست تو پوینت بدی بخری فقط میزنی دان شه به صورت مجانیآخه هنوز 4 تا DLC نیمدن ، چجوری گزاشتند برای فروش ؟ :d
باو 2 مُدل یخ زن داریم بس است دیگر . البته استیل خوشگلی داره Frost یادش بخیر توی Deadly Allinace اگر درست نوشته باشم خیلی خوب بود .چهارمی غیر از تانیا ممکنه Frost هم باشه! تو بازی رصد شده
اون طرف پرسیدم گفتند نمیشه :d برای همین دیروز بالاخره راه حلش یافت شد گفتم بیام اینجا هم بگم شاید یکی مثل من نیازمند باشه :dاین رنگ لباس و بقیه چیزا که قدیمی بود ولی کلا ممنون از حُسن نیتت :d
این رنگ لباس و بقیه چیزا که قدیمی بود ولی کلا ممنون از حُسن نیتت :dراستی چند نکته رو توی بخش PS3 گفتم اینجا هم بگم شاید اینجا هم به درد کسی بخوره :d
فرشته ی نجات من توئی . مارا مطمئن ساختی . رفتیم که دان کنیم :biggrin1:در مورد این Season Pass من یه اطلاعاتی بد برم چون خودم خریدم :biggrin1:
نوید آبرومونو نبر بابا :biggrin1: این Challenge و ربطی به باگ نداره. تو چنلنج میگه که دشمن رو رو هوا بگیرش. با زدن این حرکت Challenge تموم میشه و میری بعدی :biggrin1:
نوید آبرومونو نبر باباhttp://www.youtube.com/watch?v=TBHso6eLb0Q
حتما ببینین . دقیقا با این حرکت به یارو گفت بخواب بابا
باگ به این میگن :d
بالاخره دان کردیم هر 2 رو یکی از یکی بهتر لامذهبا اما با Fatalityـه Skarlet شدیدا حال کردم خیلی جالب بود با یه اتمسفر سک*ی :d کنشی هم خیلی خوب بود اما به طور کلی بخوایم حساب کنیم من با کنشی بهتر کمبو میزنم و کلا استیل خفنتری داره نسبت به تمام کاراکترها :d Special Moveهاش فوق العادن . ترکیبشون با کمبوها واقعا زیبا میشه X-Ray بسیار خوبی هم داره هنگام کمبو زدن میزنی جیگرت حال میاد :d خلاصه ازون موقع دارم با این کنشی وَر میرم حرف نداره . پدر سوخته ها شخصیت های خوبو گذاشتن توی DLC بدن . با دیدن این 2 تا شدیدا منتظر Rain هستم اونم شدیدا پتانسیل خفن شدن رو داره
Scarletمن فتاليتي و بباليتي اسكارلت رو نديدم
لينك داريد بذاريد لطفا ببنيم :d