آقا کسی Shaokahn که تو چپتر 10 یا 11 هست رو رد کرده ؟! واقعا نمیشه ردش کرد![]()
کاری نداره فقط باید تو طول مبارزه دفاع نکنی :dدوستان برای زدن بابالیتی باید چیکار کرد؟
اون که تازه اوله کارهآقا کسی Shaokahn که تو چپتر 10 یا 11 هست رو رد کرده ؟! واقعا نمیشه ردش کرد![]()
چرا دورغ بگم من کلا بازی های fighting بازی نمی کنم ،یعنی از اول این نسل این اولین بازی fighting هست که خریدم. بیشترم به خاطر خاطرات سگا ، شخصیت ها دوست داشتی ( مخصوصا sub zero و Scorpian ) رفتم سراغش.
ولی نکته ایی که کاملا مشخصه بالانس نبودن قدرت کاراکتر ها در تقابل با همدیگه هست ،مثلا اگه من شخصیت x و یه فرد دیگه Y رو برداره حتی اگه من بازیم از اون طرف بهتر باشه امکان باخت هست!!!
خوب دوست عزیز شما اینو چی معنی میکنی؟؟؟ اینکه یه شخصیت در مقابل یه شخصیت دیگه از لحاظ قدرت ،کمبوها و ..... کم میاره چه معنی میده؟؟؟؟
نکنه جالب اینجاست اگه برین تو option و لیست حرکات و کمبوهای کاراکتر ها رو با هم مقایسه کنید بعضی از کارکترها از لحاظ تعداد کمبو دو برابر بقیه فنون و حرکت های مختلف دارن!!!
در آخرم بگم جدا از این موارد که اشاره کردم بازم بنظرم mortal kombat بهترین fighting این نسله:d
الان خوب یادم نیست ولی فک کنم اگه بتونی laeder رو expert تا آخر بری بهت پول بده:dراهی نیست برای سریع پول در اوردن....؟![]()
نذاشتنش تو بازی... البته بهتر اگه بود خدا میدونست دیگه چقدر میخواست قوی باشهیعنی این Shaokahn پدرمو در اورد تو Chapter 16 ! از Raiden هم بدم میومد حال نداشتم باهاش تمرین کنم همش حرکتای مسخره و بی ارزش میزدم! پیر شدم تا کشتمش!
یه سوال! یادمه Mortal Kombat سگا رو که بازی میکردم یه شخصیتی بود به اسم Rain که نینجا بود لباسشم بنفش بود! اون چی شد؟! چرا خبری ازش نیست؟
خیلی دوست داشتم میذاشتنش! یه حرکتش بود دستشو میبرد بالا رعد و برق میزد خیلی خوشم میومد:dنذاشتنش تو بازی... البته بهتر اگه بود خدا میدونست دیگه چقدر میخواست قوی باشه!
خیلی دوست داشتم میذاشتنش! یه حرکتش بود دستشو میبرد بالا رعد و برق میزد خیلی خوشم میومد:d
جلو-پایین-عقب+A/ضربدرآقا میگم چه طوری با شانگ سونگ خودمون رو بکینم مثل حریف؟همین کاری که وقتی با شانگ سونگ مبارزه میکنیم روی ما اجرا میکنه؟
هر حریفی هم باشه از این شانگ سونگ مصخره بهتره به خدا:d
آقا میگم چه طوری با شانگ سونگ خودمون رو بکینم مثل حریف؟همین کاری که وقتی با شانگ سونگ مبارزه میکنیم روی ما اجرا میکنه؟
هر حریفی هم باشه از این شانگ سونگ مصخره بهتره به خدا:d
یادمه قدیما این shang tsung به هر آدمی که میخواستی وسط مبارزه تبدیل میشد اینجا هم همینطوری هست؟جلو-پایین-عقب+A/ضربدر