ببخشید من یک سوال فنی دارم:d. این شاهرخ کی هستش؟ منظورتون شائوکان هست؟پیشنهاد من همچنان اسوک هست !
سرجات وای میستی ، تا شاهرخ خواست تبری چیزی بندازه ، یه تلپورت ... ... ... !
تا قبلش هم هم که خیلی راحت میشه رد کرد و رسید به شاهرخ .
آره دیگه باو ! شائوکان = شاهرخ خان !ببخشید من یک سوال فنی دارم:d. این شاهرخ کی هستش؟ منظورتون شائوکان هست؟
میشه فیلم بازی کردن خودت با شنگ سونگ هنگام مبارزه با شائوکان روی درجه بیگینر(!) بذاری ببینیم !؟خوشم میاد از 90 صفحه 85 صفحش فقط در مورد بخش تک نفره بازی و کشتن یه غول Cheapـــی مثل شائوکان بحث شده با این حساب رسما منزله ساخته شدن یک بازی فایتینگ توی این تاپیک زیر سوال رفت!
من از اونجا که اصلا به این بازی علاقه ای ندارم خیلی وقته که بازیش نمیکنم، اما میگم حالا که این بازی انقدر طرفدار زیاد داره توی اینجا چرا کسی اصلا راجع به حرفه ای و آنلاین بازی کردنش بحثی نمیکنه همه گیر دادن به چلنج تاور و حالت داستانی! در صورتی که این جور چیزها توی یه بازی فایتینگ واقعی جزو فرعی ترین چیزها محسوب میشن.میشه فیلم بازی کردن خودت با شنگ سونگ هنگام مبارزه با شائوکان روی درجه بیگینر(!) بذاری ببینیم !؟
آخه بیشتر سئالات در این بخش هست و بخش آنلاین که داستان خاصی نداره مثلا داستان از اینجا شروع میشه که یه روز Scorpion خواست آنلاین بازی کنه تو ایران بعد یهو دید شاهرخ خان پینگ رو میبره بالا میزنه میکشتش پینگ که اومد پایین دو ساعت صبر میکنه یکی پیدا شه بعد که پیدا میشه میفهمه یارو حالت اکسپرت رو خودش طراحی کرده و دیگه وا ویلا واقعا این بخش آنلاین عجب داستانی داشت کفمون برید اصلا دیگه چلنج تاور به چشمون نمیاد!اصلا قصد جسارت نداشتم ولی خوب با این وضعیت پینگ و سرعت و شیلترینگ نباید انتظار خاصی از بازی داشته باشید بعد بنظرم بخش مهم بازی اول استوری هست بعد چلنج تاور و بعد بخش آفلاین بعد کریپت بعد نکروپولیس بعد بازم بگم خوب آنلاین هم آخره دیگه آنلاین مال موقعه ای هست که در کشورتون دوست پیدا نمیکنید و دلتون میگیره و یه سر به لایو میزنید!ماشاالله که تو ایران یارو میره گلاب بروتون دستشویی دوست پیدا میکنه فردا هم تو خونشونهمن از اونجا که اصلا به این بازی علاقه ای ندارم خیلی وقته که بازیش نمیکنم، اما میگم حالا که این بازی انقدر طرفدار زیاد داره توی اینجا چرا کسی اصلا راجع به حرفه ای و آنلاین بازی کردنش بحثی نمیکنه همه گیر دادن به چلنج تاور و حالت داستانی! در صورتی که این جور چیزها توی یه بازی فایتینگ واقعی جزو فرعی ترین چیزها محسوب میشن.
