koorosh sh
کاربر سایت
طبق تحقيقات من (:d) درجه سني زياد تاثيري توي اون رفتار شوكان نداره !!!از بازی بیا بیرون ، برو توی تنظیمات درجه سختی رو کم کن :d
گرچه بازم وحشیه و رو اعصاب :d
كلا ريشه اش حيوانيه :d
طبق تحقيقات من (:d) درجه سني زياد تاثيري توي اون رفتار شوكان نداره !!!از بازی بیا بیرون ، برو توی تنظیمات درجه سختی رو کم کن :d
گرچه بازم وحشیه و رو اعصاب :d
درجه سنی؟طبق تحقيقات من (:d) درجه سني زياد تاثيري توي اون رفتار شوكان نداره !!!
كلا ريشه اش حيوانيه :d
بچه پررو هستش این شائو :dالبته به نکته ی مهمی اشاره کرد ! :d کلا درجه سنی هم روی شاو کان تاثیری نداره و ریشش حیوانیه ! :d
روش بیبیلیتی بزنید میبینید که جمله ای که دوستمون گفت هم درست در میاد :d
شما ازش دورشو تا اونجا که میتونی. بعد شروع میکنه به چرت گفتن . همین موقع، یا بالا،پایین رو بزن تا از پشتش در بیای بعد بزنش. یا موقعی که شروع کرد به چرت گفتن ، عقب، جلو، A رو بزن تا بری تو شکمش:dاقا یه راهی نیست بشه این شاوکان رو با رایدن زد ؟
هیچ رمزی کدی چیزی دیگه بدجور رفته رو اعصابم )x
دوستان! این نسخه چند می شه؟
9؟
شما ازش دورشو تا اونجا که میتونی. بعد شروع میکنه به چرت گفتن . همین موقع، یا بالا،پایین رو بزن تا از پشتش در بیای بعد بزنش. یا موقعی که شروع کرد به چرت گفتن ، عقب، جلو، A رو بزن تا بری تو شکمش:d
مگه چلنجا رو تموم نکردی شما؟ اگه رسیدی به 300، از طرف ما هم یک چندتا البته از نوع آبدارش نسارشون کن:d:dبلـــــــــی
البته من ازش دور میشدم فقط Fire Ball میزدم حالا مالا این میشه Electric Ball :d و اگر چیزی هم پرت میکرد جا خالی میدادیم البته این Upper cut هم خوب جواب میده. یه بنده خدایی از خودش فیلم گرفته بود هنگام بازی کردن این قسمت بعد آخرش باخت واقعا قیافش دیدن داشت . فحش میداد دیگه نمیدونست چه فحشی بده با زبون دست پا اینور اونور :d. یادش بخیر یه دهنی ازمون صاف شد سر این :d حالا من کلی فحش گذاشتم کنار برای وقتی که به Challenge 300 رسیدم :d
مگه چلنجا رو تموم نکردی شما؟ اگه رسیدی به 300، از طرف ما هم یک چندتا البته از نوع آبدارش نسارشون کن:d:d
راستي سازنده ها از Frost هيچ حرفي نزدن ؟؟ :d:d
سايبر ساب زيرو واقعا كاراكتر بيخوديه !!همون طور که قبلا اشاره کردیم 2 تا یخ زن داریم بس است دیگر با اینکه خودمم Frost رو دوست دارم :d
حالا اگه frost نمیزارن لا اقل همین kintaro رو باز کنن ما یکم حال کنیم باهاش. :dسايبر ساب زيرو واقعا كاراكتر بيخوديه !!
باس فراست رو ميذاشتن جاش !