دست شما درد نكنه
اون تو تاپیک اخبار بود فرق میکنه !دست شما درد نكنه
استخوناشم خورديم ! :d
سلام میخواستم مد ladder رو روی expert برم با noob خیلی باهاش حال میکنم حالا فینیشر هاش میخواستم تو بازی نگفته..(منظورم x-ray attack هست) اصلا یک توضیحی در مورد x-ray کاراکتر ها بدید عالی میشه
درسته هر شخصیت Xray خاصی داره روی حالت خاصی زده میشه مهم اینه که طرف گارد نگیره مثلا اشخاصی مثل!دستت درست بعد همه ی کاراکتر ها یک نوع x ray دارند یا نه مثل فینیشر دوتا
بعد این ladder رو expert بریم چه فرقی با easy و قبل از اون داره؟ achivement
به طور تجربی من به این نتیجه رسیدم که استفاده کمبویی از Super Moveهایی که یک خط از X-RAY کم میکنه، میتونه بیشتر از خود X-RAY دمیج بزنه. (هرچی فکر میکنم اسم دقیقش یادم نمیاد :d اینجوری زده میشه: Special Move + BLOCK button)واقعا روی expert نمیشه یادمه روی sega و ps2 راحت همه رو میترکوندیم با دسته xbox مشکل دارم نمیشه جادو ها رو زد سریع الان با scorpin با اون katina گیر کردم یک راند میبرمش به راند سوم میکشه امون نمیده با چترش .. به غیر از x ray فن های اساسی دیگه ای که خون کم کنه نداره sub zeroهم خیلی کند تشریف دارد
واقعا روی expert نمیشه یادمه روی sega و ps2 راحت همه رو میترکوندیم با دسته xbox مشکل دارم نمیشه جادو ها رو زد سریع الان با scorpin با اون katina گیر کردم یک راند میبرمش به راند سوم میکشه امون نمیده با چترش .. به غیر از x ray فن های اساسی دیگه ای که خون کم کنه نداره sub zeroهم خیلی کند تشریف دارد