دوست عزیز بنظرم زود قضاوت کردن در مورد بازی هایی که تا آخر تمومشون نکردیم درست نیست. اگر شما قسمت داستان و چلنج تاور رو تا آخر تموم کنین متوجه میشین که کل لذت بازی در همین دو قسمت هست چون در story با کاراکترهای متفاوت باید بازی کنین و در چلنج تاور هم باید هر بار یکسری کارهای خاص رو انجام بدین تا اون مرحله رو بتونین رد کنین و تنوع در این دو قسمت زیاد هست و عملا بازی online بعد از اینها قرار داره و بعد از یک مدت online براتون تکراری میشه. البته اون حرف شما هم درسته منم انکار نمیکنم که واقعا جای بحث online به صورت حرفه ای خالی هست ولی اگه بازی کنین مطمئنا خودتون هم به این نتیجه میرسید. در مورد شائوکان(یا بقول دوستامون شاهرخ خان:d) باید بگم برای یک نفر تازه کار واقعا سخت هست شکست دادنش و اصلا آسون نیست اونطوری که شما فکر میکنین. من خودم رو درجه medium قسمت داستانی رو میرفتم و دفعه اول همینطوری مثل شما فکر میکردم آسونه ولی قشنگ ما رو لت و پار کرد بی انصاف:d و بعد از 5-6 بار من تونستم شکستش بدممن از اونجا که اصلا به این بازی علاقه ای ندارم خیلی وقته که بازیش نمیکنم، اما میگم حالا که این بازی انقدر طرفدار زیاد داره توی اینجا چرا کسی اصلا راجع به حرفه ای و آنلاین بازی کردنش بحثی نمیکنه همه گیر دادن به چلنج تاور و حالت داستانی! در صورتی که این جور چیزها توی یه بازی فایتینگ واقعی جزو فرعی ترین چیزها محسوب میشن.
اولا کی گفته من بخش داستانیش رو تموم تکردم؟ اتفاقا همون روز اولی که بازی بدستم رسید بخش داستانیش رو تموم کردم اصلا هم چیز جالبی توش ندیدم، داستانش مثل فیلم هندی بود، یه کاراکتر خوب با یه کاراکتر بد که میدونه قصد کشتنش رو داره مبارزه میکنه اما وقتی پیروز میشه جسد نیمه جان کاراکتر بد رو ول میکنه رو زمین و نمیکشدش اونوقت هزار و پونصد بار دیگه اون کاراکتره بد تجدید قوا میکنه و باید باهاش بجنگی!دوست عزیز بنظرم زود قضاوت کردن در مورد بازی هایی که تا آخر تمومشون نکردیم درست نیست. اگر شما قسمت داستان و چلنج تاور رو تا آخر تموم کنین متوجه میشین که کل لذت بازی در همین دو قسمت هست چون در story با کاراکترهای متفاوت باید بازی کنین و در چلنج تاور هم باید هر بار یکسری کارهای خاص رو انجام بدین تا اون مرحله رو بتونین رد کنین و تنوع در این دو قسمت زیاد هست و عملا بازی online بعد از اینها قرار داره و بعد از یک مدت online براتون تکراری میشه. البته اون حرف شما هم درسته منم انکار نمیکنم که واقعا جای بحث online به صورت حرفه ای خالی هست ولی اگه بازی کنین مطمئنا خودتون هم به این نتیجه میرسید. در مورد شائوکان(یا بقول دوستامون شاهرخ خان:d) باید بگم برای یک نفر تازه کار واقعا سخت هست شکست دادنش و اصلا آسون نیست اونطوری که شما فکر میکنین. من خودم رو درجه medium قسمت داستانی رو میرفتم و دفعه اول همینطوری مثل شما فکر میکردم آسونه ولی قشنگ ما رو لت و پار کرد بی انصاف:d و بعد از 5-6 بار من تونستم شکستش بدم
حرفه ای شدن اصلا به Ladder و اینا ربط نداره، چون براحتی و با گلیچ میشه تمامی مراحل چلنج تاور و لدر رو تموم کنی! بعدش هم اون زمان که مولتی توی کنسول ها رواج نداشت خب مردم مجبور بودن تک نفره بازی کنن یا با دوستان و فامیلشون بازی کنن تا حرفه ای بشن اما الان که مولتی هست دیگه این حرفا قابل قبول نیست! به هر حال این نظر منه و توی بازی های فایتینگ دیگه هم کاملا صدق میکنه.@ جادوگر شنگ سونگ:اشتباه میکنی...شما تا تمرین فراوان نکنی،تا به اندازه کافی شاخ نشی،تا روی درجات مختلف نردبان ها رو نری،آنلاین زدن کاری بس عبث و بیهودس؛نشون به اون نشون که اولین اچیومنتی که بازی میده بهت اینه:آرکید کجاست؟(یحتمل واسه شاخ بازی و اینا!)
کی؟وقتی نردبان رو تموم میکنی.منظورش اینه؛حالا که تموم کردی لدرو؛یه چیزی شدی برو شاخ بازی در بیار!قدیم تو دستگاه های آرکید؛الآن پی اس ان و ایکس بی ال.
بعد میگی کسی واسه سینگل یه فایتینگ 60 تا نمیده؛حالا 5 6 ساله مولتی کنسولی رونق گرفته،پس فروشهای خفن عناوینی مث تکن و سول کالیبر چیه؟