Mortal Kombat | Xbox 360

من تو این بازی مبتدی هستم و یه سوالی برام پیش اومد اونم اینکه چجوری میشه حرکات خاصی که هر بازیکن برای خودش داره را فعال کرد یعنی با زدن کدوم دکمه ها

منظورم از حرکات خاص مثلا اینکهkung lao وقتی دور از حریف هست کلاشو پرت میکنه یا nightwolf تبرشو اگه اشتباه نکنم

من تو این بازی مبتدی هستم و یه سوالی برام پیش اومد اونم اینکه چجوری میشه حرکات خاصی که هر بازیکن برای خودش داره را فعال کرد یعنی با زدن کدوم دکمه ها

منظورم از حرکات خاص مثلا اینکهkung lao وقتی دور از حریف هست کلاشو پرت میکنه یا nightwolf تبرشو اگه اشتباه نکنم
شما اول استارت رو بزن برو توي move list همه ي حركات اونجاست
يه چيزي اين DLC هايي كه مياد ميتونيم از مغازه هاي بيرون بگيريم يا حتما بايد از LIVE بخريم:-/

آخرین ویرایش:
کنشی واقعا گل کاشته :دی اگر بتونید کمبو هاش رو یاد بگیرید فوق العاده است. برای مثال کمبویی داره که 2 ضربه اول رو از بالا وارد میکنه اما سومی رو از پایین میاد در نتیجه دفاع فرد مقابل میشکنه. گاها شده که دفاع نشکنه اما تا جایی که ما بازی کردیم 90% جواب داده.

موافقم ....
يه تريلر كامل از حركاتش و فتاليتي و بباليتيش ديدم ..
فتاليتي هاي قشنگي داره !!!
مشخص هم هست كاراكتر نرم و روونيه
كومبو هاي خوبي هم داشت !!!

آره کنشی خیلی خفنه :d فقط نشستنش مشکل داره :d شاو کان که نیزه پرت میکنه میخوره بهش! :d (شایدم من بد نشستم :d ) برای همین باید تیرش رو برگردونی :d
فیتالایتی هاش هم خشونتش زیاد بود :d
یکمم صداش به نظرم خوب نیست :d
این کیفیت خفن اولین عکسیه که از Rain اومده بود ، طراحی خوفی داره :d

آخرین ویرایش:
چقدر علاقه دارم تمام کاراکترهارو دان کنم اما که چی بشه . بشینم Ladder برم باهاشون ؟ :d
یکی بیاد مخ منو بزنه اینارو دان کنم مخصوصا کنشی :d
این Rain شدیدا خفن طراحی شده !
یه پک اومده 1200 پوینت به اسم Kombat Season pass که میگه 4 تا کاراکتر میده جریان چیه ؟

هان ؟ این 4 تا کاراکتر هنوز همشون نیمده که :d قراره همشون بیاد :d ( اسکارلت ، کنشی ، رین ، ؟؟؟ ) :d
هرکدوم هم 5 دلار ، حالا چند پوینت میشه رو نمیدونم :d
بشین دانلودشون کن! خفنند :d هم باهاشون Ladder رو میری، هم وقتی با بقیه Ladder رو میری ممکنه اینا هم بیاند جلوت :d

هان ؟ این 4 تا کاراکتر هنوز همشون نیمده که :d قراره همشون بیاد :d ( اسکارلت ، کنشی ، رین ، ؟؟؟ ) :d
هرکدوم هم 5 دلار ، حالا چند پوینت میشه رو نمیدونم :d
بشین دانلودشون کن! خفنند :d هم باهاشون Ladder رو میری، هم وقتی با بقیه Ladder رو میری ممکنه اینا هم بیاند جلوت :d

کاملا قانعم کردی الان ای قانع کننده :d
همون دیگه اصلا فکر کنم با خرید این پک میشه همه چی رو دان کرد حتی کاراکتر بعدی که هنوز نیمده . 1200 پوینت میشه :d خدا کنه چهارمی تانیا نباشه خوشم نمیاد ازش . فعلا گزینه ای به ذهنم نمیرسه که پیشنهاد بدم به عنوان چهارمین DLC :d

