Mortal Kombat | Xbox 360

یادمه قدیما این shang tsung به هر آدمی که میخواستی وسط مبارزه تبدیل میشد اینجا هم همینطوری هست؟
نه دیگه
مثل قدیم نیست که Shang Tsung را بشه به هر کی تبدیل کرد ...
البته وقتی CPU کنترلش را به عهده داره و چون یکی از Bossهای بازی هستش خودش تبدیل میشه اما ما نمیتونیم

من وقتی این فن رو میزنم عمل نمیکنه
واسه همه همین طوریه یا من نمتونم بزنم:d
این فن احتمالا کمی باگ داره :دی
خیلی سریع باید بزنی تا بگیره

سخت ترین و در عین حال قدرتمند ترین کاراکتر بازی Shang Tsung هست . کسی باهاش راه بیوفته هیچکی جلودارش نی :دی
بعد از 1 ماه تمرین :دی فهمیدم اصلا Raiden ضعیف نیست و کاملا نرماله ! بقین که خیلی قوین :دی

سخت ترین و در عین حال قدرتمند ترین کاراکتر بازی Shang Tsung هست . کسی باهاش راه بیوفته هیچکی جلودارش نی :دی
بعد از 1 ماه تمرین :دی فهمیدم اصلا Raiden ضعیف نیست و کاملا نرماله ! بقین که خیلی قوین :دی

اين واقعا حرف حقيه !!
شنگ سونگ خيلي قويه !!
----------------------------------------------------
ولي هيچكس هنوز به قدرت سيندل پي نبرده !!
خيــــــــــــــــــلي قويه خيلــــــي :d

این فن احتمالا کمی باگ داره
خیلی سریع باید بزنی تا بگیره:d

من سریع میزدم عمل نمیکرد گفتم شاید باید آروم تر بزنم:d

راستی با ملینا یکی از حرکتاشو که پایین،جلو B هست رو همین وضعیت داره از هر 5 باری که میزنم فقط یک بارش عمل میکنه
جدیدا وقتی اون نوار پایینم کامل خالیه یا یکم داخلش هست، فن ها رو به سختی اجرا میکنه مینه واسم:-/

دوست عزیز لازم نیست دقیقا جلو - پایین - عقب رو بزنی .
آنالوگ رو از جلو به عقب به اندازه نیم دور بچرخونی هم میگیره .

من از اول با آنالوگ بازی نکردم دیگه نمیتونم عدتمو ترک کنم:d

تو Shang Tsung بگیر من Smoke یا noob میگیرم اگه یه دست ازم گرفتی mortal Kombat بوس میکنم میذارم کنار:d
شما ادرس این ناکجا اباد رو بده من بیام 1 دست بزنیم با اسموک نابودت کنم برگردم خونمون
نه دیگه اینم جزء مراحلی که باید طی کنی تا منو ببری :d

ولی جدا از شوخی Shang Tsung وقتی کنترلش به عهده cpu باشه بنظرم سخت ترین حریف میشه ولی اگه خود gamer قرار یاشه انتخابش کنه بنظرم شخصیت های قوی تر از Shang Tsung زیادن.

آخرین ویرایش:
نه دیگه
مثل قدیم نیست که Shang Tsung را بشه به هر کی تبدیل کرد ...
البته وقتی CPU کنترلش را به عهده داره و چون یکی از Bossهای بازی هستش خودش تبدیل میشه اما ما نمیتونیم

این که نامردیه:(. خودش به هرچی میخواد تبدیل میشه. میگم اگه وسط کار cpu تبدیل شد به این shao kahn چه خاکی تو سرم کنم:-o

این که نامردیه:(. خودش به هرچی میخواد تبدیل میشه. میگم اگه وسط کار cpu تبدیل شد به این shao kahn چه خاکی تو سرم کنم:-o
تبدیل به Shao Kahn دیگه نمیشه :دی. فقط شخصیت های اصلی نه اون 3 تا.
این کریتوسش چرا انقدر له بود :دی؟ آبروی مارو برد که :دی!

دوستان وقتی دو نفره می خواهیم بازی کنیم و وقتی می خواد لود بشه پایین کاراکترا 3 تا آیکون میاد که با دکمه ها میشه شکلشونو تغییر داد این شکلکها چین و چه ویژگی هایی دارن !؟
کاربرد تک تکشون رو کسی می تونه بگه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or