Mortal Kombat | Xbox 360

دوستان یک راهنمایی از بازی در همین بازیسنتر گذاشته شده ولی خارجی است خیلی کار امد است پیشنهاد میشه هر کی به مشکلی خورده راهنمایی را دانلود کند ولی حجمش یکم سنگین است 170 مگابایت

سلام میخواستم مد ladder رو روی expert برم با noob خیلی باهاش حال میکنم حالا فینیشر هاش میخواستم تو بازی نگفته..;;)(منظورم x-ray attack هست) اصلا یک توضیحی در مورد x-ray کاراکتر ها بدید عالی میشه>:)

آخرین ویرایش:
سلام میخواستم مد ladder رو روی expert برم با noob خیلی باهاش حال میکنم حالا فینیشر هاش میخواستم تو بازی نگفته..;;)(منظورم x-ray attack هست) اصلا یک توضیحی در مورد x-ray کاراکتر ها بدید عالی میشه>:)

توضیح از چه نظر !؟ اگه منظورت x-ray زدن هست که با گرفتن همزمان LT+RT میشه واسه همه ی کاراکترارو زد !:-/

دستت درست بعد همه ی کاراکتر ها یک نوع x ray دارند یا نه مثل فینیشر دوتا
بعد این ladder رو expert بریم چه فرقی با easy و قبل از اون داره؟ achivement

دستت درست بعد همه ی کاراکتر ها یک نوع x ray دارند یا نه مثل فینیشر دوتا
بعد این ladder رو expert بریم چه فرقی با easy و قبل از اون داره؟ achivement
درسته هر شخصیت Xray خاصی داره روی حالت خاصی زده میشه مهم اینه که طرف گارد نگیره مثلا اشخاصی مثل!
Smoke
Scorpion
Noob
Xray شون طوری هست که از پشت حمله میکنه ولی مثلا کارکتر
Kung Lao
دور خودش میچرخه و لازمه ی نزدیک بودن کافی به حریف هست!

واقعا روی expert نمیشه یادمه روی sega و ps2 راحت همه رو میترکوندیم با دسته xbox مشکل دارم نمیشه جادو ها رو زد سریع الان با scorpin با اون katina گیر کردم یک راند میبرمش به راند سوم میکشه امون نمیده با چترش .. به غیر از x ray فن های اساسی دیگه ای که خون کم کنه نداره sub zeroهم خیلی کند تشریف دارد

واقعا روی expert نمیشه یادمه روی sega و ps2 راحت همه رو میترکوندیم با دسته xbox مشکل دارم نمیشه جادو ها رو زد سریع الان با scorpin با اون katina گیر کردم یک راند میبرمش به راند سوم میکشه امون نمیده با چترش .. به غیر از x ray فن های اساسی دیگه ای که خون کم کنه نداره sub zeroهم خیلی کند تشریف دارد
به طور تجربی من به این نتیجه رسیدم که استفاده کمبویی از Super Moveهایی که یک خط از X-RAY کم میکنه، میتونه بیشتر از خود X-RAY دمیج بزنه. (هرچی فکر میکنم اسم دقیقش یادم نمیاد :d اینجوری زده میشه: Special Move + BLOCK button)
مثلا برای میلینا میشه از ضربه مخصوص Rollingـش + ضربه مخصوص Teleport ـش + ضربه مخصوص پرتاب خنجرش استفاده کرد.

اسکورپیون در حالت عادی هم میتونی دوتا ضربه مخصوص کمبویی بزنی. یعنی یه بار تو هوا تلپورت کن (به پشت طرف) اگر ضربه رو بلاک نکرد، سریع دوباره این حرکت رو از زمین انجام بده. :d

آخرین ویرایش:

بازی رو بکن 1 راند 30 ثانیه در صورت لزوم برو تو کار بازی تدافعی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or