خوی دیگه از DLC یک بازی فایتینگ چه انتظاری داری ؟ :d
آخه هنوز 4 تا DLC نیمدن ، چجوری گزاشتند برای فروش ؟ :d
چهارمی غیر از تانیا ممکنه Frost هم باشه! تو بازی رصد شده :d (مثل کنشی که روی پل میجنگید :d و بعد dlc شد :d )
یکی دیگه هم بود فکر کنم برادر شخصیت اصلی بخش داستانی MK : A :d که با کنشی میجنگید :d
ولی خودم از همه بیشتر دوست دارم هوتارو باشه :d

خوی دیگه از DLC یک بازی فایتینگ چه انتظاری داری ؟ :d
نمیدونم والا کلی پوینت دارم ولی زورم میاد چیزی بخرم نمیدونم چرا :d

آخه هنوز 4 تا DLC نیمدن ، چجوری گزاشتند برای فروش ؟ :d
نه دیگه ببین اینو که بخری دیگه هرچی بیاد نیاز نیست تو پوینت بدی بخری فقط میزنی دان شه به صورت مجانی
چهارمی غیر از تانیا ممکنه Frost هم باشه! تو بازی رصد شده
باو 2 مُدل یخ زن داریم بس است دیگر . البته استیل خوشگلی داره Frost یادش بخیر توی Deadly Allinace اگر درست نوشته باشم خیلی خوب بود .

آخرین ویرایش:
من قبل از اومدن بازی میگفتم کاش Frost هم باشه ، ولی خوب الان به همین دلیلی که گفتی امیدوارم نباشه :d
خوب چند نفر دیگه هم رصد شدن! :d خوبه دیگه :d
راستی چند نکته رو توی بخش PS3 گفتم اینجا هم بگم شاید اینجا هم به درد کسی بخوره :d
1. برای انتخاب رنگ دوم لباس ها اول باید Start رو بزنید ، بعد که موقع لباس Xـم اومد ، به جای انتخاب عادی (توی PS ضربدره ، اینجا نمیدونم چیه :d ) دوباره Start رو بزنید! مثلا اینجوری رنگ دوم لباس اسکورپیون که نارنجی هست رو میتونید انتخاب کنید!
فقط باید لباس دوم رو باز کنید ! مثلا من هرکاری کردم نتونستم رنگ دوم کنشی یا اسکارلت رو انتخاب کنم :d
2. این یکی هم دیدن لباس و جراحت های DLC ها همونطوری که برای شخصیت های دیگه توی نکروپلیس هست ، میباشد :d برید توی نکروپولیس و یک شخصیت رو انتخاب کنید و برید توی Bio ... حالا Start رو بزنید و Player Select رو انتخاب کنید و کاراکتر مورد نظر رو انتخاب کنید! اینجا میتونید لباس های کلاسیک و DLC رو هم ببینید :d رنگ دوم رو هم همچنین :d (به روش بالا :d )

زیاد حرف زدم :d بسه دیگه :d

حالا یکی بیاد بگه توی چلنج تاور ، 250 ، با شنگ سونگ چجوری باراکا و سیندل و شاو کان رو بزنم ؟ :d

این رنگ لباس و بقیه چیزا که قدیمی بود ولی کلا ممنون از حُسن نیتت :d
اون طرف پرسیدم گفتند نمیشه :d برای همین دیروز بالاخره راه حلش یافت شد گفتم بیام اینجا هم بگم شاید یکی مثل من نیازمند باشه :d

آخرین ویرایش:
http://www.youtube.com/watch?v=TBHso6eLb0Q

=))

حتما ببینین . دقیقا با این حرکت به یارو گفت بخواب بابا =))
باگ به این میگن :d

راستی چند نکته رو توی بخش PS3 گفتم اینجا هم بگم شاید اینجا هم به درد کسی بخوره :d
این رنگ لباس و بقیه چیزا که قدیمی بود ولی کلا ممنون از حُسن نیتت :d

در مورد این Season Pass من یه اطلاعاتی بد برم چون خودم خریدم :biggrin1:
فرشته ی نجات من توئی . مارا مطمئن ساختی . رفتیم که دان کنیم :biggrin1:
البته یه چیز دیگه رو هم بگم که توی توضیحاتش ذکر شده که از marketplace نخرین و از داخل خود بازی بخرین اگر درست یادم باشه

نوید آبرومونو نبر بابا :biggrin1: این Challenge و ربطی به باگ نداره. تو چنلنج میگه که دشمن رو رو هوا بگیرش. با زدن این حرکت Challenge تموم میشه و میری بعدی :biggrin1:

