Mortal Kombat | Xbox 360

همین چند دقیقه پیش با اسموک جونم:d تموم کردم.توی کل بازی فقط چنتا ضربه از ملینا خوردم بقیه حتی یه صربه هم نخوردم

البته با اسکورپین و کونگ لاو هم میتونسم برم ولی توی ملینا به شدت به مشکل بر میخوردم!

شائوکان که دیگه خیلی باحال بود هر نیزه یا چکش که پرتاب میکردم یه دو ضربه بهش میزدم:d

ولی انصافا خیلی جایزه هاش کم بود فقط 20G داد لباس ملینا هم که یه دونه بنده،نمیتونم موقع بازی کردن انتخابش کنم:d

آخرین ویرایش:
در حالت Story mode به مبارزه بین lui kang با Shao Kahn رسیدم هر کاری میکنم نمیشه اینو شکست داد آیا طرفندی داره این مردک رو شکست داد ؟!!!

تا میتونی ازش دور شو ، یا نیزه پرت میکنه یا پنک ، بعضی وقتا هم وای میسته حرف میزنه ، با دوتا حرکت آتیش نشسته و یتا پرنده اینقدر بزنش تا جونش تموم شه .

همین چند دقیقه پیش با اسموک جونم:d تموم کردم.توی کل بازی فقط چنتا ضربه از ملینا خوردم بقیه حتی یه صربه هم نخوردم

البته با اسکورپین و کونگ لاو هم میتونسم برم ولی توی ملینا به شدت به مشکل بر میخوردم!

شائوکان که دیگه خیلی باحال بود هر نیزه یا چکش که پرتاب میکردم یه دو ضربه بهش میزدم:d

ولی انصافا خیلی جایزه هاش کم بود فقط 20G داد لباس ملینا هم که یه دونه بنده،نمیتونم موقع بازی کردن انتخابش کنم:d
میشه یک چندتا فن کاردرست از این اسموک برام بفرستی هرچی بلدی بگو که این shao khan8-x ما رو بدبخت کرد.هر دفعه منو میکشهo:-)

تا میتونی ازش دور شو ، یا نیزه پرت میکنه یا پنک ، بعضی وقتا هم وای میسته حرف میزنه ، با دوتا حرکت آتیش نشسته و یتا پرنده اینقدر بزنش تا جونش تموم شه .
من ازش دور میشم اما مشکل من توی تایم بازی هستش چون از جونش خیلی کم کاسته میشه و زمان هم زود تموم میشه نمیشه زیاد ازش دور موند چون مشکل تایم پیش میاد راستی فن یه تا پرنده چطوری بود ؟ (x360 دارم) :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or