ای بابا من به اونجا نرسیدم هنوز فردین دقیقا 101 هستم الان . آقا یکی بیاد منو شطرنجی کنه :biggrin1:

آخرین ویرایش:
در مورد این Season Pass من یه اطلاعاتی بد برم چون خودم خریدم :دی

این پک که 1200 تا پوینت میگیره خیلی با صرفه است. حالا چجوری. پوینت هر کاراکتر 400 پوینته. در حقیقت 4 تاش میشه 1600 پوینت. حالا این پک پیش فروش می کنه این کاراکتر ها رو به قیمت 1200 تا.

این پکیج 4 تا کاراکتر رو به قیمت 3 تا میده بهتون + چندتا لباس کلاسیک برای کاراکتر ها که اونا هم پولین و مفت میده بهتون. در کل خریدش خیلی با صرفه است.

در ضمن :
http://www.youtube.com/watch?v=TBHso6eLb0Q

=))

حتما ببینین . دقیقا با این حرکت به یارو گفت بخواب بابا =))
باگ به این میگن :d
نوید آبرومونو نبر بابا :دی این Challenge و ربطی به باگ نداره. تو چنلنج میگه که دشمن رو رو هوا بگیرش. با زدن این حرکت Challenge تموم میشه و میری بعدی :دی

• Like
Reactions: NaViiDii
بالاخره دان کردیم هر 2 رو یکی از یکی بهتر لامذهبا اما با Fatalityـه Skarlet شدیدا حال کردم خیلی جالب بود با یه اتمسفر سک*ی :d کنشی هم خیلی خوب بود اما به طور کلی بخوایم حساب کنیم من با کنشی بهتر کمبو میزنم و کلا استیل خفنتری داره نسبت به تمام کاراکترها :d Special Moveهاش فوق العادن . ترکیبشون با کمبوها واقعا زیبا میشه X-Ray بسیار خوبی هم داره هنگام کمبو زدن میزنی جیگرت حال میاد :d خلاصه ازون موقع دارم با این کنشی وَر میرم حرف نداره . پدر سوخته ها شخصیت های خوبو گذاشتن توی DLC بدن . با دیدن این 2 تا شدیدا منتظر Rain هستم اونم شدیدا پتانسیل خفن شدن رو داره

آخرین ویرایش:
بالاخره دان کردیم هر 2 رو یکی از یکی بهتر لامذهبا اما با Fatalityـه Skarlet شدیدا حال کردم خیلی جالب بود با یه اتمسفر سک*ی :d کنشی هم خیلی خوب بود اما به طور کلی بخوایم حساب کنیم من با کنشی بهتر کمبو میزنم و کلا استیل خفنتری داره نسبت به تمام کاراکترها :d Special Moveهاش فوق العادن . ترکیبشون با کمبوها واقعا زیبا میشه X-Ray بسیار خوبی هم داره هنگام کمبو زدن میزنی جیگرت حال میاد :d خلاصه ازون موقع دارم با این کنشی وَر میرم حرف نداره . پدر سوخته ها شخصیت های خوبو گذاشتن توی DLC بدن . با دیدن این 2 تا شدیدا منتظر Rain هستم اونم شدیدا پتانسیل خفن شدن رو داره

من فتاليتي و بباليتي اسكارلت رو نديدم
لينك داريد بذاريد لطفا ببنيم :d

من فتاليتي و بباليتي اسكارلت رو نديدم
لينك داريد بذاريد لطفا ببنيم :d
Scarlet

حمام خون: پایین، عقب، پایین، پایین، RT (چسبیده)

باران ببار: جلو، عقب، پایین، پایین، B (محل پرش یا همان 3 قدم فاصله)

بچگونه :دی :پایین، عقب، پایین، جلو، Y

استیج: جلو، عقب، جلو، X (چسبیده)

Kenshi

مغز ترکیده: بالا، پایین، بالا، پایین، RT

دوتکه تا پایان: عقب، جلو، پایین، جلو، Y (محل پرش)

بچگونه: پایین، عقب، پایین، X (محل پرش)

استیج: پایین، جلو، پایین، A (نزدیک)

عجب ترجمه ای زدم برای اسم فتالیتی ها =)) حالم به هم خورد :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or